עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הוא חייב לעשות ת'עבודה הזאת אחרת הוא לא עולה לכיתה יב'... הוא צריך להגיש את זה עד ל- 3/7/05 אז זה ממש דחוף תודה רבה....=) 1) זכרונות- א) מהם "קבוצות" סוגי הזכרונות שאתה מכיר? ב) תן פרוט על 5 סוים מכל קבוצה. 2) המרה מעשרוני לבינארי ולהפך. א) חשב את ערכם של המס' לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון) [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... = (8)(___) = (6)(___) =(4)(___) =(2)(___) = (10)145 = (8)(___) =(6)(___) = (4)(___) =(2)(___) = (10) 255 ב) חשב את ערכם של המספרים לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון). [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... (10)(____) = (2)10010 (10)(____) = (4)3213 (10)(____) = (6)5555 (10)(____) = (8)77752 3) USB א) מהו חיבור USB? ב) אלו חיבורים אתה מכיר ? תן דוגמאות ותרשימים!

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  2. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by yanushka,

מילות הלהיט: na na na na na ieyeo מהו שמו? בתודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by JUNGLE,

please guys i need to order a comp ,now i guess prices are much much better abroad cause well israel sux... i need a comp store no matter where that does shipments to israel,please guys i need it ASAP. TNX ALOT

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  6. Started by NetSpider,

Pimp My Ride Only its for PC ... you get the idea ... http://www.extremepcgarage.com

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  7. עשיתי היום צניחה חופשית, ואני לא הולך לספר על זה הרבה כי אי אפשר לתאר את זה במילים. היה שווה את הכסף וכנראה שאני אעשה קורס אחרי הצבא. אני צולל, נוסע באופניים, עשיתי סקי, מצנח רחיפה, אופנוע ים, רולר בלייד, קיאקים וראפטינג (אמיתי, לא בארץ) אופנוע שלג, ושום דבר לא מתקרב לזה. אז ככה, יש לי בערך אלף שקל, ואני רוצה לנסות עוד דברים כאלה. אני מתגייס עוד חודש ועד אז אני מתכוון להנות. בגלל שכשמחפשים בגוגל "אקסטרים" מגיעים לפרסומות לסוכריות מנטה אני שואל אותכם אם מישהו יכול להמליץ על חוויה אחרת. חשבתי על קורס קייטסרף אבל אני מתגייס ואשכח כנראה איך לגלוש בזמן הצבא. רעיונות?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by BlackDiablo,

אני צריך את האתר של אפל ישראל או את הטלפון של השירות לקוחות שלהם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  9. Started by 888,

איזה מאכל אתם הכי אוהבים?

• 84 תגובות
    • 4.5k צפיות
  10. אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. זה עניין של חיים או מוות (של מחשב)

• 6 תגובות
    • 7.9k צפיות
  12. Started by The UnKnown,

Yep, post your best songs... dances & trances mostly... But just the best of the best.. :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by -OmeR-,

נכון כמו שיש lol=laugh out laud או gg=good game אז מישהו אולי יודע מזה xox? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני חייב את עזרתכם הנדיבה! אני צריך ברוב טובכם הזמנה לפתוח דואר בגימייל! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  16. Started by darkman,

http://www.sini-speed.co.il/ לשמוע ולהיחנק מדמעות

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by 888,

איך קראו לסדרה אריק ובנץ באמריקה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Anas-Nanas,

אהלן, ניסיתי לפתוח את הפלאפון שלי לסים-פרי אך לאחר 5 ניסיונות הוא ננעל... כעת עומדות בפני כמה אפשרויות.. 1.ללכת לחבה ולבקש שיפתחו לי אותו - ת'אמת אין לי כל כך מה להגיד להם... 2. ללכת לאיזשהו מקום שבו יפתחו לי את הפלאפון לסי-פרי - אני לא מכיר מקומות כאלה.. 3. לקנות כבל ולפתוח אותו לבד - אין לי בעיה לעשות זאת אני רק לא יודע איזה כבל לקנות ובאיזו תוכנה להשתמש 4. לבקש עזרה ממכם משתמשי הפורום ולשאול אם למישהו שגר באזור השרון יש כבל כזה ואם הוא יודע לפתוח פלאפונים לסים-פרי וכך הוא יעזור לי מאוד מכיוון שהמכשיר הוא מכשיר של העבודה.. מקווה לעזרה כל שהיא, לילה טוב ניר

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  20. עם מישו ודע שיתן לינק איפה יש זו מתנה לאחי הקטן

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

אז כך שלום לכולם. חזרתי היום בערב לפני כמה שעות, מגרמניה מקום מדהים, מדינה כלכך עשירה!!, מסודרת,תרבותית ,יפה, האנשים מסודרים לבושים מדהים, הנשים חתיכות, המקום כולו נקי כלכך, כל המכונית שם מבריקות, בלי שום דפיקה, אין מכונית אחד שם שגנבו לה ג'אנט או משהו, כמו בארץ, כל המכוניות בברלין הם מרצדס ,אודי,פלוצפגן,במו, ואפילו מאזדה ראיתי שם המון, ממש התפלאתי, מהיפנים זה האוטו שראיתי הכי הרבה , ראיתי אפילו פרארי , ו ה פורש 911 רץ שם כמו מאזדה לנטיס אצלנו. ראיתי גם RX8 , אבל לא הצלחתי לצלם, כי היא טסה באוטוסרדה באיזה 160 קמ'ש, כל מקרה אוטו מדהים, הרבה יותר יפה אפילו מהתמונות. ראיתי גם TVR , במו 5 ו 6 יש שם פשוט מיליונים!!!!, כל פינה. ועכשיו לעיר, מקום מדהים, שפע של כיף, אני מאו…

• 114 תגובות
    • 9.7k צפיות
  22. שלום לכולם השבוע הגשתי מועמדות למשרה בבנק בחברת כח אדם (ORS אם אתם שואלים), והמראיינת שולחת אותי למבחנים ביום ראשון הקרוב. המבחנים יערכו במכון פילאת (ככה רושמים את זה?) בנשר אם מישהו מכיר. המראיינת סיפרה לי שהמבחן הוא משהו כמו שעתיים מול המחשב בלבד, כאשר המבחנים הם מתמטיקה, צורות והשלמות משפטים. אם יש מישהו שהתנסה בעבר בסוג הזה של המבחנים, אשמח מאוד אם יספר לי מה הולך לקרות, סוג השאלות, דוגמאות לכך, טיפים ובעצם כל דבר שיכול להועיל לי. בתודה מאיר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  24. מישהו יכול להגיד לי ? או למצא דרך לדעת את זה ?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  25. Started by אוריפ,

היי! אני משדרג השבוע את הפלאפון שלי... מה דעתכם על הסמסונג 740? http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 אני רוצה טלפון שיחזיק הרבה זמן... הפלאפון צריך להיות מפלאפון (מצחיק...). יש הצעות אחרות?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים