עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by yanushka,

לכל מי שלא עדיין לא שמע: מופע התרמה ענקי של 8 קונצרטים בכל רחבי העולם למען הכושים של אפריקה. מתחיל היום בהייד פארק, לונדון, וישודר בערוץ 10 החל מהשעה 16:00. גולת הכותרת היא כמובן האיחוד של Pink Floyd. בין היתר, בתוכנית הופעות של Coldplay, U2, R.E.M, Robbie Williams ועוד אמנים רבים וטובים. חובה לאוהבי המוזיקה [יחד עם בירה]

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by parlov,

מחר יש לי יום עבודה אז ככה אני גר באור עקיבא ואני צריך להספיק הרבה נקודת יעד אז רציתי לשאול אותכם באיזה סדר הייתם ממליצים לי לעשות את זה. אני מתחיל מחדרה והנקודות שאני צריך לעבור הם: לוד בני ברק קיבוץ בארות יצחק פתח תקווה יבנה אשדוד תל אביב עם למישהו יש גם המלצות באיזה כבישים לנסוע הודה לכם

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  5. Started by shloosh,

מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  6. Started by blabla2002,

הנה הקישור לפרסומת ותראו כמה Accessories יש לו http://www.nytimes.com/video/html/2005/06/29/technology/highbandwidth/windowsmedia/20050629_GUEST_VIDEO.html

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. ניסתי כמה מילים והצלחתי להוציא 2,960,000,000 תוצאות. יש משהו שמצליח לתת יותר תוצאות?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. http://www.slyck.com/news.php?story=845 (תקראו טוב טוב, מוזכר גם באתר הרשמי של הFBI שנעצרו אנשים בארץ) איפה זה נגמר ? : שיעצרו פשע אמיתי ( לדוגמא מנהיגי הכתות למינהם... ושאר החלאות) ולא כמה חברה שלא מזיקים לאף-אחד ומורידים WAREZ. אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו, אבל לפי דעתי זה מחיר הוגן לעומת התמורה הגדולה שהווארז נותנים לכלכלה, ולתרבות. לפי דעתי זה יצא מכלל פרופורציה כל העניין הזה. כנראה מנהלי האולפנים ותעשיית המוזיקה מחפשים סיבה לירידה במכירות ולא רואים שהסיבה היא לא הווארז, אלא התוכן הדל שהם מפיצים. סרט טוב יצליח בקולנוע ולא משנה מה ! קחו לדוגמא את המאטריקס וLOTR SW וכו' שהיו סקרינרים שלהם גם לפני יצאת הסרט. אם יש איכות -…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הוא חייב לעשות ת'עבודה הזאת אחרת הוא לא עולה לכיתה יב'... הוא צריך להגיש את זה עד ל- 3/7/05 אז זה ממש דחוף תודה רבה....=) 1) זכרונות- א) מהם "קבוצות" סוגי הזכרונות שאתה מכיר? ב) תן פרוט על 5 סוים מכל קבוצה. 2) המרה מעשרוני לבינארי ולהפך. א) חשב את ערכם של המס' לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון) [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... = (8)(___) = (6)(___) =(4)(___) =(2)(___) = (10)145 = (8)(___) =(6)(___) = (4)(___) =(2)(___) = (10) 255 ב) חשב את ערכם של המספרים לפי הבסיסים (צרף דרך פיתרון). [המס' שבסוגריים זה מס' הבסיס]... (10)(____) = (2)10010 (10)(____) = (4)3213 (10)(____) = (6)5555 (10)(____) = (8)77752 3) USB א) מהו חיבור USB? ב) אלו חיבורים אתה מכיר ? תן דוגמאות ותרשימים!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  10. http://www.cnn.com/2005/TECH/internet/06/30/file.swapping.crackdown.reut/index.html מצאו להם מקום,נקווה שיש להם מספיק מקום בבתי הכלא כי כל המדינה שלנו תהיה בכלא גם כמה קבוצות warez ביניהם boozers שמשחררים DVDR's נתפסו אבל זה לא בארץ. http://www.timesleader.com/mld/timesleader/business/technology/12023610.htm

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. בדקתי פה ודי הופתעתי שלא נפתח פה כבר טופיק על זה. אז ככה - מופע של מיטב האמנים (רובי ויליאמס, סטיבי וונדר, מדונה, פינק פלויד (!) ועוד הרבה) והמטרה היא שראשי מדינות ה G8 (אני חושב שזה ארה"ב קנדה רוסיה יפן אנגליה גרמניה צרפת ואיטליה, ששם גם נערכות ההופעות) יתנו יותר כסף למדינות אפריקה העניות ששם מתים 30000 ילדים ביום (!!!!). מי שרוצה להצטרף לעצומה אפשר באתר www.live8live.com או ב SMS אבל אני מנחש מה אתם מעדיפים... ההופעות עכשיו בערוץ 10 (התחיל בארבע בצהריים ומסתיים בשלוש לפנות בוקר).

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by yanushka,

מילות הלהיט: na na na na na ieyeo מהו שמו? בתודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by JUNGLE,

please guys i need to order a comp ,now i guess prices are much much better abroad cause well israel sux... i need a comp store no matter where that does shipments to israel,please guys i need it ASAP. TNX ALOT

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by NetSpider,

Pimp My Ride Only its for PC ... you get the idea ... http://www.extremepcgarage.com

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  15. עשיתי היום צניחה חופשית, ואני לא הולך לספר על זה הרבה כי אי אפשר לתאר את זה במילים. היה שווה את הכסף וכנראה שאני אעשה קורס אחרי הצבא. אני צולל, נוסע באופניים, עשיתי סקי, מצנח רחיפה, אופנוע ים, רולר בלייד, קיאקים וראפטינג (אמיתי, לא בארץ) אופנוע שלג, ושום דבר לא מתקרב לזה. אז ככה, יש לי בערך אלף שקל, ואני רוצה לנסות עוד דברים כאלה. אני מתגייס עוד חודש ועד אז אני מתכוון להנות. בגלל שכשמחפשים בגוגל "אקסטרים" מגיעים לפרסומות לסוכריות מנטה אני שואל אותכם אם מישהו יכול להמליץ על חוויה אחרת. חשבתי על קורס קייטסרף אבל אני מתגייס ואשכח כנראה איך לגלוש בזמן הצבא. רעיונות?

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by BlackDiablo,

אני צריך את האתר של אפל ישראל או את הטלפון של השירות לקוחות שלהם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום...... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  17. Started by 888,

איזה מאכל אתם הכי אוהבים?

• 84 תגובות
    • 4.5k צפיות
  18. אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. זה עניין של חיים או מוות (של מחשב)

• 6 תגובות
    • 7.9k צפיות
  20. Started by The UnKnown,

Yep, post your best songs... dances & trances mostly... But just the best of the best.. :xyxthumbs:

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by -OmeR-,

נכון כמו שיש lol=laugh out laud או gg=good game אז מישהו אולי יודע מזה xox? תודה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם! אני חייב את עזרתכם הנדיבה! אני צריך ברוב טובכם הזמנה לפתוח דואר בגימייל! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  24. Started by darkman,

http://www.sini-speed.co.il/ לשמוע ולהיחנק מדמעות

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by 888,

איך קראו לסדרה אריק ובנץ באמריקה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.