כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
בעיה בפייסבוק שאשמח אם מישהו יודע את הדרך לפתור אותה: אני יוצר אירוע בפייסבוק ומשום מה הפייסבוק מתעקש על השעה 20:00 כתחילת אירוע ו-21:30 סיום ואין לי אפשרות בכלל לשנות את השעה הזאת לשעה הנכונה! תמיד כשאני משנה ושומר זה חוזר לשעה שמונה בערב... מה עושים?! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נרשמתי לפני מליון שנה לאיזה הגרלת גרין קארד, והיום קיבלתי את המכתב הזה. על פניו המכתב נראה כאמיתי, אבל מבקשים ממני להעביר כסף דרך ווסטרן יוניון ועוד למישהו ספציפי של השגרירות. נשמע כמו חרטא אבל העדפתי לשאול לכל מקרה, ואולי להגביר את הערנות של אנשים במידה וזה באמת זיוף. את הפרטים שלי (שהיו מדויקים להפליא) חתכתי מתחילת המכתב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש CMOY DIY KIT, ומצאתי אתר שמוכר אותו ב20 דולר. http://www.electricsumo.com/shop/category/headphone-amplifiers/cmoy-amplifiers/ יש אפשרות לבדוק את האמינות שלו? ???
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ואם אפשר מה הם הסדריי הקניה תודה ...... אפשר תשובה זה אפשרי להזמין לישראל או לא ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם :-) אני מנסה לשנות את תמונת הפרופיל שלי לזה: http://81.218.235.211/Images/moty/logo.png ואני לא מצליח... המערכת כותבת לי: The following errors occurred when trying to save your profile: * The avatar you have selected is too large, or not an avatar. למרות שהתמונה קטנה :\ ולא כתוב שם את המגבלה של הגודל בפקסלים (רוחב וגובה) אז.. השמח אם תפתרו את הבעיה בשבילי..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אפשרות לשרת בינ"ט או בגף 1, את היחידות עצמן הציגו לי בכמה שעות טובות. עכשיו לפי מה שנראה לי יתרנות בינ"ט זה הקטע המבצעי יותר (יענו יותר אקשן) והיתרון של גף 1 שזה ייתן לי יותר התנסות מהצד הטכני (משלב הפיתוח עד לשלב המוצר הסופי) התלבטות שלי מצד אחת היא שבאיזה שהוא שלב גף 1 יהיה יותר משעמם והתבלטות מצד שני היא שינ"ט לא יתן לי יותר ניסיון טכני מה שבדר"כ צריך יותר. עזרה ופרוט על התנאים ביחידות יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפקט מספר 5 שלי, נעשה באפטר אפקטס בלבד. נעשה שימוש במפה של כדור הארץ, תמונה של האטמוספרה, ותמונה של כוכבים אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה . ואל תשכחו לתת בלייק .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם על המוזיקה שלו , הסגנון בכלל . מכירים עוד דומים שתפו דברו אשמח לדון בזה אני חושב שהגיע הזמן שיהיה פה נושא בלי ריבים מיותרים דרך אגב מעדיפים מזרחית? רוק? ליידי גאגא? בכיף דברו על זה אבל אל תעליבו העדפות של אחרים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחדש קשר עם הרבה אנשים מהעבר, בשמחה כולם קובעים איתי יציאה, אבל נפגשים שוב רק אחרי חודש אם בכלל מצב אחד אני מרגיש שאני צריך לחשוף את האני החדש ליותר אנשים בשביל למצוא חברים חדשים (השנתי מאז שפגשתי אותם פעם אחרונה) מצד שני אני מרגיש שאני עושה משהו לא בסדר.. המטרה היא לשפר את הקשרים החברתיים, כאשר גם החבר הכי טוב הצטרף למעגל של אלה שפוגשים אותי פעם בחודש בלי הסדר למה (שאלתי אותו, סתם חירטט משהו)
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי,אני מעוניין לקנות מגהץ. מה הם המאפיינים שלפיהם אני צריך להחליט איזה טוב ואיזה לא(כמובן גם מבחינה כספית). תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הם מפרסמים פרטים בסניפים מישהו בדק?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמא שאני לוחץ COS45 התשובה שהוא נותן היא 0.707 שזה מקביל לשורש 2 חלקי 2. יש אפשרות שהוא יתן לך את התשובה עם השורש?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמה עולה לי משלוח הכי זול מ usps לישראל מוצר עד בערך 2 ק"ג ? פשוט לא ממש הצלחתי להבין דרך האתר שלהם כמה זה עולה . תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום הזמנתי דרך EBAY מוצר ועכשיו קיבלתי מיל מPAYPAL שהמוצר נשלך ובנתונים של הכתובת למשלוח רשום שהכתובת לא אושרה. למה זה? אך אני מאשר אותה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אנשים. במזל טוב (או משהו כזה) החלטתי להתמקם בחדר אחר גדול יותר ואני צריך את עזרתכם בארגון ובסידור שלו. יש לי כמה רעיונות באופן כללי אבל אף אחד מהם לא מוצא חן בעיניי עד הסוף- כמובן שיש לי עוד הרבה זמן לחשוב על זה עד שאצטרך לעבור. בעיקרון יש לי להכניס לחדר מיטה, שולחן מחשב די גדול, ארון (שחייב ליהיות מקובע באזור אחד של החדר מסיבות שלא אכנס אליהן כאן כרגע) וספה עם שולחן נמוך שהשגתי. מתישהו בהמשך אצטרך\אוכל לקנות טלווזית LCD חדשה שגם תשמש למשחקים (חיבור למחשב) ולתלות אותה על הקיר, לכן אני צריך לסדר את החדר בצורה שאוכל לשחק מולה בצורה נוחה. הספה והשולחן יצטרכו ליהיות מולה גם כן. (הספה והשולחן הם אמנם רעיון יחסית מוזר לחדר, אבל בהתחשב בזה שיש מספיק מקום באמצע ואני לא רו…
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
רק אצלי מערכת הפורומים בקושי זזה?...לוקח לי בממוצע 20 שניות להגיע לקישור/הודעה/פורום אחר... בדקתי עם ff3.6 ff4 IE8 וגם כרום.הבעיה לא אצלי באינטרנט כי אין לי בעיות גלישה באתרים אחרים.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סרט שמה שאני זוכר ממנו הוא שהשחקן מאבד את הזיכרון וכשהוא מתעורר הוא מגלה שהוא וויתר על כול הכסף שלו ולקח במקום מעטפה עם כול מיני חפצים תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
לא שנוסטלגיה זה רע, פשוט אחרי השדרוג של הפורום היקר שלנו לפני שבועיים כל ההודעות שמופיעות לי שם הן מהמאה הקודמת. אני מאמין שזה קרה לכולם. יש דרך לעשות "נקרא" על הכל? או לפחות שהעמוד יציג את כל ההודעות שאסמן לבד כי לעבוד על 50 עמודים זה לא סימפתי.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
באוגוסט אני משתחרר ומאז שהגעתי לגדוד אני יושב למשקית תש שלי על הראש בנושא של הבגרויות, עכשיו הקורס מתחיל נראה לי ב25 למאי ועכשיו אומרים לי שיש לעבור מבחנים עניינים בשביל להתקבל לזה אז יום שלישי אני נוסע למבחנים האלה ליד פרדס חנה קרקור, עכשיו השאלה שלי היא למה צריך את המיונים האלה? אני צריך להשלים רק אזרחות.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מרגיש בצורך של שירותי "ענן". לא לכל המחשב אלה רק לאיזה 5 קבצי DOC שאני משתמש באופן קבוע אבל ממחשבים שונים. התעייפתי להעלות אותם כל פעם ל GMAIL, וגם קורה לי שאני שוכח הרבה. למישהו יש פתרון אלגנטי? עדיף בחינם. נ.ב גם 5 מגה יספיקו לי.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מודע לכך שזה נחשב טוב, אבל אני על סף פרישה מלקרוא את הכל, לעזאזל, לפני 5 דקות יצאו 2 כתבות, הרגע יצאה עוד אחת, בא לכם אולי להגביל נגיד ל3 כתבות ביום? כי אני מאוד נהנה מהכתבות, אבל זה יותר מדי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין להדפיס על מדבקה ולהדביק אותה על פלסטיקה של מחשב נייד. האם קיים סוג נייר-מדבקה שלא שיידבק ולא ירד? האם ניתן להדפיס עם מדפסת הזרקת דיו או שחובה לייזר? לצורך העניין, לא משנה לי להכין בצורה ביתית או לתת תמונה לבית עסק שידפיס לי אותה, ואני אגזור לפי איך שאני מעוניין להדביק. הפלסטיקה של המחשב היא לבנה-מט, הנייר צריך להיות שקוף ובגלל אופי הפלסטיק לדעתי גם צריך להיות מט. אם זה עוזר, אני מירושלים למי שמכיר בית עסק שיוכל לעשות זאת בסביבה. כמובן שדרכים ביתיות גם מתקבלות.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-