עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by J0n1,

יש אפשרות למצוא רשימת נוסעים במטוס? או שזה דבר חסוי?

• 2 תגובות
    • 11.3k צפיות
  3. שלום, (הכותרת בטח סיבכה את זה קצת אבל אנסה להסביר) פעם הייתה אפשרות לכתוב בקובץ וורד משהו או לשמור אותו בסוג קובץ אחר כדי שהקובץ יפתח ובפתיחה שלו תיראה שגיאה (התוכן לא יהיה זמין, אך הוורד יפתח). אשמח אם מישהו יזכיר לי איך עושים את זה, והאם יש דרך מיוחדת לעשות זאת גם באקסל?

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  4. Started by Second Edition,

ערב טוב לכולם , סמטי לו שארבה זמן לו היה בפורום מבחן איו.קיי , וברוח שתותיט זו , ומאחר שהרגע יצאתי מבחינה , הבה לכם מבחן איו.קיי : , (באדיבות נענע) http://games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html קיבלתי 117 , אתמול בלילה (?-לא הגיוני)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by idofr,

היייי אנחנו מתכננים לרדת לאילת אני ועוד 5 (triple date) וחשבנו על לשכור דירה לסופ"ש של 2 לילות (חמשוש) עדיף עם 3 חדרי שינה (או 2 וסלון) בכל מיקרה אם מישהו פה מכיר משו נחמד וזול זה יכול מאוד לעזור... טנקס לילה מצויין

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  6. עדויות חדשות מבטיחות לנו עוד מהדור החדש של AMD, בגישה דומה מאוד לזו של היריבה אינטל לכתבה

7. Started by mrsph666,

בעיה נפתרה!

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  8. Started by bilbo,

http://www.shvoong.com כולכם מוזמנים לכתוב תקצירים בנושא מחשבים באתר הנ"ל ... זהוא אתר שמעוניין בתקצירים בכל נושא ובכל שפה. יש אפשרות לתרגם תקצירים של אחרים. האתר תומך ב 34 שפות. ומקבלים תמלוגים על הכתיבה !! האתר ניראה די מעניין !! האתר עצמו ממומן ע"י פרסומות והוא מחלק 10% מההכנסות שלו http://he.shvoong.com/about-us-shvoong/

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by vasser,

was bored today, so i googled up two images, and used mspaint

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  10. Started by danielzy,

חבר שלי רוצה לדעת מה דעת הקהל פה על החנות Ivory מחשבים. תודה. לי הוא לא מאמין מישומה

11. Started by ariebel,

http://www.theinformationminister.com/

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  12. טוב אז ככה.. בדומינו.. מי מתחיל? כאליו איך מחליטים מי מתחיל? למי שיש 6 6 או 5 5 או 4 4 או ..... ? או שפשוט מגרילים מי מתחיל ואז הוא פשוט שם משו על השולחן? ועוד שאלה, נגיד כשמישו לוקח אבן מהקופה, אז תורו שוב נכון?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

אם מישהו מכיר דרך לפרוץ או קוד של האתר הזה http://www.whitemagick.co.il

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש שתי טלויזיות בבית בחיבור להוט "אנלוגי". אם אני אצטרף להוט "דיגיטלי" ואשים ממיר דיגיטלי רק על טלויזיה אחת - האם אוכל להמשיך לראות הוט "אנלוגי" ישן בטלויזיה השניה שתישאר ללא ממיר דיגיטלי? או שאם לוקחים חבילה דיגיטלית כבר לא יהיה אפשרי לראות שידורים "אנלוגיים"?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by ariel-ro,

עכשיו שמתי לב, שאיפה שאמורים ליהיות מספר התגובות שלי, כתוב leet(מצורפת תמונה) וזה לא רק בפרופיל אלה בכל הפורומים למה זה, ומה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

16. Started by darq,

עד לפני חודש חודשיים כל יום שהייתי נכנס לאתר הייתי נתקל בכתבות חדשות על כל מיני טכנולוגיות. ג'דטים, משחקים. אפילו אם חלק מהכתבות היו מתורגמת זה היה כייף לקרוא. היום כמעט ואין כתבות חדשות... ולא חסר חדשות. זה רק אני או שיש בעיה באתר מבחינת תוכן? לא חסרים מגזיני טכנולוגיה וחומרה בעולם. אבל בשבילי HW תמיד היה הטוב והמעניין והמקצועי בישראל. לדעתי זה חבל שהוא לא מתעדכן מספיק.

17. Started by butygirl,

הכרטיס לא מתאים ללוח אם שלי אני צריך ti4200

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  18. Started by amisha,

לאחרונה ראיתי כאן ת'רד על השקעות במניות ....... וראיתי שיש קורסים שנקראים " קורסים לניתום טכני" מה אתם אומרים עליהם והאם מישהו כאן עשה קורס כזה ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by kinggil,

אני מחפש שיר בשם הזה: פיינל קאנוטאן משהו כזה, שיר מאוד מוכר. פליז.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

שאלונים E,F

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by shloosh,

היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sherlock1212,

איך אפשר לבדוק אם יש לי מעבד 64 bit? אני לא ידעתי באיזה פורום לשים...אז בנתיים שמתי פה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by timac,

מישהו יודע איך קוראים לשיר בפירסומת של בזק עם ה 5 אגורות? תודה מראש..!!!!!

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  24. השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.