כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
משהו יודע אם יש מקום בארץ שאפשר בו לקנות את החולצה הצהובה של מוביל הטור דה פראנס?? יש אפשרות להזמין את זה לארץ אבל זה טיפה בעיה בשבילי.. http://www.madeinsport.com/fr/descProduit.asp?Univers=letour&Langue=en&IdMdl=17526&IdPrpMdl=IdPrpMdl_02:001§IdPrpMdl_01:044|040&idPtn=letour&taille=Size&Devise=USD
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
ביום חמישי שעבר קיבלתי את טלויזיית הLCD החדשה שלי. כמובן שדבר ראשון התקשרתי למינימייזר ושאלתי אותו איך מנקים ריר ממסך שטוח, כשבתגובה הוא ענה לי את "עזוב אותי באמאשך" המסורתי. והמשכנו לדבר כשאני חותך את השיחה בהערות ביניים על מה הייתי עושה לטלויזיה הסקסית שלי אם היה לה איזה נקב. לפתע מתחילה מהדורת החדשות, ואני צועק משהו כמו "יש! יונית לוי בווידסקרין". דן אומר "מה קרה לך, היא מכוערת". אני אמרתי "תגיד מה נפלת על הראש? היא כוסית על!"... המהדורה התחילה, ומי מגיש? גדי סוקניק. אני - "וואט דה פאק, איפה יונית?" דן - "איפה אתה חושב שהיא תהיה? מתחת לשולחן". אחלה יציאה, כמובן. צחקתי ממנה הרבה. והיא שווה אזכור. למחרת ביום שישי אני יושב במסעדת חומוס ידועה ביפו בשם אבו חסן, או אחים עלי …
-
- 37 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש כזה במציאות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין מהאתר? ומה אני צריך בשביל להזמין משם דברים ,וויזה בין לאומי, להרשם לPAYPAL ? ואם מישהו הזמין משם ויכול לספר "חוויות" ,בכיף
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
לאלה מאתנו שהולכים לעתודה (או שוקלים ללכת) וקיבלו מדבקות אדומות על מחברות הבחינה: איפה אני רואה את הציונים של הבגרויות (שנבדקות מהר)?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני אוהב חיות אתם אוהבים חיות? איזו חיה הייתם לוקחים לאי בודד? ואותה שאלה, רק לגבי חיות ממין זכר בלבד? אני אוהב חיות
-
- 34 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היום אני יורד לסלון רואה את אחותי רואה ערוץ הקניות, פתאום אני רואה שמוכרים שם מחשב שהם קראו לו: AMD3000 אני קורא את המפרט: מעבד: AMD DURON 1.8GHZ לוח אם תומך בAMD זכרון 256MB כרטיס מסך 3DFORCE הארד דיסק 40 או 80 גי'גה לא זוכר (לא הרבה הפרש בכסף איזה 150-200 שקל) מסך 17 אינץ' של DAEWOO (הכי זבל שיש) מדפסת LEXMARK הכי זולה עכבר אופטי מקלדת איכותית אני מסתכל על המחיר ונדהם: מחיר מומלץ: 6980 ש"ח מחיר בערוץ: 5999 ש"ח (רק היום 50 אחוז הנחה) מחיר בערוץ: 2999 ש"ח כשראיתי את זה ישר אמרתי לעצמי : WTF ?!?!?!
-
- 40 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שקט, ופריקת עול וירטואלית. זה רק אני, והDVD של BF2 שמונח לי על השולחן. התפטרתי מהעבודה ביום ראשון, עכשיו רק נשאר לי להנות מ30 יום עם רכב חברה ומשכורת (בלי לעבוד אפילו יום אחד, כמובן). לא יודע אם אני מקבל את ה30 יום האלו בתנאים הנוכחיים כי הם אהבו אותי או שפשוט ככה זה (פעם ראשונה שאני מתפטר.. טוב, עבודה מסודרת ראשונה שלי). אבל תארו לעצמכם, חלום של כל ילד (גם כאלו בני 21, כן כן...). חודש עם מימון נכבד ואוטו צמוד, בלי אף אחד שיגיד לך מה לעשות, ולמעשה, שום דבר מהותי לדאוג לו מלבד לעבוד על הפרוייקטים הפרטיים שלך ולשחק... וכך עד שאין לך כוח יותר ואתה הולך לנמנם. שימו לב, לא לישון כי אם לנמנם. שינה היא דבר הכרחי; נמנום הוא מותרות, שיטה להתנתק מהמציאות בשטף נעים של עייפות. הפועל…
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כתבו, האם אתם מתחזקים את המחשב שלכם, באיזה מינון, ואיך. אני בחרתי באופציה השניה. זה כולל, ניקוי המחשב, וכל תוכנות הבדיקה של הוירוסים, סריקת סקטורים פגומים, בעצם כל מה שצריך.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
-
-
שלום. ברצוני לדעת מספר שאלות והן. 1. מאיזה דת הוא מגיעה? 2. באיזה שנה נפטר ?( מצטער אני יודע שזה חור בהשכלה). 3. מה הייה התחום העיקרי שהייה טוב בו.? 4. האם היתה לא משפחה? תודה לכולם, אשמח מאוד לשמוע מכם דגובות. לילה טוב- Gil. Z
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אהלן שמעתי ברדיו שיר שנשמע בו כזה דבר " איי לה דר לה דדה .. " עכשיו , זה לא הישן יותר זה המחודש ויש פזמון של מערבון כזה ברקע תודה לעוזרים!!!
-
צריך אתר של הסטטיסטיקות וסקרים כאלה ערציים של כל מיני דברים, כמה אנשים שומרים כשרות או לכמה אנשים יש מצלמות דיגיטליות, סתם דברים כאלה כלליים... יש לי ויכוח עם חבר ואני חייב להוכיח לו משהו... תודה מראש slim_shady
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אתם יכולים לראות את הסרטון כאן http://www.letlive.org.il/images/dog2.mpg או מי שכבר ראה בטלויזיה יודע על מה אני מדבר. מנהל מקרקעי ישראלי החליט לחסל כלבייה של תנו לחיות לחיות ולמכור את השטח לנדלן. לא יודע מה איתכם לי פשוט נמאסססססססססס מהמדינה המסריחה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דייייייייי אני הולך עכשיו לתרום, אז מי שיכול כמובן שזה עוזר. מספר הטלפון 057-2224477
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לעשות שרת פרטי שלי יש לי מחשב ישן שיהיה הקורבן שלי... זהו מחשב פנטיום 2-3 לא זוכר בדיוק 256 ראם (לא דידיאר) כרטיס מסך פשוט לוח אם 20 ג'יגה ספק וקיצור כל מה שיש אצל מחשב זה יעבוד אצלי? ויש לי רק אינטרנט אחד כרטיס רשת יעזור שאני יחבר בין 2 המחשבים שלי? השרת יהיה מהיר? אני יוכל לעשות שם משחק רשת יענו אני יוכל לשחקדרכו קאונטר עם חברים שלי ברשת? ואיך אני ידע את ההגבלה של מספר השחקנים?
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-