עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מזמן הייתה לי את התוכנה הזאת של התמונות שאתה צריך להוריד ואז כל יום אתה יכול להוריד עוד 5 תמונות לשולחן העבודה ...אני רוצה עוד פעם להוריד את זה אבל אני לא זוכר את האתר..אולי מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. היום אני יורד לסלון רואה את אחותי רואה ערוץ הקניות, פתאום אני רואה שמוכרים שם מחשב שהם קראו לו: AMD3000 אני קורא את המפרט: מעבד: AMD DURON 1.8GHZ לוח אם תומך בAMD זכרון 256MB כרטיס מסך 3DFORCE הארד דיסק 40 או 80 גי'גה לא זוכר (לא הרבה הפרש בכסף איזה 150-200 שקל) מסך 17 אינץ' של DAEWOO (הכי זבל שיש) מדפסת LEXMARK הכי זולה עכבר אופטי מקלדת איכותית אני מסתכל על המחיר ונדהם: מחיר מומלץ: 6980 ש"ח מחיר בערוץ: 5999 ש"ח (רק היום 50 אחוז הנחה) מחיר בערוץ: 2999 ש"ח כשראיתי את זה ישר אמרתי לעצמי : WTF ?!?!?!

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Dvich,

http://www.ebaumsworld.com/videos/horsefarts.html

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by SamurAchzar,

שקט, ופריקת עול וירטואלית. זה רק אני, והDVD של BF2 שמונח לי על השולחן. התפטרתי מהעבודה ביום ראשון, עכשיו רק נשאר לי להנות מ30 יום עם רכב חברה ומשכורת (בלי לעבוד אפילו יום אחד, כמובן). לא יודע אם אני מקבל את ה30 יום האלו בתנאים הנוכחיים כי הם אהבו אותי או שפשוט ככה זה (פעם ראשונה שאני מתפטר.. טוב, עבודה מסודרת ראשונה שלי). אבל תארו לעצמכם, חלום של כל ילד (גם כאלו בני 21, כן כן...). חודש עם מימון נכבד ואוטו צמוד, בלי אף אחד שיגיד לך מה לעשות, ולמעשה, שום דבר מהותי לדאוג לו מלבד לעבוד על הפרוייקטים הפרטיים שלך ולשחק... וכך עד שאין לך כוח יותר ואתה הולך לנמנם. שימו לב, לא לישון כי אם לנמנם. שינה היא דבר הכרחי; נמנום הוא מותרות, שיטה להתנתק מהמציאות בשטף נעים של עייפות. הפועל…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כתבו, האם אתם מתחזקים את המחשב שלכם, באיזה מינון, ואיך. אני בחרתי באופציה השניה. זה כולל, ניקוי המחשב, וכל תוכנות הבדיקה של הוירוסים, סריקת סקטורים פגומים, בעצם כל מה שצריך.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by R0ck,

http://www.freeonlinegames.com/play/2210.html

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  8. Started by ALE-XtaZi,

איזה אי מיול נחשב להכי יציב והכי טוב האי מיול של ליונטוורק החדש נופל לי כל כמה דקות אז מה אתם ממליצים? נ.ב תנו לי גם מאיפה להוריד

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום. ברצוני לדעת מספר שאלות והן. 1. מאיזה דת הוא מגיעה? 2. באיזה שנה נפטר ?( מצטער אני יודע שזה חור בהשכלה). 3. מה הייה התחום העיקרי שהייה טוב בו.? 4. האם היתה לא משפחה? תודה לכולם, אשמח מאוד לשמוע מכם דגובות. לילה טוב- Gil. Z

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  10. אהלן שמעתי ברדיו שיר שנשמע בו כזה דבר " איי לה דר לה דדה .. " עכשיו , זה לא הישן יותר זה המחודש ויש פזמון של מערבון כזה ברקע תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  11. צריך אתר של הסטטיסטיקות וסקרים כאלה ערציים של כל מיני דברים, כמה אנשים שומרים כשרות או לכמה אנשים יש מצלמות דיגיטליות, סתם דברים כאלה כלליים... יש לי ויכוח עם חבר ואני חייב להוכיח לו משהו... תודה מראש slim_shady

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  12. אתם יכולים לראות את הסרטון כאן http://www.letlive.org.il/images/dog2.mpg או מי שכבר ראה בטלויזיה יודע על מה אני מדבר. מנהל מקרקעי ישראלי החליט לחסל כלבייה של תנו לחיות לחיות ולמכור את השטח לנדלן. לא יודע מה איתכם לי פשוט נמאסססססססססס מהמדינה המסריחה הזאתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דייייייייי אני הולך עכשיו לתרום, אז מי שיכול כמובן שזה עוזר. מספר הטלפון 057-2224477

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. לא, אני לא הייתי שם, וגם אין לי כל כך קשר לצלם אבל בגלל שהתמונות מדהימות, חשבתי שכדאי לפרסם פה. כל הזכויות שמורות לצלם, עוז אברהמי מפורום הסימולטורים בגיימר. http://www.isra-sim.com/IAF/ozgallery001.htm

• 88 תגובות
    • 6.9k צפיות
  14. Started by Guy King,

לא משנה, סודר.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. Started by tulicooli,

אני רוצה לעשות שרת פרטי שלי יש לי מחשב ישן שיהיה הקורבן שלי... זהו מחשב פנטיום 2-3 לא זוכר בדיוק 256 ראם (לא דידיאר) כרטיס מסך פשוט לוח אם 20 ג'יגה ספק וקיצור כל מה שיש אצל מחשב זה יעבוד אצלי? ויש לי רק אינטרנט אחד כרטיס רשת יעזור שאני יחבר בין 2 המחשבים שלי? השרת יהיה מהיר? אני יוכל לעשות שם משחק רשת יענו אני יוכל לשחקדרכו קאונטר עם חברים שלי ברשת? ואיך אני ידע את ההגבלה של מספר השחקנים?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by עמיר שחר,

יש לי סרטון שאני רוצה לעלות לרשת ולפרסם ת'לינק עליו בפורום מסוים. האם משהוא יודע על אתר שאוחל לעלות עליו מדובר על קובץ של בסביבות 900KB. תודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  17. אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by yanushka,

לכל מי שלא עדיין לא שמע: מופע התרמה ענקי של 8 קונצרטים בכל רחבי העולם למען הכושים של אפריקה. מתחיל היום בהייד פארק, לונדון, וישודר בערוץ 10 החל מהשעה 16:00. גולת הכותרת היא כמובן האיחוד של Pink Floyd. בין היתר, בתוכנית הופעות של Coldplay, U2, R.E.M, Robbie Williams ועוד אמנים רבים וטובים. חובה לאוהבי המוזיקה [יחד עם בירה]

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by parlov,

מחר יש לי יום עבודה אז ככה אני גר באור עקיבא ואני צריך להספיק הרבה נקודת יעד אז רציתי לשאול אותכם באיזה סדר הייתם ממליצים לי לעשות את זה. אני מתחיל מחדרה והנקודות שאני צריך לעבור הם: לוד בני ברק קיבוץ בארות יצחק פתח תקווה יבנה אשדוד תל אביב עם למישהו יש גם המלצות באיזה כבישים לנסוע הודה לכם

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  20. אני מת לייבא את הרייזר פלסמה והאקזקט מייט עכשיו ראיתי שבארצות הברית ביחד הם 70$ ובארץ הם יותר כמו 700 שקל ורציתי לדעת אם יש חנות מחו"ל ברשת שמוכנה לשלוח אותם לארץ.? נ.ב: אמזון לא שולחת אלקטרוניקה אל מחוץ לארה"ב או אנגליה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by shloosh,

מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by blabla2002,

הנה הקישור לפרסומת ותראו כמה Accessories יש לו http://www.nytimes.com/video/html/2005/06/29/technology/highbandwidth/windowsmedia/20050629_GUEST_VIDEO.html

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ניסתי כמה מילים והצלחתי להוציא 2,960,000,000 תוצאות. יש משהו שמצליח לתת יותר תוצאות?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. http://www.slyck.com/news.php?story=845 (תקראו טוב טוב, מוזכר גם באתר הרשמי של הFBI שנעצרו אנשים בארץ) איפה זה נגמר ? : שיעצרו פשע אמיתי ( לדוגמא מנהיגי הכתות למינהם... ושאר החלאות) ולא כמה חברה שלא מזיקים לאף-אחד ומורידים WAREZ. אז נכווון שהמנכ"ל התורן של MGM ייצטרך לדחות בשנה את הקניה של היאכטה שלו, אבל לפי דעתי זה מחיר הוגן לעומת התמורה הגדולה שהווארז נותנים לכלכלה, ולתרבות. לפי דעתי זה יצא מכלל פרופורציה כל העניין הזה. כנראה מנהלי האולפנים ותעשיית המוזיקה מחפשים סיבה לירידה במכירות ולא רואים שהסיבה היא לא הווארז, אלא התוכן הדל שהם מפיצים. סרט טוב יצליח בקולנוע ולא משנה מה ! קחו לדוגמא את המאטריקס וLOTR SW וכו' שהיו סקרינרים שלהם גם לפני יצאת הסרט. אם יש איכות -…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים