עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by oren12,

שאלה רצינית ואולי יכולה לעזור פה לדי הרבה לחסוך.. כולם מבקשים / מציעים מפרטים במחירים גבוהים מאוד ללא ציוד היקפי.. אז חשבתי לדעת כמה באמת יעלה מפרט מחשב בימינו שיהייה מיועד למשחקים..??? למשל אני רציתי מפרט ב-5500 ש"ח אבל האם באמת צריך את כל הכסף הזה או שצריך פחות או יותר?! אז אני חוזר על השאלה, כמה יהייה מחיר של מפרט לגיימרים שכל המשחקים של היום ירוצו עליו חלק כולל קרייסיס וכולל שידרוגים עתידיים?? או שיותר נכון לשאול כמה צריך להשקיע על מחשב? (ואין צורך להגיב "תלוי בתקציב" - אני מדבר בכלליות)

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by DXM,

אני מחפש סרט אקשן או מתח (משו כמו המבצר האחרון, או כל הפחדים כולם) לא אימה!!! או קומדייה נעורים (בסגנון של אמריקן פאי). עדיף שיהיו משנת 2004, וכמה שיותר חדש, תודה. כמה שיותר המלצות אני רוצה. רשימה של סרטים שיש לי/ראיתי כל סדרת אמריקן פאי, מת לחיות, כל סדרת מהיר ועצבני זהו בערך

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.supershadow.com/starwars/episode7/plot.html http://www.supershadow.com/starwars/episode8/plot.html http://www.supershadow.com/starwars/episode9/plot.html אולי אמיתי אולי לא אבל לכו תדעו כנראה זה עדיין לא הסוף של הצד האפל (צחוק אפל חח) מואההההההההההההההההההההההההה סיפורים של מה שיהיה כמובן באנגלית וכמובן זה כנראה ספוילר ואם אכן יצאו סרטי המשך הם יהיו קצת שונים מזה זה בטוח אבל עדיין דומים.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. הרשויות לא יפתחו את בתי הספר!! ישששש!!! ;D

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אולפני דיסני מספקים לנו הצצה שנייה לסרט הקומיקס עתיר הכוכבים שאמור לפתוח את עונת שוברי הקופות לשנת 2016, עם הופעת אורח ראשונה לספיידרמן החדש אם לשפוט לפי ההצלחה הקופתית האדירה של Deadpool, שנת 2016 תהיה עוד שנה של שגשוג גדול עבור עולם גיבורי העל הקולנועיים – ואחד מהכותרים שאמורים להבטיח זאת הוא כמובן הפרק השלישי בעלילותיו של קפטן אמריקה, Civil War, שיהיה גדול ושאפתני יותר מאי פעם. הסרט החדש יושק ברחבי העולם בתחילת חודש מאי 2016, וכעת אנחנו מקבלים טריילר רשמי שני עבורו שעדיין לא מסביר מדוע "החבר'ה הטובים" של Marvel נלחמים זה בזה, אך כן כולל המון פיצוצים ואקשן – לצד הופעות אורח של אנט-מן, הפנתר השחור ואפילו ספיידרמן בגלגולו החדש (כנער, בגילומו של השחקן הבריטי טום …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  6. לפני כשנה קניתי את האוזניות ועוד לא חשדתי חוץ מזה שהם לא נשמעים כמו שכולם מהללים אותם.לפני כמה חודשים היה פה בפורום דוגמא לזיוף ודוגמא לאמיתי ושלי היה נראה יותר כמו האמיתי כי המזויף היה לא מדויק בכלל כולל הכבל.היום בבוקר ראיתי דיון קצר שבו הגישו קיצור לאתר שמראה זיוף אחר יותר מוצלח שמראה איך לוודע שברשותי אוזניות מקוריות ,ולפי המדריך האוזניות שלי הם אכן מזויפות (מה לעשות זה האוזניות שמזייפים הכי הרבה בעולם).עכשיו השאלה היא למי לפנות בקשר לכך -האם ללכת לחנות ולדרוש ממנו פיצוי ולהראות לו הוכחות או להתלונן לאיזה גוף או אפילו לחברה עצמה (האם לסנהייזר יש יבואן רשמי בארץ שאפשר להתלונן אליו? ). עוד נתון שהמוכר אמר לי שאין עליהם אחריות לעומת השנתיים שהחברה מבטיחה וגם לא היה לי מד…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by redead,

בזמן האחרון כל לילה יש לי יתושים בחדר והאמת נהיה קצת מציק כל הקטע הזה של המצוד אחרי היתושים.. למישהו יש המלצה אולי לאחד מההתקנים האלה ששמים בחשמל שאמורים להבריח יתושים?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by hedva,

עשיתי חיפוש בגוגל על מועדון 101 וזה ממש מצחיק

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  9. Started by ConRoe X Fire,

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by Merrymoon,

כן חברה', כך נגמר הרומן שלי איתכם. עכשיו קיבלתי "אור ירוק" ממעסיק בהאמבורג, מחר או מחרתיים אקבל טיוטה של החוזה ובעוד כמה ימים אקבל את החוזה במלואו ב-UPS. האמת, גם דיי נשבר לי מכם, אין לי יותר מדיי סבלנות ושנה פלוס זה גם משהו, לא מתאים לי לעשות בייביסיטר בחינם. גם ככה אני יושבת יותר מדיי ליד המסך. מה כן, אני אתגעגע קצת ואשלח תמונות. אני עוזבת בשבוע האחרון של יולי לסופ"ש ברוסטוק (Rostock) שם יהיה פסטיבל מוזיקה של כ-3 ימים, הדבר הקרוב ביותר שאני יכולה להרשות לעצמי לטיול של אחרי צבא והוא אפילו לא במדינת עולם שלישית... אח"כ אעשה את דרכי 200 ק"מ צפון מערבה למעונם של המעסיקים החדשים שלי. אני הולכת להיות אומנת ל-2 ילדים עם הורים עסוקים מדיי. כעקרון עבודתי אמורה להמשך כ-25 עד 30 ש…

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  11. שלום לכולם,אני חדש פה,גולש בפורום כשלושה חודשים... אני מגן יבנה - ישוב ליד אשדוד. בן 15,חולה על מחשבים בעיקר על חומרה ובאנצ'מרקים וחובב רשתות. מקווה להשתלב פה.., אז קדימה תנו בברכות...

12. שוק סרטי הקולנוע הבינלאומי חווה שנה עם הכנסות שיא מרשימות ב-2015, על אף האתגרים בשנים האחרונות נשמעו הרבה טענות על כך שעולם הקולנוע סובל ונחלש, כתוצאה מפיראטיות שממשיכה לגאות למרות המאבקים הרבה נגדה בעולם המערבי, וגם בשל כך שלרבים מאיתנו יש כיום גישה לשירותי טלוויזיה והזרמה המספקים לנו סרטים טריים בזריזות ובאיכות גבוהה, על גבי אמצעי התצוגה האיכותיים והמתקדמים שבבתינו. למרות כל זאת, נראה ששנת 2015 הייתה מוצלחת באופן יוצא דופן – ושברה את שיאי ההכנסות הכלל עולמיים של המדיום. לפי חברת חקר השוק Rentrak, שוק הקולנוע הבינלאומי אשר מונה כ-125,000 אולמות קולנוע ב-25,000 בתי קולנוע, הכניס קצת יותר מ-38 מיליארד דולר (לעומת כ-36.4 מיליארד דולר בשנת 2014) בשנה שהסתיימה לה לא…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  13. אני רוצה לבנות מחשב , ואני צריך אתר טוב עם מחירים טובים .. למישהו יש עצות .. ?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by redti,

שלום לכולם היום בבוקר שמתי הודעה בפורום כללי ועכשיו אני לר רואה אותה היא נעלמה למה?? לא היה שם ווארז או משהו אסור! זה BUG או שאחד מהמנהלים מחק אותה? ההודעה הייתה צ'צ'נים מטורפים/אכזריים!(או משהו כזה) בבקשה תענו לי מנהלי הפורום....

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by avivlyaviv,

אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by oDot,

שלום לכל קוני Skypc רציתי לדעת על כל ניסיון רע שהיה לכם עם החברה, מאחר ואני מעוניין לרכוש שם מחשב השבוע. דברים טובים יש עליה בשפע, אבל יש איתכם גם ניסיון רע? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. סופ"ש שקט לכולם! והפעם בתפריט - הגרלה לגולשי האתר שיש ברשותם מוצר של MSI! http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout אין לכם מוצר של MSI עוד? זה הזמן לקנות, ולהיכנס להגרלה על מוצרים נוספים. זה לא משנה אם זה מחשב נייד, לוח אם, כרטיס מסך או עכבר אופטי - כל מוצר נחשב! בהצלחה לכולם....

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by integral,

יש כרגע הופעה בערוץ 10. מומלץ

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  19. אשמח אם למשהו יש הערכה בנושא כי אני מחכה בגלל זה עד ינואר.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by ariel-ro,

לכל מי שזוכר את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362353.0 אז יצאה גירסה 2 למשחק הזה שהיא משמעותית קשה יותר וכוללת הרבה יותר שלבים. http://www.sparkworkz.com/fc2/ ויש גם גירסה בתשלום עם עוד יותר שלבים. תהנו

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by th£»Light,

אז ככה... אני רוצה שתייעצו לי מה לעשות בעניין הבא: אבא שלי, מכר דירה שהייתה שלנו דרך תיווך בסכום שנקבע, כולל המזגן שהיה כלול בתוכה. לאחר כמה ימים אמר לאבי המתווך שהוא לוקח את המזגן לעצמו, ואבי בלי לחשוב אמר לו "בסדר". כשהוא חזר הביתה ואמר לי שהמזגן הולך אליו אמרתי לו שהוא עשה טעות. אני מעוניין שתייעצו לי מה נכון לעשות. בתודה, חן. (ד"א: אנחנו חשבו לקחת את המזגן מהדירה, ואז לטעון ולומר למתווך שהמזגן נגנב... )

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  22. נתנו לנו עבודת סיכום על מרכז הכובד. יש שאלה אחת שלא הצלחתי, עזרה בבקשה!!! דחוף! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. מישהו יודע? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת על אתרים ששולחים ספאם בכמויות פשות יש לי שכן מנייק ואני רוצה לפוצץ לו את התיבת הדואר

25. Started by YAIR,

<צונזר.>

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.