כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מישהו אולי יודע כמה הקנס על הורדת נוסעים בכביש? בצורה לא חוקית. תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי מייל מחברה ישראלית למחשבים, לפני שנכנס חוק הספאם לתוקף קיבלתי הודעה שיש את חוק הספאם ושמי שרוצה להמשיך לקבל הודעות צריך לאשר. אז כמובן לא אישרתי ושמחתי שיש את חוק הספאם החדש, אז קיבלתי את ההודעה הזאת ובהודעה יש בעצם עידוד לרכישה של דבר כל שהוא, וכתוב שמי שלא רוצה לקבל מייל צריך ללחוץ על הקישור. אז לא לחצתי עליו ואני יודע שאסור לשלוח הודעות פרסומיות ובטח שלא לכתוב שצריך להסיר את עצמך מרשימת התפוצה. אז אני יודע שאפשר להתקשר להגיד להם או שהם ייתנו פיצוי או שניקח את זה למשפט ואין צורך להוכיח נזק, ופשוט לקבל 1000 ש"ח. אז מה לעשות? להתקשר ומה להגיד? ואם מוכנים לשלם לי פיצוי אז מן הסתם יירצו חוזה שאני לא ילך עם זה למשפט. ואם לא יהיו מוכנים, מה אנ…
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
חתול מטומטם שתפסתי מתחת לבית שלי. פשוט עומד חצי מטר מיונה ובוהה בה בלי לעשות כלום. אחרי איזה שתי דקות החלטתי לצלם אותו. אם לא הייתי עושה לו רעש, אני חושב שהוא היה ממשיך לעמוד שם עד היום. אותי זה הצחיק, תנו בתגובות - אפשר גם ב YOUTUBE.. ביי
-
- 30 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המארז החדש של אנרמקס עם המנורת ניאון ומסך של CTX, או מPCH או מזיג זאג, עכשיו השאלה שלי אם ב40 שקל למשלוח אחד אני יכול לקחת את שני הדברים?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני מחפש מקום שמוכר מתכת (אלומיניום, פלדה, מה שיש), באיזור גבעתיים/רמת גן/תל אביב? זאת אומרת, תמיד עדיף דרך האינטרנט, אבל לא נראה לי שיש. אני זקוק לממ"ר לכמה מודים, פלוס הייתי רוצה לבנות מגש על מסילה למקלדת ועכבר בסביבות ה80ס"מ על 40ס"מ. מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל ערב טוב רק אתמול היה לי מקרה שפשוט לא קמתי לבי"ס (רקע קטן וקצר: אני בן 17 תלמיד כיתה י"א). למה זה קורה לי? כי "אין לי כח לקום". לפני כמה שנים השעון המעורר היה פשוט מעיר אותי והייתי קם, אבל גם הייתי ישן יותר באותה תקופה. הייתי מתמתח וכו', ואז הייתי קם כאילו זה אמצע היום. בזמן האחרון (מלפני שנה בערך) אני פשוט משתיק את השעון וחוזר לישון. למעשה אני לא באמת קם. גם אם השעון לא ליד המיטה ואני צריך לקום על הרגליים אני פשוט אשתיק אותו ואחזור למיטה הנחמדה שלי. בקיצור, הגוף שלי (כן, המודעות שלי שואפת ל0 באותם רגעים, אם היא הייתה גדולה מ0 הייתי פשוט קם, כי כששיקול הדעת שלי עובד כמו שצריך, אני עושה את מה שאני יודע שטוב לי) יעשה כל דבר בערך כדי שיוכל לחזור לישון. אני לא יוד…
-
- 34 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
http://img230.imageshack.us/img230/8778/60764706qj0.jpg אני צריך את החברה ואת הדגם..
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
במידה ויש לי עכשיו מייל של וואלה, ואני רוצה לפתוח מייל בגוגל, אפשר לעשות כמו "עקוב אחריי" כזה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני זקוק לעצה קלה ומהירה התכנון הוא שאני אטוס עם אמא ואחי הקטן (בן 12) או לברצלונה או לברלין - שני יעדים יחסית זולים משאר אירופה ויש אליהם המון דילים של דקה 90. בכל אופן,השאלה שלי איפה יש יותר אטרקציות לאחי הקטן ולי -בברלין או בברצלונה? אשמח לקבל גם חוות דעת מבחינת נופים,מקומות תיירותים כגון מבנים היסטורים או סתם מקומות יפים ,קניות (איפה יותר זול או איפה יש יותר מבחר) וכל דבר שיוכל לעזור לי בבחירה. תודה רבה וחופש מעולה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
וואלה תמיד עניין אותי פה בפורום הזה איזה רכבים יש לאנשים (מכיוון שלהרבה פה יש חלקי מחשב,ועוד גאדג'טים בעלות מטורפת) אז וואלה חשבתי אנשים פה מבוססים אז התעניינתי איזה רכבים יש לכם... להוריי יש 2xford turneo connect 1xgmc safari- 2xl200 אחד מגה מגנום השני מגנום בכל מקרה מפוארים- 1xl300
-
- 233 תגובות
- 18.5k צפיות
-
-
אני זקוק למעט ציוד לפרוייקט HTPC. המחשב יורכב ממעבד ברטון 2500, על לוח Epox 8RDA+ עם כרטיס מסך Radeon 9600 וכרטיס קול קראייטיב סאונדבלסטר לייב. מדובר ברכיבים ישנים, אבל לאחר קריאה של מעט חומר באינטרנט הבנתי שעם קינפוג, ותוכנות מתאימות גם מחשבים חלשים מהמחשב הזה הריצו סרטי HD באיכות 720P שאליה אני מכוון. התרד הזה נפתח במטרה להשיג כמה רכיבים שאין לי, ואולי להעלות פה את המודעות להמון ציוד ישן שזרוק בבית בלי שימוש. לי למשל יש מעבד פנטיום 1.6 עם ליבט נורט'ווד(מצויין לOC)+לוח מתוצרת אינטל+ ההרדיסק 40GB של מקסטור/סיגייט. אין לי שום בעיה לתת אותם בחינם אין כסף לכול מי שבאמת ישתמש בהם. אני בטוח שיש עוד המון אנשים שמחזיקים שלל כרטיסים/ההרדיסקים ישנים/לוחות ומעבדים ללא שום שימוש. הצ…
-
- 7 תגובות
- 941 צפיות
-
-
-
תיאורטית מוקצבות 5 דקות לפתירת השאלה, ככה שבטח יש כאן איזה טריק שלא הצלחתי לעלות עליו. אשמח לעזרה. [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 21:00:40 בסוף הסתדרתי...וזאת אכן שאלה מכשילה. 4 התשובות הראשונות לא קבילות משיקולי מימדים.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, שמי מתן ואני גר בירושלים. עקב זה שכנראה אין הרבה אנשים מי-ם כאן, לא מצאתי חנות בירושלים שמוכרת רכיבים או מרכיבה מפרטים חוץ מ KSP, שמהם אני ממש רוצה להימנע. אם מישהו מכיר מקום טוב בטווח החצי שעה נסיעה מירושלים, אני אשמח לדעת אני פרסמתי בפורום הזה כי אין משהו כמו פורום צרכנים או משהו.. וזה הפורום שמצאתי הכי קרוב תודה מתן
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
http://elitetorrents.org/ מפחיד, אני מנחש שזה קרה בגלל שהם התגאו כל כך שלהם היה את StarWars החדש לפני כולם
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
נהרס לי הצ'יפ CMOS של המחשב הנייד. קראתי את המדריך שעוסק בעידכון הביוס, ובסוף המדריך היה כתוב שאפשר גם להזמין צ'יפ חדש דרך האתר www.badflash.com, וככה עשיתי... אחרי שבוע שהמשלוח לא הגיע שלחתי E-Mail לאתר והם אמרו לי שזמן המשלוח הוא בין 3-5 ימים (לפי מה שאומרת חברת הדואר האמריקאית), אבל המשלוח יכול להתעכב עד 3 שבועות, ואם לא קיבלתי את הצי'יפ אחרי 3 שבועות - הם ישלחו לי אחד נוסף. בעוד יומיים יעברו ה 3 שבועות, והצ'יפ עוד לא הגיע - משהו פה נראה לי מסריח... :pissed: למישהו יש ניסיון עם האתר הזה? מה אפשר לעשות אם אני מגלה שרימו אותי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי כולם! קניתי פלאפון(יותר נכון אחותי) MOTOROLA RAZR V3 והקטע הוא שאני לא מבין בכלל בפלפונים,אחרי חיפוש מידע באינטרנט ראיתי שיש את V3X שנראה לי נחמד. אז עכשיו ברצוני להחליף את הפלפון לV3X,האם אני אצטרך להוסיף על זה כסף?(חוץ מהמחיר שאני אצטרך להוסיף לV3X כי מן הסתם הוא יקר יותר) יעשו לי בעיות אתם חושבים? תודה
-
- 7 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היום באתי הביתה, אימא שלי מספרת לי שהיא קנתה היום חלב מהמכולת (עד ה-30.5), וכשהיא באה לשתות אותו היא הריחה ריח מוזר, של נפט. לא האמנתי לה אז הרחתי אותו, והיה לו ממש ריח של נפט! תדמיינו לכם נפט או בתחנת דלק - ריח כזה היה מהחלב! וזה לא היה סתם ריח של מקולקל זה היה מוזר... זה היה חלב על הבוקר של תנובה, עם 1% שומן. עוד מישהו נתקל בזה בזמן האחרון??
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-