עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. Started by eladbu,

היי לכולם בעוד שבוע אני מגיע ליום חופשי בפאריז והייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה יום מסודר מהבוקר עד הערב של כל מיני מקומות סבבה לטייל בהם או אם אתם מכירים איזה אתר טוב שיוכל להדריך אותי בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה, עם כל האשכולות של מוזיקה לועזית אפשר לחשוב שאין לנו פה מוזיקה טובה.. אז רציתי לעשות רשימה גדולה של השירים הישראלים הכי טובים, מוכרים יותר ומוכרים פחות שכל אחד אוהב, וככה גם להכיר אותם לקהל שיכול להיות שלא מכיר אותם, וגם לאגד אותם ברשימה גדולה, ישנים, חדשים, לא חשוב.. אז אני אתחיל: תיסלם- רדיו חזק יהודה פוליקר - נמס בגשם כוורת- יו יה שב"ק-ס - תתקעו בחצוצרה שב"ק-ס - מכוף הבננות שב"ק-ס - תרימו תידיים שב"ק-ס - יהיה פיצוץ השיר- יש פרחים , יש הרבה ביצועים בינייהם של: צוות הווי נחל ולהקת האחים והאחיות המכשפות- עד העונג הבא המכשפות- הלילות הקסומים יהודית רביץ- אנחנו זן נדיר מוניקה סקס- מכה אפורה כנסיית השכל- כמו במקרה אושיק לוי- השוטר אזולאי אבטיפוס- בוקר…

• 59 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 754 צפיות
  6. שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by pyro_man,

טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  9. הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Guy King,

לא משנה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by poiiopipoippzzttw,

http://y2hack4.org/wiki/index.php/HebOpenSource

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  12. Started by DXT,

עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  14. היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by borg,

אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Cyron,

?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by idofr,

היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....

• 0 תגובות
    • 408 צפיות
  18. אהלן אמיגוס אני והחברה יורדים לאילת למשל 4 לילות ו5 ימים במלון עכשיו אחרי שיפענחנו את פרשת התקציב הנמוך ( כ400 ש"ח לזמן שהייה באילת שציינתי ) רצינו לדעת מה עוד אפשר לעשות שם חוץ מלהתנחל בים , בטיילת ובקניות ( וגם בננות למיניהם ) תודה רבה מהחברה המנוסים :lamer:

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. אני יודע שיש פורומים של רכבים אבל אין לי כוח לפתוח יוזר (אז אל תפנו אותי לשם) אם למישהו יש תשובה משכילה אשמח, כל שאר התגובות לא פה בבקשה.

20. Started by The Ripper,

מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. Started by galz,

WTF סרט חבל על הזמן מההתחלה עד שהם מגיעים לבוסטון. יש קטעים רגשניים שנמצאים בדיוק במקום ומשולבים ממש טוב בכל הבלאגן, ואז פתאום הכל נגמר בחמש שניות בלי שום סיבה רצינית ובלי שום קשר. החייזרים שעד לפני שנייה זיינו את האמאמא של כל הצבא האמריקאי נופלים כמו כוסיות וכולם שמחים. יש הרגשה שחסרה לפחות עוד שעה-שעה וחצי של סרט. גם פיתוח הדמויות נפסק באמצע, מה שבכלל מראה שזה לא הסוף של הסרט כמו שסוף צריך להיות. זה רק אני או שסטיבן שפילברג צריך לצאת לפנסיה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by nw,

מישהו יודע למה אתר subs.co.il נסגר (אתר לתרגומים)? מה החלופות?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by arkadur,

אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by overload,

Diamonds will not spark in the dark זה נכון להגיד SPARK על יהלום? איזה מילה אחרת יכולה להגיד לנצנץ שתתאים פה? והמשפט, אין בו בעיות אחרות נכון (דקדוק\תחביר או משהו כזה). אני יודע שזאת שאלה מוזרה ;D אבל אני צריך את זה, אז תודה.

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  25. הוא מחובר דרך בלוטוס למחשב...

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים