כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום, חשבתי על לעשות עכשיו פסיכומטרי, אבל הרבה אומרים לי עכשיו שכמעט כל מי שעושה בסוף י"א לא מצליח להוציא הרבה, כלומר ציונים דיי נמוכים. הבנתי שגם הקורסים לא ממש ברמה מאחר ומשלמים פחות כסף. מה אתם אומרים ? שווה לעשות בסוף י"א, או אפשר לחכות לאחרי הצבא ? אני מעדיף שמי שעה בסוף י"א יגיב. תודה. עריכה- כמה שעות ביום בערך צריכים ללמוד? נ.ב- חבר שלי רשם את זה, אבל מאחר והוא לא רשום פה אני מפרסם בשמו.
-
- 33 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!
-
- 51 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי לכולם בעוד שבוע אני מגיע ליום חופשי בפאריז והייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי לאיזה יום מסודר מהבוקר עד הערב של כל מיני מקומות סבבה לטייל בהם או אם אתם מכירים איזה אתר טוב שיוכל להדריך אותי בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, עם כל האשכולות של מוזיקה לועזית אפשר לחשוב שאין לנו פה מוזיקה טובה.. אז רציתי לעשות רשימה גדולה של השירים הישראלים הכי טובים, מוכרים יותר ומוכרים פחות שכל אחד אוהב, וככה גם להכיר אותם לקהל שיכול להיות שלא מכיר אותם, וגם לאגד אותם ברשימה גדולה, ישנים, חדשים, לא חשוב.. אז אני אתחיל: תיסלם- רדיו חזק יהודה פוליקר - נמס בגשם כוורת- יו יה שב"ק-ס - תתקעו בחצוצרה שב"ק-ס - מכוף הבננות שב"ק-ס - תרימו תידיים שב"ק-ס - יהיה פיצוץ השיר- יש פרחים , יש הרבה ביצועים בינייהם של: צוות הווי נחל ולהקת האחים והאחיות המכשפות- עד העונג הבא המכשפות- הלילות הקסומים יהודית רביץ- אנחנו זן נדיר מוניקה סקס- מכה אפורה כנסיית השכל- כמו במקרה אושיק לוי- השוטר אזולאי אבטיפוס- בוקר…
-
- 59 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
-
עד לא מזמן הייתי מסתמך על Spymac אך הוא עושה לי בעיות עם המשתמש שלי, לכן אני מחפש חלופות. הכוונה באמין היא שהוא ידוע שהוא מחזיק מעמד ולא נופל כל כמה ימים ללא סיבה.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן מחר בחצות יוצא הארי פוטר 6 אבל האם גם בעברית? אם לא מתי יגיע העברית? בבקשה אל תגררו את הנושא לדברים לא קשורים
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היה לי צו ראשון לפני שבועיים ואני רוצה לדעת אם הקבא שלי מספיק לעתודה...(גם שאר הנתונים) יש דרך לבדוק את זה? אני יודע שהרבה אנשים פה בפורום יודעים את הקבא שלהם, אין לי קשרים ואין לי דרך להשיג את זה.. זה ממש לחוץ לי אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי...תודה אגב כבר כתבתי בפורום עתודה בתפוז ואמרו לי לחכות לזימונים ולפי זה לראות..רק שזה דיי לחוץ לי תודה שוב..
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני צריך קישורים לאתרים טובים עם הרבה טורנטים שאפשר להוריד במהירות גבוהה, ולא מחייבים אותך להעלות באותה מהירות בה אתה מוריד. במידה ומדובר באתרים שהחוקיות שלהם לא ברורה, או במידה ויש לכם ספק אם מותר לפרסם כאן את הקישור לאתרים האלה, אז תשלחו לי בבקשה את הקישורים בהודעה פרטית. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....
-
- 0 תגובות
- 412 צפיות
-