עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by galz,

היי. לאחרונה גיליתי את הדבר הגאוני הזה שנקרא last.fm יש לי איתו בעיה אחת קטנה. אני רואה באתר שיש אמנים ישראלים והעיברית נראית באותו מצב של האנגלית (בכל דף אמן יש אמנים דומים וכמה משתמשים שמעו שירים ובלה בלה), כלומר זה עובד לאנשים. אצלי, כשאני שומע שיר בעברית, הוא אומר שהוא לא מצא את האמן בlast.fm והוא שם שיר ראנדומלי מהספרייה שלי. יש לי המון שירים בעברית אז חבל לי. למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  2. עשיתי worldwide אבל משום מה אני רואה שם גם Usa only

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

שלום ,האם לדעתכם בארצנו היה צריך להכניס את התרבות שתלמידים צריכים להתלבש בחליפות כמו באירופה? לדעתי כן! המשך יום נעים

• 30 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by david32,

אני די בטוח שהמקום של זה פה. כן כן , זה בדיוק מה שעינייכם רואות. גיימר סטלן כולשהו הפך את האקסבוקס 360 שלו לבאנג: (מקור http://xbox.joystiq.com/2009/03/12/achievement-unlocked-youre-a-stoner-with-a-destroyed-xbox/ ) אחת התגובות שם Maybe after the rrod, he decided to let it give him the reod, red eyes of dope

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

זאת לא הפעם הראשונה שאני נתקל בתופעה שבמקום חדשה על טכנולוגיה נכנסת לשם בשוגג כתבה על טיול בהר מירון מישהו מכיר את התופעה? אולי קרא תגובה של גוגל בנושא?

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  6. היי אני מתכנן לצת לטיול ארוך בעוד חודשיים רציתי לדעת מחברה שעשו טיולים כאלו איך הם שמרו על הדברים שלהם כי הבנתי שגונבים שם הרבה ואני אלך עלי שם עם הרבה כסף ומצלמה דיגיטלית ופלאפון ויכול להיות אפילו מחשב נייד (12") גם משקפי שמש יכול להיות ואולי שעון וכמובן כל הדברים הרגילים (בגדים וכו) חשוב לציין שאני בחיים לא איבדתי כלום ואני שומר על הדברים שלי ממש טוב בקיצור על מה אתם ממליצים ואיזה איצות שימושיות יש לכם תודה רבה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by WiseGuy17,

לא ידעתי איפה לרשום את זה אז אם זה לא מתאים לפה אז תעבירו את זה לפורום המתאים אז מה שרציתי לדעת זה : האם החנות סקיי פי.סי אמינה www.skypc.co.il אם אפשר להזמין שם בבטחה ושהם יספקו לי את כל החלקים כמו שצריך תודה

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by Guyn,

שלום לכם חברים, גיימרים ואנשים משועממים למינהם שמחכים שמישהו כבר יכתוב תגובה חדשה אנא תרמו כמה דקות מזמנכם כדי לעזור לי לצרוב דיסק mp3 חדש לרכב במקום ההוא שמעלה שם אבק מאז התקופה שגולדן אקס היה להיט (מה הוא עדיין? ). אז ככה, אני רוצה המלצות על שירים בסגנון: דאנס, פופ, שקטים, שחורה ועברית השירים צריכים להיות או- * חדשים מהתקופה של החודש האחרון או- * שירים אפילו מלפני שנה, מדיסק של זמר/להקה כלשהם שלא יצאו כסינגל לרדיו ובקשה לסיום: תרשמו שירים איכותיים שאהבתם ולא את כל רשימת הפלייליסט שלכם : קיץ נעים! 8)

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  9. Started by Black Knight,

יש עכשיו את הפרסומת הזאת של לאומי נראה לי... יש למישהו מושג איך קוראים לשיר שמושמע ברקע? אני מניח שכולכם כבר ראיתם את הפרסומת הזאת עם המונדיאל רבוי הפרסומות הזה P: תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. Started by הדוד משה,

יש בעיה פה בפורום. כשאני כותב משהו, ועושה קופיפייסט ממקור חיצוני או ctrl+Rshift/Lshift, הטקסט יוצא ככה: טקסט וכשמתחרבש אז ככה בערך (בעיקר בציטוטים): [ טקסט/size] יש לציין שזה לא תמיד קורה ככה, אבל זה קורה הרבה, וזה מאוד מעצבן. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

שלום אנשים - מישהו מכיר במקרה איזה טריק לעשות Right Shift ל16 ביט (מוסיפים 0 משמאל) עם פחות מ16 מוקסים שמקבלים 16 כניסות של ביט אחד? לא עושים Shift של ביט אחד, אלא מספר מסויים של ביטים לפי הקלט

12. אני אתחיל בלהגיד שמדובר בסיפור מאוד טרגי שקרה (ועדיין קורה) במשפחתי. אם יש לכם זמן, רצון לעזור למשפחה בבעייה (זה לא רק אני), וקצת ראש מעשי אני אשמח אם תקחו את הזמן לקרוא את מה שכתבתי פה לעמוק, ולנסות לעזור. אח שלי נמצא בבית 6 שנים ברצף בערך, בן 23 כרגע.. אין לו חברים, לא הייתה לא חברה בחיים, הוא לא עשה צבא (נתנו לו פטור מסיבה שאני אפרט בהמשך), והבנאדם היחידי שהוא מתקשר איתו כרגע זה אבא שלו(שלנו). ועכשיו מההתחלה: נתחיל בזה שאח שלי תמיד היה בעייתי במובן מסויים. כבר משלב הילדות היו בעיות. כשהוא סיים ט' והיה צריך לבחור תיכון, הוא וחבר שלו הסכימו ביניהם שהם יילכו לאותו תיכון. בסוף לאח שלי היו ציונים טובים יותר מלחבר שלו והוא התקבל לתיכון טוב יותר. החבר {המאוד אידיוטי, יש לצי…

• 44 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Eladious,

שלום :> נוסע לאילת שבוע הבא חייב חנויות חומרה שנמצאות באילת , אני הולך לקנות LG L1732TQ באופיס דיפו , ואני צריך חנות שאני אוכל לקנות בה X1600PRO אני קונה משם בגלל שזה בלי מע"מ , הL1732TQ עולה שם 1340 שקל (!!!) אפשר גם חנויות במרכז , אבל אני צריך X1600PRO בהכי זול ... ביינתים ממה שראיתי KSP מוכרים אותו במחיר הכי טוב אז חנויות חומרה , או אילת או במרכז , שמוכרות X1600PRO נ.ב ערבים זונות =/

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

עברו כבר שלוש שנים מאז שיש לי את המזגן(LG), והצתבר המון זבל בתוך המזגן-איפה שיוצא האוויר:כמויות מטורפות של אבק, וליכלוך על הפלסטיק מסביב איך אפשר לנקות שם?

• 18 תגובות
    • 8k צפיות
  15. Started by Shoko,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1106759

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by yambtz,

תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by Shortboarder,

אני מחפש אתרים שבהם אני יהיה יכול לפרסם דברים שהני מוכן למכור,כגון וואלה,ששם כבר פירסמתי. מכירות כמו טלויזיה וכו שאני כבר לא צריך. מה שכן שהאתר יהיה חינמי,אני לא מתכוון לשלם על הפירסום(כמו בוואלה). תודה מראש.

18. אז ככה, זאת רשימת הציוד: PS3 - עם טקן וכדורגל נרגילה - יש מוזיקה - בפול ווליום מזגן - יש נוף פתוח לעיר - יש שתיה: וודקה (איכותית), ערק (הכי זול), וויסקי (גרין ליבל) מיץ תפוזים, לימונדה כוסות נמוכות כאלה מגניבות עם קרח בתוכו בשביל שמי שישים בזה וויסקי יראה "בוס" חח כוסות רגילות ופותחן באוכל אין לי רעיון מה להציע מלבד קבוקים חשבתי על סושי אבל לא יודע.. יש עוד מה להציע??? בנוסף חשוב לי לציין שיש לי בית רק פעמיים בשבוע, זה יהיה על אחד מהימים האלה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Yamabushi,

עד היום בבוקר הוא לא עבד בכלל, לקח לעמודים כמעט 6 דקות להיטען... מה נסגר?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  20. http://www.usatoday.com/news/offbeat/2005-05-29-mother-stripper_x.htm?csp=34 חבל שלי לא הייתה אמא כזו..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ReSt,

קודם כל שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה יש לי כמה שאלות לגבי CCNA. אני בוגר קורס אבנט כחול בחיל האוויר למי שמכיר ואני רוצה לגשת לCCNA. עברתי קצת על האינטרנט ומצאתי שתי pdf-ים מומלצים - sydex ו Icnd 1,2, אבל אני מעדיף ללמוד מספר, איפה אני מוצא ספר טוב באנגלית ? ולגבי המבחן עצמו, איך נרשמים ? כמה עולה ? אם יש בתאריכים מסוימים ? תודה רבה לעוזרים ושוב, שנה טובה !

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by חן מ,

שבת שלום נתחיל?אז אמ......אני מחיפה ושאלה נוספת:הייתם מחליפים את מקום מגוריכם?אני אשית ממש הייתי מחליף,חיפה עיר מזדקנת,הכל עליות בחיפה,אין מה לעשות לצעירים,אין תעסוקה כמו במרכז,ואין אפילו דירות בחיפה שתבינו איזה מצב נוראי!!! אם מישהו מקיבוץ\מושב\מה שלא יהיה בסגנון שיגיד את השם שלא יגיד אני מאיזור הצפון או המרכז או הדרום

• 152 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. יש למישהו נסיום עם החנות הזאת?... כי יש נגני ZEN מממש זולים! כדאי לקנות משם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by aviel1988,

שלום לכולם אני מחפש אולי מישהו יכול להמליץ לי על חנות פיזית לחלקי מחשב בוושינגטון? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. אהלן, כפי שהבנתם מהכותרת,אני לומד כרגע פסיכומטרי ונבחן למועד יולי. ואחד האתגרים המעיקים(לפחות מבחינתי) והקשים בפסיכומטרי הוא אוצר המילים. אני יחסית מתקשה בלזכור את המילים,בלשנן אותם.אמנם אני יכול לזכור אותם לטווח קצר,אך לא כל כך מצליח לזכור לטווח ארוך. ואני מתייחס בעיקר למילים באנגלית,שזהו שפה זרה ,ויותר קשה לי לזכור אותן. רציתי שתציעו לי דרכים ,איך לזכור את המילים ולשנן אותם. תודה.פתוח להצעות...

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים