עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by miaoo673,

טוב נו, הם יפנים... http://armorgames.com/play/2407/karoshi-suicide-salaryman

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  2. מעבד פנטיום 4 3GHZ זיכרון 512 כ.מסך FX5200 תודה רבה לעונים.

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by Vidati,

לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by Or ei,

ראיתי באופיס דיפו כיסא מדגם לונדון הבעייה שהוא עולה 500 ניסית לחפש ברשת בפומביות וכו' אבל לא מצא לי כלום מישהו מכיר אולי איזה חנות (שיש לה אתר) שמוכרת את הכסא במחיר יותר נמוך? http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=528646&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375372&SID=G8US4SRB7DKH8H19QSGL61KX4EK660A1

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by redead,

בקרוב אני יחליף את המחשב, אבל ישאר עם אותו המארז, עכישו בניגוד למצב העכשוי במחשב החדש יהיה רק כונן אחד במקום ה3 שיש כרגע , שאלתי היא אם יש למישהו איזה רעיונות לפנאלים יפים או פיצ'רים אחרים שאפשר להתקין במקום אחד הכוננים? או שפשוט לחסות את החורים עם המכסים השחורים וזהו? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by R-E-L,

קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. מנהלים בבקשה לא למחוק .. אני מה זה שמיייח !!! שמעו אני בא כזה לפתוח את ה- DVD-ROM שלי.. פתאום אני רואה אותו יוצא בהמשכים.. באתי לסגור ואני רואה שהוא נסגר אבל לא עד הסוף ואז אני בא שוב לפתוח והוא לא נפתח !! ואז גם לא נסגר ולא כלום.. לפי הרעשים ותזוזות הבנתי שזה מגלגלי השיינים.. אמרתי יאללה בוא נפתח אותו סתם DVD מסכן... פתחתי את המחשב.. הוצאתי את ה- IDE חשמל וכ"ו הוצאתי ברגים.. (בכוונה אני מדייק בשלבים שאנשים שלא כ"כ מבינים תיהיה להם הזדמנות) והוצאתי את הכונן.. פתחתי אותו...אחרי שפתחתי אותו היה מן דבר כזה שחור על חלק מהכונן... הוצאתי גם אותו... עכשיו במגש בקצה שלו איפה שרשום למשל LG או את המהירות.. אז חייב להוציא את זה כדי להוציא את מכסה המגש.... הצאתי את זה... עכשיו.. נ…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by Ewingum,

http://www.apple.com/trailers/newline/simone.html

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by 1nstall,

היי אולי חלקכם ראיתם אתמול ששינתי את החתימה שלי מ"מפרט החלומות" ל"הונדה משודרגת" (אתם יכולים ליראות אותה עכשיו בחתימה) אז היום החלטתי לשלב בין שתי החתימות ויצא לי החתימה הזאת: אז מה דעתכם על החתימה? ומה כדי לשנות בה?

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by X-BLADE,

הנושאים : נגזרות,ומשפטים על נגזרות (לאגרנז' רול וכו') וכלל לופיטל. 1)מצא את הגבול של הפונקציה הבאה כאשר x שואף לאפס: x^2sin(1/x) ___________ sin(x) 2) שאלה ממש קשה - תהי f פונקציה מהקטע הפתוח שמ a עד אינסוף לR. היא גזירה בכל תחום הגדרתה, והגבול של פונקצית הנגזרת שלה כלומר של f', כאשר x שואף לאינסוף הוא L. צריך להוכיח ללא שימוש בכלל לופיטל כי הגבול של f חלקי x כאשר x שואף לאינסוף הוא גם L. יש גם רמז שאין לי מושג כיצד להשתמש בו: רשום את f/x כך: f(x)=f(x)-f(c)*(x-c) + f(c) ____ _________ ______ ____ x x-c x x ובחרו c מתאים כדי להתמש במשפט לגראנז'. 3) הוכחתי שלכל פונקציה השווה לפונקציה ההפוכה שלה קיימת נקודת שבת - נק' שבה f©=c. צריך למצוא פונקציה כזו, שיש לה נק' ש…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by lion03,

קיבלתי פאלם מחו"ל ואין בוא עיברית איך אני יכול להתקין בו עיברית?

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  12. היי מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה. הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה. כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה: - אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700 - אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא) למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות ההצעה שקי…

13. Started by No_Man,

ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  14. אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  15. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/862962 אמיתי או לא? תשמעו את הטקלית.....מוזר/מדהים/דפוק...

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by cleric,

http://www.thetrailermash.com/neo-vs-robocop

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  17. Started by payback,

נשמע כמו איזה שיר מניד פור ספיד עם כושים עם מוזיקה סוחפת ברקע..אתם בטוח מכירים...תנסו להזכר אני לא יודע מה שמו רק אני זוכר שהוא היה במסיבה שהייתי מסטול והמילים הראשונות זה: they say....ואז יש קטע מהיר כזה... שיר חדש שמושמע מלא במועדונים.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by Nahum2,

מי שממשיך את לימודיו בכתה יג צריך לתחום על תשעה חודשי קבע נוספים -בתמורה לדחיית השירות. מי שלא חותם מגייסים אותו מייד. משום שקפצתי כתה לא ימלאו לי 18 עד לממש הימים האחרונים של י"ג כמעט בטוח שכל הבחינות והפרוייקטים יסתיימו עד אז(הם לא יכולים להחתים אותי לפני שאני אהייה בן 18). אז האם אני יכול פשוט לגמור את י"ג ולסרב לחתום אחר כך? או אולי אפשר לשכנע את הצבא שמשום שבעצם לא קיבלתי שום דחייה אני לא צריך לשרת בקבע? או אולי עדיף פשוט לשרת?

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by evman007,

שי רומנטי כזה, המילים שאני יודע Sometimes I Think Myself Im better Of Without you.... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by Funkyzord,

אני חייב לדעת בשביל חיי האהבה שלי

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by pachamama,

http://www.collegehumor.com/video:1727700 לא גדול? ;D

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  22. שלום! אני מחפש תוכנה להעתקת הרשימה של הICQ שלי, למספר אחר. האם יש תוכנה כזאת? תודה אריאל

• 12 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by Vidati,

אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. קיבלתי היום וגם אתמול את המייל הבא, אבל זה נשמע לי ממש מוזר כי אני לא יודע מי השולח וגם זה מפנה לאתר אינטרנט-דבר שבד"כ מעיד על דואר זבל. Just a friendly reminder: aviv shared availability information with you last week. Click this link to see aviv's availability: http://app.timebridge.com/user/availability/NNUW7J1LiBn85T You can even bookmark the link for future use - it will save you time when you schedule with aviv. This is your last reminder. Please don't send me reminders

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by Vidati,

אם אני הולך לעשות תיאוריה ב2.1.07 (סתם דוגמה) אז יהייה לי 60 שאלות?

• 9 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.