כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
אני יודע שרובכם לא "מתים" על התוכנית הזאת. אבל אני חייב לציין שהשנה יש מספר מועמדים מעולים שיכולים לנצח.... מי לדעתכם יקח?
-
- 14 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כל העבודות של שירות לקוחות דורש קורס והתחייבות לכן הם לא מתאימות עבודה בחנות גם ראיתי רק משרות מלאות איזה עבודות יש ל 3-4 ימים חוץ מאבטחה(שאני שחוק מהם)?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
"בית המשפט זיכה את שי דרומי מהריגה" http://news.walla.co.il/?w=/1/1520138 האם באמת קרה משהו לבתי המשפט בארץ ? דרורי זכאי ,העבריין ההוא שדקר ילד במסיבה נשלח ל25 שנה בפנים ומתלבשים עכשיו על כל משפחות הפשע בארץ !!! סוף סוף מתחילים להרגיש שבתי המשפט מתחילים לעשות צדק במשפטים ולא הבדיחות שהיו עד עתה ! כל הכבוד !!! ועכשיו נותר רק להוציא מחוץ לחוק את כל יפי הנפש שמונעים עשיית דין עם פושעים ועבריינים כמו הנ"ל : http://news.walla.co.il/?w=/1/1520260
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אם מישהו לוקח פטריית הזיה או סם אחר שאמור לתת הזיות הוא באמת יכול לראות דברים מוחשיים לידו כיאלו אני יכול לראות לידי אנשים או דברים אחרים שלמעשה הם לא שם? או שאומרים "סם הזיה" מתכוונים למשו אחר...? *לא שאני רוצה לנסות...סתם בשביל הסקרנות
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אני קניתי מגילת קיר (פוסטר מבד) לבית. אני תולה אותו ומה אני מגלה...הוא מסריח! שאלתי חברים מה זה והם אמרו שזה בד עם כימיקלים רעילים... מישהו יודע איך לנטרל אותם? הריח פשוט בלתי נסבל והוא מתפשט בכל הבית
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
-
הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
מה המחיר להסרת קעקוע בינוני נגיד 15-20 ס"מ על 8-12 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
לגבי פיזיקה - אני צריך ספר מקיף מסביר ומעמיק כולל תרגילים וכמה דוגמאות לפתרון תרגילים בנושאים מכניקה וחשמל, ספרים שיהיו ברמה שלומדים באוניברסיטה ושעם הספרים האלה אוכל גם ללמוד ולתרגל לבגרות בפיסיקה. מחשבים - אני צריך ספר מקיף ומעמיק מאוד בכל מה שקשור לתכנון בשפת C\C++ או JAVA ושיהיה כולל תרגלים ודוגמאות. מצאתי את הספר הזה http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=22347&perur=4 מה דעתכם? ואם אפשר לינקים ולא רק שמות אשמח. תודה מראש לכולם.
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כל יום סוג מוצר אחר בלי מע"מ מחר יש מערכת קולנוע ביתי , ואני רוצה לקנות לי DVD הבעיה שאני לא מבין כלום בזה האם מישהו יכול להפנות אותי לאתרים עם מחירים , או לתת לי טיפים שמחר אני אדע לקראת מה אני הולך
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי איזה אתר, ואני רוצה לגרום לחשיפה (זה לא אתר מכירות או משהו) קהל היעד הוא אנשים מחו"ל (וזה גם לא פוליטי), איפה לדעתכם אפשר לפרסם? (בחינם)
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כמו שכותרת אומרת .... השבוע ראיתי ארץ נהדרת והיה שם את השיר של "רבי נחמן מאומן" קיצר אני חייב את השיר הזה.!!!!!! חיפשתי בחמור ובקאזה.....אין שם .... אני יודע שהטראק הזה קיים והוא לא הומצא בתוכנית.... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לדוגמא אני נכנס לגוגל בריטניה או רוסיה והאייקון של המקלדת וירטואלית לא מופיע לי. איך אני מגיע לממשקי גוגל עם המקלדת הוירטואלית/מוסיף שפות לגוגל ישראל?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קוראים לו RAYMAN 3 למישהו יש לינק לפאצ' או עצה מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3058707,00.html
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בתחילת השבוע שלחו לי את ה Gmini 400 מאנגליה דרך דואר אוויר. מי ששלח לי הצהיר שתוכן החבילה הוא עד 250 ליש"ט בגלל שהוא עשה ביטוח על החבילה והיא היה חייב להצהיר. אם הוא היה מצהיא שהחבילה שווה 50$ אז לא היה לי ביטוח ואם היה קורה משהו אז הייתי נדפק. אבל עכשיו גיליתי שבכל מקרה נדפקי כי אני אצתך לשלם מיסים. מה אני עושה עכשיו? כמה אני אצתרך לשלם? יש דרך להוציא את זה בלי לשם? עדיין לא קיבלתי בקשה לתשלום.. אני מעריך ששבוע הבא אני אקבל מתישהו.... אני מחכה לנגן הזה כבר הרבה זמן ועד שהוא מגיע הוא נתקע... איזה באסה..
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
תודה מראש אשמח גם אם תוכלו לתת המלצות למנגינות בסגנון. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אח שלי טס מחרתיים לצ'כיה אני מאוד (מאוד!!!) רוצה את האיפון החדש 16 גיגה.. רציתי לדעת כמה יעלה שם האיפון הזה (כמובן פרוץ) ואיך אני בידיוק יכול הכי קל להסביר לו איפה מה מי ומו?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)
-
- 14 תגובות
- 728 צפיות
-