כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו מכיר את הדבר הזה ומה הדרגה שלכם??? http://www.slang.co.il/cgi-bin/frt/index.cgi?579706
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
משהו קנה את הספר בגרסה האמריקאית באנגלית ויכול לכתוב פה את רשימת הפרקים??
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ok אז זה הולך ככה , יש תוכנית רדיו מסוימת בארה"ב שכל יום חמישי עושה משהו שהם קוראים לו בשם "מלחמת הורדים" (War of the Roses) בחורה אחת שחושבת שחבר שלה בוגד בה מתקשרת לתוכנית ואז השדרן מתקשר אל החבר , מתחזה לבעל חנות פרחים ומציע לחבר משלוח של תריסר ורדים למי שהוא בוחר . במידה והבחור בוחר לשלוח את הפרחים לחברה שהתקשרה אז הם מקבלים חופשה או ארוחה רומנטית ביחד...אך לרוב זה לא המקרה והזר נשלח לכתובת אחרת הפעם זה פשוט הלך יותר מידי רחוק השיחה הוקלטה מהרדיו דרך נגן מסוג zen לכן יש קצת הפרעות ורעשים http://joeku.jsjhforums.com/flowers.mp3 אז מה אתם אומרים גאון מרושע או תרגיל פתטי ועלוב ?
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
כדי להעביר תמונה וגם סאונד מהמחשב לטלויזיה איזה קבל צריך לקנות? כמה עולה אחד כזה? איפה אפשר למצוא? תודה...
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3GRSQ53KX2DDK3ATF5QLE5M0S1 תודע.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
סתם משהו שעניין אותי,כי ראיתי פורשות 911 בכמויות אבל אף פעם לא ראיתי פרארי,לא משנה מאיזו שנה,מישהו יודע על קיומה של פרארי בארץ? יש במקרה תמונות? ואני מדבר על מכוניות שקבועות כאן,לא על מכוניות שבאות לתצוגות(חחחח תצוגות.. תצוגה פעם בשנה אבל עדיין )
-
- 148 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
לכתבה המלאה... http://computers.walla.co.il/?w=/4/748112
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים/מדריכים שאפשר ללמוד בהם דברים מגניבים אם סכין פרפר ראיתי כל מיני דברים יפים שאפשר לעשות אם סכין פרפר מישהוא מכיר?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך ייעוץ לפני שאני קונה קונסולת משחקים. ה-R9600P שלי שבק חיים, והחלטתי שבמחיר של כרטיס מסך טוב אני כבר אביא איזה קונסולת משחקים, שאפשר להפיק ממנה הרבה יותר הנאה. אני רוצה לקנות PS2 בגלל המגוון הגדול של המשחקים והקלות שבהשגתם (לעומת משחקי X-BOX). אני מתגייס בנובמבר, ועד אז חוץ מלעבוד ולהתאמן אין לי הרבה מה לעשות. האם שווה לחכות ל-PS3? אם אקנה עכשיו PS2, שה-PS3 ייצא, מה יהיו ההשלכות של זה? לא ייצאו יותר משחקים ל-PS2? מה המחיר הצפוי של PS3? ואולי בעצם עדיף X-BOX? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן אהלן , אני בוגר כיתה י' ולפני כחודשיים + עשיתי את הבגרות שלי בשיווק עכשיו שאלתי היא כיצד אני בודק את הציון היות ובאתר המהולל של הבחינות בגרות אפשר לבדוק רק אנגלית ומתמתיקה תודה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שמעתי על אתר שיש בו המון מידע על היחידות המובחרות בכל העולם, מישו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
טוב....אני במצב רוח הרסני היום...ובמקרה יש לי את האופציה לכתוב בפורום... (וההשלכות הרסניות גם הן...המבין יבין ) אז לכל חסרי הקואורדינציה, לכשרוניים במיוחד, לגברים שביניינו.... הינה קטע מ- "ספר הבישול לגברים".... * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון …
-
- 259 תגובות
- 24k צפיות
-
-
-
היי... אני מחפש גירסה גדולה יותר של התמונה הזאת: הגירסה בגודל המלא נעשתה על התמונה המקורית הזו (כך שזה אמור להיות הגודל שלה פחות או יותר): את התמונה הזאת ראיתי לראשונה בהודעה של דריה (ותתפלאו או לא, אבל עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי אותה: כאן, אבל הקישור של התמונה שם כבר לא עובד... כל עזרה תתקבל בברכה..
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מזמין כרטיס קול מחו"ל, האם אני צריך לשלם פה מכס ומע"מ ? ואם כן, כמה בערך ?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני כרגע אם טלוויזיה של 21אינץ' בסלון והחלטנו להשתדרג ל29 אינץ', כי 21 זה ממש קטן.... :-\ אני צריך טלוויזיה טובה איכותית עם שם טוב של עד 1500 שקל (לא לעבור!) 29אינץ' כמובן שגם העיצוב צריך להיות טוב כי היא לסלון.. גם בבקשה מקומות לקנות אותה (עדיפות לאיזור השרון ועוד יותר לכפר סבא .) תודה לכלום ...
-
- 53 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני רוצה לצייר משהו כזה על הקיר בחדר בצבע פלוריסנטי ומסביב לצבוע בשחורץ.... רק שאין לי מושג מה לצייר...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני עומד לפני גיוס והייתי רוצה לדעת קצת יותר על הנושא הזה הייתי רוצה לדעת מקומות מומלצים (אני ממש לא חובב טראקים) ולא ממש הייתי רוצה להיות חלק מקבוצה עם מדריך אילו מקומות לבילוי יענו על הדרישה שלי (בלי להכניס בשלב זה את העניין של הכסף)
-
- 23 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל את זה היא סקרנות, תמיד ידעתי שאופנוע הוא כלי מאד מהיר. אבל ראיתי avatar של מישהו פה עם BMWK1200S שעושה 2.8 0-100 וזה גרם לי לתהוות מה הוא האופנוע הכי זריז? אני דיי בטוח שיש יותר מהירים ממנו, כי אחרי הכל, 1200 ס"מק זה מאד כבד.. או אם אפשר להפנות אותי לאתר עם מידע על האופנועים השונים, כמו האתרים שיש על מכוניות אקזוטיות supercars וכדומה תודה!
-
- 51 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מחר אני נוסע עם משפחתי לאמסטרדם לטיול של כשבוע.. כעיקרון כבר תכננו לעצמנו תוכנית של מה מבקרים ומתי אבל רב האתרים הם מספרים שאמא שלי קנתה וכאלה ככה שאני שואל אתכם, את מי שביקר בהולנד ומכיר שם מקומות מיוחדים וכיפיים שאסור לפספס להמליץ לי על יעדים שאסור לפספס.. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-