עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמעו אני כבר משתגע ואין לי רעיונות איפה לחפש, אני צריך מקום עבודה לנוער, כמו מקדונלדס , אבל מקדונלדס כבר תפוסים.. אולי איזה לוח קריירה לעבודות לנוער?? בחיית אחים שלי רק תתנו רעיון איפה הולכים לחפש עבודה כי אני כבר מיואש :'(

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by iakovl,

אנשים הגעתי לאתר גוגל ירח moon.google.com/ אחרי כתבה שראיתי בנענע הדבר המצחיק הוא שכשמנסים להגדיל עד הסוף הירח עשוי מגבינה!! הסוד הגדול נחשף סתם משהו קטן ומצחיק [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  3. יש כזה אתר שנותן להדפיס את התמונות שעל האריזות של המשחקים? אפשר אותו?

• 7 תגובות
    • 512 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שרות חדש שאפשר לאכסן עליו קבצים. חבל רק שלנו יש UP של 10,כי אז זה לא שימושי. :-\ http://xmailharddrive.com/beta/xdrive.xmhd?

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. :s05:

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  6. שלום אני כרגע אם טלוויזיה של 21אינץ' בסלון והחלטנו להשתדרג ל29 אינץ', כי 21 זה ממש קטן.... :-\ אני צריך טלוויזיה טובה איכותית עם שם טוב של עד 1500 שקל (לא לעבור!) 29אינץ' כמובן שגם העיצוב צריך להיות טוב כי היא לסלון.. גם בבקשה מקומות לקנות אותה (עדיפות לאיזור השרון ועוד יותר לכפר סבא .) תודה לכלום ...

• 53 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by DAVIDD,

כל אלה שטסו באל על תענו בכנות לקחתם את האוזניות או לא?? אני הרמתי להם את האוזניות רק בשביל המזכרת (כל טיסה ני עושה את זה חח) למרות שהאוזניות ממש חראאאאא אבל לא נורא מה איתכם אתם משאירים את האוזניות או לוקחים איתכם?

• 10 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by DAVIDD,

http://www.kaspersky.co.il/contact :kopfpatsch: :lol: :lol:

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  9. אני מתכוון לקנות את המחשב בניו יורק סיטי או בניו ג'רזי יש לכם המלצות על חנויות באיזור? תודה מראש,דן

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  10. אהלן, במקרה סיימתי קורס שבסופו קיבלתי את תעודות ההסמכה האלו,במה הם יכולות לעזור לי בחיים? אפשר למצוא עם זה עבודה משהו?

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by darkman,

http://www.lemonzoo.com/movie.php?i=317&mov=Pimp_My_Bride.....!#recommend :lol: :lol:

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by gal1,

הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by Libby,

היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!

15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שלום כולם. תישמעו ליפני כמה ימים חיפשתי שירים חדשים שיצאו [infected,skazi וכאלה] כשאשר הורדתי כמה שירים שמתי לב שהיה לי שיר ברשימה בשם AudioSlave-Out Of Exile יש התאהבתי בזאנר ומיהרתי להוריד את האלבום והוא פשוט שולט! [נמאס כבר מטראנס :-\] אז מישהו יכול להמליץ לי משהו בסיגנון של AudioSlave. תודה!

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by DimaX,

היי! קצת משעמם לי בחופש, ובגלל שלא מצאתי עבודה, אני החלטתי לקרוא החופש 2-4 ספרים טובים. בבקשה תמליצו לי על ספר(לא יקר) שקראתם ואהבתם. אפשר בעיברית ואפשר באנגלית. תודה רבה. נ.ב. למי שמתכוון לצחוק עליי ולהגיד "מי קורא ספרים?!!?!" אז שלא יגיב בת'ראד שלי בבקשה!!!

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. יצא לי לחפור לפני כמה ימים בבוידעם, ומצאתי גליון WIZ (מס' 119, עם כתבה על Mechwarrior 4!) ונזכרתי בתקופה העליזה של הביצפר היסודי, שכל 10 בחודש הייתי רץ לסטימצקי לקנות את הגליון החדש. היו לי ממש הרבה, יותר מ-50...הכי ישן שהיה לי היה גליון 78 אני חושב והאחרון 140...נדמה לי. חיפשתי קצת מידע באינטרנט על העיתון והבנתי שהוא נכחד כבר לפני שנים רבות. מישהו יודע מה באמת קרה לעיתון והאם יש תקווה שיחזור?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות
  18. http://computers.walla.co.il/?w=/4/748700 גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by D@nny,

שלום הרצתי חיפוש על אופן השימוש בסופר פאי כאן בפורום וגם ניסיתי בגוגל...ולא מצאתי כל כך את התשובה אז השאלה שלי, איזה ערך אני צריך לבחור בבדיקה של המעבד? *יש לי Amd 64 3000+ תודה

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. Started by blabla2002,

אני מסתובב באינטרנט פתאום מפגש אם התמונה הזה שזה איזה שהוא מוצר חדש שנמצא בחניות ביפן מה שיותר מעיניין אותי זה מה שמאחור תראו כמה מעבדים וhd זה פשוט מדהים ולחשוב שיש קניונים שלמים של חניות כזה מדהים!

• 52 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by nw,

אני כרגע מתחיל להתעניין בקניית מכונית (כנראה יד שנייה) ולא ממש מכיר את התחום מישהו אולי מכיר אתר טוב עם המלצות לרכבים וטיפים לקנייה (משהו בסגנון HWZONE רק לרכבים). רכבים מומלצים, פורומים וכו... תודה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  22. Started by Kidney_stonE,

אז משהו כמו שנתיים שלא ניקיתי את המקלדת שלי... פשוט לא הסתכלתי עליה.. אתמול ישבתי והסתכלתי עליה במקרה, וראיתי שהיא זקוקה לניקוי "קל" ניגשתי למלאכה, הבאתי מברג ראש שטוח בשביל להוציא את הכפתורים, שטפתי אותם אחד אחד בכיור באמבטיה. ייבשתי והחזרתי. כמות האבק שהייתה מתחת למקשים (חבל שלא צילמתי את זה) הייתה יכולה למלא נפח של קופסת סיגריות.. נקודה למחשבה : למה שאני אנקה מקלדת שיש לי מכיתה ז' בערך (מגיעה מהמחשב השני שהיה לי אי פעם) עכשיו כשקניתי מחשב ב7100 שקל, (צריך להגיע שבוע הבא) במקום להוסיף עוד 100 שקל למקלדת טובה של MS...? שאלה טובה, למה אני חושב על זה רק יום אחרי .... בכל מקרה, הנה הלפני והאחרי, להתרשמותכם..

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  23. הדגם של המכשיר DR7622W לפי מה שאמרו לי עדכון הקושחה אמור לתת אפשרות של כתוביות בעברית בבקשה תביאו לי לינק

• 0 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים