כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מישהו מכיר אתר או לינקים להורדה רצוי ביותר לינקים (RS) של הסידרה 24 עונות ראשונות (ניראה כאילו היא נשכחה בכל תוכנות השיתוף) תודה
-
- 6 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קיבלתי מכתב וטפסים למלא פרטים כדי שיקבעו לי סיווג בטחוני. עד עכשיו הייתי במיונים לצוות אוויר רק והגיוס שלי ב-23/7/06 הבנתי שיש דרגות של סיווג בטחוני,אמרו לי שלפי צבע המכתב שקיבלתי אפשר לדעת את הסיווג אם הוא גבוה או נמוך... זה נכון? או שרק אחרי שאני ממלא את הפרטים ושולח להם יודעים אם נמוך או גבוה..? מישהו אמר לי שרק בחמ"ן זה לפי צבעים קיצר הכל מבולגן ואשמח לקבל עזרה תודה!!
-
- 18 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אם אתה שולח הימור לפעמים על משחקים בכדורגל , בסכום נמוך של 10-20 , האם זה יכול להשפיע על סיווג ביטחוני ביחידה מסווגת ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שידוע לי, סיווג ביטחוני תלוי (בין היתר) בארץ המוצא של ההורים. אז אם אבא שלי עלה לארץ מאיראן, יחד עם כל המשפחה שלו, ואין להם שם עוד קרובים (בכלל, שאלתי את סבתא שלי ), או מישהו שהם בקשר איתו. זה יכול לפגוע לי בסיווג הביטחוני ? עד כמה ??? תודה.
-
- 31 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
אני מתקשה לענות על שאלון סיווג ביטחונים ,מן הסתם אני לא אפרת יותר מדיי ,אבל מי שעבר את הנושא יודע . איך לעזאזל הם מצפים ממני לדעתי חלק מהמידע ? אם יקרה מצב שבו אני לא יהיה מדויק או לא יענה על חלק מה שאלות בגלל חוסר ידע ,האם מצב שכזה יפגע בי בכל הנושא של האמינות? אם יקרה מצב שהם יגלו עליי מידע שאני בעצמי לא ידעתי עליו, הם זה יקרא כהסתרה של פרטים? תשמעו, ההורים שלי גרושים + עליתי לארץ, לכן חסרים לי המון פיסות מידע, וספק אם אני אוכל לענות על חצי מהשאלות בצורה מדוייקת, מה אני עושה ?
-
- 18 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לגשת לקורס הבא: http://ct.sivan.co.il/scripts/mgrqispi.dll?APPNAME=SIVANSITE&PRGNAME=CoursDeatails&ARGUMENTS=-N1473 ואני לא יודע אם אפשר לקבל נער בן 15 וחצי? ניסיתי להתקשר אבל נאבדתי בתוך מערכת הניווט הטלפונית שלהם.. מישהו יודע אם דבר כזה הוא אפשרי? יש למישהו מחשבות ונסיון עם המקום? טווח מחירים מישהו? תודה רבה. מתן.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היה איזה סרט שהייתי ילד שהיו משדרים בתבל ואני כבר ניסיתי כל קומבינציה אפשרית על מנת למצוא את שם הסרט: אני אתאר את העלילה (למרות שאני זוכר אותה במעורפל) בתקווה שמישהו עם זיכרון טוב יזהה את הסרט ויוכל לעזור לי לזהות אותו! טוב ספויילרים, זה סרט שישמע מה זה דפוק, אבל הוא תכלס סרט מצחיק ומגניב ברמות: לא יודע איך זה מתגלגל לשם(נראה לי איזה התרסקות מטוס) ויש סינים באפריקה! הם נמצאים בתוך איזה שבט שם והסינים יודעים קונג פו. אחת הדמויות שם היא סיני שאבא שלו הוא מת ולסינים יש דרך להעיר מתים בתור זומבים כאלה. עכשיו הסיני מומיה הזה קופץ כמו קנגרו. מקווה שזה מצלצל למישהו פה פעמון כי אני מת לראות את הסרט הזה שוב! תודה מראש לכל העונים . g0v0s
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד לנשים בלבד, כל מענה יעזור! למחקר בנושא דימוי גוף ופיברומיאלגיה, הנערך במכללה האקדמית ת"א-יפו בהנחיית פרופ' רונית אביצור-חמיאל, ד"ר שולמית גלר וד"ר סיגל לוי, דרושות מתנדבות מעל גיל 20. השתתפות במחקר דורשת מילוי שאלונים אינטרנטיים בלבד וכ-15 דקות מזמנך. הניסוי מתאים הן לנשים המאובחנות עם פיברומיאלגיה והן לאלה שלא. נשמח ונודה להתנדבותך! שמירה על פרטיותך מובטחת. למילוי השאלון, לחצו על הקישור: https://biusocialsciences.eu.qualtrics.com/.../SV... לפרטים נוספים: גילי רפנברג gilirafe@gmail.com יעל מן yaelman@mta.ac.il שרון סלע sharonsel@mta.ac.il
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מידע כללי: שווי כולל: $53,392,200. שווי אדמה: $9,122,200. מיסי הארנונה לשנת 1998: $620,183. אורך רצועת החוף: כ200 מטר. שטח אדמה כולל כל המבנים: יותר מ22 קילומטר מרובעים! מס' חדרים: 7 חדרי שינה, 6 חדרי אירוח, 6 מטבחים, 24 חדרי שירותים. damn! http://www.usnews.com/usnews/tech/billgate/gates.htm
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי שאלה לכולם... יש לי ידידה מאוד טובה אנחנו מדברים בכייף אל הכל... ואחרי כמה חודשים שעברו היגעתי לסיטואציה שאני ניקשר אליה יותר פשוט כייף לי להיות איתה, לדבר איתה זה שהיא מתקשרת אליי, שולחת הודעות ואנחנו ניפגשים שישי נהנים משחקים מדברים והכל סבבה... היא בחורה מדהימה, משקיעה בלימודים לא אחת שמשעשנת לא שותה אלכוהול - אז שאני איתה אני לא מעשן מנסה שלא יותר נכון ושותה קצת... (לעומת זה עם חברים אני שותה את עצמי למוות ומעשן איתם בכמה שעות 2-3 קופסאות שזה תוספת לקופסה ביום שגם ככה הולכת... עכשיו בזמן האחון זה קצת מעיק לי שאני ניפגש איתה ואנחנו יושבים מדברים ואני מסתכל אלייה בעיניים לבחורה המדהימה הזאת ולא יכול פשוט להגיד לה שניקשרתי יותר... ואני זה שכבר עבר את ס…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, היום התקשרתי למעסיקה שלי שהייתה לפני 3 חודשים בטענה שהיא חייבת לי 100 ש"ח (נכון שמדובר בכסף קטן אך זה עדיין כסף שיכול לשרת אותי ואני לא אוהב שמעסיקים חוסכים עליי). היא טענה שלא עניתי לטלפונים שלה ולא באתי לעבוד ביום שישי שהיה את כנס הגאדג'אטים 2009 בחודש אוגוסט (ביג בוקס ועוד...) בגני התערוכה בת"א. אני טענתי שלא אמרו לי לעבוד ביום שישי אלא רק ביום שבת וראשון. הקטע הוא ביום ראשון נשלח לי ס.מ.ס שעה לפני תחילת העבודה לא לעבוד ואני טענתי שמגיע לפחות שכר של חצי מהמשמרת על ביטול. הם טענו שהם מביאים על ביטול 50 ש"ח וגם כך אני לא באתי לכנס ביום שישי. שורה תחתונה: האם הם חייבים לי כסף על ביטול משמרת? והאם הייתה תערוכת הגאדג'טים ביום שישי?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכלום. יש לי שאלה דיי בסיסית נראה לי בחיים שלנו. אמון בין חברים.. או חברים מרוחקים. נניח ו... מתקשרים אליך באמצע הלילה ומבקשים שתעשו להם טובה ענקית! שתגידו את מספר האשראי שלכם מכיוון שהחבר המדובר איבד את האשראי שלו והחבר שהיה איתו כבר לא יכל לגהץ יותר כסף. ועכשיו מדובר על סכום לא קטן (450 ש"ח) עכשיו תחשבו שהעירו אתכם באמצע הלילה ואתם לא מבדילים בין ימין לשמאל. בכל מקרה... המצב הוא שאתם אומרים את מספר האשראי לברמן (כן מדובר על סכום שהבנאדם שילם על שתייה חריפה) ות.ז ו.. מספר פלאפון בשביל לאמת פרטים. עכשיו... אותו חבר שביקש ממכם את הטובה אומר שיחזיר את הכסף יום למחרת... מה הייתם עושים במצב הזה? אגב זה אם לא הבנתם... זה משקרה לי הלילה.. :s05:
-
- 49 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
ב 1.06.2009 קניתי רמקולים של LOGITECH מדגם Z-5500 שעולים 2100 ש"ח ! תוך 4 ימים הם היו כבר אצלי בבית ולא פתחתי אותם בגלל שזו מתנה וחיכנו לבנאדם שיגיע לארץ ! אתמול סוף סוף סיימנו לשפץ את כל החדר העברנו כבר חוטים הכל טוב ויפה מדליקים את המערכת ופתאום ! תקלה הסאב לא מנגן הוא משמיע קול מוזר מאוד ! מחרחר והמעמד של הבקרה שאיתו מחליפים כל מיני ערוצים הגלגל שלו נתקע באמצע הדרך כשרוצים להגביר ! בקיצור מוצר בלאי ברמות !! היה כבר מאוחר והיום צלצלתי לחנות שממנה קניתי את הרמקולים יש לי אחריות לשנתיים מטעם חברת "מעתק" הסברתי לחנות מה קרה וכו'... והחנות נמצאת בצפון ואני מר"ג ולכן אין מצב אני אסע עד לשם לצורך החלפת המוצר הפגום ! לכן ביקשתי שיבררו חנות המחשבים וחברת מעתק אם אני יכול להג…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://s25.yousendit.com/d.aspx?id=3S1UWVZAXO4150LQHN1KSXQ7H5
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, סיימתי ב-4.1.06 (יום רביעי) טירונות 02 בזיקים (כן כן איפה שהקסאמים). קיבלתי זימון לטכני בחיפה, ביום ראשון.. אני מחפש אנשים שמכירים את מגוון הקורסים, הרמות, רמת העניין והאתגריות ואולי גם את היציאות בקורסים האלה.. אני צריך לדעת מה לבקש, רוב הסיכויים שאני יקבל את זה. תודה רבה..
-
- 30 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
לא רק שסיימת אותי ידעתי פשוט הכל הכל ,היו שם את השאלות שבדיוק התמקדתי עליהן לא חשבתי שניה ואני על השאלות בלי לעצור (כמובן אחרי שבדקתי שהשאלה מה מה שחשבתי על זה אז אל תתפסו אותי על המילה D:) חחחחחחחחח סימתי!!!!!!!!!! איך הלך לכם?
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ויש 4 אםשרויות היחידה-מטכל שייטת 13 חובלים ואלה שלא קיבלו כלום התחלנו 300 סיימנו בערך 60 ואיזה 25 לא קיבלו כלום , 20 למטכל , 10 לשייטת והשאר לחובלים אני קיבלתי חובלים , משם אני יכול לעשות את המבחנים של שלדג ו 669 ועוד כמה כמו דובדבן ואגוז וכאלו.
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מוכרח לציין שזה אחד הסרטים אשר יותר נהנתי מהם. מותחן פסיכולוגי מרשים. המליצו לי עליו בעבר, אך מעולם לא יצא לי לראות, עכשיו צריך למצוא את Cube II. 8) ממליץ בחום למי שעדיין לא צפה, סביר מאוד להניח שישדרו את הסרט שוב ביממה הקרובה.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המכונית על שלט שלי עובדת על דלק טיסנים מגיע ל90 קמ"ש 2 הילוכים 4על4 טווח על 300 מטר מהירה באופן מטורף הקוסטיום נצבע על ידי וכמובן גם ההרכבה של המכונית מ 0 המכונית מגיע ממש מברגים עם עזרה של אבא שלי כמובן! הנה כמה תמונות התמונה על הקוסטום באור מראה את בציעה! את תשימו לב ללכלוך הרצתי אותה כבר כמה קילומטרים! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
סיימתי בהצטינות קורס טכנאי מחשבים.. (לא משו מסובך אל תדאגו) השאלה היא כמה צריך לקחת או יותר נכון מה המחירים שלוקחים להתקין מדפסת וינדוס לפרמט לבדוק את המחשב בכללי ליצור רשת וכאלה?[br]פורסם בתאריך: 31.05.2010 בשעה 18:58:33 חח צמתוך שעמום מצאתי את האתרים http://www.pc-israel.com/price.php http://www.pro.co.il/prices.asp?c=15&w=85
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
זה נכון שכדי להתקבל לסיירת הזאת אני חייב פרופיל 97? או שאני יכול להתקבל גם עפ פרופיל 82?
-
- 14 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם! כיום אני בן 17.5 תלמיד כיתה י"ב, ואני מעוניין לעשות פסיכומטרי בכדי לנסות להתקבל לעתודה. המועד האחרון לשנה זו לעשות פסיכומטרי (כדי להתקבל בשנה הבאה לעתודה) זה 4-5 באפריל. השאלה שלי היא מה הסיכויים של בנאדם ממוצע להוציא פסיכומטרי 600 ומעלה בתנאים הבאים: 1) משקיע בממוצע שעה וחצי ללמוד לפסיכומטרי.(בערך חודש וחצי). 2) לומד לבד ללא קורס. 3) כמו שאמרתי אני בכיתה י"ב אז חומר כמו מתמטיקה למשל טרי בראש שלי... בנוסף אני אשמח לשמוע מאנשים שהלכו לעתודה, האם הם ממליצים על עתודה או לא (ולמה כמובן). ועוד שאלה קטנטנה לאנשים שעשו פסיכומטרי בשמינית, האם הלימוד וההשקעה בפסיכומטרי פגעו משמעותית בציוני הבגרות שלכם?? תודה מראש
-
- 33 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
שלום שלום :] אז ככה, נרשמתי למדעי המחשב בטכניון, עם סכם של 85.6 (הטווח של מ"מ הוא 85-87) כמה שאלות .. מנסיונכם האישי\ ממה שמעתם, האם נכון שהסיכויים שלי קלושים עם הסכם הזה ? שלחתי את טופס ההרשמה לפני ~חודש ועדיין הסטטוס שלי "טרם ניתנה החלטה", מישהו יודע אולי מתי אני אקבל תשובה (בקירוב ..) ? כי אם לא אתקבל אני צריך לשלוח טופס הרשמה לפסיכומטרי לפני שיהיה מאוחר מדי :\ טוב, בעצם שתי שאולות רק P: חשבתי שיצא לי יותר תודה רבה רבה לעונים !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-