כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה... יש לי רובה אוויר מקצועי עם הכדורים של ה4.5 מ"מ או 0.177 אינץ והביאו לי אותו מחו"ל אז אין לי רשיון בקרוב נגמרים לי הכדורים ושמעתי שצריך רשיון כדי לקנות אפילו כדורים!! למישהו יש מושג אם זה נכון? אם כן אז אם למישהו יש רשיון אני מוכן לשלם לו כדי שיקנה לי בבקשה תגיבו תודה
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להשתמש בכרטיס האשראי שלי כדי לקנות עכבר, רציתי לדעת (מאלו שהזמינו בויזה מנועה) האם זה כדי להזמין משם ואם בכלל יש להם שירות טוב? עריכה: sooooooooooo איפה אני שואל חוץ מ-HWzone?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום. אני וחבר שלי יצאנו לעבוד בכח אדם,בקיצור אתמול אני וחבר שלי סגרנו שבטוח הולכים לעבוד מחר והאחראית של הכח אדם רשמה אותנו(נקרא לה דפנה לדוגמא). בקיצור הסיפור הוא שהיום הטרנזיט בא לקחת אותי,והטרנזיט הייתה מלאה,וישר הוא המשיך למפעל וחבר שלי נשאר מאחור ולא עבד היום. מפה לשם אותו חבר התווכח עם דפנה,ואמר לה כמו שאתם קונסים את העובדים בכח אדם על זה שהם מבריזים מיום עבודה אז גם אני רוצה פיצוי,יש מצב ששילמו לו את הכסף של אותו יום עבודה?(הוא דיבר עם המנהל והמנהל אישר את זה) השאלה שלי היא מה החוק אומר לגבי כל זה,בלי קשר לפיצויים שנתנו לו. (יש מצב שאותו חבר הוא כמו שפתחו פה פעם ת'ארד,כמו אלה שמסלפים דברים,אומרים דברים בהגזמה,ספק אם מה שאותו חבר אמר אמין)
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
השפיץ של פרגי ניצח את התחת של גרנט... מה דעתכם על המשחק??? GLORY GLORY MANUNITED!!! manchester united uefa championship 2008 I've paid my dues - Time after time - I've done my sentence But committed no crime - And bad mistakes I've made a few I've had my share of sand kicked in my face - But I've come through We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions - of the world - I've taken my bows And my curtain calls - You brought me fame and fortuen and everything that goes with it - I thank you all - But it's been no bed of roses No pleasure cruise - I con…
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
סיפרו לי שיש שמה חנות של מצלמות והמצלמות שמה מאוד מאוד זולות!!! (הולכים שמועות שזה סחורה גנובה!) אם אתם יודעים משהו אשמח לקבל תגובות ומידע על החנות ה"ל! תודה .
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/s/ap/20070321/ap_on_fe_st/rotten_sneakers
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים באנגלית שיש בהם הרבה ביקורות על מוצרים כמו כרטיס מסך, קירור וחולי..... תודהה.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אני שם תמונה שכולם יכולים לראות? האמת שאני שואל את זה בגלל שכשאני מתייעץ עם אנשים בפורום לגבי המחשב שלי אני רוצה שידעו במה מדובר...
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שמעתי שיש תוכנה מחשב שדרכה אפשר לדבר אם אנשים בטלפון בחינם ויש לי שתי שאלות בנושא 1.האם התוכנה הזאת באמת קיימת? אם כן מאיפה אני יכול להוריד אותה? 2.האם זה באמת בחינם?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://csl.ath.cx/gf-lp/ כל הפרטים בפנים , ליחצו על הלינקים בחלק העליון של העמוד. יום שישי זה , ה28/3
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי מזגן מפוצל בקומה של החדר שלי. אני מפעיל אותו ואחרי כמה דק' הפקק קופץ (האלה שצריך להרים כל פעם שהם קופצים, שיש קצר אז הם למטה). ואז צריך לרדת להרים את הפקק, לחכות את ההשהייה של המזגן ורק אז להדליק לכמה דק'. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? כי אם אין לי מזגן היום בלילה אז אני לא ישן. לא משנה, שהיום ט"ו באב ומי שאני אוהב דחתה אותי בדיוק היום "לא מחפשת חבר כרגע", אני עוד תקוע פה בלי מזגן. אני רחוק כמה דק' מיציאה החוצה עם הגיטרה שלי (שד"א קרויה על שם הילדה הזאת) ולנגן בצומת בלוז. בבקשה, בבקשה תנו עצות, שלפחות אני אעביר את הלילה הזה ישן ולא ער ומבואס. תודה רבה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם.. משהו מעצבן קרה לי בזמן האחרון במקלדת. יש לי סט מקלדת ועכבר של מייקרוסופט פשוטים ולא אלחוטיים,זה שלמקלדת יש למעלה את המקשי קיצור לתוכנות ולמדייה פלייר (כל אחד בעולם מכיר את הסט הזה).. עד לפני כמה זמן הייתי יכול לשמוע מוסיקה ברקע במדייה פלייר ולעשות דברים אחרים במקביל כמו גלישה באינטרנט וכו' וכשהייתי רוצה להעביר שירים או לעשות PAUSE הייתי משתמש בקיצורים במקלדת למעלה מבלי להכנס למדייה פלייר (עד כאן הכל סטנדרטי ופשוט נכון?) אז זהו.. שמלפני כמה ימים המחשב שלי החליט שהמקשים האלה לא עושים כלום אלא אם כן אני נמצא במדייה פלייר!! משמע - הם לא עוזרים ולא מועילים בכלל!! כלומר = עכשיו אני צריך בכל פעם שאני רוצה להעביר שיר קדימה או אחורה להכנס למדייה פלייר ורק אז ללחוץ על …
-
- 9 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לפני כמה ימים נכנסתי לאתר של המסיבה של נוקיה שתהיה בסופרלנד ב29 אני רוצה להכנס לאתר שוב אבל אני אל זוכר תכתובת ולא מצאתי מישהו מוכן להשים פה קישור לאתר ?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-