כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
יש לי מזגן מפוצל בקומה של החדר שלי. אני מפעיל אותו ואחרי כמה דק' הפקק קופץ (האלה שצריך להרים כל פעם שהם קופצים, שיש קצר אז הם למטה). ואז צריך לרדת להרים את הפקק, לחכות את ההשהייה של המזגן ורק אז להדליק לכמה דק'. יש למישהו רעיון למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? כי אם אין לי מזגן היום בלילה אז אני לא ישן. לא משנה, שהיום ט"ו באב ומי שאני אוהב דחתה אותי בדיוק היום "לא מחפשת חבר כרגע", אני עוד תקוע פה בלי מזגן. אני רחוק כמה דק' מיציאה החוצה עם הגיטרה שלי (שד"א קרויה על שם הילדה הזאת) ולנגן בצומת בלוז. בבקשה, בבקשה תנו עצות, שלפחות אני אעביר את הלילה הזה ישן ולא ער ומבואס. תודה רבה רבה מראש.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
כמה המס עליהם ?? אני יודע שאפשר להזמין חבילות שערכן הוא עד 50 דולר ללא מכס , אבל מה קרהו אם אני מזמין מעל 50 דולר ? מה האחוז של המס עליהם ?
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
סידרה מאוד מאוד נחמדה. מעניינת ומבדרת. ריאלטי ראשון מסוגו: בהשתתפות ילדים. מינינובה. Forty over-achieving kids are given free reign to create their own society in this new reality-based offering from CBS. Forty kids are given forty days free of adult supervision in an abandoned New Mexico town to build a new world. At the end of every episode, the kids have a town meeting. At the meeting the kids award one child a gold star worth $20,000. The finale will end with the biggest test, the biggest awards, and a special surprise. הייתי בהלם מהציון שרוב האנשים נתנו לתוכנית! אני ממש ממש אהבתי. כדאי לכם להוריד לצפות בפרק הראשון ולהחליט. http://www.tv.com/kid-nation/show/72860/summ…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
1.לפי הסקר 2.אם אפשר לפרט היה לי משעמם ויש לי ראש כחול ושתיתי ושתיתי אתמול יותר מדיי עד עכשיו יש את העשפעה של הוודקה אז הקמתי תסקר אצלי בגיל 8 מילדה בת 12 שהתאבה בי אז ירדה לי הרבה פעמים עד היום אפילו והיא נראת כמאט כמו האשה מNEED FOR SPEED מתחת לאדמה 2 ובגיל 14 זה הילדה השניה והיא הייתה בגיל שלי
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש כזה זמן באנגלית כמו I am going to eat .... אבל בעבר? או שפשוט איך אפשר לומר בעבר: הם התכוננו לאכל אותו (אני עושה סיכום על רובינזון קרוזון, הגעתי לקטע של הקניבלים)
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אם אני מעוניין להזמין מקלדת מיוחדת שאין בארץ מאתר אמזון שעולה 70 דולר האם צריך לשלם מכס או כל משהו אחר חוץ מדמי המשלוח. אם למישהו תשובה בדוקה אני אודה לו...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://ebf.broadphase.com/uploads/readme.txt תודה!
-
- 12 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
האם יש לי אפשרות לעיין ולצלם את התיק שלי במשטרה? כי יש משהו שהיה אמור להישלח למעבדה לצורך בדיקה אבל עברו כבר 3 שנים ואני רוצה את המשהו הזה בחזרה שעולה לא מעט כסף. התיק נסגר מלפני שנתיים (נאבד לי גם הנייר הגעיה עליי בדואר על סגירת התיק ואני רוצה עותק נוסף) והחפץ לא הוחזר אליי. על פי החוק אני יודע שהם חייבים להחזיר לי אותו או לפצות אותי בסכום כספי שעולה החפץ ש"נאבד" מישהו יכול לעזור לי קצת? מישהו אולי שלומד משפטים? או עבד/שירת במשטרה :s05: תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
צריך שתזהו לי 4 שירים באנגלית. http://www.mytempdir.com/1072680 תודה לעוזרים. רגע יש עוד משהו ששחכתי יש שיר כזה ששמעתי ברדיו בעיברית שמנוגן בו המילים האלו: "זוז כבר לואי אל תיהיה לי קולי עוד מעט כבר יולי ואני מחכה" אני פשוט מנסה לחפש ולא מוצא אם תזהו תירשמו לי את שם השיר והזמרת תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חיפשתי בהגדרות פרופיל, נאדה, כנראה שאני מפספס פה משהו... כן, שאלה שצצה לי פתאום אחרי כמה שנים טובות שאני בפורום... ? HELP!
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
עדיפות ל FULL HD שמעתי שהדגם -LG 32LH35FR הוא טוב... אם מישהו מתמצה בתחום בבקשה תגיבו....
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הוא פה כל הזמן מתלהב ( שם תמונות של עצמו כאילו למישהו איכפת ) או מלתהב על כולם שיש לו כרטיס מסך ב 5000 שקל . מאיים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97481.10 והוא גם ככה אינפנטיל ערס ודפוק .... לא חושב שיש לו פה בכלל מקום . אולי באיזה פורום של חיזבלה יקבלו אותו.
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מהיום: מטבע חדש של 2 שקלים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480259,00.html לדעתי זה דיי דפוק... מיותר, עכשיו לא נדע איך להבדיל בין אמיתי למזוייף - כמו שהיה עם ה 10 ש"ח. עדיף היו עושים מטבע 99 אגורות מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
לאבא שלי נרטב הפלא 6230..... והוא לא יודע איך להוציא את הפנאל (כדי להוציא את הבטריה) אז תעזרו לי מזה דחוף! יש לי 5 דקות להיות כל 5 דקות עולה 10 שקל ! אז תעזרו לי בלי שטויות מהר אני בה עוד 5 דקות לראות מה צריך לעשות כדי לפרק את הפנאל ! עזרה מהר!
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-