כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה רכשתי מסך תלת מימד של סמסונג. ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia quadro 400 ואני מעוניין למצוא נגן שיתאים לנגינה דרך המחשב. יש לציין שדרך נגן חיצוני הכל עובד טוב ויפה, אך אני מעוניין למצוא לזה פיתרון תכנתי למחשב. האם אתם מכירים נגן שתומך בזה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
עדיפות ל FULL HD שמעתי שהדגם -LG 32LH35FR הוא טוב... אם מישהו מתמצה בתחום בבקשה תגיבו....
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש אתר המציע כתוביות ברוסית......לסרט אישה יפה והכללי אם מישהט מכיר ויודע עזרה תתקבל בברכה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/s/ap/20070321/ap_on_fe_st/rotten_sneakers
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עשיתי פירסינג אצל איזה בחור(לא סטודיו מקצועי). עכשיו המחט שהוא השתמש ההייתה חדשה וסטרילית והוא השתמש בכפפות, הוא תפס מין מלקחיים כאלו כדי לתפוס לי את השפה ולצערי לא נראה לי שהוא חיטא את זה. האם יש חשש ממשי למחלה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שמעו, ראיתי שמישהו קנה רובה אוויר M16 בתחנה המרכזית החדשה בת"א. האם מישהו מיכם מכיר את החנות, יכול להביע דעה על המוצרים ולתת טווח מחירים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נשמע כמו איזה שיר מניד פור ספיד עם כושים עם מוזיקה סוחפת ברקע..אתם בטוח מכירים...תנסו להזכר אני לא יודע מה שמו רק אני זוכר שהוא היה במסיבה שהייתי מסטול והמילים הראשונות זה: they say....ואז יש קטע מהיר כזה... שיר חדש שמושמע מלא במועדונים.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
-
שי רומנטי כזה, המילים שאני יודע Sometimes I Think Myself Im better Of Without you.... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מיני בר לחדר , לא משהו מפוצץ..קטן כזה שיתאים באורך שלו לבקבוק גדול (1.5 ליטר..) ורוחב בערך ל4 בקבוקים .. בערך עד 400 ש"ח. יש משהו כזה? חיפשתי בזאפ וראיתי מלא , ואני פשוט לא מבין במיני ברים.. אשמח לעזרה. תודה רבה, ואני יודע שזה לא קשור אבל בהצלחה בבגרות מחר בלשון למי שניגש
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רצח בני אדם וגזענות קרה לאורך כל ההיסטוריה וגם היום ולא זכורה לי יותר מיד התערבות משאר העולם מה קרה בדרום אפריקה שעשו עליהם חרם? (שהצליח כל כך יפה)
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
החברות בדר"כ נותנות שנה אחריות על כ.מסך אבל יצרניות נותנות ואפילו מציינות זאת על האריזה שהם מספקות 3 שנים... אין איזה משהו שכן אומר שהחנויות צריכות לספק אחריות לכל אורך התקופה שהיצרנית אומרת..?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוףף חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי המלצה לספר משיהו לרוץ איתו ואני חייב להגיש תעבודה לפני שבוע וקיבלתי הארכה עד למחר ולא קראתי תספר יש מצב לעזרה ממשיהו?
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/862962 אמיתי או לא? תשמעו את הטקלית.....מוזר/מדהים/דפוק...
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תודה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-