עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Fkl0ster,

;D

2. Started by Delapro,

כשאני מוריד קבצים מראפידשייר (COM), המהירות המירבית שהקובץ יורד לי היא 125KB\S שזה יוצא מהירות של 1 מגהביט. הבעיה היא שיש לי חיבור של 1.5 מגהביט, כלומר מהירות ההורדה היא רק 2/3 ממהירות המקסימלית. לא משנה איזה קובץ ניסיתי, איזה שרת ניסיתי תמיד על 125KB\S. אצל חבר שלי שיש לו 3 מגה הוא מוריד על 385KB\S~ זה בערך המקסימום שלו ויש לו אוות חיבור כמו שלי (נטויז'יון+HOT). האם מישהו אם חיבור דומה נתקל בתופעה או אולי יודע איך לתקן אותה ? נ.ב. המהירות לא מוגבלת ע"י התוכנה כלשהי במחשב. הורדה של רבצים אחרית מהרשת מאתרים מהירים היא על 195KB\S.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום כולם! כל שנה אני נתקל באותה בעיה מוסרית, אני בן אדם מאוד ציוני ולקראת כל יום עצמאות כל פעם שאני נוסע ברכב שלי ואני רואה את הדיגלונים האלה שמתחברים לחלונות על הכביש אני פשוט חייב לעצור ולהרים את הדגל, זה פשוט לא נראה לי הגיוני שדורסים אותו שוב ושוב... עכשיו אני תמיד שואל את עצמי, אם לדברי דת (להבדיל אלף הבדלות כן?), יש גניזה מה יש לסמלי מדינה? מה קורה אם נניח יש לי דגל שתליתי והוא התבלה? או בן אדם כמוני שאחרי יום העצמאות התא מטען שלו נראה כמו תא מטען של אנטי ישראלי? לזרוק את הדגלים לזבל פשוט לא נראה לי הגיוני! מה הדרך להתמודד עם סמלי מדינה שנשחקו\התבלו?

• 35 תגובות
    • 12.1k צפיות
  4. שלום. אני פותח את הת'רד הזה כיוון שזה יום חם מאוד. נגיד ויש לי הארדיסק עם דברים חשובים מאוד (!!!) עליו, אז מה יהיה עדיף לו? 1) דלוק אבל מתחתיו פועל מאוורר 120מ''מ (הוא פועל ומייצר חום אבל גם מקורר). 2) כבוי, בתוך קופסת קרטון (כבוי, לא מייצר חום אבל גם לא מקורר). אלו שני המצבים שבהם אני משתמש בהארדיסק (בקרוב הוא ייכנס לקופסא חיצונית עם מאוורר אבל אני מניח שזה לא משנה כי זה כמו מצב 2, אבל אם רוצים להדליק המאורר שבקופסא חייבים גם את ההארדיסק). שני המצבים הם בטמפ' החדר+- (לפעמים חם) בקיץ, בחדר מוצל. פתחתי את זה בכללי כי מבחינתי זה מתייחס לכל רכיב חומרה כלשהו, לא רק הארדיסק. תודה מראש ומקווה שהבנתם

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  5. Started by 00000,

עד כמה שזה שטותי, אני נשפכתי מצחוק

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by 1nstall,

היי ניסיתי אתמול לשמוע כמה שירים של Lp (קצת באיחור... :-\) וממש אהבתי, אז הורדתי את האלבומים Meteora Collision Course Hybrid Theory אם יש לכם המלצות לעוד אלבומים שלהם (אני בטוח שיש...) אז תכתבו פה מה כדאי לשמוע... תודה מראש Install

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Ollie,

http://youtu.be/Z0TmcjK0rns

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by SilverCivic,

אהלן חברה. אני לא ממש מתעסק בקטע של יו גי הו ובכללי לא מתעסק עם קלפים וכדומה... אך לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי חפיסה מלאה במתנה (לא גנוב לא לדאוג). הבנתי שקלפים כאלו יכולים להיות שווים הרבה כסף לכן אני שואל אותכם המומחים , האם יש איזשהו אתר שאני יכול לבדוק את שווי הקלפים? כלומר להריץ חיפוש על שם הקלף ולמצוא את שיווי +- תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. באילו תוכנות מחשב משתמשים בקורסים השונים? אשמח לדעת ע"מ לדעת איזה מחשב נייד לרכוש. תודה

• 0 תגובות
    • 439 צפיות
  11. אני לא בטוח אם זה לכאן או מדע וטכנולוגיה אבל שיהיה. 105,000 רגל וממשיך עד 120 אאל"ט, תראו, זה פשוט מעניין.

12. Started by alexta-z,

שלום וצהריים טובים יש ילדה בכיתתי שהיום בשיעור חינוך נגנב לה הפלאפון , חבר שלי היה עד לגניבה אבל לא מוכן להלשין על הבחור שלקח לה , הילדה מאשימה אותי ומאיימת עליי שהיא תלך למשטרה ! מה אני צריך לעשות ? חשבתי לתבוע את הילדה על הוצאת דיבה , האשמות סרק ואפלייה . האם יש לי עילה לתביעה ? תודה, נ.ב - תוכלו לענות לי מהר :-\

• 51 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by LazyBoy,

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. ניסיתי *166 ולא עונים לי במוקדים. לפני רגע שוב שלחו לי אחת מאוסף הבדיחות הלא מצחיקות שלהם (מהמספר 6661): "איך קוראים לאשתו של חוטב עצים? גזענית." דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי! איך אני מפסיק את החרא הזה? *פרסומות שקשורות אליהם גם אפשר לבטל?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by EdenC,

היי יש לי בעיה עם PAYPAL כשאני בא לקנות מהאתר playspan.com (שעובד עם פייפל) זאת השגיאה שאני מקבל: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1469868211.JPG חשוב לציין שהמשתמש מאושר עם הויזה והכל בסדר. תודה.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by רפאלח,

שלום לכולם. אני בן 19, ויש לי רשיון חצי שנה. אחות של אמא שלי מתחתנת בבאר שבע, ואנחנו גרים בבית שאן. אין לנו אוטו ומונית עד לשם זה הון תועפות. אז אמא שלי העלתה רעיון שנשכיר אוטו ואני ינהג לשם, אך אין לי נסיון בתחום הזה. דוד אמר כדרך אגב שאם ההשכרה תירשם על שמי אז יקחו יותר כסף כי אני נהג חדש, ואם זה ירשם על שמו (יש לו רשיון 10 שנה) אז יעלה במחיר הרגיל, זה נכון? מאיזה חברה הכי מומלץ להשכיר באיזור מגורים שלי? (בית שאן) -אני מוכן לנסוע עד לחיפה כדי לקחת את האוטו, לא יותר. על מי כדאי לרשום את האוטו? אצטרך להשכיר ליומיים, אשמח אם תמליצו לי על אוטו נורמלי, שלא יהיה יקר, ושלא יהיה גרוטאה, ושכמובן יהיה בחברה עם שם טוב. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  17. לאחר התייעצות עם חברי הפורום על הרעיון. פתיחת העמוד, ובקשה ראשונה פה בפורום. העמוד צובר תאוצה, ועברנו כבר את 1000 הלייקים. אשמח גם ללייק של כל אחד ואחת מכם. תודה מראש על הזמן והעזרה. http://www.facebook.com/pages/bhr-t-hzb-slk-Sony-Vaio/161413237231079

18. הייתי בשבועיים האחרונים בחו"ל והפסדתי את הפרקים הנ"ל, ואני רוצה לדעת מה היה בהם. מישהו יכול להגיד לי מה היה בהם או להביא לי לינק לאיפה שכתוב? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  19. עכשיו אני בתכנן מוד יפה למארז שכולו מבוסס על רגישות לUV ורציתי לקנות עטים רגישים ולצייר במארז איתם... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים איפה ניתן להשיג כאלו עטים אם בכלל בארץ... תודה. אם אפשר בלי תגובות לך תחפש באופיס דיפו, קרביץ וכו למה אני הולך לעשות את זה בימים הקרובים

• 8 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by RayZ,

http://www.nrg.co.il/online/15/ART/749/629.html כתבה ב NRG. זה גרם לי ממש תדהמה.. כאילו,מי יודע.. אולי זה נכון? נושא רישמי לזה.

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. או קיי אז באמת היום 133 תמונות בערך 10 משתתפים ואפילו יש פרס.... http://www.pctip.co.il/forum/index.php?board=2;action=display;threadid=32851 עכשיו כמה שאלות שמטרידות אותי... מי ניהל את התחרות בפועל (כנראה אבנר...)??? מי החליט מי זוכה (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/#newsitem1075520136,65810, כן בטח איפה הסקר בלה בלה מי קבע את המדדים לפיהם יקבע הדירוג והמנצח (כנראה אבנר...)??? http://www.pctip.co.il/articles/2ndcontest.php וואו איזה פירוט!!!!! מי החבר של זוכה התחרות (כנראה אבנר...)??? (טוב אולי לא, אבל לא רלוונטי) מי מנהל את פיסיטיפ בפועל (כנראה אבנר...)??? מי שונא אותי (כנראה אבנר... טוב אפילו מאוד והרבה אנשים יודעים את זה והפרוייקט שלי שם רק בגלל שהוא מפחד לתח…

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  22. שלום אני מחפש חנות דייג באזור תל אביב חנת טובה אמינה וזולה שאפשר לקנות חכות לא רולר תודה

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  23. אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.

24. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני פותח הודעה חדשה ורושם הכל על פרטי המוצר וכו'.... אני לוחץ על המשך ואחרי כ-10 שניות זה נכנס לי לדף לא זמין. כשאני מרענן את הדף, אותו דף חוזר לדף הפרטים כאשר השדות כבר אינן ממולאות. בעיה אצלי או אצלהם? (אני משתמש בדפדפן IE7).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אתמול הלכנו לטיול משפחתי ואז הורים שלי ראו שיש מבצע של אירוקה של 1+1 והם קנו להם משקפיים ואז גם אחי הקטן רצה. אז בגלל המבצע אמרו לי גם לקחת והיתלבטתי קשה בין שתי זוגות- אחד במראה ספורטיבי, פלסטיק גמיש והכל והזוג השני זה משקפיי טייסים שחורות עם עדשות פולרוייז מיוחדות כאלה ועשויות מאלומניום לדעתי. אחרי חשיבה ארוכה וסינון של עשרות זוגות הגעתי לזוג של המשפקיים הללו ונתקלתי בבעיה- מה לבחור? המוכרת והורים שלי אמרו לקחת ת'ספורטיבי וכך בסוף לקחתי, עכשיו אני חשבתי ויכול להיות רוצה להחליף לטייסים וחשבתי להיתעייץ אם יש לך העדפה או משהו.. אלו המשקפיים (סליחה על האייכות) - הרבה תודה רבה על היעוץ והעזרה!

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים