עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by מוחמד היהודי,

http://www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C/ref=pd_bbs_sr_1/102-5371156-8752909?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174228104&sr=1-1 ב200 דולר זה 900 שקל איך אני מביא אותו ארצה כמה עולה משלוח אם יש אפשרות למשלוח בכלל האם יהיה מכס או מע"מ המוצר עולה 50 סנט מעל ה200 דולר שאפשר להכניס לארץ תודה.

2. אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by gigabot,

שלום, קודם כל לא ידעתי לאן בדיוק להשים את זה אז אם יש צורך העבירו, תודה עכשיו תראו, קיבלתי היום כבל שיחתקי איתו קצת העברתי תמונות מוסיקה, ואז הגיע הקטע המעניין, התקנת סקין חדש, פעלתי לפי מדריך, אם יש צורך אציין, ואין לימושג איך נמחק לי הסקין המקורי, עכשיו כדי לאפשר את החדש, צריך לשנות בהגדרות .. אם יש למישהו E1000 ויכול לתת לי את רצף המקשים לתפריט "התאמה אישית" -- "תצורת מסך" או אם מישהו יודע איך לתקן את זה, אשמח מאוד, תודה רבה רבה

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  4. מישהו יודע איך עושים את זה? עם זה לא מתאים לפורום הזה אז אני מצטער!

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  5. אפשר בבקשה אתר להזמנת חומרה מחו"ל כגון: ספקי כוח,מארזים ומוצרי מודינג ששולח מוצרים לארץ במחיר זול? תודה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  6. הי אנשים, לפני כמעט שנה בניתי תוכנה בשם אוריתומטרי (לכבוד חברה שלי, אורית). התוכנה שואלת באופן "חכם" את השחקן שאלות בעברית ויכולה להמתקד בטעויות שלו. התוכנה עדיין לא גמורה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפיתוח, אבל היא מאוד (מאוד) שימושית. במסך הפתיחה, לאחר בחירת שחקן (לא רלוונטי בגרסה הנוכחית) ניתן לבחור אותיות שונות עליהן ישאל השחקן. אוריתומטרי תשאל את השחקן שאלות, בעצם מילה ו 4 פירושים שרק 1 נכון, אם השחקן טעה התוכנה תזכור זאת ומדי פעם תקפיץ חלון שתזכיר לו אודות טעותו. אם שחקן טועה פעמיים באותה מילה הוא זוכה להערות סרקסטיות. בכל שלב של המשחק ניתן ללחוץ על הלשונית בעלת הכיתוב "התמקד בטעויות שלי", כך אוריתומטרי שואלת את השחקן רק מילים בהן הוא טעה פעם אחת או יותר. ניתן לעשות ז…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by LinkTree,

כולנו ראינו את ה"פרסומת" שמופצת אבל עכשיו יש גם איומים - חברת בזק מאיימת על אותו בחור שיצר את הפרסומת באמצעות עורך דין. כל הכבוד בזק !!! מכתב האיומים http://www.shmul.com/bezeq/bezeq1.htm תגובת העורך דין http://www.shmul.com/bezeq/sommer1.htm ( יש שם גם את מספר הפקס של בזק - מי שרוצה לשלוח תגובות ) פשוט "נזק" בושה וחרפה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Started by yanhak,

להקת היהודים הוקמה ב 1992 וב 1995 יצא האלבום הראשון "מציאות נפרדת". ב- 1998 האלבום הגיע לאלבום זהב וב- 1999 הם זכו בגלי צה"ל בתואר "להקת השנה". הלהקה עד לאחרונה (גם לפני ואחרי שנבחרו ללהקת השנה) זכתה להתעלמות מוחלטת מצד כלי התקשורת אבל עדיין הם הצליחו - יחסית ללהקה ישראלית שהתעלמו ממנה לחלוטין - בגדול. בהופעות שלהם ניתן לראות אנשים מגיל 10 עד 60. אחד הדברים המעניינים הוא חתך הגילאים שתומך בלהקה. הבעיה חתך הגילאים של הפורום הוא צעיר. אז אם מישהו מכיר מישהו מבוגר ממנו שאוהד את הלהקה שימלא גם במקומו......................לכן מקסימום הצבעות למשתמש הן 3 אבל מי שלא מצביע במקום מישהו שלא ימלא את יותר מפעם אחת

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by et_gershon,

שלום, מישהו מכם היה פעם בתאילנד? עם כן ספרו חוויות וכל מה שיש לכם, ועם לא ספרו מה שאתם יודעים, כי אני טס עוד מעט לתאילנד ואני צריך קצת מידע מה קורה שם, הדבר שהכי מעניין אותי זה המחירים|!, כמה עולה למשל ps2 או psp או טיסה פנימית שם? אני טס בסוכות, ככה שיש לי קצת זמן. מחכה לתשובות, תודה

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  10. החברות בדר"כ נותנות שנה אחריות על כ.מסך אבל יצרניות נותנות ואפילו מציינות זאת על האריזה שהם מספקות 3 שנים... אין איזה משהו שכן אומר שהחנויות צריכות לספק אחריות לכל אורך התקופה שהיצרנית אומרת..?

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  11. שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!

• 14 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by Moty_p,

רציתי להגיד סליחה לכל מי עשיתי לו רע אם היו כאלה מקווה שהיום הקשה הזה יעבור במהירות

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by wwww,

תודה wwww

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  15. כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by yotam360,

יש לי חבר שרוצה לקנות פוסטר של אמינם איפה הוא יכול לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  17. Started by The_overclocker,

יש ראיון עם קווין מיטניק, ועוד כמה שטויות - מומלץ ! אפשר עכשיו להוריד אותו גם דרך Bittorrent וגם בHTTP. למי שלא מכיר, זה כמה חברה מTECHTV עושים סרטונים כאלו עם כלמיני דברים שהם קצת shady כמו פריצות לכל מיני דברים ומיני social engineering זה דיי נחמד, הנה לינק www.thebroken.org

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  18. תודות לעזרתו האדיבה של vatos יש הקלטה זמינה: www.vl.rehost.co.il/ooopsi/tiar.avi הקודק זמין כאן: http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml תהנו...

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://tanetane92.web.infoseek.co.jp/20050116tas2.html תראו איזה שרוטים היפנים האלה שוב הפעם מכוניות חחח איזה יצובים מטורפים!! וואי תראו איפה האגזוז בכמה מכוניות!! חחחחחחחחח :lol: ומזה הטמבון הזה והספוילר המטורף וואי

20. Started by SD Project,

הגעתי למסקנה שאתם הכי טובים בזה אז הראשון שרה אותו בחורה, קצב מאוד טוב ויש איזה קטע שהיא אומרת מש'ו כמו - The higher power of the revolusion. והשני שר אותו גבר ויש קטע בשיר שהוא ככה - .This is not Chicago, This is not New York אני מודה מאוד לעוזרים, מתן

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by SD Project,

אני לא יודע איך קוראים לו... שר אותו גבר והוא בסגנון טראנס - דאנס... "Girl step into the pary..." תודה, ניאו

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  22. באינטרנט אקספלורר ,אפשר פשוט ללכת לקבצים ולשמור אותם ,איך אני עושה את זה בfirefox ?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by pain_killer12,

אני צריך למצוא איבר n שהחל ממנו (כלומר לכל n1>n) מתקיים n/(2^n) < 0.1

24. http://rapidshare.de/files/7062163/31-10-05_2233.3gp.html :lol: זוהי כלבה (כלב ממין נקבה!!!!) עובד הREALPLAYER ובQUICKTIME

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by Overkiller,

אהלן חברים מישהו מכיר חנות טובה שיש בה נעליי סקייטבורד של חברות כמו: DC, Adio ודומיהם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים