עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. האם העיצומים פוגעים בכם ? בתיכון שלי לפחות כולם יצטרכו לעשות את 005 לבד מכוון שאין לנו הרבה שעות לימוד, ואסור לעשות השלמות אחה''צ או בפסח, שישי וקיצר מותר ללמד בשעות מקוצצות וככה בחיים לא נסיים תחומר, הולכים להגיש אותנו שאנחנו יודעים עשירית מהחומר אני תומך במאבקם, אבל זה בא על חשבונינו, אז מה עושים ? נכון זאת בעיה כלל ארצית אבל עדיין אני זה שיצטרך לשבת מאוחר יותר ולהשלים תבגרויות.

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by FARKASH7,

עדיף בעברית

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Gamer1351,

עדכון: העניין הסתדר אפשר למחוק .

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by alexbmw,

שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by ChrisBrown,

פרסומת מצחיקה וגאונית של יס! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2281781

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by 5466,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על הערוץ הראשון...

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by Mr.wiz,

כמה פעמים ביום אתם הולכים לשרותים?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  8. איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. אני לא רוצה ללכת לקונקורדנציה בספרייה. מצאתי קונקורדנציה באינטרנט אבל היא לא אומרת לי את מספר הפעמים שהמילה מופיה בתנ"ך. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by eranRohatyn,

אני מחפש ספר שיהווה מדריך לפעילות בחדר כושר למתאמנים מכול הסוגים עם איורים שימחישו את התרגילים מי שקרא וממליץ עוד משהו על הדרך אם קראתם ספר טוב על בריאות ורפואה שמתאים לנוער תמליצו לי תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by stone cold,

מישהו מכיר אתר טוב לDB הישן ? אני מתכוון לפרקים יפנים אם תרגום לאנגלית ראיתי כבר יותר מ10 פרקים ואני רוצה להמשיך לצפות בסדרה ההזויה הזות אבל רוב האתרים מפיצים את DBZ וקשה לימצוא פרקים של DB בחבילות של 10

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by timac,

קיבלתי תרגיל בחשמל ולא כל כך הסתדרתי איתו: תרגיל: לשנאי שהספקו 100 קילו ואט מחובר צרגן במתח 100 וולט וצורך זרם של 100 אמפר במקדם הספק 0.8 הפסדי ברזל 1KW הפסדי נחושת 3KW בזרם הנתון חשב את: הספק הצרכן הספק כניסה נצילות תודה לכולם!!

13. איזה שחיטה .. תאמת ציפיתי שיהיה קשה יותר. יאללההההההה דאבל (או טריפל ?)!!

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  14. כמו שכותרת אומרת .... השבוע ראיתי ארץ נהדרת והיה שם את השיר של "רבי נחמן מאומן" קיצר אני חייב את השיר הזה.!!!!!! חיפשתי בחמור ובקאזה.....אין שם .... אני יודע שהטראק הזה קיים והוא לא הומצא בתוכנית.... תודה מראש!!!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by FARKASH7,

???

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by Pr0Xy,

כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  17. תודה מראש אשמח גם אם תוכלו לתת המלצות למנגינות בסגנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  18. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

19. Started by Tomerb1,

יש איזה סרט אחד, קומדיה כזה. יש קטע בסרט שכמה אנשים עומדים ושמים להם שקית על הראש, אומרים להם להוריד את הדבר היחיד שהם לא צריכים, ואז אחד מהם בא ומתחיל להוריד נעליים, ושוב ואז מוריד מכנסיים ורק אז מבין שכולם צוחקים עליו והוא מוריד את השקית. אני חושב שהשחקן היה וינס ווגן http://www.imdb.com/name/nm0000681/ אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. רציתי לדעת אם למישהו יש אולי פרטים נוספים/כתבה שפורסמה על הדבר ברשת (אני חיפשתי ולא מצאתי) תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. הורדתי תרגום לסרט אבל הוא לא מסונכרן עם הסרט, ולא הצלחתי לסנכרן אותו. יש לי את הסרט הגרסה של 2 דיסקים - הראשון 715 MB והשני 703 MB.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by Koss,

בשביל מחקר קטן שאני עורך, אני צריך שמות של כמה שיותר סוגי "לוגיות". ואני מדבר על דברים כמו - קרימינולוגיה אנתרפולוגיה אסטרולוגיה וכו' וכו'... תודה לכם.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. השאלה בכותרת אני רוצה להוריד סרטונים למחשב יש אפשרות? טנקס.

24. Started by Or ei,

ראיתי באופיס דיפו כיסא מדגם לונדון הבעייה שהוא עולה 500 ניסית לחפש ברשת בפומביות וכו' אבל לא מצא לי כלום מישהו מכיר אולי איזה חנות (שיש לה אתר) שמוכרת את הכסא במחיר יותר נמוך? http://www.officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=528646&LEVEL=SK&PR=%2A&FMID=375372&SID=G8US4SRB7DKH8H19QSGL61KX4EK660A1

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  25. :-[

• 4 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.