עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by g_s,

מישהו יכול לעזור לי למצוא כתוביות לסרט ???OLD SCHOOL ואם אתם רצים לאתר nfoil.com אז תוורתרו כי אין שם... ובכלל מאיזה עוד אתר אפשר להוריד היום תרגומים אחרי שסגרו כולם?

2. Started by Blackend,

מישהו מכיר חנות און לין בבלגיה? אני רוצה לעשות השוואת מחירים בגלל שכנראה אני אהיה בבלגיה תקופה ממושכת אז רציתי לדעת אם לסחוב את המחשב מהארץ או לקנות שם חתיכה חדשה

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  3. Started by VL,

כותרת ^^^ תודה עריכה: מצאתי מה זה...תודה בכל זאת

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  4. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, הנה משהו שכתבתי. החלטתי להשקיע את הכשרון הפואטי שלי בזמן שמשהו ירד במשהו קצב מבדר(זה מבוסס על When I am 64 של החיפושיות): When I have greending noise(IBM drive sings) When I get wobbled crashing my heads a few minutes from now... Will you still be sending me to a repair? To the shop or the importer. If you install me infront of fan don't you close the case! Will you repair me? will you replace me? When I have greending noise... WD had also crashed.... and if you use me less I will stay with you! I can't be handy banding my heads and all your data is lost. I can be a usefull paper holder Sunday morning pray in the church. 8 hours of working, without any files. Who c…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by BetZeFer,

http://www.youtube.com/watch?v=YiRnGpcwnZY&mode=related&search= תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  6. לדוגמא יש משוואה 4X^2 +5X+10 אז סתם אני זורק עושים לזה קיצור ל (X+5)(x+10) או משהו כזה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  7. Hi All, יש לי עבודה בביולוגיה ואני צריך להעתיק מידע (די גדול) לוורד, הבעיה היא שאני מעתיק הוא מעתיק לי אותו הפוך. למה,ואיך לפתור זאת? (מי שלא הבין אותי,שינסה להעתיק מידע מסויים מפה - http://ichut.macam.ac.il/yamhuf.html#5 )

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת, בין שיחי השרך. הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת. הוא נעזב, הוא נושר בסתיו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. תבואי אליו לפעמים, הוא נרגע כשאת פה. יש לו דרכים משונות, את אוהבת אותו. גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת, מזמזם שיר ישן, נפצע בעורפו מעץ השסק, נצבט בשושן, בוץ דבק בעקביו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. הוא בא אלייך לפעמים, את נרגעת כשהוא מלטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. יש לפעמים שריק על המרפסת, כמו יום שבת, ורוח דרומית בשקט נכנסת, ואף אחד. את חושבת עליו, וחתול בעשב, בורח זנב... שיבוא אלייך פתאום, ישתוק, ילטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. מה הפירוש של השיר הזה- זה חשוב כי אני בויכוח עצבני פה עם מישהו. ומי שלא יודע …

• 2 תגובות
    • 7.6k צפיות
  10. Started by Milford Cubicle,

תערוכת CES 2017, תערוכת האלקטרוניקה הבידורית השנתית בלאס וגאס, תמה לה וכך גם בא לקיצו הסיקור שלנו מהתערוכה. עשרות רבות של ידיעות הבאנו לכם מהחלק השני של הכדור, והגיע הזמן לסיכומים לכתבה

11. Started by solidus,

אתם מכירים תקליפ הזה של איזה 3 dudes לבושים בחליפות לפי מה שאני זוכר, יוצאים לאיזה מועדון ויש להם תקטע הזה שהם עושים עם הראש קדימה ואחרונה כל הזמן? במועדון הם מקיפים איזה מישי ודוחפים אותה או משו כזה.... אני חושב שג'ים קארי הוא אחד מהם... בכל מקרה, אני משום מה נזכרתי בקליפ, ואין לי מושג איך בכלל להתחיל לחפש אותו, אז מישו יודע אולי על מה אני מדבר?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by mabool,

קיבלתי זימון למיון לחמ"ן לשבוע הבא, לא כתוב במדוייק לאן. מישהו היה ויכול לספר מה עושים שם?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  13. אבל משום מה נראה לי שזה קשור יותר לפורום "שפות תיכנות" (תבינו בהמשך) http://www.cs.bgu.ac.il/~omri/Humor/write_in_c.html :jump: :silly:

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by אישי555,

מה ההבדל בין חוט דנטלי לסרט דנטלי? עם מה עדיף להשתמש? ובאופן כללי האם אתם קונים מהארץ או מזמינים מחו"ל? כי לא הגיוני שכל אריזה תעלה 15 ש"ח ותיגמר אחרי חודש. אני מעדיף לקנות כמות גדולה לשנה מראש. מכירים מקום טוב?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by vner@,

שלום, בימים הקרובים תצא הזמנה של לדים לדים 3 ו-5 מ"מ, כולם ultra bright, יוזמנו מחנות אלקטרוניקה גדולה בארופה, הלדים צפויים להגיע שבועיים לאחר ההזמנה. התשלום מתבצע מראש באמצעות הדואר, והלדים יגיעו אל המזמינים בדואר, בתוספת תשלום של 4ש"ח. כל המעוניינים להצטרף יפנו לאייסיקיו 142741672 או למייל avner@pctip.co.il . פרטים ומידע לא ידויינו בנושא זה בעקבות תגובות מיותרות שתפרענה להעברת המידע. תודה וערב טוב, אבנר

16. לא מצאתי מי זה טכנאי הפורום ומי הבעלים כאן. היה כאן אשכול לא מזמן שקראתי מי אחראי על קשרי חוץ מי על הפורומים וכו' אבל לא מצאתי אותו עכשיו. אז פתחתי כאן אשכול. בקשר להצעה שלי - אני מציע למי שאחראי כאן על תחזוקת הפורום (הטכנאי, אם יש) להתקין מוד (אם יש) או לבנות אפשרות "תגובה מהירה" בתחתית דף כל נושא. יש את זה בלא מעט פורומים כך שהעניין הזה לא חדש. מה שאומר שבתחתית העמוד תיהיה תיבה קטנה שיהיה אפשר להגיב ישירות בתחתית העמוד בלי ללחוץ על "פרסם הודעה" ולחכות עוד כמה עשרות שניות עד שהדף יטען. למה? קודם כל זה יחסוך זמן. ובנוסף לזמן, אני אישית שקורא משהו ואני רוצה לכתוב זה מעצבן לחכות שהדף יטען כי לא מעט קורה שיש שלי הרבה לכתוב ואני שוכח קצת. עריכה: נושא חשוב ששכחתי להתייחס אליו …

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. אני זוכר שממש ממזמן (יותר משנה, אולי אפילו שנתיים) מישהו כאן פירסם פרויקט שלו שבו הוא קישר באמצעות wifi בין הבית של ההורים שלו לבית שלו. שני הבתים נמצאים במרחק של יותר מקילומטר. הוא בנה שובח על עמוד גבוה ובתוכו הרכיב אנטנות wifi חזקות. הוא עשה את האוטו הדבר גם בבית שלו וכך שיתף את האינטרנט בין שני הבתים. מישהו זוכר את הפרויקט? יכול להיות שלמישהו יש את הקישור? חיפשתי פה בפורום וגם בגוגל ולא מצאתי. הבעיה היא שאני לא זוכר את השם של הנושא. הדבר היחיד שאני זוכר זה שזה היה באיזור הכינרת, שמי שעשה את זה עשה כדי לשתף את האינטרט בין שני הבתים למרות שאמרו לו שזה לא כדאי וכו'. מישהו יכול לעזור לי למצוא את זה? אני מחפש את הנושא כי אני רוצה לראות את ה"שובח" שהוא בנה לאנטנות.…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. להלן כתבה שפורסמה במוסף כלכלה של עיתון ידיעות אחרונות היום (מצ"ב תמונה). מישהו יודע מה מצב החנות כרגע? ואם היא עדיין פעילה, אז האם בטוח לקנות שם? נ.ב. רכשתי שם מוצרים בעבר ודווקא הייתי מרוצה מהשרות. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. ללא תוכן

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by Yehudaa,

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  21. יש איזה אתר שנותן לשחק על הכסף שיש לכם בחשבון E-GOLD אתה מהמר על חצי דולר עד 10 דולר מהחשבון ולפי המספר של ההעברה של הכסף + המאיות של השעון באתר מקבלים כסף אם יוצא נגיד שהמספר של ההעברה הוא 845687436 לוקחים את הספרות האחרונות 36 והמאיות בשעון של האתר הן 087 אז עושים 3 + 6 + 8 + 7 = 24 אז הספרה היא 4 ויש שם טבלה לפי אחוזים לכל ספרה מספרים זוגיים הם הפסד ואי זוגיים הם רווח מי שרוצה לנסות שייכתוב אני אתן לו את האתר בהודעה פרטית זה נחמד לשחק על כסף שגם ככה לא תקבלו אף פעם

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by ThaPhoeniX,

שלום רב אני מחפש את השם של השיר הזה: http://myfiles.co.il/file/9707/shir-mp3.html היש צדיק/ צדיקה סדום שיודע/יודעת איך קוראים לשיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. כל מילה מיותרת

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by Tony47,

http://www.newegg.com האתר הזה אמין? אני רוצה להזמין ממנו חלק אחד ועוד שאלה עד כמה המס היה גבוהה בייבוא? אם בכלל?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.