כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
http://happytreefriends.atomfilms.com/watch_episodes/index.html#
-
- 14 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
-
בכרום תלכו לכל עמוד אינטרנט תעשו קליק ימני ואז inspect element ואז תלכו ל TAB console תעשו פייסט לטקסט הזה ותלחצו אנטר מומלץ לנסות בעמוד הראשי של HWZONE javascript:(function(){function c(){var e=document.createElement("link");e.setAttribute("type","text/css");e.setAttribute("rel","stylesheet");e.setAttribute("href",f);e.setAttribute("class",l);document.body.appendChild(e)}function h(){var e=document.getElementsByClassName(l);for(var t=0;t<e.length;t++){document.body.removeChild(e[t])}}function p(){var e=document.createElement("div");e.setAttribute("class",a);document.body.appendChild(e);setTimeout(function(){document.body.removeChild(e)},100)}function d(e){return{hei…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי בעבר המלצות של אנשי הפורום לאופני הרים ורציתי לשאול מה דעתכם על HARO X6 שנת 2005 . המוכר טען שהאופניים כמעט ולא נרכבו ושהם במצב מצויין. עוד לא יצא לי לרכב עליהם , מה שאני מתכוון לעשות מחר, השאלה שלי היא כמה שווה לשללם עליהם בהתחשב בזה שמה שהוא אמר לי נכון והוא לא עבד עלי? ומה צריך לבדוק קודם כל באופניים ? האם יש להם חולשה כלשהי ידוע ? ואיזה בדיקה כדאי לי לבצע ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
נסעתי עם אבא שלי ביום שישי לראשל"צ לקנות קרח יבש, והנה התמונות (לא השתמשתי בו לקירור מפני שעדיין הבאנג לא מוכן [אני מתכוון להפעיל פנטיום 1 עם קירור קרח יבש] אבל השתעשעתי עם סינקים וכו'): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום ! יש לי התלבטות די קשה והייתי מבקש לשמוע דעות של חברי הפורום ההתלבטות היא מה לקנות...יש לי כרגע כסף לספק ThermalTake Silent PurePower 420W + Active PFC , עולה 300 ש"ח. בשאר הכסף אני יכול או לקנות WD 80GB 8MB Cache (כרגע אני עם WD20GB מזדקן)... או להזמין את החבילה הבאה מחול (כולל משלוח) - Blue Cold Cathod 12" Red Cold Cathod 12 " UV 2.0 Cold Cathod 12" Cross Bonex Grill 80mm Black Floppy Mitsui 1.44MB Zalman chipset coolers (צהוב וכחול..אולי ראיתם אותם בארץ) 2 כבלים עגולים זוהרים באולטרא (אחד סגול ואחד כתום) ATA133 24" כבל עגול זוהר באולטרא ל-FLOPPY 18" ערכה שעולה 10$ בערך שתאפשר לי לצפות את כל החוטים במארז ב"שרוול" כמו שמצופים פה ה-20PIN בספקי אנרמק…
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
-
יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
just went to HWZone for 5 minutes its realy fun here bye Oren
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
Shalom Le Kulam Hayoshvim Betzion ! ahh brazil brazil , what an amazing place.. I am right now in Sau paulo - the biggest city in brazil - 17 million pplz , and one of the most dengerous places. i am staying at an apartment of a cool guy here and really having good time. other than that brazil is really amazing amazing beaches and islands , i move from island to island , there are no cars no shit , just boats muskitos HARAKIM MEOD MUZARIM VEMAFHIDIM. so , as you always like - i'll post some pictures for you.. Cya amigos...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
I need help in making a sweet wallpaper for my girlfriend... how can i do it ? or else... if someone can help please contact me 173121919 THNX !!! its VERY important
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לצרוב דיסק עם סגנון מסויים של שירים... שירים רגועים כאילו.. אתם יודעים כאלו ששמים באוטו ופשוט מגבירים כי נהנים לשמוע...סטייל קלאסיקות/נשמה... מישהו יכול לזרוק פה כמה שמות... 10X
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-