כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
בכרום תלכו לכל עמוד אינטרנט תעשו קליק ימני ואז inspect element ואז תלכו ל TAB console תעשו פייסט לטקסט הזה ותלחצו אנטר מומלץ לנסות בעמוד הראשי של HWZONE javascript:(function(){function c(){var e=document.createElement("link");e.setAttribute("type","text/css");e.setAttribute("rel","stylesheet");e.setAttribute("href",f);e.setAttribute("class",l);document.body.appendChild(e)}function h(){var e=document.getElementsByClassName(l);for(var t=0;t<e.length;t++){document.body.removeChild(e[t])}}function p(){var e=document.createElement("div");e.setAttribute("class",a);document.body.appendChild(e);setTimeout(function(){document.body.removeChild(e)},100)}function d(e){return{hei…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בעבר המלצות של אנשי הפורום לאופני הרים ורציתי לשאול מה דעתכם על HARO X6 שנת 2005 . המוכר טען שהאופניים כמעט ולא נרכבו ושהם במצב מצויין. עוד לא יצא לי לרכב עליהם , מה שאני מתכוון לעשות מחר, השאלה שלי היא כמה שווה לשללם עליהם בהתחשב בזה שמה שהוא אמר לי נכון והוא לא עבד עלי? ומה צריך לבדוק קודם כל באופניים ? האם יש להם חולשה כלשהי ידוע ? ואיזה בדיקה כדאי לי לבצע ?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
I lold hard אני מזדהה עם השיר, מה איתכם?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
נסעתי עם אבא שלי ביום שישי לראשל"צ לקנות קרח יבש, והנה התמונות (לא השתמשתי בו לקירור מפני שעדיין הבאנג לא מוכן [אני מתכוון להפעיל פנטיום 1 עם קירור קרח יבש] אבל השתעשעתי עם סינקים וכו'): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום ! יש לי התלבטות די קשה והייתי מבקש לשמוע דעות של חברי הפורום ההתלבטות היא מה לקנות...יש לי כרגע כסף לספק ThermalTake Silent PurePower 420W + Active PFC , עולה 300 ש"ח. בשאר הכסף אני יכול או לקנות WD 80GB 8MB Cache (כרגע אני עם WD20GB מזדקן)... או להזמין את החבילה הבאה מחול (כולל משלוח) - Blue Cold Cathod 12" Red Cold Cathod 12 " UV 2.0 Cold Cathod 12" Cross Bonex Grill 80mm Black Floppy Mitsui 1.44MB Zalman chipset coolers (צהוב וכחול..אולי ראיתם אותם בארץ) 2 כבלים עגולים זוהרים באולטרא (אחד סגול ואחד כתום) ATA133 24" כבל עגול זוהר באולטרא ל-FLOPPY 18" ערכה שעולה 10$ בערך שתאפשר לי לצפות את כל החוטים במארז ב"שרוול" כמו שמצופים פה ה-20PIN בספקי אנרמק…
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
למה ב HD של יוטיוב לא רואים באמת HD ? זה סה"כ איכות יותר טובה לא HD
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?search=prank&v=DPkNEPM2wAA :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
אוקיי, אז למי שלא מכיר...... טוב, בעצם אני לא מאמין שיש דבר כזה. Gimme your best shot, כל ה GIFים, פלאשים, או סתם תמונות אחרי עריכת פוטושופ של Headbangs (רצוי עם השיר ברקע) אני אתחיל, ונראה אם יש מישהו שיצליח למצוא משהו יותר מצחיק מזה http://dagobah.biz/flash/osama.swf (שאלוהים [והמודרים/מנהלים] יסלחו לי, אני יודע שזה תירוץ צולע לת'רד, אבל הייתי חייב לחלוק את הגדולה של הפלאש הזה עם העולם )
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY
-
- 9 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
-
יאללה איזה בית יפה פרקטים מטבח ב-50 אלף רמקולים כל אחד 200W איזה יופי...... רק חבל שהטלויזיה והמיטה שלי לא הגיעו.. עוד כמה ימים יגיעו ויש לי בעיה קטנה עם האינטרנט 5מגה אז בנתיים החליפו לי ל-2 עד ליום שלישי.. בקרוב תמונות של כל הבית(5 חדרים,170 מ"ר,עם מרפסת ענקית של 40 מ"ר)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
just went to HWZone for 5 minutes its realy fun here bye Oren
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
Hello guys, i'm writing to you from Los Angeles, Califorina... I Can't write in hebrew cause i only have a guest permissions on this computer, but i already installed xvid and downloaded Naruto (ANIME) .. So, i was on a huge park, "Magic Mountain" I think, and i did banji jumping!! man that was fucking scary!! before i did that i was really scared from all that stuff, i still can't believe i did it!! i'll show you the video file (they film it for you) when i'll get back to Israel (next week) so i just wanted to say hello. see ya next week! btw, if you didn't k know until now, i'm imac. ;D
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
Shalom Le Kulam Hayoshvim Betzion ! ahh brazil brazil , what an amazing place.. I am right now in Sau paulo - the biggest city in brazil - 17 million pplz , and one of the most dengerous places. i am staying at an apartment of a cool guy here and really having good time. other than that brazil is really amazing amazing beaches and islands , i move from island to island , there are no cars no shit , just boats muskitos HARAKIM MEOD MUZARIM VEMAFHIDIM. so , as you always like - i'll post some pictures for you.. Cya amigos...
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
I need help in making a sweet wallpaper for my girlfriend... how can i do it ? or else... if someone can help please contact me 173121919 THNX !!! its VERY important
-
- 5 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי... אני רוצה לצרוב דיסק עם סגנון מסויים של שירים... שירים רגועים כאילו.. אתם יודעים כאלו ששמים באוטו ופשוט מגבירים כי נהנים לשמוע...סטייל קלאסיקות/נשמה... מישהו יכול לזרוק פה כמה שמות... 10X
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
hay do someone have a program to play .amr music on palm zire 71 10x
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי זקוק לעזרתכם יש לי 2 בעיות בדאר של הוט מייל 1. מקבל כל דאר פעמים .2. השעון של הדאר לא תואם את השעה האמיתית האם מישהוא מסוגל ראשית לפתור לי את בעית קבלת הדאר פעמים השעון פחות חשוב אשמח עם איזה פריק מחשבים יפתור לי את הבעיה היות ומהתמיכה של מיקרוסופט אין ישועה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
תקשיבו אני מקבל 6000 שקל מהבר מיצווה ויש לי דילמה לא קטנה:אני רוצה מחשב חדש של אסוס וPSP אבל אמרתי לאמא שלי שנצע לקרויס לוונציה רודוס וכו" מה להחליט אני או המשפחה??
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-