עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני יודע שזה כבר נטחן ונדוש ובאמת שאני יודע מזה כפתור חיפוש אז תחסכו ממני ! אני רוצה המלצות למוזיקה סטייל HINDER, THE FRAY, NICKELBACK, CREED באותו סגנון..שירים טובים, מילים עם משמעות וכמובן קצב טוב ! תודה רבה מראש למביני העניין ! 8)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. או שהם פותחים אותם ונותנים לי רק את המוצר ארוז או משהו? אם כן האם זה גם שאשר הם מרכיבים לי את המחשב? תודה

3. Started by Regev,

איך אתם כותבים את מפרט המחשב שלכם בכל הודעה שאתם משאירים?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. שמעתי שיש עוד גרסה לקליפ המרגש ONE של METALLICA ?? שמעתי גם שדי קשה להסיגה אז אם למישהו יש או יודע מאיפה להוריד או לפחות על מה הקליפ אז בבקשה תיידעו אותי פה... תודה 8)

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by Tomerico,

אני מעונין לראות סרט שכרגע במצע הורדה בקאזה... מישהו יודע איך אוכל לראות אותו?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by R-E-L,

קודם כל, מזל טוב VOLTAGE! באמת עשית משהו ממש חמוד... אבל נראה לי שהתבלבלת קצת... אם אני זוכר נכון מי שמגמגם במאפיה הוא המכונאי בכל אופן, סלחתי לך אז אל תקח את זה קשה! DONT WORRY BE HAPPY!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Sting,

למישהו יש אתרים עם רשימות מצעדים (שמתעדכנות לעיתים קרובות) של שירי RAP/house/MTV/trans/Rock (סוג אחד או יותר ) משהו בסגנון של אתרי הרדיו 99FM \100FM תודה מראש

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by swampfrog,

אני היתי מודה אם תמליצן לי על חנויות מחשבים באזור השרון ורעננה בפרט, והיתי רוצה לקבל דעה על שמיר מחשבים ממי שמקיר אותם תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי לזהות שיר מתוך מהיר ועצבני 2. אז ככה, בדיוק שרום והבחור הלבן הזה שכחתי את שמו נכנסים לדיסקוטק של המליין ההוא יש מנגינה ורציתי לדעת איך קוראים לטראק...? תודה רבה מראש, דודי הסטלן.

10. Started by imac,

הזמנתי בערך לפני 3 שבועות סרט DVD מחו"ל מהאתר YESASIA ולפיהם הוא הגיע לארץ כעבור בערך שבוע... עכישו הבעיה שלי היא שלא הייתי בבית מה-2.11.08 בגלל שסגרתי שבת בבסיס ואחר כך ביליתי במעצר צבאי היום חזרתי ושאלתי את המשפחה אם הגיע משהו.... הם אמרו שלא.. התקשרתי לסניף הקרוב לבית שלי והם אמרו שאין משהו על שמי.. הבחורה שהייתה שם שאלה אותי אם אני יודע את מספר החבילה.. אבל אין לי מושג... חשבתי שמשאירים פתק או משהו אם אף אחד לא בבית לא? מה אני עושה במצב כזה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום! לאמא שלי של אתר אינטרנט, הוא עוד לא עלה, אבל עוד מעט עולה, דרך דפי זהב. רציתי לשאול האם זה אפשרי לעלות את האתר לדף הראשון של GOOGLE? שאם נגיד מחפשים מעצבי פנים, או עיצוב פנים, אז מופיע האתר שלה? תודה!

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  12. שלום לכולם שבת שלום. אני מחפש סיכומים על הספר הזה למבחן בספרות מחר ופשוט אין סיכומים! אולי למישהו פה יש משהו ממה שהוא למד בבספרות שיכול בבקשה לסרוק לי או שסתם מצאתם משהו שאני לא? בבקשה תעזרו אני ממש ממש צריך עזרה עם זה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. לגבי פיזיקה - אני צריך ספר מקיף מסביר ומעמיק כולל תרגילים וכמה דוגמאות לפתרון תרגילים בנושאים מכניקה וחשמל, ספרים שיהיו ברמה שלומדים באוניברסיטה ושעם הספרים האלה אוכל גם ללמוד ולתרגל לבגרות בפיסיקה. מחשבים - אני צריך ספר מקיף ומעמיק מאוד בכל מה שקשור לתכנון בשפת C\C++ או JAVA ושיהיה כולל תרגלים ודוגמאות. מצאתי את הספר הזה http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=22347&perur=4 מה דעתכם? ואם אפשר לינקים ולא רק שמות אשמח. תודה מראש לכולם.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by מישהו שלא מצליח להיכנס,

רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר

15. מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by ronimenashe,

רציתי לדעת האם מישהו מכיר אתר יעודי לתכנאות מחשבים, הסברים בסיסים, תקלות נפוצות, מושגי יסוד ודברים כאלה. תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Tomerb1,

יש איזה סרט אחד, קומדיה כזה. יש קטע בסרט שכמה אנשים עומדים ושמים להם שקית על הראש, אומרים להם להוריד את הדבר היחיד שהם לא צריכים, ואז אחד מהם בא ומתחיל להוריד נעליים, ושוב ואז מוריד מכנסיים ורק אז מבין שכולם צוחקים עליו והוא מוריד את השקית. אני חושב שהשחקן היה וינס ווגן http://www.imdb.com/name/nm0000681/ אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  20. :s05: ??? :s05:

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. איזו מכונית לא הייתם רוצים שאבא יקנה לכם?... כלומר, על איזו מכונית אתם חולמים, כלומר על איזו מכונית הייתם רוצים לנהוג ולדעת שעמלתם קשות בשביל להשיג אותה? בקרוב הסקר.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by קטין על ניקוטין,

מה הקטע של זה חברים שלי בני 16-17 רואים את החרא הזה ואני לא מבין למה זה מצוייר כמו פוקימן וכל החרא הזה ועוד מתלהבים מזה שמים תמונות במסן ובאיסי של זה מישהו יכול להסביר?

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by GanJaval,

קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?

• 12 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by shuy,

http://www.nrg.co.il/online/10/ART/963/323.html מעניין מי יושב שם ברדמונד וחושב על כל השטויות האלה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  25. Started by אלפקה סורית,

http://ebaumsworldsucks.com/ תחשבו על זה בפעם הבאה שאתם משתמשים בתמונות שלהם. not.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.