עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רוצה לשים קיצור של זה איפה שנמצא השעון.. אתם יודעים.. בטאסקבר או איך שלא קוראים לזה.. איך שמים שמה את זה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by MilkMan,

הצלחתי 7 מתוך 20. http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/body/interactives/senseschallenge/

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Reze,

משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

עד לא מזמן היה לי פרימיום בmegashares המחיר די נוח, 6 חודשים ב29.95 (5 דולר לחודש) ללא הגבלה רציתי חוו"ד מאנשים לפני שאני מחדש, איפה יש לכם? איך זמינות התכנים וקצבי ההורדה שם? כמה אתם משלמים?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by idofr,

יש לי עבודה לעשות עליו ונשארו לי שני דברים שלא מצאתי 1. כמה קונצרטים הוא כתב 2. כמה סונטות הוא כתב אם מישו בבקשה יכול למצוא לי את זה להיום בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  6. אין לי דבר טוב או רע להגיד הליהם פשוט אני חושב לקנות מהם WII ואני לא יודע אם הם חנות טובה או לא אז בבקשה מי שקנה מהם תכתבו יתרשמות מהחנות

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. מה אני יכול לעשות? כל המיילים שמגיעים הם נרשמים שעה אחת קדימה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by adam-pc,

למי שמבין באמת ויודע... כמה אמור לעלות השכרת נמחשב נייד למשך שבוע? מה המחירים כיום? וממי אפשר להשיג את זה? אם מישהו מכיר מישהו או חברה שמשכירה מחשביים ניידים במחיר טוב ומשתלם זה נורא דחוףףף לי בבקשה בלי הוספת תגובה שטותית אלה להיות רציניים... תשאירו הודעות

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  9. Started by intel suck,

היי הנה בעיה בסיסית כי רק התחלתי ללמוד כיתה י' לפניך אלגוריתם מילולי: בחר מספר שלם וחיובי חבר את ספרות המספר חלק את תוצאת הסכום ב-3 הצג כפלט את שארית החלוקה שהתקבלה רשום מהם הערכים האפשריים שיוצגו כפלט בעקבות ביצוע האלגוריתם? הסתבכתי בלהבין את השאלה שואלים כמה אפשרויות יכולות להיות? או איזה תשובות אפשריות יכולות לצאת לי מאותו מספר שהכנסתי אם אני אחבר את הספרות שלו בצורה שונה? כי אם כן תמיד תהיה תשובה אחת תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  10. תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  11. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  12. משהו בסיגנון של GmailDrive רק לתיבה של יאהו!... אתם יודעים בטח שעכשיו הם מחלקים נפח בלתי מוגבל בתיבה אז זה יהיה דיי יעיל לשים עליה דברים. תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  13. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by Vidati,

שלום לכולם, לא יצא לי לראות אף סידרה ממש, חוץ מאנדרומדה (פה פרק שם פרק) עכשיו אני רוצה להתחיל לראות איזה סדרה ואני הלכתי לאיבוד... מה עדיף? אם מה להתחיל, מה היה קודם ומה לא... בבקשה תעשו לי סדר בראש כי אני לא יודע מה לראות קודם. תודה.

15. Started by LIOR1994,

איפה ניתן להיג בזול חולצות כדורגל כמו ברצלונה ארסנל מילאן

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by overload,

ROSTER TEETH פשוט גאונים http://www.dumpalink.com/media/1116958595/Real_Life_vs._The_Internet זה פשוט כל כך נכון

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by mrraz,

עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. הכותרת אומרת הכול... תודה מראש! ביי ביי

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם!שאלה סילחו לי על בורותי אבל איך אני מוריד קבצים מרפיד שר בעמוד הבית יש רק אפשרות העלאה האם קיים מצב חיפוש גם ללא חשבון פרימיום?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by Legendary_Undertaker,

שלום רב!!! אני מעוניין לקנות כסא ישיבה נוח למחשב, אורטופדי עם מנגנון נדנוד ואפשרות להישען עליו בנוסף גם שתהיה תמיכה לצוואר. השאלה שלי איפה ניתן לקנות כסאות למחשב ברחובות? או קרוב לסביבה(ראשל"צ, נ"צ). ואיך כסא מנהלים בהשוואה לכסא מחשב? תודה רבה

23. היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by xtract1,

אנשים הדמויות וכל התמונות שמופיעות על הקופסאות של הכרטיסי מסך מדהימות! למישהו יש קישור לתמונות או לאתרים עם תמונות כאלה? באיכות טובה לפחות?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by Burned,

מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני מתחיל את התרגיל בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.