עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html לא יודע אם להאמין לזה, אבל זה מצחיק בכל מקרה.

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by Iko89,

חג עצמות שמח לכולם! ספרו מה עשיתם אתמול בערב .. אני עשיתי על האש עם חברים .. קנינו בשר ב400 שקל ל10 אנשים בערך .. לבבות, כבדים, פרגיות המבוגרים, בשר כבש ובקיצור היה הכל !\

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by Culandur,

איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by איתמר נ,

אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  5. Started by imac,

אני לקראת בגרות מחר, אני צריך עזרה... עשיתי לעצמי מן מבחן אבל אין מי שיבדוק... האם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי ? לעבור על המבחן ? לתקן מה שצריך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  6. יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. אוקיי הסיפור הולך ככה .. ( טיפה ארוך אבל שווה קריאה ) למי שלא מכיר , אני בן 16 וחצי ( עוד 3 חודשים 17 ) . עם עודף משקל ובעיות גב עקב זה ( טופל , צולם ואובחן בקופת חולים ) . וקיבלתי לפני כ-3 שבועות צו ראשון שמסביר לך בכלליות על הבדיקות הרפואיות שתעבור והטופס הרפואי שאתה צריך למלא .. אז היום הלכתי לרופאת משפחה בקופת חולים כדיי שהיא תמלא לי את הטופס ( בקטע שרופא המשפחה צריך למלא כמובן ) והיא ראתה במחשב שכתוב שיש לי בעיה כרונית בעמוד השידרה . ??? אין לי מושג מאיפה הרופא המטורלל הוציא את זה שיש לי בעיה כרונית כי זה כולה כאבים פעם ב.. ( שבועיים +- ) וזה לא ממש רציני , פשוט יש עומס על הגב בגלל עודף המשקל ( בקרוב מאוד אני אעשה דיאטה רצינית - וזה לא חרטה ) . אז היא רשמה בטופס…

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by Mr.wiz,

כמה פעמים ביום אתם הולכים לשרותים?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  9. אז חשבתי לפתוח ט'רד שבו נוכל לתת המלצות על ספרים טובים שקראנו. אתחיל. המלצה על: הסמל האבוד. (כן כ"כ מיינסטרימי , אבל אני אוהב את הספרים של דן בראון, וספרו הרביעי לא יוצא מן הכלל(ואף לדעתי אחד הטובים מספריו)). על מה הספר(למי שמשום מה לא מכיר): ספר מתח מהיר קצב ושנון על הפרופסור חוקר הסמלים רוברט לנגדון והרפתקאתו בוושינגטון הבירה. עכשיו אתם..

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  10. Started by slim_shady,

http://www.youtube.com/watch?v=Ky-JTAPhmUo כן אני יודע שזה ישן, אבל ראיתי את זה עכשיו ולא הפסקתי לצחוק.. אז הייתי חייב לשתף! ואגב מותר להשים FUCK בכותרת?? טוב נו נצנזר..

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  11. קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. Started by scorpion,

אין אין פשוט פסקול חזקקקקק יותר טוב מהפסקולים של שני הסרטים הקודמים, הפילהרמונית המדהימה הזאת ביצעה כאן עבודה מדהייממה! המוזיקה של Howard Shore פשוט מחוזקת! מומלץ!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  13. איתן כבל, השר הממונה על רשות השידור הסביר את המטרה של אותו גוף, אז אם שאלתם את עצמכם למה אתם משלמים אגרה, היה התשובה: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000194665 ובל נשכח להוסיף "וכל הכבוד לשר" (ע"פ מילות השיר המפוסם...)

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by N N C,

באתר הבא תוכלו למצוא דוגמאות לכל משתמשי האינטרנט שקיימים בעולם החל מהליימר ועד הטרולר ! האתר !

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  15. למי שמכיר את 2 הלהקות האדירות האלה.... אני מחפש עוד להקות בסגנון שלהם אז אם מישהו יכול להמליץ..אני אשמח!!! תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  16. יש כזה אתר שבו אני בוחר את הזמרים והלהקות שאני אוהב(לא ישראליים). וכשהזמר מוציא שיר חדש או אלבום חדש, האתר שולח לי הודעה למייל: "הזמר XXXXX הוציא שיר חדש YYYYYYYY" יש כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  17. מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by R3gM4n,

שאלה בכותרת. אני מתכוון לשעה כמובן. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. אני מקבל את הפלאפון היום ואני רוצה לדעת איזה תוכנות מגניבות ושימושיות אפשר לשים עליו כי הבנתי שיש לו מערכת הפעל הפתוחה(סימביאן) וגם איך אני מתקין את גרסאת המוזיקה לפלאפון ומאיפה אנ ימביא אותה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. שלום חבר'ה! עזרתם לי בעבר, מקווה שתעזרו לי גם הפעם. קצת מטרידה אותי הנקודה הזאת.. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  21. שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  22. Started by ZeeD,

בוקר טוב, אני מחפש המלצות על אתרים (בארץ או בחו"ל) שמוכרים כרטיסי טיסה. מישהו מכיר ? תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  23. הוא מכסה את כל ההגנה כלומר רוגלות ווירוסים וכל מרעין בישין ? תודה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  24. Started by NETANELKOREN,

איזה WINDOWS יש לכם

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by The UnKnown,

thats it... just tell me anything you know, i would like to hear... Thnx !

• 3 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים