עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום רב. ישנו אתר (שלפחות לי הוא חדש) המרכז בתוכו את כל המתמטיקה השימושית בהסברים חשובים וגם בדרך הפיתרון. אני מוצא שהוא באמת מועיל וזאת מפני שהוא מראה גם דרך ולא רק פיתרון סופי. אני מקווה שהוא יוכל לעזור גם לאחרים. החיסרון היחיד הוא שהאתר באנגלית. http://mathworld.wolfram.com

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  2. Started by zahiz007,

שלום! אני לא בטוח שזה המקום הנכון... במידה ולא אשמח אם אפשר להעביר אותו לשם. אני מתחיל שנה שניה של לימודי מערכות מידע. ולפני מבחר של 3 קורסי בחירה. אני נוטה לכיוון JAVA אך מכיוון שכבר עשיתי קורס אחד (שכלל, לפחות לפי מה שאני קורא, את רוב החומרים שקורס בחירה), אני כבר לא כל-כך בטוח. אשמח לשמוע את דעתכם, בעיקר לגבי איזה מן הקורסים הללו יעזרו לי בעתיד (במקצוע עצמו). תודה רבה! נ.ב. האפשרויות מצורפות בקובץ. צחי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by 00000,

ספיציפית של זה:

4. Started by yacovmateo,

ערב טוב. לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור. כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי. ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  5. Started by sandra,

מישהו יכול להביא לי אתרים באנגלית שיש בהם הרבה ביקורות על מוצרים כמו כרטיס מסך, קירור וחולי..... תודהה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by tomerco,

אני לא מאמין שצליחו לעשות את זה לmotobike.co.il כנסו לשם ותראו בעצמכם שימו לב בתמונה.. צולם היום ה2.11 ב18:00 http://img71.imageshack.us/img71/7851/8898xj0.jpg

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by shuy,

ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by eshaham,

האם המפרט הזה יריץ את GTA4: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  9. שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך שמתי-לב שאני יכול לקבל חשבון Premium באתר ראפידשייר ל-30 יום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות ב-FAQ שלהם באתר. שמעתי שבחשבון Premium אפשר להאריך את התקופה ב-30 יום ע"י 1,000 נקודות. בשביל ליצור חשבון פרמיום חינמי אני צריך 10,000 נקודות לחשבון האספן שלי(עכשיו יש לי בערך 8,900). רציתי לדעת אם אני אעביר את הקבצים שלי מחשבון האספן לחשבון הפרמיום ואקבל תוך פחות מחודש 1,000 אני אוכל להאריך את התקופה שלו ב-30 יום? השאלה מופנית אך ורק לאנשים שעשו כבר חשבון פרמיום חוקי ויכולים לומר לי את התשובה. כי אם אני אעביר את הקבצים הם ימחקו מחשבון האספן שלי. וזה מאוד חשוב לי.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by TermiNal,

אהלן, לצערי יש לי עוד יומיים בדיוק (עד יום ראשון) להגיש 5 בוקריפורטים או שהמורה לאנגלית מתחיל את ציון המגן שלי מ80.. עשיתי כבר אחת אבל אני לא עומד בקצב, אם מישהו בעל לב טוב יכול לתרום כמה מהBOOKREPORTS שהוא עשה אני אהיה בעננים.. תודה רבה!!!!!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. היי, אני משתמש בנרו ורוצה לצרוב קובץ ISO ל-DVD... הבנתי שיש דרך שהוא "יפתח" את הקובץ בצריכה ואני אקבל דיסק של תוכנה רגיל מוכן להתקנה... יש מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שנייה? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by Aviram,

אבא שלי מתכנן לקנות מכונית Mazda 3. הוא התלבט בקשר לצבע, והוא חושב על צבע ירוק כהה. כשהוא היה בחנות של Mazda (אני הייתי איתו), אמרו לו שהצבעים שיש בחוברת קצת שונים מבמציאות, בגלל צורת הצילום והפלאש, משהו כזה. בתצוגה היה לוח עם צבעים, וראינו שהירוק הכהה נוטה לשחור, אבל לא בטוח שממש ככה, אז קצת בעיה.. בחוברת שמתי לב שליד הצבע הירוק הכהה כתוב בסוגריים: (27C). עלה לי רעיון, אולי זה יעזור לי למצוא את הצבע האמיתי, הרי 27C זה חצי ממספר של צבע ששמים ב-HTML וכדומה. ניסיתי ב-Flash, כתבתי #27C, הגיע לי לגוון כחול כהה, למרות שזה חצי מספר, וניסיתי עוד כל מיני אפשרויות אבל לא הגעתי לשום ירוק כהה במיוחד.. אז אולי מישהו מפה במקרה מבין בזה ויכול לעזור לי.. תודה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  13. Started by eladbu,

התלבטתי היכן למקם תתמונות שצילמתי! בהתחלה רציתי לשים בכללי! אבל אז הבנתי שרק באקטואליה ותרבות! כי ארועי שנות השמונים מבצבצים מעבר לפינה!(או לחומה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  14. Started by nadaw,

הוא הולך ככה: e je plure..plure מה שמו? תודהה

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  15. חשבתם שהמופרעים בבית ספר שלכם עושים הרבה בלאגן, תסתכלו כאשר הם בהמון, תסתכלו עד סוף הסירטון: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=989944

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  16. אני מקבל את ההודעה הזאת בדפדפן Opera כשאני מנסה להיכנס לחשבון שלי בבנק הבינלאומי. בעיית אבטחה חמורה או שהדפדפן אופרה מקצין את העניין?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  17. Started by COca,

שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.

18. שלום לכולם יש לי שאלה מן המניין. אני כרגע מחזיק בדומיין בינאלומי = com. האם אני יכול להכניס את הדומין שלי לכל אתר של איחסון אתרים חימני? כלומר, להשתמש באיחסון החימני כאיחסון והאתר יהיה על הדומיין הפרטי שלי. האם הדבר אפשרי? תודה

19. Started by ^HocK^,

אני מחפש אתר שיכול לאחסן סרטוני ווידיאו הום מייד כדי להציג אותם באתרים אחרים.. תודה, יאן.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  20. הייייייייייייייייי כולם דודה (שלי ) עוד מעט באה לארץ לחופשה קצרה והיא רוצה להביא לנו קצת בגדים (פולנים, מה לעשות!? אבל העיקר הכוונה) עכשיו פעם אחרונה היא שלחה לי איזה ארמני והסתדרנו איכשהו לפי הגבוה אבל הוא עוד לא הגיע לארץ ואמור להגיע בימים הקרובים, אבל עדיין חולצה זה פחות בעיה הקטע הוא שמכנסיים צריך להיות יותר מדוייק ואין לי מושג אם אני מידה 29-30 ב"לי קופר" בארץ, איזה מידה אני יהיה ב"לי וויס" או "ארמני" בניו יורק....אם למישו פה יש מושג ויכול לעזור בבבקשהההה.... ועוד משו המידות של "לי קופר" זה מידות סטנדרטיות אז יש על מה לדבר אבל אבא שלי לובש שטויות שאין להם סטנדרט ("זיפפר" אם מישו מכיר) אז איך אני יכול להגיע לאיזה מידה הוא כמו שצריך?? בתודה עידו

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  21. Started by ToMeRv32,

לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by Domovoi,

זה רק אני או שהאתר הבא לא עובד: http://atma.diabloii.net/

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Jack_g,

אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by wwww,

תודה wwww

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  25. Started by aviram20,

אני מחפש כבר ימים ולא מצאתי רמז מי שמכיר את ברנאאוט פרדייס יש שמה מכונית שנקראת Rossolini Tempesta האם הדגם הזה נבנה על סמך רכב קיים או שזה סתם הכלאה ושרבוטים של היוצרים..? הפרצוף שלה מזכיר לי משהו מוכר ..

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים