עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום ביום חמישי המתקרב אני אמור להתגייס. http://community.walla.co.il/?w=/503/1272/10209960 כאן מופיע פירוט של הגיוסים בתאריכים השונים. כבן יחיד רשום שביום חמישי אני מתגייס כמ"כ.. אז השאלה שלי אם זה במאה אחוז? או שישנה אפשרות שאני אקבל תפקיד אחר? ואם זה סופי, אז אני מבקש קצת מידע.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. בהמשך לשאר הדיוניים שנפתחו ב 24 השעות האחרונות !

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yanushka,

הבנאדם יודע לנגן על הכול, לשלב בין סגנונות: רוקנרול, פולק, בלוז. הוא פשוט אמן (יהודי, אגב, והיחיד שלא הושפע מסמים בשירים שלו) גדול - אנשים השתחוו לפניו. אני מניח שיש פה כמה שגדלו על השירים שלו.. מחפש המלצה לאלבום/הופעה/רצועה ספציפי. תודה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. יש לי אפשרות להקים אתר ב 350 $ השקעה חד פעמית ועוד 49 $ תחזוקה כל חודש ... החברה שבונה את האתר נתנו לי לינק דוגמא לאתר אבקש את חוות דעתכם ----> http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=P424I&Cat2Cat1ID=5422&Cat2ID=0 שווה את ההשקעה ? ויש שם גם אפשרות סליקה!

5. הרעיון שלי הוא כזה הרי אנחנו חולי מחשבים לא? לכל נאד מוציאים היום ערוץ ב-hot (לא יודע אם מותר לרשום זה חשוב בשביל ההודעה) אז למה שלא יהיה ערוץ של של hwzone? אתם אתר כזה גדול וחזק דרך הטלויזיה נוכל לעשות הרבה יותר דברים להראות יותר דברים לראות יותר דברים ולהגיע לקהל רחב יותר אז למי שיש את הכח זה יהיה הערוץ היחיד כנראה שאני יראה ואני מעריך שעוד כמה יראו אותו אני מגיע לטלויזיה ואין שום דבר על מחשבים זה ממש מבאס אז מי שבעד שיכתוב בעד או יגיד את דעתו ואני מתחיל כאן. אני בעד הערוץ מחשבים.

• 63 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by shloosh,

זה בא פחות או יותר בעקבות התארד של DAVIDD. אם הייתם עוברים מישראל, לאן הייתם עוברים לגור ולמה? אני אישית לטוקיו הייתי שם בפסח זה משהו מטורף שם,כולם נחמדים,אין כל כך בעיות טכנולוגיה הכי מפותחת שיש,% הכי נמוך של פשע, ורמת חיים הכי גבוהה... אז מה איתכם?

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. http://img225.imageshack.us/img225/9686/dsc017930il.jpg

• 40 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מזל טוב ל Big D*ck kiddin' הילדון סוגר 21 קייצים, כל שנותר עכשיו הוא השחרור... ;D :birthday: וכמיטב המסורת, 21 שמנמנים קופצניים + אחד לשנה הבאה! :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

• 10 תגובות
    • 798 צפיות
  9. Started by ALE-XtaZi,

היי אני מחפש שירים ברוסית יפים כאלה שמתנגנים במועדונים וסתם שירים יפים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Hello guys! I have nokia 6630 with symbian 8 and I want to know how and with wich app I can stream video to the internet and watch it on my phone! p.s I didnt find better forum to ask it.. sorry \: thnx

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  11. למי שיש ביצ*ם ואני מתכוון לזה מוזמן להעביר לערוץ 11 ולראות מה זה סרט אימה אמיתי ואני מתכוון כמובן למגרש השדים. אבל אני מזהיר אני התגנבתי לסרט הזה בגיל 12 וקיבלתי טרואמה. GOOD LUCK

• 45 תגובות
    • 5.3k צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

אני מודה ומתוודא, אני לא יודע לשחק ששבש... :-\ :-X HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך משחקים ששבש חברים? תסבירו לי בבקשה. קבעתי עם חברים לשחק ששבש ואני הולך למות אם הם מגלים שאני לא יודע ששבש :o :o

• 65 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by bumpd,

we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by bumpd,

האם זה הזמן המתאים עכשיו?מאחר ויצאו כפולי הליבה והחלו להופיע מראשוני הדור החדש של כ.המסך. וגם אני מפחד שאני לא ינצל אותו מכיוון שמאובר קלוק בסוף אני ירד על מנת לשמור על חיי המחשב,והכרטיס מסך יתיישן מהר ואני לא יספיק לנצל אותו. או שעדיף לי כבר לחכות ליציאת xbox 360 ??מה יהיה מחירו?ומתי הוא עתיד לצאת?(לארץ לפחות) תשתדלו לענות לי על כל השאלות..תודה

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  15. אם יש זה מאוד יעזור

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by shloosh,

איזה קטלנייייי איך בא לי אחד כזה. אבל 6000$? http://cgi.ebay.com/NEW-Airsoft-VULCAN-MINIGUN_W0QQitemZ7172819053QQcategoryZ31685QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem http://www.pipersprecisionproducts.com/images/FullPak.JPG חייבים להוריד http://www.pipersprecisionproducts.com/Videos/TVDeath.WMV

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by ward,

מישהו יכול להמליץ לי על תיק גב למחשב נייד 15" שהתיק יתאים לבית ספר שיהיה אפשר להכניס בו ספרים מחברות וכדומה..!! תווווווודה..מראש

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  18. Started by gbox,

בס"ד לא משנה שבת שלום

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. אורח Si-Nom

תשמעו יש לי דג זהב ושמתי לב לפני איזה שעתיים שהוא פשוט שוכב על הגב ולא עושה כלום!!! לא רוצה לאכול וגם כשאני מרים אותו הוא פשוט לא זז. אם אני דופק על האקוריום אז הוא עושה טובה וזז! מה יש לו מה הוא קיבל סרטן?

• 34 תגובות
    • 7k צפיות
  20. Started by The-Devil,

מה הוא המספר הבא? 371852044352248824, 3655440051907792536, __________________?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MacGyver,

אני מחש את התמונה הזאת בגודל של רקע(וכמובן בלי הדסקטופ של המאק..... בבקשה אפילו רעיון איך לחפש דבר כזה בגוגל... איתן

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by yanushka,

בדיוק נגמר ה- K300\M16!!! סעעעעמעמממקקק

• 68 תגובות
    • 6.3k צפיות
  23. Started by DAVIDD,

מזל טוב לי :yelclap: ;D ;D ;D ;D

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Green,

היי כולם רציתי לדעת איך אני נרשם לGMAIL כי באתר אין אפשרות להירשם תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by bumpd,

מעניין אותי לדעת... אני לא ולא מתקרב לזה.......

• 96 תגובות
    • 7.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.