כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
http://nl1.2nd.basicbeats.net:8000 האזנה איכותית! 8)
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי חברה, מה קורה? תגידו, אתם מכירים את כל העמותות האלו שמחתימים אותם בעשרות אלפי אנשים כדי להשיג דברים, ומעבירים אותם באינטרנט? איך יוצרים אחת כזאת? תודה (וד"א האתר פוסטול לא עובד לי, אני צריך דרך אחרת)!
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום. כאן בפורום יש את כפתור ה"הראה תגובות חדשות להודעות שלי", שבו אפשר לראות את כל הנושאים שהשתתפתי בהם והיגיבו בו אחרי... השאלה היא, האם יש אפשרות לקבל סוג של התראה כזאת גם בטוקבקים בחדשות של האתר ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, וגם עדיפות לאתרים שאינם צריכים קורות חיים, העדפה היא לדבר מיד עם המעסיק בפלאפון. וגם העדפה היא להרבה משרות שמתאימות לחיילים.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
קניתי מכשיר שייקר של חברת נינג'ה מחול על המכשיר מצויין כי היא נתמך ב120v 60hz,1000w האם ניתן להפעיל אותו ברשת חשמל בארץ ? או צריך שנאי שיאמיר את החשמל כדי שהוא יעבוד .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת מחפש אתר(ים) עם פירוט על הכללים של present simple, past simple, present progressive, present prefect וכל השאר זה דיי דחוף תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים שאני רוצה לחתוך מהם חלקים. איך אני חותך חלקים (למשל מדקה 24 עד 28) בלי לפגוע בתרגום ובאיכות ועם איזה תוכנה עושים את זה... חשוב שיהיה מדריך כמה שיותר פשוט.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
תקציב עד 100-120 דולר אני קונה את השעון בחו"ל..... למה קסיו? כי אני אוהב את החברה הזאת ולא רוצה משהו אחר.... אני מחפש שעון עם מראה לא ילדותי רצוי תוצרת יפן אם אפשר למצוא במחיר הזה תוצרת סין ותאילנד לא בא בחשבון צריך שיהיה בשעון מעורר אם דברים כאלה עובדים טוב בשעון אם זה סתם אז אפשר בלי זה.... תודה.........
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני רוצה לשים משהו טוב. אם משהו מכיר. לא מעוניין ברמקולים אחוריים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go אחד הענקיים (גם ג'ף, וגם הקטע) - קורע מצחוק
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
היי ברשותי כמות של פלסטיקים של מקלדות מחשב כלומר כל הפלסטיקה של המקלדת כל המקשים וכו יש לי כמות מסחרית ואני מעוניין למכור משיהו מעונין? כמו כן מישהו מכיר מקום\אדם שקונה פלסטיק בכמויות? תודה לכל המגיבים
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום וצהריים טובים, אני חייל משוחחר טרי טרי,וקיבלתי הצעה לעבוד בחברת נטוויזן בתור נציג תמיכה,אמרתי לעצמי למה לא לנסות להקבל ואני בא ברוח אופטימית, יש לי רק שאלה שמופנת לאנשים שכן עבדו שמה או עובדים,לגביי מבחני קבלה לעבודה,דברתי בטלפון עם בחורה מכוח אדם והיא אמרה לי שיש 2 שלבים, שלב ראשון המבחן ושלב שני ראיון קבוצתי,אני ממש לא מודאג מראיון קבוצתי ואין לי כול בעיות לדבר חופשי בחדר מלא עם אנשים זרים ולעשות סימולציות,אבל אני לא בטוח בידע הטכני שלי במחשבים,רציתי רק לשאול אם מישהו עשה את המבחן,איזה מין שאלות מופיעות במבחן?פשוט אין לי כול שמץ של מושג לאיזה שאלות לצפות..אני פשוט לא רוצה לבוא לשמה ולקבל איזה שוק במחבן עצמו... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?
-
- 2 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הסרטים הם בסטרים - ואני רוצה לשומרם על קובץ ניסיתי מספר כלים האמורים לשמור סטרים - אך ללא אועיל - אם מישהו מכיר שיטה בדוקה - אשמח לעיצה כל טוב, גבריאל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=irKrHmNk_Qo מישהו יכול לתת שם לדבר הזה ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני יודע שמקבלים על זה בערך 50 אחוז משכר הלימוד אבל מה קורה אם אני הורדתי 2 קורסים ככה שנשארו לי רק 2 ואז השכר לימוד שלי יהיה בערך 5000 שקל ולא 10000 אז מה אני אמור לקבל כרגיל ז"א 5000 שקל בערך או 50 אחוז ממה שאני אמור לשלם ז"א 2500?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא חנויות שאפשר להזמין דיסקים של מוזיקה דרך האינטרנט אם תוכלו לתת קישורים לחנויות, זה יהיה מאוד נחמד מצדכם תודה. נ.ב - אני מדבר על חנויות מהארץ.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהסדנא של התואר, אני בונה משחק פוקר באינטרנט. אני עוד מעט מגיע לחלק של העיצוב ואני צריך כל מיני תמונות של פוקר. התמונות צריכות להיות מצוירות, של שולחן פוקר, כיסאות, ז'יטונים ושחקנים. ניסיתי לחפש בגוגל תמונות ללא הרבה הצלחה, אם מישהו יוכל לכוון אותי למקום שבו אוכל למצוא דברים בסגנון אני אשמח מאוד. אם יש אפשרות שהרקעים יהיו שקופים... בכדי שתבינו מה סוג הדברים שאני מחפש, זה בסגנון של המראה הכללי של הפוקר בפייסבוק. תודה רבה, דוד.
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש שיר בסרטים גבר מי שמטפלת ובאמריקן פאי 4. שיר שגבר שר וחלק מהפזמון זה You I Wanna Be Just Like You . היה לי אותו אבל מחקתי אותו .
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-