כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי אותו בלילה שבין יום שישי לשבת ב100FM שיר דאנס קצבי ששרה אותו בחורה.. הולך בערך ככה a ma cito eto נשמע כמו ספרדית או פורטוגזית.. מישהו?? חפרתי כבר את כל האתר של 100FM וכל הפלייליסטים האחרונים של הדאנס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם הזמנתי מוצר והודיעו לי שהוא מגיע בין 12:00-15:00 והמוצר לא מגיע בזמן , האם מגיע לי פיצוי של 300 שקל ?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
התחלתי השבוע ללמוד יג' אלקטרוניקה באורט סינגאלובסקי וזה פשוט סיוט מתחילים ברוב הימים ב8 וחצי וזה אומר שאני צריך לקום ב7 לתפוס 2 אוטובוסים. בנוסף לזה, רוב השיעורים שם מעניינים לי את ה#$% בתיכון לא השקעתי עד הבגרויות ופה אני לא הולך להשקיע עכשיו ההתלבטות שלי היא האם כדאי לסבול כמעט שנה ולהוציא טכנאי (אם זה שווה משהו בכלל) או לצאת עכשיו כל עוד מוקדם ולהתגייס לתפקיד שאני עדיין לא יודע (כג'ובניק)
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
ברשותי חשבון גוגל שבנוסף אליו יש לי גם חשבון ברשת Youtube על אותה כתובת אימייל. בחשבון היוטיוב שלי העלתי משהו כמו 26 סרטוני וידאו. אני יודע שבעבר לפני כמה זמן, העלתי לחשבון שלי כשניים, שלושה סרטונים לרשת היוטיוב שאכן מפרים זכויות יוצרים וזה בניגוד לתקנון של יוטיוב. באופן טבעי, יוטיוב אכן חסמו לי את הגישה לחשבון שלי ועם כך בנתיים כל ה-26 סרטונים שהיו לי בחשבון ירדו מן הרשת. אני מודע לכך שאכן ביצעתי העלאה של סרטונים בניגוד לתקנון של שמירה על זכויות יוצרים ויש בכוונתי למחוק את סרטונים אלה ולהמשיך לגלוש באופן חוקי באתר. כרגע כשאני נכנס לחשבון שלי מופיע בפני עמוד שמציין שאכן נחסמה בפני הגישה לחשבון עקב הפרה של זכויות יוצרים. נכנסתי לכל מיני אופציות שיש ביוטיוב בכדי לכתוב לי…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש אפשרות למצוא רשימת נוסעים במטוס? או שזה דבר חסוי?
-
- 2 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
-
מידע שימושי: http://finance.walla.co.il/?w=//1732498
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קיבלתי עכבר חלופי מLOGITECH עקב עכבר לא תקין. העכבר נשלח דרך מUPS מסניף שלLOGITECH בהולנד אבל תקוע בUPS בעקבות איזה אישור שנדרש ממשרד התקשורת - למישהו יש מושג מה הפרוצדורה פה ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
השיר בסוף פרק 6 בעונה 7 שיר מוכר נראה לי שמעתי משהו כמו : we can find out the sonas woo hoo...
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
תודה לחברי טל ששיתף בפייס את המסמך הנדיר *מניסיון אישי, ככה זה בכל מוקד בחברה גדולה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, מה אתם אומרים על RSM, SKYPC? ובמיוחד על RSM? תודה..
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הצגת תוצאות רק של מוכרים שמאפשרים משלוח בינלאומי. כלומר, יש את האפשרות בADVANCED SEARCH אבל אחרי כמה פעמים זה מתחיל לעצבן, האם יש אפשרות כלשהי בהגדרות הפרופיל שלי או כל דרך אחרת שאפשר להגיד לא להתעלם ממוכרים "לא רלוומטים"?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה התוכנה הטובה ביותר ללמוד את הבסיס של גיטרה, במשך חודש קצר, לפני שהולכים למורה ? (אני מעדיף לדעת את הכלי בצורה בסיסית כדי לנצל שיעורים יותר טוב) יש כל מיני תוכנות שאני רואה שכל מיני ערסים שמנגנים יפה ביוטיוב מפרסמים... מה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש לי פלאפון מיותר, לא ידעתי מה לעשות איתו עד שמצאתי את הכתבה הזאת: http://www.instructables.com/id/Make-a-remote-controlled-camera-from-a-cellphone!/ בקיצור נראה מגניב לגמרה. רק לא הבנתי איזה חומרים צריך בשביל זה. זאת הרשימת חומרים הלא מובנת: A microcontroller (I use a Picaxe 18x) Solenoid relays Photoresistor (LDR) LED A few resistors might come in handy Wires Soldering iron אגב, אם למישהו יש רעיון אחר מה לעשות עם הפלא, אני פתוח להצעות.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
עדיפות ל FULL HD שמעתי שהדגם -LG 32LH35FR הוא טוב... אם מישהו מתמצה בתחום בבקשה תגיבו....
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לא רק שסניף הדואר אצלי קיצץ מאוד בשעות, לזוועתי גיליתי ש10 דקות לפני הסגירה (המוקדמת גם ככה, שלהם) הם נעלו את הדלת אפילו שראיתי את הקופאית בפנים! איזה שירות נוראי
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בחגיגה של 133,337 אוהדים של Razer בפייסבוק, הם עושים הגרלה לחבילות אביזרים לגיימרים על פי בחירתכם בעלת שווי של יותר מ 500 דולר, בחינם! ש-1337 נרשמים יזכו בה!!! מה שמקבלים בחבילה זה: • A Razer Professional Gaming Mouse of his/her choice - עכבר גיימינס מקצועי של רייזר לבחירתכם. • A Razer Professional Gaming Surface of his/her choice - משטע פאד לעכבר לפי בחירתכם. • A Razer Gaming Keyboard of his/her choice - מקלדת גיימינג לבחירתכם. • A Razer Megalodon 7.1 Gaming Audio Headset - אזניות גיימינג מקצועיות של רייזר. • A Razer Armadillo2 Mouse Cable Management System - איזשהו מסדר כבלים .. • A Razer Attitude Tee - חולצה של רייזר.. • A Razer Messenger Bag - תיק של רייזר.. • A Raze…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב עד 100-120 דולר אני קונה את השעון בחו"ל..... למה קסיו? כי אני אוהב את החברה הזאת ולא רוצה משהו אחר.... אני מחפש שעון עם מראה לא ילדותי רצוי תוצרת יפן אם אפשר למצוא במחיר הזה תוצרת סין ותאילנד לא בא בחשבון צריך שיהיה בשעון מעורר אם דברים כאלה עובדים טוב בשעון אם זה סתם אז אפשר בלי זה.... תודה.........
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=Aym-EgetiQA או בגירסא של PIKA007:
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום חברים. בתעדות הבגרות שלי ישנם שני מקצועות שמורידים לי את הממוצע: ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל יסודות המחשב 1 יח"ל 1.האם, במידה ואגש לבחינת בגרות בגיאוגרפיה 5 יח"ל, אוכל להשמיט את "תכנות מערכות" ? 2. האם במצב שגם כאשר אני "מוותר" על היחידה הבודדת ביסודות המחשב אני נשאר עם 23 יחידות, מותר לי להתעלם מהיחידה הזו כשאני מחשב ממוצע?... יש דפוס קבוע או שזה משתנה בין מוסדות הלימוד השונים לצורך חישוב ממוצע?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-