כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
כמה קילומטר הוא עושה על ליטר דלק? איך הולך ההילוכים אלצו זה כמו בריינגר? לכמה קמ"ש הוא מגיע? ואיזה דגם שלו מומלץ לקנות?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קודם כל, מצטער על העלאת השאלה, אני יודע שהרבה פה שואלים לגביי פלאפונים בזמן האחרון, אבל עוד לא ראיתי אחד שפירט בכלל, ואת מה שאני צריך בפרט. אז אם תוכלו לעזור לי, אני אודה לכם מאד! הפלאפון צריך לתמוך GSM (סלקום) חייב להיות קומפקטי יחסית (ז"א לא בגודל העצום של ה6680 [E398 למשל בעל מיימדים מצויינים שישמחו אותי] ) חייב להיות בעל נתוני קרינה "סבירים" ומטה, אני לא רוצה פלאפון בעל נתוני קרינה מטורפים, כיוון שאני מסתובב עם הפלאפון בערך כל היום. חייב להיות בעל מצלמה עם איכות טובה, ז"א רצוי מאד 1024X768 או מעל. חייב להיות בעל יכולת קיראה של MP3 סטיראופוני (אוזניות, לא ספיקר) באיכות סבירה/טובה חייב להכיל אפשרות להרחבת זכרון ע"י תוסף כרטיס זיכרון, עדיף מסוגים זולים (אני מתמצא…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
I have been working at the gym for about two years plus, now i left the gym and started to do 200 push ups\day [in sets of course] instead... is it really worth the effort or it just a waste of time\power ? tHNX
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אנשים...יש לי בעיה רצינית של חוסר שינה... אני המון פעמים יוצא עם חברים עד שעות מאוחרות אבל אני בניגוד אליהם מתעורר מוקדם...לדוגמה היום חזרתי הביתה ב 4 לפנות בוקר והלכתי לישון התעוררתי בשעה תשע בבוקר ורובם התעוררו בשעות של 12 עד סביבות 2 זה תמיד ככה אצלי...זאת בעיה רצינית בשבילי איך אפשר לסדר את זה ?! תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני טס לאיטליה בקרוב ובין השאר אבקר ברומא. רציתי לדעת אם יש מקום\ מקומות כלשהם בהם אני אוכל לבדוק\ לקנות נתב\ סוויץ' \ אנטנה לאלחוטיות וכדומה. אני יודע שהסיכויים קלושים אבל עדיין כתבתי פה. תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, אני בקרוב קונה מסך lcd ואני רוצה שהוא יהיה גם טלוויזיה (יעני שיהיה מחובר אליו ממיר) אבל אני רוצה שהוא יהיה גם מחובר למחשב.........אני לא רוצה לשים כרטיס טלוויזיה אז אני צריך עזרה עם זה, אני יודע שיש מתאם vga to rgb אבל אם אני ישים את המתאם המסך ישמש רק טלוויזיה, אז אני צריך משהו שאני יוכל להעביר מהר בן מחשב לטלוויזיה בלי להתעסק עם החוטים תודה למי שייעזור
-
- 32 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
בעברית או באנגלית. אם אף אחד לא יודע, אז אולי מישהו מכיר אתר טוב להורדות תירגומים לסרטים מהסוג הזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, היום גילתי שאמא שלי תבקר בהונג קונג בקרוב ומאחר ושמעתי שהמחירים שם דיי נמוכים אני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני צריך אתר אינטרנט של חנות מחשבים ידוע בהונג קונג(רשת חנויות יותר נכון). תודה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
החומה הסינית, אשכרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 823 צפיות
-
-
כל מי שראה את הסרט , ידע על מה אני מדבר. אתה , אתה שקורא את זה ברגע זה ! זה הרמז היחידי שנאי נותן לך בזה שאתה חלק ממופע אחד גדול והאנשים שסובבים אותך הם רק שחקנים , תחשוב על זה טוב כי זה הרמז היחידי שלך, שחקן מהתפאורה. *חומר למחשבה* פחתית העקבות הדיון על המטריקס
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי היבואן הרשמי שלהם ? ( מספר טלפון יעזור ) . חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. חסר לי הI/O shield ( נקנה בחו"ל ) ללוח אם K8v-Deluxe ורציתי לשאול אותו היכן אני יכול להשיג אותו .
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הי אני נוסע בקרוב (יום רביעי בבוקר) ומתכוון לקחת איתי סטפה של מכשירים קטנים ומטענים תואמים (H120/מטען של GP/טלפון סלולארי/מכונת גילוח) אי לכך ובהתאם לזאת אני צריך לדעת על סוג הקונקטור כדי שאוכל לרכוש אחד. תודה
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
קלטו את ה UP המטורף הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 979 צפיות
-
-
Pink Floyd, The Beatles, The Doors ועוד כל מיני אגדות רוק ... אני יודע שלפעמים בתקליטים המקוריים יש פוסטרים, אבל לא יצא לי לקנות תקליט עם פוסטר. מישהו יודע איפה אפשר לקנות פוסטרים כאלו ? תודה על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכירים pimp my ride אני מת על התוכנית הזאת בקיצור עכשיו ראיתי takeoff על התוכנית באתר של xfx שהיא אותו הדבר רק מחשבים- שנראים מגוחך חזקים באופן מגוחך בעצם כל העסק מגוחך (והם יודעים את זה) בקיצור מצחיק למדי אז בויקשה צק ויס אווט וכו'. http://www.extremepcgarage.com/home.html
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שיעמם לי קצת אז אמרתי לעצמי . . . אני אחפש את מערכת המשחקים המושלמת והנה מצאתי אותה LOL http://www.zed.co.il/Product.asp ZED TITANIUM < מערכות מחשב < ראשי ZED TITANIUM מערכת מחשב מדהימה הכוללת את כל רכיבי המחשב המתקדמים בעולם מערכת מחשב מושלמת וחזקה במיוחד. מתנה סט מיקלדת+עכבר אופטי בשווי 150 שח שימו לב למפרט תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מארז MIDI ATX מפואר הכוללת שתי יציאות USBx2 כולל ספק חזק במיוחד 400W לוח אם של החברה ASUS המובילה בעולם ביצור לוחות הלוח המתקדם בעולם מדגם ASUS P-4 P800 DELUX הכולל יציאת FireWire כולל תמיכה בכל הטכנולוגיות המתקדמות בעולם כול…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנשים אומרים LOL על ימין ושמאל ואף אחד לא יודע ממש מה הפירוש של זה... מישהו יודע?? לא להגיד אומרים את זה שקורה משהו מצחיק או מוזר פשוט מזה אומר?? פשוט שאלתי במירק וכל אחד הפליץ משהו אחר..
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי נוסעת לתאילנד עוד יומיים ואני צריך ממכם עזרה אם אתם יכולים אני מעוניין לדעת על מחירים בבנקוק של חלקי מחשב (לא מזויפים עדיף) אם אתם מכירים חנות שפציפית שלא מוכרת זיופים עדיף כך וכמו כן גם טלפוניפ ניידים אני יודע לכם אדם שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.mr2mk1club.com/TopGear.html זה היה דיי ברור. הרי קלרקסון לא יכול להיות תמיד צודק ב100%. רואים מידי פעם בתוכנית שהוא דיי כופה את הדעות שלו על השאר.. וגם מוזר שמכוניות נהדרות יוצאות בזמני מסלול מביישים ומכוניות כמו האלפות(שהם מכוניות טובות,אבל ג'רמי מעדיף אותם..) משיגות זמנים של מכוניות כמו ה911 TURBO. בכול מקרה רואים שהם גם אוהבים יותר מכוניות בריטיות..
-
- 57 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בלוג נחמד להעביר איתו את הזמן... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=cons תקראו קצת באמת מעניין..
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את התופעה בבקשה? כי אני ממש רוצה להזמין את הפלאפון הזה. (עכשו תגידו לי לחכות לחכות, אבל נשבר לי לחכות. לא רוצה את ה3100 המעפן שלי יותר שדופק ריסטים ונתקע מתי שבא לו[ולא, לא עשיתי לו אוברקלוק. ])
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3122775,00.html מי שרוצה שיקרא אם כבר פירסמו, מצטער אם לא שמתי במקום הנכון, להעביר
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
טוף.. יש לי (פתאום) 900 שקל להוציא על משקפי שמש חדשות (הקודמות נשברו אחרי שנתיים וחצי של שימוש מטורף..) הסיפור הוא שאני לפני צבא ואני רוצה משקפיים טובות שישארו איתי (לא לדאוג הם לא ישברו.. אני במודיעין) השאלה שלי איזה מהדגמים האלה נראה לכם טוב יותר?? לא חייבים להתייחס לצבע (אבל אפשר.. אני עדיין מתלבט בין כחול לפלסמה - הכתום) ולא להגיד לי תמדוד ותחליט אחרת לא הייתי שואל.. אני בודק מה לכם נראה יותר טוב... OAKLEY Splice OAKLEY Half wire XL OAKLEY Half jacket OAKLEY Valve OAKLEY Plate
-
- 46 תגובות
- 4k צפיות
-
-