כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.clickclickclick.com/default.asp יאללה להקליק!!!
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היה לי ממש ממש משעמם, תראו מה עשיתי הנה אכן תמונות קשות הה? hwz rocks! למי שלא שם לב! הכדורים מסודרים בסדר שמרכיב:hwz
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני ניגש מחר לתאוריה ראשונה אז רציתי לשאול כמה זמן בערך זה לוקח? ואם יש המלצות מסויימות על מה להתכונן עכשיו שאלה בלי קשר לתאוריה...מה עם החוק של זה שמותר רק 2 נוסעים עד גיל 20 או 21 בוטל בסוף או לא?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
למי שרצה עוד הוכחה לזה שהחברות מעונינות למכור מכשירים בשביל לשמור על הריווחיות ולמה כדאי להמשיך ולעשות ניתוק זיקה: http://www.themarker.com/markets/1.679726
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי 2 מוצרים ליתר דיוק 2 BT , בקבלה כתוב 2, אבל באריזה בא רק 1, מגיע לי איזה פיצוי מהחנות? אני יכול לבקש משהו כפיצוי? כמובן חוץ מלקבל את שני..
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חווית דעה על מחשב חדש שקניתי לפני חודש מKSP והנה המפרט שלי לוח אם:DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E מעבד:E6600 דיסק קשיח:250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב צורבDVD:DVD±RW LH-20A1P x20 Black 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 120MM מארז זבללללל ATX לבן עם חלון שקוף זיכרון:GB1 TwinMOS TwiSTER CL5 מוסיף עוד 1GB בעוד חודש וזהו אני מרוצה מאוד המחשב עובד חזק מאוד מהיר ;D ;D תנו לי חווית דעה על המפרט שלי בתודה [[[חדש פה]]] סה"כ עלה 3K== 3,000 שח
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כשאני עושה פוסט חדש איך אני יכול להכניס תמונה מהמחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
"I was blind when i met you now i am trying to forget you" I know it belongs to Aerosmith... but i have no idea whats the name, please help. Thnx !
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב. ישנו אתר (שלפחות לי הוא חדש) המרכז בתוכו את כל המתמטיקה השימושית בהסברים חשובים וגם בדרך הפיתרון. אני מוצא שהוא באמת מועיל וזאת מפני שהוא מראה גם דרך ולא רק פיתרון סופי. אני מקווה שהוא יוכל לעזור גם לאחרים. החיסרון היחיד הוא שהאתר באנגלית. http://mathworld.wolfram.com
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
רוצה לשים קיצור של זה איפה שנמצא השעון.. אתם יודעים.. בטאסקבר או איך שלא קוראים לזה.. איך שמים שמה את זה?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חשבנו על רודוס או על איה נאפה, התאריכים הם בין ה-3.7 ל 7.7 זאת אומרת 4 ימים.. עכשיו בכל מיני אתרים כמו גוליבר אני רואה שיש מבצעים כאלה "מהיום להיום", ככה שזה יוצא זול כמו נסיעה לאילת (כולל טיסה, כל החבילת נופש). שווה לחכות עד יום לפני ביולי כדי להזמין איזו חבילה כזאת? כל מה שמנסים להזמין מהיום יעלה הרבה יותר יקר. דוגמא: http://www.gulliver.co.il/GulliverPackagesFamily/content/Results.aspx?destinationId=RHO יש שם אחלה מבצעים אבל כשרוצים לראות מחירים לחודש הבא המחירים מסריחים יותר. מישהו כאן שנסע יודע איך הוא עשה את זה?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
מה שאני מתכוון זה שאם המחשב הוא מכונת משחקים משומנת אז גם עבודה משרדית וכל שאר השימושים יכולים להתבצע במחשב..לא ככה? חוץ מזה, איזה עוד שימושים יש חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית ותכנות?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אבא שלי מתכנן לקנות מכונית Mazda 3. הוא התלבט בקשר לצבע, והוא חושב על צבע ירוק כהה. כשהוא היה בחנות של Mazda (אני הייתי איתו), אמרו לו שהצבעים שיש בחוברת קצת שונים מבמציאות, בגלל צורת הצילום והפלאש, משהו כזה. בתצוגה היה לוח עם צבעים, וראינו שהירוק הכהה נוטה לשחור, אבל לא בטוח שממש ככה, אז קצת בעיה.. בחוברת שמתי לב שליד הצבע הירוק הכהה כתוב בסוגריים: (27C). עלה לי רעיון, אולי זה יעזור לי למצוא את הצבע האמיתי, הרי 27C זה חצי ממספר של צבע ששמים ב-HTML וכדומה. ניסיתי ב-Flash, כתבתי #27C, הגיע לי לגוון כחול כהה, למרות שזה חצי מספר, וניסיתי עוד כל מיני אפשרויות אבל לא הגעתי לשום ירוק כהה במיוחד.. אז אולי מישהו מפה במקרה מבין בזה ויכול לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E זכרונות DDR III 1333Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך Zotac 9400GT Synergy 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Apollo AP-02 Midi Black Case With Handle (No PSU) ספקי כוח Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan (24pin מצטער שזה לא ממש מסודר, זה העתק מהאתר של KSP המפרט הזה עולה 3540, שזה נראה לי ממש זול.. שווה קנייה או שיש קאץ'?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת ולא מצאתי, אז החלטתי כאן אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה משהו בין 46-50אינטש פלזמה (לא LCD) משהו יכול להמליץ לנו על טלוויזיה טובה? או שאפשר להמליץ לי על פורום שמבין בדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-