עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by X-BLADE,

ABCהוא משולש שווה שוקיים. העבירו גובה AD לבסיס BC מהנקודה D העבירו אנך DE לשוק AC. חברו את אמצע הקטע DE עם הנקודה A. הוכח: הקטע המחבר את A עם אמצע DE והקטע BE מאונכים זה לזה. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  2. מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  3. לאחר עיון באחד מהם מצאתי מכתב (לינק לצילום של המכתב) מהמטה לאיתור וליווי תלמידים לסביבות עתירות טכנולוגיה (תלמידים מצטיינים וכו' וכו') לפני כחצי שנה קיבלתי גם מכתב, ובנוסף למכתב קיבלתי דוגמא למבחן פסיכוטכני של צו ראשון שיכין אותי מראש למבחן בכדי להוציא ציון גבוה. אני לא ממש מבין מהו המטה הנ"ל ושל מי זה? של משרד החינוך או של הצבא? האם עוד מישהו קיבל משהו?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. אז ככה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אתה שמפרט על האתר הזה יותר מידי ואת החומר שאני צריך אני בדרך כלל קונה מאיביי אבל שם לא מצאתי את מה שאני מחפש האם אמזון עובד פחות או יותר כמו איביי? איך אני יכול לדעת אם המוכר שולח לישראל? זה מה שאני רוצה להזמין בעיקר: http://www.amazon.com/Filstar-Gasket-Kit-Disconnect--Rings/dp/B003TQOHBK/ref=sr_1_2?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1303722390&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.

6. היה מופע ענק.. אין לי מילים. מיומנה נתנו שואו מהסרטים, סקאזי עם I wish (למרות שאני לא מת עליו הוא מצחיק), והסוף אחח bust a move remix אין דברים כאלה! פעם שנייה שאני שומע את זה ואני יכול למות עכשיו בשקט.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by G.P.S,

קבלו את הפרסומות של התחתונים מבית היצרן DG בה חשבו על כל פרט לעומק, ואין מה לומר על הפס קול פשוט מדהים אין לי מילים. תסתכלו ותוכחו בעצמכם לגאונות שבפרסומת לתחתונים!!!! :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=cOA5VrktkdE

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by EasyPooper,

אם שמתי את הדיון במקום הלא נכון אז סילחו לי.... אובכן האם מערכות AMD GAME שוות את הכסף שהן עולות? והאם יצאו בעתיד מערכות עם ה4870/50 בפנים?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by tamiravigan,

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  10. הציעו לחבר שלי להיות דובר צה"ל והוא שאל אותי אם כדאי אבל אני לא מכיר את התפקיד הזה רק שמעתי עליו אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  11. הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by Shoko,

לא ידעתי לאיפה זה מתאים...כי אני לא יודע אם עושים את זה דרך המערכת הפעלה או כל דבר אחר. לעניין.... אני רוצה לחבר למחשב אחד - 2 מסכים 2 מקלדות 2 עכברים וכאילו יהיה אפשר ששתי אנשים יהיו על המחשב וכל אחד יעשה מה בא לו... איך עושים דבר כזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by sirotag,

למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. אחרי שבועיים מפרכים של חזרה מבית ספר... ציפייה לאותה התראה שהחבילה שלי הגיעה מלאה בכל טוב ערך המוצרים 150$ ערך המשלוח 50$ היום זה קרה... הגעתי הביתה עייף כתמיד ועל השולחן ראיתי מכתב רשום מהיר אקספרס מהדואר שבו היה 3 העתקים של הקבלה שנכתבה ביו יורק באותו זמן שעשיתי את ההזמנה הוספתי הערה או יותר נכון בקשה לכתוב שערך החבילה קטן מ-50$ כדי שלא האלץ לשלם מס ובאמת הנשמות :-* כתוב שערך החבילה ה-10$ ועוד דף בכותרת גדולה כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ריאשונה שבו כמה פרטים של ההזמנה וכל מיני סעיפים על שחרור מהמכס בעברית כמובן... קצת בלבול מוח... מישהו יודע מה אני אמור לעשות כעת?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by TeaTime,

השאלה בכותרת... אני כבר חצי שעה מחפש ולא מוצא!

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by vasser,

הכנתי סקריפט פשוט (מאוד) ל-GM לאתר, שעוצר את העדכון האוטומטי של הדפים, מי שרוצה לבדוק אז הנה הקישור: http://userscripts.org/scripts/show/53550

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by gshhar,

שאלה 2.

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  18. כמה עולה לעשות רישיון על טרקטור כולל שיעורים וטסט.. והאם אפשר לנסוע על טרקטורון ברשיון זה? מישהו יכול להביא לי מידע מוסמך?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by Parallel,

לאחר שביטלו את המצרף ..שמעתי שעכשיו לא צריך יותר לחכות חצי שנה בין מבחן למבחן מישהו יכול לאמת את זה ?

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  20. Started by yotam360,

יש לי חבר שרוצה לקנות פוסטר של אמינם איפה הוא יכול לקנות אותו?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. למישהו היו שאיפות גדולות ! http://news.walla.co.il/?w=/1/1644398

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. Started by Culandur,

איך קוראים לסרט "חיזור מקורי" כרגע היה ב 04 עם השחקן שמשחק את פינץ' ה "תהרוג אותי וזהו"

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Vidati,

אם אני הולך לעשות תיאוריה ב2.1.07 (סתם דוגמה) אז יהייה לי 60 שאלות?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  25. היי , יש לי די וי די מדגם : Prosound DVD9000 PS עד לפני שבועיים הוא עבד מצויין , שחקתי שם עם ההגדרות של התצוגה , שיניתי משהו , וברגע שכיביתי והפעלתי אותו מחדש התמונה קופצת ובקושי אפשר להבין מה קורה שם. עכשיו אני לא יכול להכנס לתפריט בחזרה כדי לשנות את זה שוב.. (ואין לי מושג בכלל מה לשנות , אולי זה סוג שידור או תמונה , לא יודע..) בכל מקרה , אם למישהו כאן יש את אותו מכשיר , ויוכל להסביר לי איך לשנות את זה בחזרה.. שפשוט יגיד לי מה ללחוץ ... כי עד עכשיו אני סתם ניחשתי כפתורים לדוגמא : menu 2 חצים למטה ללחוץ או'קי ואז חץ אחד למטה ושם לנסות לשנות משהו. שעות ישבתי וסתם לחצתי וניסיתי כל מיני קומבינציות שונות , אולי איך שהוא היתי מגיע לדבר ההוא ששיניתי. אבל זה לא …

• 5 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים