כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)
-
- 9 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
כמו המוזיקה בדיסק החדש שלו (lol). השירים המוכרים משם זה דוטא ובוטן אנה. מי שלא מכיר בדיוק את האמן, הסגנון הוא האוס מלודי לאללה שגובל בדאנס. תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך חווית דעה על מחשב חדש שקניתי לפני חודש מKSP והנה המפרט שלי לוח אם:DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E מעבד:E6600 דיסק קשיח:250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כ.מסך: EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 הערה לא נקנה בארץ אלה נקנה מארה"ב צורבDVD:DVD±RW LH-20A1P x20 Black 3מאוורים: שני מאוורים 80MM אחד 120MM מארז זבללללל ATX לבן עם חלון שקוף זיכרון:GB1 TwinMOS TwiSTER CL5 מוסיף עוד 1GB בעוד חודש וזהו אני מרוצה מאוד המחשב עובד חזק מאוד מהיר ;D ;D תנו לי חווית דעה על המפרט שלי בתודה [[[חדש פה]]] סה"כ עלה 3K== 3,000 שח
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אין אין פשוט פסקול חזקקקקק יותר טוב מהפסקולים של שני הסרטים הקודמים, הפילהרמונית המדהימה הזאת ביצעה כאן עבודה מדהייממה! המוזיקה של Howard Shore פשוט מחוזקת! מומלץ!
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)
-
- 10 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
לגבי פיזיקה - אני צריך ספר מקיף מסביר ומעמיק כולל תרגילים וכמה דוגמאות לפתרון תרגילים בנושאים מכניקה וחשמל, ספרים שיהיו ברמה שלומדים באוניברסיטה ושעם הספרים האלה אוכל גם ללמוד ולתרגל לבגרות בפיסיקה. מחשבים - אני צריך ספר מקיף ומעמיק מאוד בכל מה שקשור לתכנון בשפת C\C++ או JAVA ושיהיה כולל תרגלים ודוגמאות. מצאתי את הספר הזה http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=22347&perur=4 מה דעתכם? ואם אפשר לינקים ולא רק שמות אשמח. תודה מראש לכולם.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל בכובד ראש להקים איזשהו ליין שבועי או דו שבועי של מסיבות רשת. המיקום של הנ"ל יהיה בחיפה. מדובר על מסיבת רשת, שכמו במסיבות רשת על המשתמשים להביא את הציוד שלהם, במקום יהיו שולחנות, כיסאות, סוויצ'ים וחשמל ( :) מדובר יהיה על סדר גודל של 50 אנשים, והשאיפה היא גם לצרף קונסולות לאותם אירועים. הדגש אשר אני מעוניין לשים אליו לב הוא שתהיה אווירה מאד טובה ונוחה, גישה נוחה לכולם, ופשוט שהעניין יהיה מהנה כמה שיותר. העניין העיקרי הוא שאני מתכנן על משהו קבוע יחסית, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם יבואו בקביעות כלשהי למסיבות רשת כאלה, ובכלל האם אתם רואים משהו במסיבת רשת, לאור העובדה שהיום הפינגים בארצנו כבר מאד נמוכים והמשחק ברשת מאד פשוט. כל הערה ו…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
זה באמת נכון? http://www.skype.com/products/skypepro/ כי זה ממש זול...
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
יאריס 100 אוטומטי, שמעתי שהגיר הרובוטי ממש על הפנים, כל הילוך האוטו קופץ.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
https://www.geektime.co.il/samsung-admits-having-its-systems-hacked-and-source-code-stolen/ https://www.bleepingcomputer.com/news/security/hackers-leak-190gb-of-alleged-samsung-data-source-code/ מה יהיה ?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה להכין הדפסים על חולצות.. איזה מדפסת אני צריך ?איזה מכבש אני צריך? איזה סוג של דפים אני צריך?? איזה כלים וחמרים אני צריך בדיוק? ומאיפה אני משיג אותם? ומאיפה כדי?? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אנשים הגעתי לאתר גוגל ירח moon.google.com/ אחרי כתבה שראיתי בנענע הדבר המצחיק הוא שכשמנסים להגדיל עד הסוף הירח עשוי מגבינה!! הסוד הגדול נחשף סתם משהו קטן ומצחיק [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום קניתי מיני דיסק ואחד היכולות של המיני דיסק זה להטעין סוללות. הדגם שלי הוא Mz-N505 בדגם הזה לא מקבלים סוללה נטענת והשאלה שלי היא האם אפשר להטעין סוללות רגילות? רשום על הסוללה אין להטעין מחדש ומה שאני חושב זה שתי דברים 1.הם רושמים שאסור להטעין את הסוללות בגלל שהם רוצים שתיקנה סוללה חדשה ואין שום בעיה להטעין סוללות 2.זה באמת יכול לגרום נזק לסוללה עצמה או למטען\מינידיסק? אני משתמש בסוללות מעולות דורסל פלוס. ועשיתי כבר הטענה ולא ניגרם שום נזק אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם נזק בעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C/ref=pd_bbs_sr_1/102-5371156-8752909?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174228104&sr=1-1 ב200 דולר זה 900 שקל איך אני מביא אותו ארצה כמה עולה משלוח אם יש אפשרות למשלוח בכלל האם יהיה מכס או מע"מ המוצר עולה 50 סנט מעל ה200 דולר שאפשר להכניס לארץ תודה.
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחר ! אני מתגייס ! -להתראות לכולם!! אני מחר מתגגיססססס יש לי קורס 8 שבועות בד 20 ואז טירונות לא נדבר עם רבים מפה שבוע שלום שאני יחזור אני רוצה לראות מה חדש :] כמו כל אחד הגיע סופו של דבר כמעט כולם ילבשו מדים ויעזבו את קהילות הפורמים השונות בארץ היום הגיע הסוף של ההתחלה שלי שבו אני הולך בהתחלה וחוזר בסוף של ההתחלה עוזב את כל "טכנאי" המחשבים כאן לא לצמיתות רק לזמן בלתי מוגבל אהבתי תעיתונים שעשיתים על הגאונים שלנו בארץ הפורום כאן העביר לי תשעמום ועזר לי רבות ללמוד על דברים שלא הייתי יודע איךל ללמוד ולהבין אותם למדתי כאן הרבה דברים שבחיים האמיתיים לא הייתי מצליח ללמוד ולהשיג אפילו בכסף להית נשתמע שאני יהיה גובניק מושבע ביומיות אחד לאחד !!
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
המחשב של אבא שלי לא נדלק. בדקתי אותו בעצמי וגיליתי שהלוח אם דפוק. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה בעצמי אז לקחתי את המחשב למעבדה. במעבדה אמרתי שהמחשב לא נדלק, וזה בגלל שהלוח שרוף. אמרו לי שלוקחים 100 שקלים על "בדיקה", ואם צריך להחליף משהו אז מתקשרים ומבקשים אישור... למחרת התקשרו ואמרו לי שהלוח שרוף (כאילו שלא ידעתי) ושצריך להחליף אותו באחר... עכשיו הבעיה היא שזה פנטיום 3, ואין להם לוחות כאלה והם לא יכולים להשיג. אז ברוב חוצפתם הם אמרו לי: "תנסה להשיג לוח בחנויות אחרות ותביא אותו לכאן ונרכיב לך אותו" (בתוספת תשלום אני משאר). אני לא חושב שהתפקיד שלי זה להשיג לחנות את חלקי החילוף... ואני חושב שאני צריך לבקש בחזרה את ה 100 שקל של הבדיקה... כי בעצם המחשב נשאר מקולקל, לא התגלו …
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
הייתי לפני כמה זמן בACE ולהבדיל משאר המקומות יש להם מכונה שעל פיה קובעים את הצבע לפי הקוד במניפה. משהו כאן רכשם אצלם צבע והצבע שהיה במניפה היה תואם לגמרי לצבע בפועל על הקיר??
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מסיבה חגיגית לרגל פתיחת האולם החדש של עופר אבניר והשקתו של הקטנוע החדש של ג'ילרה, GP800, המסיבה תהייה ביום שישי 28.3.08 בתל אביב ברחוב הסדנה (הרחוב יהיה סגור לרגל המסיבה). לפרטים נוספים. אני אהייה שם, ואתם? 8)
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-