עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nimrodh,

יצא פורום מוסיקה חדש ובאמת מעולה של כל הסגנונות! כולם להרשם ולהגיד שנמרוד הביא לכם: http://www.tonnez.net/index.php

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  2. לכתבה

3. היי קוראים לי בר גינדי בן 17 מחולון רציתי לבקש את עזרתכם... השתתפתי לפני כחודשיים בהפקת אופנה בשיתוף של וואלה ZONE וקסטרו נבחרתי מבין אלפי מתמודדים כרגע ישנו סקר לקביעת ההפקה הטובה ביותר רציתי שתעזרו לי למנצח יכולות להיפתח דלתות למקומות מדהימים ומעניינים שאני רוצה להגיע אליהם... כמו כן אפשר להצביע גם בהודעת SMS עד 5 פעמים..."סטייל 4" ל3111 אשמח אם תעבירו את זה הלאה כמו שאתם מעבירים את הלינקים . תעזרו לחבר תודה אנשים הינה הלינק ... כנסו להצבעה ותצביעו לבר גינדי תודה -ההפקה שלי -עמוד ההצבעה :) :) :) :)

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by marlboro,

האם כל מכשיר חשמלי נטען צריך הטענה ראשונה ארוכה או שזה תלוי בסוג הסוללה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  5. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by shuy,

ותחשבו על זה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  7. שלום חבר'ה, יש לי זוג חברים תאומים ,יש ברשותם שני מחשבים : מערכת 1: E7400 2GB 250GB IDE P43 9800GT מערכת 2: E5200 2GB 500 SATA2 P31 9800GT השאר זהה, מארז, ספק וכו'..היה בנינו ויכוח סוער שבו טענתי שהמערכות יתנו ביצועים דומים אם לא זהים בגיימינג, והם טענו שאין סיכוי ושהמערכת המבוססת 7400 תתן ביצועים אחרים לחלוטין (ד"א ה7400 הוזמן כרגע ואין איך לבדוק את זה ), אני רק צריך שתגידו לי אם אני צודק או טועה, כי המערכת שמבוססת 5200 עובדת יפה מאוד בקרייסיס ובכל שאר המשחקים. אשמח לקבל חוות דעת/השוואות ביצועים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by eshaham,

האם המפרט הזה יריץ את GTA4: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1463&CatCode=1

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by avivlevy,

טוב אני ובן דוד שלי החלטנו ללכת לים אבל אין לנו איך ללכת? הוא גר ברחובות ואני בחולון ואנחנו לא יודעים איך להגיע לים, חשבו על חוף ראשון... מישהו אולי יודע אם יש איזה אוטובוס שמגיעה לשם? כי מונית זה יצא יקר....

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  10. בחור נחמד וסימפטי שירצה להעניק שירותים על בסיס קבוע לחברה שהולכת וגדלה. אם יש מישהו עם נסיון בCisco Call Manager וטלפוניית IP בכלל, אנחנו נשלם כסף טוב. העבודה על בסיס מזדמן, תשלום לפי שעה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. מישהו שמע על זה כי חבר שלי אמר לי שהיה בחדשות על זה משהו ואם זה נכון כאילו אז למה יש הוצאה לפועל ובעצם מה הם דרכי החזרת החוב ? תודה לכול העונים

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

http://www.calls.co.il/calls/Onion.html אתם נקרעים!! כן בצלללללל בצלללללללללל אלכס תגיד בצללללללל דבר אלי!!! דרך אגב סמיילי חדש שגיליתי שאני אוהב: -}-

13. היי, אני משתמש בנרו ורוצה לצרוב קובץ ISO ל-DVD... הבנתי שיש דרך שהוא "יפתח" את הקובץ בצריכה ואני אקבל דיסק של תוכנה רגיל מוכן להתקנה... יש מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שנייה? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  14. היה מופע ענק.. אין לי מילים. מיומנה נתנו שואו מהסרטים, סקאזי עם I wish (למרות שאני לא מת עליו הוא מצחיק), והסוף אחח bust a move remix אין דברים כאלה! פעם שנייה שאני שומע את זה ואני יכול למות עכשיו בשקט.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by eladbu,

התלבטתי היכן למקם תתמונות שצילמתי! בהתחלה רציתי לשים בכללי! אבל אז הבנתי שרק באקטואליה ותרבות! כי ארועי שנות השמונים מבצבצים מעבר לפינה!(או לחומה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by HiperPsY,

מישהו מכיר ערוצים ישראלים \לועזים שקיימים בYES או HOT שניתן לצפות בהם דרך האינטרנט - לדוגמה הביאו לא מיזמן את ערוץ 10. למישהו יש עוד כאלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by joniar,

אתמול הלכתי לסרט בקולנוע לב בדיזינגוף סנטר לסרט בשם פרידות אתה מגיע ב-8 וחצי יש בר בוץ עם שתיה חמה עוגות עוגיות שתיה קרה וכולם בחוץ בפנים יושבים מדברים {בדרך כלל מבוגרים-הלכתי עם ההורים סבתא ואחותי} ואז ב-9ניכנסים לאולם יש איזה מישו/מישי שמסביר חצי שעה על הרקע של הסרט קצת מנפח את השכל ואז סרט עם הומור יפה ובהמשך הסרט כולם בוכים אולם קולנוע שלם בוכה! {גם אני..} סרט יפה יפה!! למי שרוצה לבכות...

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by Tanya,

הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  19. Started by nehmia,

באיזה גיל אפשר להוציא רישיון לנשק?

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by textman,

סליחה מראש למנהלי הפורום אבל בגלל ההגדרה שמתחת ל5 הודעות אי אפשר לשלוח הודעה פרטית אפרסם את ההודעה כאן. ראיתי דיון על למידה עצמית לחמש יחידות. אם למישהו פה יש שאלון 035806 של יקואל אשמח שיפנה אלי בפרטי או למייל.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by LazyBoy,

http://video.google.com/videoplay?docid=6420668728353654549

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by CreativeX,

סתם משהו נחמד, תראו מה קורה פה: http://blueballfixed.ytmnd.com

23. ערב צח ומוצלח. יש לי פרוייקט קטן שאני זקוק לעזרה בו, הפרוייקט כולל שפות PHP וכדומה ואין לי כל כך מושג בשפות כאלה. אז אני מחפש אדם עם זמן פנוי (לא יותר מדי אבל מספיק), עם רצון לעזור ולתרום, בעל ידע בשפות PHP, SQL, HTML וכדומה. עדיף ידע בחומרה. אנא פנו לאיי סי קיו שלי לשאלות וכדומה- 71349756 scorp. עריכה- לציין בבקשה בבקשת האישור באיי סי קיו תיכנות או משו כזה..... אחרת אני פשוט סוגר 8)

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by amd,

יש לי מערכת מיני סטריאו של SHARP, לפעמים אני מתעסק עם החוטים של הרמקולים ותאונה תמיד חוזרת על עצמה , החוט של ה+ וה- של אחד הרמקולים נוגעים אחד בשני והמערכת מתקלקלת ומשמיעה לאחר מכן עוצמה דיי מינימלית (בקושי נשמעת) באותה יציאה שהיתקצרה. התאונה המצערת הזו היא כבר השלישית וכל תיקון כזה עולה מעל 300 ש"ח וכשבוע המתנה לתיקון. אני מאזין לשירים באופן קבוע ואני מתגייס לצבא ביום שני הבא, לא ממש רוצה לבזבז עוד סכום כזה זעום לתיקון קטנטן ולסבול שבוע , אני רוצה לתקן אותה בעצמי הפעם! לפי מה שהבנתי בעבר בהקשר לתקלה כזו , זה יכול להיות קבל ? אם כן, איך בודקים קבלים? אחרת, יש איזו קומבינציה לבדוק מאיזה רכיב התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by MoRtZkInG,

למתעניינים, בסוף יש עוד לינקים http://hwzone.co.il/newspics/mor/TEMP/emek_hashalom_nov_2006.pps

• 5 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים