כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה רק להגיד שלא ידעתי שסגרו שוב את סוגיות (חבשתי שסגרו ופתחו) כי לא הייתי הרבה זמן בבית אז לא ידעתי ואני מתנצל על היציא המפגרת הזאת!!!!!!!!!
-
-
גלשתי ל Jab-Tech.com כדי להזמין מוצרי מודינג . אבל אין שם למדינת ישראל כאשר אני מנסה להתרשם , רק יש ארצות הברית וקאנאדא והממלכה המאוחדת (לונדון) :s05: מה לעשות Sabotage או כל אחד שיודע להשיב ? תודה על הקריאה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אפשר למצוא איפהשהו קטעי מוזיקה מהסרטים, שלא נמצאים בsoundtracks הרשמיים ?
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
Here יש גם של Nvidia Here אפשר גם להכין לבד ....
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מכירים? המליצו לי על http://www.rapidshare.de/ אבל לא ממש אהבתי אותו תודה!
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אמרו לי שIsraComp זו חנות בפ"ת.. והאתר שלהם ממש מעצבן.. אין בו שום מידע על החנות ועל משלוחים.. שום דבר. בקיצור, אני רוצה לדעת: 1. איפה בדיוק נמצאת החנות? (כתובת, הוראות הגעה וכו') 2. האם הם עושים משלוחים? 3. יש להם מספר טלפון שאפשר ליצור איתם קשר?
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני לקראת בגרות מחר, אני צריך עזרה... עשיתי לעצמי מן מבחן אבל אין מי שיבדוק... האם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי ? לעבור על המבחן ? לתקן מה שצריך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב חדש ואין לי שום בעיה להתקינו לבד,אבל מה אני רוצה לרכוש גם את הביגטייפון ואיתו יש לי בעיה . לא בא לי להסתבך איתו לכן החלטתי שעדיף שאשלם עוד 160 ש"ח ושיתקינו לי את הכל וכך יהיה לי ראש שקט. עכשיו שאני חושב על זה :s05: רציתי לדעת במידה ויתקינו לי את הכל בחנות מה לדעתכם יעשו בחנות יביאו לי את כל האריזות הריקות ומה שנשאר שם יחד איתם עם המחשב , לדוגמא : שקונים לוח ואו כרטיס מסך מגעים בתוך האריזות האלו עוד אביזרים נלווים,דריברים, משחקים וכו'. האם גם את האביזרים הנלווים אקבל לדעתכם או שירכיבו לי את המחשב עם מה שצריך ויגידו תודה ולהתראות ואת שאר הדברים ישמרו לעצמם ? מקווה שהסברתי את עצמי.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש את האתר הזה שמוכר שרתים יד שניה, מישהו זוכר את הכתובת שלו? פשוט ברח לי מהגוגל. תודה, מקס.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
http://cleanp2p.6x.to סתם מסקרן אותי לדעת. אגב, עשיתי לשם שיחה (עלה לי כ-29 סנט) וקיבלתי קוד. אתר על הפנים (גם מבפנים), אבל הרעיון מגניב - לגבות כסף כדי לקבל מידע שאמור להיות בחינם חחח. יש כבר קווי 067 לעזרה טכנית וכאלה? ראיתי המון פרסומות לשירות על קווי 067, בעיקר לקווי זימה אך גם לקבלת בדיחות, שיחות ועידה, תאים קוליים כאילו בחינם וכד'. איפה משיגים עוד מידע לגבי פתיחת קו 067 כזה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לכתוב עד מחר(יום ראשון) עד 300 מילים, מהי הבעיה המרכזית של העם היהודי או של מדינת ישראל. בינתיים לא הצלחתי להעלות כל מיני בעיות חוץ מהעם הפלסטינאי, שרוצה גם את שטח ארץ ישראל. אנא עזרו לי להעלות בעיות. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש קצת שירי ראפ עם קצב ובאס. בעיקר דברים שהם לא mainstream בארץ אבל טובים. תודה
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקרר עם דלת צמודה אליו של בר של מים וקרח עד 15000 שקל יש המלצות??
-
- 10 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם ! OK, אז עכשיו אחרי שסיימתי את התיכון קיבלתי הזדמנות ללמוד באוניברסיטה את המקצוע: אינפורמטיקה - תיכנות. רציתי לשאול אתכם מה בידיוק אלמד שם? האם יש מתמטיקה ברמה גבוהה? (למה קוראים לתוכנית הזאת אינפורמטיקה ולא תיכנות או מדעי המחשב או פשוט Programming?) בגדול רציתי לשאול למה אני ניכנס..? *יש לי ידע בסיסי ב-C וידע מעמיק יותר ב- ++C (התחלתי עם ++C) ואני מאד אוהב את כל העיניין. אז אם תוכלו להגיד לי למה אני ניכנס והאם זה כדאי או לא אשמח מאד. כל פיסת מידע תתקבל בברכה. תודה רבה *אם זה מתאים יותר לפורום תיכנות, אנא העבירו.
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
http://www.dinaor.co.il/HTMLs/popup.aspx?C2021=11986&BSP=822&BSS21=11986&BSCP=822
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לפי דעתי זה הדבר הבא!! מה שקורה זה שפשוט החברה האלה תוקפים את הספאמרים חזרה (והכל בצורה חוקית) ומאלצים אותם עקב הצפת השרת בתלונות להפסיק לשלוח את הספאם לאנשים שנרשמו. דמיינו מה זה קיבלתם אי-מייל, התלוננתם, אם אחרי שהזהירו אותו קיבלתם עוד פעם אי-מייל יציפו לו את השרת כדי שהו יהיה חייב להפסיק (ושוב אני אומר הכל חוקי). שווה לפחות להיף מבט.
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב כרטיס מסך וספק כוח, ואני מחפש חנות אמינה. איך הם?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
חשבנו על רודוס או על איה נאפה, התאריכים הם בין ה-3.7 ל 7.7 זאת אומרת 4 ימים.. עכשיו בכל מיני אתרים כמו גוליבר אני רואה שיש מבצעים כאלה "מהיום להיום", ככה שזה יוצא זול כמו נסיעה לאילת (כולל טיסה, כל החבילת נופש). שווה לחכות עד יום לפני ביולי כדי להזמין איזו חבילה כזאת? כל מה שמנסים להזמין מהיום יעלה הרבה יותר יקר. דוגמא: http://www.gulliver.co.il/GulliverPackagesFamily/content/Results.aspx?destinationId=RHO יש שם אחלה מבצעים אבל כשרוצים לראות מחירים לחודש הבא המחירים מסריחים יותר. מישהו כאן שנסע יודע איך הוא עשה את זה?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-