עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by oded6188,

המחשב של אבא שלי לא נדלק. בדקתי אותו בעצמי וגיליתי שהלוח אם דפוק. החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם זה בעצמי אז לקחתי את המחשב למעבדה. במעבדה אמרתי שהמחשב לא נדלק, וזה בגלל שהלוח שרוף. אמרו לי שלוקחים 100 שקלים על "בדיקה", ואם צריך להחליף משהו אז מתקשרים ומבקשים אישור... למחרת התקשרו ואמרו לי שהלוח שרוף (כאילו שלא ידעתי) ושצריך להחליף אותו באחר... עכשיו הבעיה היא שזה פנטיום 3, ואין להם לוחות כאלה והם לא יכולים להשיג. אז ברוב חוצפתם הם אמרו לי: "תנסה להשיג לוח בחנויות אחרות ותביא אותו לכאן ונרכיב לך אותו" (בתוספת תשלום אני משאר). אני לא חושב שהתפקיד שלי זה להשיג לחנות את חלקי החילוף... ואני חושב שאני צריך לבקש בחזרה את ה 100 שקל של הבדיקה... כי בעצם המחשב נשאר מקולקל, לא התגלו …

3. שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.

4. יש מצב להשיג את זה ב אמפי 3? את ה "כל שעה כל שעה אי פוד נאנו כל שעה..."

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by et_gershon,

שלום, מישהו מכם היה פעם בתאילנד? עם כן ספרו חוויות וכל מה שיש לכם, ועם לא ספרו מה שאתם יודעים, כי אני טס עוד מעט לתאילנד ואני צריך קצת מידע מה קורה שם, הדבר שהכי מעניין אותי זה המחירים|!, כמה עולה למשל ps2 או psp או טיסה פנימית שם? אני טס בסוכות, ככה שיש לי קצת זמן. מחכה לתשובות, תודה

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום, יש קבוצה כזו שנקראת ORION ובתוכנות שלה יש מוזיקה נחמדה. רציתי לדעת האם יש אפשרות להשיג את המוסיקה הזו כדי לא לשמוע דגך התוכנות(כנראה בפורמט MIDI)?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

???

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. רציתי לדעת אם נגיד יש לי 1.5 בעין אחת ו1.25 בעין השניה כמה פרופיל יורידו לי אם בכלל?

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

יכול ליהות שחלק מכם מכירים את זה אבל אותי בכל אופן זה קרע מצחוק!!! http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by 00000,

שניים אני מחפש. בסרט הראשון אני זוכר אנשים שנסעו למאדים בשביל לשתול שם אצות או להבין למה אספקת החמצן במאדים נגמרה, ואז הרובוט שהם שלחו לשם, מנסה להרוג אותם. בסוף נשארים שני אסטרונאוטים שמגלים שיש חרקים שמייצרים חמצן במאדים, החרקים הורגים אחד מהם ואז האחרון מנסה לחזור לחללית האם עם חללית שהונחתה בעבר על מאדים. אני זוכר שקרי אן מוס (אם ככה קוראים לה) ממטריקס השתתפה בסרט.. הסרט השני שיותר אהבתי, הוא מספר על משלחת שנסעה למאדים בשנת 2020 וכנראה איזה סופת חול אכלה אותם. אחרי איזה עשר שנים נשלחת משלחת חילוץ, כי הם שיערו שנשאר שם מישהו בחיים. הם הגיעו למאדים ואז ראו תחנה מלאה בצמחים. פתאום הם ראו את החבר שלהם שכמעט מת לפני 10 שנים. הוא מראה להם שהוא גילה משהו (איזה מבנה של פרצוף…

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. השאלה בכותרת..?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  12. אני מעוניין בשעון דיגיטילי שאפר לרכוש בארץ.... חשבתי על קסיו, אוליי מסדרת ה PROTREK?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  13. האם העיצומים פוגעים בכם ? בתיכון שלי לפחות כולם יצטרכו לעשות את 005 לבד מכוון שאין לנו הרבה שעות לימוד, ואסור לעשות השלמות אחה''צ או בפסח, שישי וקיצר מותר ללמד בשעות מקוצצות וככה בחיים לא נסיים תחומר, הולכים להגיש אותנו שאנחנו יודעים עשירית מהחומר אני תומך במאבקם, אבל זה בא על חשבונינו, אז מה עושים ? נכון זאת בעיה כלל ארצית אבל עדיין אני זה שיצטרך לשבת מאוחר יותר ולהשלים תבגרויות.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by MOFRA,

http://hasan-nasralla,head-of-hizbaala,.swellserver.com/news/top_stories/auto80.php :lol:

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  15. היה איזה סירטון שמישהו צורח ואתה נבהל מזה... איך קוראים לזה? (מישהו מפחיד)

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by intel suck,

היי הנה בעיה בסיסית כי רק התחלתי ללמוד כיתה י' לפניך אלגוריתם מילולי: בחר מספר שלם וחיובי חבר את ספרות המספר חלק את תוצאת הסכום ב-3 הצג כפלט את שארית החלוקה שהתקבלה רשום מהם הערכים האפשריים שיוצגו כפלט בעקבות ביצוע האלגוריתם? הסתבכתי בלהבין את השאלה שואלים כמה אפשרויות יכולות להיות? או איזה תשובות אפשריות יכולות לצאת לי מאותו מספר שהכנסתי אם אני אחבר את הספרות שלו בצורה שונה? כי אם כן תמיד תהיה תשובה אחת תודה לכל מי שיעזור

• 12 תגובות
    • 699 צפיות
  17. אין לי דבר טוב או רע להגיד הליהם פשוט אני חושב לקנות מהם WII ואני לא יודע אם הם חנות טובה או לא אז בבקשה מי שקנה מהם תכתבו יתרשמות מהחנות

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by DimaX,

סידרה מאוד מאוד נחמדה. מעניינת ומבדרת. ריאלטי ראשון מסוגו: בהשתתפות ילדים. מינינובה. Forty over-achieving kids are given free reign to create their own society in this new reality-based offering from CBS. Forty kids are given forty days free of adult supervision in an abandoned New Mexico town to build a new world. At the end of every episode, the kids have a town meeting. At the meeting the kids award one child a gold star worth $20,000. The finale will end with the biggest test, the biggest awards, and a special surprise. הייתי בהלם מהציון שרוב האנשים נתנו לתוכנית! אני ממש ממש אהבתי. כדאי לכם להוריד לצפות בפרק הראשון ולהחליט. http://www.tv.com/kid-nation/show/72860/summ…

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  19. שבקליפ מראים תרגילים של כל מיני אנשים

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  20. Started by מוחמד היהודי,

http://www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C/ref=pd_bbs_sr_1/102-5371156-8752909?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174228104&sr=1-1 ב200 דולר זה 900 שקל איך אני מביא אותו ארצה כמה עולה משלוח אם יש אפשרות למשלוח בכלל האם יהיה מכס או מע"מ המוצר עולה 50 סנט מעל ה200 דולר שאפשר להכניס לארץ תודה.

21. משהו בסיגנון של GmailDrive רק לתיבה של יאהו!... אתם יודעים בטח שעכשיו הם מחלקים נפח בלתי מוגבל בתיבה אז זה יהיה דיי יעיל לשים עליה דברים. תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. http://board.radio-morituri.de/print.php?threadid=4654&boardid=18&styleid=1&sid=37171ac3f6e28e3b13ca09e6d61c143e&page=1 שיר יפה.. יש שם את השיר להורדה.. לא מצליח למצוא מי האמן... נראה לי שכתוב שם בגרמנית (השיר עצמו באנגלית..) מישהו מבין את זה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by Gamer1351,

עדכון: העניין הסתדר אפשר למחוק .

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. אני מחפש שותפים לטיול אופנים שימשך שבוע באלזס. למה דווקא אלזס? מדובר באחד האזורים היפים ביותר באירופה. המחוז נמצא בשטח צרפת וגובל בגרמניה. צרפתים וגרמנים נלחמו במשך מאות שנים על השליטה באלזס כי זה אזור מאוד עשיר ויפה. כתוצאה מכך באלזס התפתחה תרבות שהיא הכלאה בין התרבות הגרמנית לתרבות הצרפתית. מצד אחד אלזסים מאוד מסודרים כמו גרמנים, מצד שני הם מאוד אוהבים אוכל טוב כמו צרפתים. אלזס אחד המקומות הטובים ביותר באירופה לרכיבה על אופניים מהסיבות הבאות: א. אקלים מאוד נוח. ארבע עונות שנה מובהקות. הקיץ באלזס מאוד נעים ומזג האוויר נהדר. ב. המון - המון - המון כבישים ושבילים יעודיים לרוכבי אופניים עם שילוט מתאים. כמעט ולא נצטרך לעלות על הכבישים. באלזס יש את ריכוז שבילים לאופנים הגדו…

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.