עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The_overclocker,

[attachment deleted by admin]

• 30 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Ghosthunter,

מישהו יודע מה עושים במבדקי צוות אוויר, וכמה זמן זה? תודה רבה.

• 47 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. Started by shuy,

יש למישהו? תודה!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. לא בדיוק ידעתי היכן לתקוע את הנושא הזה אבל נראה לי שכאן יהיה המקום הכי הגיוני מכיוון שהנושא קשור לתצוגה... רציתי לשאול אם משהו יודע אולי על מיקומה של איזושהי חנות אלטרנטיבית בישראל שמוכרת אבני קוורץ... עכשיו אתם בטח שואלים על מה הוא מדבר... ובכן מדובר על כך שהאבנים האלה סופגים קרינה ממסכי CRT ואני מעוניין לרכוש כמה... אז אם מישהו מודע לקיומן של חנויות אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי אליהן תודה מראש ואם הנושא לא שייך לפורום הזה אני מצטער.

5. אהלן, אני ממש ממש צריך הרבה מוסיקה עכשווית ולא עכשווית בשביל מסיבת ריקודים של תיכוניסטים ובאמת שכל תרומה שלכם יכולה לעזור לי לצאת שאקל-שפיץ-פלייר במסיבה ולמסמר את הערב, ולכן אודה לכם מאוד שתשתפו אותי בשירים שעונים על הקריטריונים הבאים: מה כן: - מוסיקה שכיף לרקוד לה, לא משנה מאיזה תקופה, מרגאיי עד האוס הכל תופס. מה לא: - פסיכודאלי, גואה, טראנסים 'כבדים', אפשר בקטנה איזה טיאסטו או משהו סטייל daft punk וכדומה.. תחשבו בעצמכם מה מתאים ומה לא... שוב פעם, תודה רבה לכל מי שתורם לי ולדיון, באמת שכל תגובה עוזרת!! אבינועם. [glow=red,2,300]נא להמנע מתגובות לא ענייניות.[/glow]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by x-dude,

http://www.liorfilm.com/my_movies/shenkin/page_design_heb.html

7. Started by lion03,

אני חייב לפנות מורה לפני שאני ניגש לתאוריה? וכמה זה עולה? והאם יש הבדל בין התוכנה ללימוד תאוריה 2005 ו2004?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Milk-Inc,

שמעתי היום כמה טראנסים ברוסית שאהבתי, אני רק לא יודע איך קוראים להם. אני יודע שהראשון מוכר וישן ויש בו את המילה פסוואצ'ה(דוגי סטייל ) ועוד טראנס נחמד שהזמר אומר כזה שחלב זה בריא, אבל וודקה יותר. אז.. אם מישהו יוכל לרשום לי את השם של הטראנסים הנ"ל בעזרת הקצת מידע שנתתי למעלה(מה לעשות, זה רק מה שאני זוכר), אז אחלה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by imac,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סרט מצחיק, ואני לא מוצא.. אני מחפש סרט עם הגזמות, ושיהיה ממש מצחיק! שכמעט כל הסרט יהיה קטעים מצחיקים.. קיים סרט כזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by harry,

תשמעו אני רוצה להתחדש מחשב כף יד אחרי 4 שנים כואבות במיוחד עם palm IIIx הקיצר בדקתי ככה לוחות יד שנייה וראיתי שבערך במחיר של פאלם חדיש אני יכול לקנות פוקט פי סי, המחיר הוא כזה : palm t2 - 800 ipaq 1930 - 900 שקל הלכתי פורומים של פאלם, הלכתי לפורומים של פוקט פי סי, אבל כל אחד משוחד לצד אחר, בגלל זה אני רוצה לשאול פה את מי שיש לו נסיון עם המכשירים שיאמר לי מה כדאי יותר לקנות. הצרכים שלי זה בעיקר מולטימדיה, שינגן סרטים של divx ואם אפשר עם תרגום sub זה פשוט מעולה..

• 6 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by דודי הסטלן,

שלום, שימו לב באתר הזה שנתקלתי בו, האתר הראשון העברי שמציע לינקים לביטורנט. הייתה גם כתבה ב-Ynet אני מניח שהעניין די רציני והאתר יהיה שימושי מאוד לרבים מאיתנו. www.torrent.co.il תהנו.

• 5 תגובות
    • 854 צפיות
  12. אני מתחיל קורס של קידום ביום חמישי. וקיבלתי 2 חוברות כאלה אחת של חשבון ואחת של מילים אני מחפש עצות שיעזרו לי ללמוד טוב את המילים.. אגב מישהו היה פעם בקורס של קידום? או שהקורס כבר התחיל לו? ואם כן...יש מבחנים על היום הראשון של הקורס? תודה

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Cyb3r,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198266&sid=10 :o

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  14. סתם משהו שנזכרתי בו פיתאום... אני זוכר שטסתי לאירופה לפני חצי שנה והדיילים אמרו לי שאסור להשתמש בנגן דיסקים וכששאלתי למה אמרו לי שזה בגלל שזה מפריע לתקשורת של המטוס עם השדה תעופה או משהו כזה אני לא זוכר ממש... יש לכם מושג למה??

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by DAVIDD,

מחר בשעה 5 אני ממריא למוסקווה ועוזב את הארץ לכמה שנים :'( :'( :'( :'( :'( אז אני לוקח הפסקה קטנה מהפורום כיוון שלא יהיה לי אינטנרט ישר בבית אלא אחרי תקופה

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום כיביתי תפאלפון בישביל ליבדוק עד מתי האחריות על הסוללה, הדלקתי שמתי תאריך שעה והוא לא מראה לי את השעה לא משנה מה ניסיתי לעשות,אה וזה לא מראה לי את ה ORANGE IL שאמור להיות כתוב באמצע המסך...

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. קודם כל אני מבקש, רק מנויים של HOT תגיבו בבקשה. אני כרגע מחובר עם YES ואני מאוד מרוצה באופן כללי. רק שבכבלים אני יכול להתחבר לטלפון הוט+אינטרנט בכבלים+טלוויזיה בכבלים במחיר נמוך יותר מאשר טלוויזיה בלווין, אינטרנט בכבלים לבד וטלפון בזק! אז הצעת המחיר די מפתה, אבל לפני שאעבור רציתי לשאול כאן מנויי HOT מה דעתכם על התכנים שמציעה חברת הכבלים בטלוויזיה? יש משהו ששווה צפייה שם בכלל? תודה

• 98 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. Started by TeaTime,

אני מחפש את הפרק שבו קרטמן מחכה מישהו אוסטרלי מדיסקברי צ'אנל שהולך לחיות מסוכנות ותוקע את האצבע שלו בתחת שלהם ואז קרטמן הולך לפרה ותוקע את האצבע בתחת שלה הואי מחרבנת עליו אני זוכר רק את משפט המפתח:I'm gonna stick my thumb up his ass ,תודה למחפשים

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by שורטי,

לא קראתי את חוקי הפורום ולכן ההודעה שלי נמחקה וננעלה.

20. אני מעוניין לקנות מהם מחשב...סניף רמת גן www.ivory.co.il אמממ אני מצטער אם זה לא המקום המתאים לשאול אבל לא מצאתי מקום אחר. אני צריך דעה מאנשים שקנו שם...על התמיכה המחירים וכו'... תודה מראש לעוזרים.

21. שלום, אני יודע שדיון על חנויות לא חוקי כאן בגלל זה זה לא בדיוק דיון על החנות אלא בקשה על הסבר, אני מעוניין לקנות מהם, ולשלוח לאמריקה (מישהו מביא לי את הקניה) האם הם נותנים בתשלומים? כמה זמן לוקח משלוח בתוך US? משלמים בזויה בינלאומית? תודה מראש, מקווה שלא עברתי על החוק...

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. Started by DAVIDD,

יש לי איזה 10 מכשירים של רשת פלאפון עכשיו אני טס לאוקראינה עוד מס' ימים לכמה שנים לגור שם עכשיו מה אני יכול לעשות עם הפלאפונים שלי הם עובדים ברשת CDMA וממה שהבנתי באוקראינה זה GSM אז מה אפשר לעשות אפשר לשנות משהו במכשיר??

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום וברכה, אני היום חיפשתי בכול חנויות שקרובות אלי לבית לדים, חנויות כמו ACE והום סנטר ולצערי המוכרים לא יודעים בכלל מה זה... מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר למצא אותם? באזור רחובות וראשון....... תודה רבה

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  24. Started by PsyGuy,

אני מחפש חנות דפוס באיזור דיזינגוף תל אביב המטרה היא להדפיס כמה תמונות שיש לי במחשב ולעשות מהם פוסטר כמה זה אמור לעלות ואיפה יש חנות כזאת?!

• 1 תגובה
    • 880 צפיות

דיונים חדשים בפורומים