עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SweeT_EviL,

אני צריך להגיע לבן גוריון 100 ברמת גן עד 9 בבוקר. אז חשבתי לקחת רכבת עד שם אבל ממה שראיתי באתר של רכבת ישראל אין רכבת ברמת גן. יש למישהו רעיון איך להגיע לשם? ועוד משהו כשאני לוקח רכבת אז כרטיס אחד נותן לי גישה לרכבת לכל היום כמו בחול? (אף פעם לא הייתי על רכבת.. בישראל..)

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by STRENGTH,

באתר הזה רשום שאפשר לדעת מי מחק או חסם אותך מהרשימה checkmessenger2 אבל לפני שאני נכנס אליו צריך להכניס את הסיסמה ואת הכתובת של האימייל אבל השאלה היא אם האתר הזה מספיק בטוח..זה לא איזה אתר גונב סיסמאות?

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by Green,

אהההה בדיוק חזרתי מההקרנת בכורה של הפרק השלישי במילה אחת "ענק!" עולה בהרבה על השניים הראשונים וסוגר את כל הקצבות בדרך לטרילוגיה הישנה סתם רציתי לספר את זה לילה טוב

• 59 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. ללא ציוד הקפי . אבל תשתוללו חופשי בקשר לשאר

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by אהלן וסהלן יחביבי,

תשמעו ,אני יודע שזה פדיחה ,אבל אני לא זוכר איזה פרשת בר מצווה הייתה לי ,האם יש דרך כל שהיא לדעת לפי תאריך הלידה . תודה .

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by danker,

הי,יש לי קרוב לשנתיים שלוש חשבון פייסבוק. עכשיו,רובכם זוכרים את פייסבוק בתחילת דרכו שהוא היה אתר מלא באגים,היו המצב יותר טוב וזה הפך לאתר נורמלי מבחינת תחזוקה. לאחרונה,שמתי לב שפשוט אין מה לעשות שם!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא מבחינת חברים לא מבחינת העלאה של תמונות אפילו לא מבחינת משחקים,שחוזרים על עצמם באופן מגוכח. מעולם לא אהבת או שנאתי את האתר הזה,אבל עכשיו אני שונא ,מה זה שונא . אני כול כך שונא את האתר הזה,אתר כול כך משעמם.אני כמעט ולא נכנס אליו,אבל הקיום שלו מעצבן אותי. אני רוצה מאוד למחוק את חשבון הפייסבוק שלי,וכך שאני יעשה. השאלה הנשאלת היא: איזו מן מטרה יש לאתר הזה,מאיפה מגיעים הרווחים לכיס של צוקברג? מה אתם עושים בפייסבוק? האם הוא משמש אתכם למטרה מסוימת או מועילה…

• 56 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. שמעתם על מישהו שחטף דוח על זה?? ועוד משהו...המשטרה מכירה בזה בחוק?.? אמרו לי שזה לא חוק...והמשטרה לא מכירה בזה... מישהו גם שמע על זה?.. מה המייל של "אור ירוק"??

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by wooper,

היי מילדות יש לי שומות גדולות שמפריעות לי מבחינה אסטית ופוגעות לי בבטחון השיטה של הרופאים להסרה יכולה להיות כרוכה בצלקת בולטת ואם כבר אני משלם אני מעדיף להשאר ללא סימנים בולטים לכן מצאתי כל מיני שיטות טבעיות להסרה וגם רופא ששמו אילן שזמיר שמבצע את זה ללא צלקות הנה אתר עם שיטות להסרה http://easymoleremoval.net/natural-mole-removal/ משהו ניסה שיטות אלו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אז אתמול קיבלתי סוף סוף את הציון של הבגרות קיץ בפיזיקה, ואחרי חודשים של אי וודאות, האם אני אתקבל/לאיזו אוניברסיטה/לאיזו מחלקה סוף סוף אני יכול להתחיל להחליט מה אני הולך לעשות (ואיפה) בארבע שנים הקרובות. אני נרשמתי כבר מזמן להנדסת תוכנה ולהנדסת מחשבים בבן גוריון, ולהנדסת מחשבים באוניברסיטה העברית, אבל לא הגעתי לרף קבלה של הנדסת מחשבים בשני האוניברסיטאות, עשיתי בגרות קיץ בפיזיקה והכל היה שאלה של הציון שאני אקבל בבגרות, למזלי קיבלתי ציון טוב מאוד, מה שאומר שכמו שזה נראה עכשיו, הכל פתוח לי (צרות של עשירים ). לכן עכשיו אני הוא זה שצריך לבחור, העברית או בן גוריון? ירושלים או באר שבע? חום או קור? שוגי או עוגי? שתי האוניברסיטאות הן אוניברסיטאות נחשבות מאוד, שמבחינת השם עד כמה…

• 16 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by J0n1,

אני רוצה להזמין לדרמן מאיביי, זה אפשרי/חוקי? יש מצב שזה יעצר במכס?

• 17 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by yoniby,

יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by darkman,

אחרי שקראתי את זה קיבלתי חום, אני לא מבין איזה שטויות האנשים האילו מכנסים לבני נוער המסכנים אשר דעתם עדין לא מגובשת וסופית. כמו שאתם רואים הם מיעצים להם לרוץ בראש, כאשר הם מודעים שיש סיכוי טוב טוב שהם ידרסו ועדין אין לאנשים האילו בושה. הם מיעצים גם לשרוף שמן על הכביש, אני לא יודע אם הם מודעים לגודל האסון שיכול לקרות כאשר מכונית תעלה על השמן. אחרי זה הם מתלוננים שהפשיעה בישראל גודלת. אני אישית ראיתי במשך כמה ימים שוטרים מפטרלים בין הצמתים, או מסוקים שסורקים את הצמתים זה רק עניין של זמן שכל העסק הזה יתפוצץ. אם הם תוקעים אותי בפקק בדרך לבית הספר זה עוד מילא אבל אם הם חוסמים את הכביש אחרי הצהריים אני הולך לעזור לשוטרים. פשוט בושה מה שהם עושים. היו שמועות שאתמול נערים שמו סרטי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ccc,

מה התוכנה הטובה ביותר ללמוד את הבסיס של גיטרה, במשך חודש קצר, לפני שהולכים למורה ? (אני מעדיף לדעת את הכלי בצורה בסיסית כדי לנצל שיעורים יותר טוב) יש כל מיני תוכנות שאני רואה שכל מיני ערסים שמנגנים יפה ביוטיוב מפרסמים... מה הכי טובה ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  14. ?

• 109 תגובות
    • 8.6k צפיות
  15. Started by D@nny,

היי אני מחפש דאנס-בר נחמד בתל אביב או מקום שיש בו ליין של מסיבות לגילאי 26+. בזמנו הייתי יוצא לדיזניגוף , לא יודע מה קורה עם המקום הזה עכשיו, פעם אחרונה שהייתי באיזור הייתה שם מסיבה של חיילים.. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. http://www.gentleman.co.il/site/products.asp?category=62&subcategory=354 אני מחפש כזה סגנון של חרבות ליופי.. הייתי קונה מהאתר אבל זה חרבות קטנות אני מחפש משהו קצת יותר גדול... אם מישהו יודע איפה יש כזה בבאר שבע והסביבה שיגיד תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by sherlock1212,

להוריד סדרות ששודרו באר"הב זה גם לא חוקי?

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  18. Started by א אוהל,

למישהו יש פתרון? זה לא משנה מספר השעות שאני ישן , זה יכול להיות 8 שעות וזה יכול להיות 5 שעות , כשאני בבוקר אני מרגיש עייף רצח , גם אם אני עושה כל מיני פעילויות ומעסיק את עצמי . העייפות עוברת בדרך כלל בשעות הצהריים ולעומת זאת בערב אני ממש ערני .

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  19. Started by bigblue,

שלום לכולם, מישהו יודע אם החנות עדיין עובדת :s05: http://www.pccool.co.il/html/index.asp האתר שלהם עדיין פעיל, אבל העיצוב לא השתנה מפעם אחרונה שהייתי שם (מלפני שנה...)

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. http://www.infomotion.co.il/yoter/index.html

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  21. Started by ש נ י צ ק י,

http://motobike.ifeel.co.il//article/8167.aspx

22. תראו תבית ספר המעאפן הזה יצאתי בהפסקה ראיתי את חבר שלי עם מורה שצועקת עליו אני בא ושואל אותו מה קרה המכוערת הזאת באה ודופקת עלי צרחות מוציאה עלי את כל העצבים "עוף מפה !!" וזה בכלל בהפסקה חצי עולם שם למה לי ללכת התחלתי להתווכח איתה שאני לא הולך הכיתה שלי כאן וזה הפסקה לא רוצה ללכת קיצר בסוף אמרתי "טוב יאאלה אני הולך.... סעמק.." ועמדתי ליד הקיר חיכיתי לחבר שלי היום בערב אני מקבל טלפון שאני מושהה ליום אחד וההורים שלי מוזמנים לשיחה עם המחנכת ורכזת שנתון

• 28 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים