כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
היי... היתה פעם (נדמה לי בערוץ 6) תוכנית טלוויזיה עם דמות מצויירת כזאת בשם "מנו" שכל הזמן עשתה גרפיטי... יש למישהו מושג איך קראו לתוכנית הזאת (עדיפות לשם המקורי באנגלית...), כי אני פשוט לא מצליח למצוא תמונות שלו... :-\ טנקס
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חזרתי מהוולנד היה מאוד כיף אנשים מדברים על הדיוטי שיש בשדה תעופה שם - אמסטרדם-רוטרדם שהוא זול יפה ענקי ויש שם הכל אז חסכתי את כל הקניות שרציתי בדיוטי פרי בארץ ובאמסטרדם לדיוטי פרי שם נכנסתי אמרתי וואו איזה ענקי פה חיפשתי חנות נעליים...אין...חיפשתי חנות בגדים...יש חנות רק של מבוגרים...הכל זבל שם אין שם כלום חוץ משוקולידם מתנות וחנויות אלקטרוניקה יקרות! :-\
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה אתה עושה ביום האהבה?..... למי שלא ידע זה ביום שבת ה20/8 תיקון: זה בשישי בערב 19/8
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה יוצא כסף למונית מפ''ת לנתב''ג עכשיו זה דחוף!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום, אני אוסף חלקי מחשב מאנשים, חברים שזורקים לפח בעבקות חידוש. כרגע מציאים לי לקחת מסך ישן, לי אין מה לעשות איתו, והחר שתורם לא מעונין בו - לפח. אני לא רוצה לעשות מזה כסף, ולתרום אותו לאנשהו. אתם מכירים, עמותות או כאלה מקומות שניתן לתרום להם כאלה דברים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני קונה אופנוע... ואשמח לקבל אתרים של יד שניה תודה
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
אני טס יום שלישי ומעוניין לדעת האם הרישיון הישראלי תקף ברנגליה
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
למה אתם מיתיחסים למי שיש לו שגיאות כתיב רע? זה אומר שאני פחות חכם מימכם? להפך אני יותר חכם מרובכם אבל יש לי שגיאות כתיב ביגלל ריב עים המורה לכיתה א + גן +ב עשיתי איבחון ליפני שנה ויצא לי 138 אי קיו למישהו יש עים זה בעיה? ולא לא בטלויזיה אלה אצל אחד מומחה שסחת את אימא שלי ב 3000 שקל לפחות
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לאור ההצעה לאפשר ייבוא חופשי של פלאפונים לארץ ולא רק דרך חברות הפלאפונים קראתי קצת על הנושא של ייבוא אישי של פלאפונים לארץ. מלבד היתרון הברור שבמקוריות, האם ייבוא אישי שכזה הוא באמת אפשרי? מה צריך כדי לגייר את הפלאפון? והאם הפלאפון יעבוד על כל תכונותיו??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי ברדיו לפני כמה דק' איזה שיר ממש יפה והוא דאנס ממש קליל כזה בלי הרבה באסים..הפזמון שלו הולך ככה every time that you stay... loving me.. i know you will be there for me.. ...i always stay with you זה לא עופר ניסים..זה מישהו יותר נכון מישהי ששרה ולא ממש מוכרת..אם למישהו יש מושג בבקשה שיעזור זה דחוף! תודה לכולם!!
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש איפה אפשר להשיג בארץ סיגריות בשם פיליפ מוריץ סופר לייט..... אפילו חנות שמייבאת סתם סיגריות שאין בארץ תעזור.... תודה איתן
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. *אני מתנצל מראש אם זהו לא המקום הנכון להודעה זו (לא הייתי בטוח היכן להשים אותו :-\) לפני זמן קצר רכשנו טלוויזיה שנייה אשר מטרותיה יהיו לשבת בסלון בקומה מתחת ולעשות כלום (היא תיהיה מחוברת לכבלים הרגילים - לא HOT) אז חשבתי לעצמי.. יש לי TV OUT בכרטיס מסך שלי , Geforce 3 TI 500, ואולי אוכל לחברו אל הTV וליראות את הדברים שאני עושה על המחשב בTV.. (זה כולל סרטים כמובן) עכשיו, אני כולי נירגש ושמח מהתגלית שלי אך טרם שכחתי שאיני יודע איך לחבר את כל העסק (נו.. מה.. לא קרה לכם פעם?) אני יודע שאני צריך כבל שיצא מהכרטיס מסך אל הTV אך איני יודע מהו שמו של כבל זה או איך הוא נראה אם כבר אז כבר.. יש גם מערכת סטריאו שיושבת ליד הTV, ישנה דרך לחבר גם את המערכת בנוסף למחשב? …
-
- 10 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני טס יום שלישי ורוצה לדעת כמה סיגריות-פקטים אפשר לקחת איתי לטיסה
-
- 12 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3126089,00.html יש אפילו אזכור למוד ה"קפה"
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
רוצים ללכת למסעדה, רק לא בטוחים אם הם סגורות או לא בגלל 9 באב... למישהו יש מושג?
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
טוב....אני במצב רוח הרסני היום...ובמקרה יש לי את האופציה לכתוב בפורום... (וההשלכות הרסניות גם הן...המבין יבין ) אז לכל חסרי הקואורדינציה, לכשרוניים במיוחד, לגברים שביניינו.... הינה קטע מ- "ספר הבישול לגברים".... * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה - שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך - תשטוף את הידיים!!! * אוקיי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן לתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. להבא, שים לב שאתה לא תפיל עם היד כלום. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור - בזהירות. * תוציא מהארון כוס קמח וחצי כוס סוכר. * תסגור את ארון כלי הניקוי, ותפתח את ארון …
-
- 259 תגובות
- 22.8k צפיות
-
-
לא מסכים עם הכל, אבל עדיין מעניין: http://pcworld.about.com/magazine/2208p107id116572.htm
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי משור אנכי של חברת 'wolf' ואני צריך להחליף את הברגים שתופסים את הלהב. (אחד אבד ובאחד נשחק התבריג). מישהו יודע איך משיגים אותם (יבואן או משהו)?
-
- 2 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום שמעתי שיר ברדיו (נסיעה ארוכה ברכב..) ושוב התאהבתי, הפעם הוא שונה מהדברים הרגילים שאני רגיל לשמוע.. אבל הוא היה שונה לטובה, לשם שינוי הוא היה שקט ;D *אלא הם הפרטים שהצלחתי להוציא מכל העסק: בשיר שרה אשה אחד או יותר (אולי שניים או שלושה, או שאולי זה היה הקול שלה ברקע..) השיר הוא שקט ומרגיע וזכור לי שהמשפט "Get out, right now" או "Get up, right now" חזר כמה וכמה פעמים והייתה עצירה קטנה בין ה-Get out ל-right now , כלומר זה לא בה בבת אחת הייתה שנייה או שניים בין לבין ולצערי אני חושב שזה כל המידע שאני זוכר כרגע :-[ *אולי אני מתבלבל אבל אני חושב שהיא שרה על גבר מסויים (חבר או משהו בסיגנון..) מה שאני כן יכול להגיד לכם שזה לא Avril Lavigne (אם מישהו חשב ב…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
סתם כל מיני תמונות וציורים מגניבות מכל הסוגים
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר כי אני רוצה את זה לחדר שלי. אגב אני מתכוון לצילום גדול.
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-