עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הכותרת מדברת בעד עצמה.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by waizman,

אני מחפש מקום כמה שיותר זול שמוכר את פאנלים לנוקיה 3320, לא משנה צבע או משהו. חנות רשת או חנות באיזור ירושלים. הדגש הוא על זול, כי הפאנל רק יחליף אחד שנמס לי... תודה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by Placebo,

שלום, לפני ככמעט חודש מלוא לי 16 ויש לי אפשרות לעשות רישיון לטרקטור אני גר במושב אני מתאמן בקבוצה , יש לי 4 אימונים בשבוע. הנסיעה לאימונים האלה היא 20 דקות ולרוב יש לי בעיות עם ההסעות ההורים שלי העלו את האפשרות של קניית מיול העם למשהו יש מידע על זה? כמה עולה אחד כזה? אני יודע על החוק החדש, שאפשר לנסוע רק במושבים ובאמת אני נוסע/ ינסע (מקווה) רק במושבים ברגע שיהיה לי חיפשתי באינטרנט מידע על מיול אבל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר לי קצת, על מה, איך , איפה תודה רבה * אגב לא היה לי מושג לאיפה לשים את הדיון הזה לא מצאתי שום פורום אפשרי באינטרנט

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by arkady,

היי, בקשה מטומטמת למדי E V K K Y Y D P L L N R R A A A A A זה האותיות שיש לי, אני אודה לכם אם מישהו יבנה מהם כינוי נחמד, אני יושב על זה כבר 15 דקות ולא מצליח לחשוב על כלום ><''' [אפשר גם 2-3 מילים] תודה!

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by the red dragon,

יש שביתה מחר הוא לא ??? אני מבולבל!?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. אשמח לקבל את תוכנית הלימודים בפיזיקה בהיקף של 5 יח"ל לימוד, תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by OAD77,

אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם

8. Started by alexrta,

היום כשאני אני גולש לתומי באינטרנט אני רואה את הדיסק הבא: 2Pac The Prophet The Best Of The Works UK RetAIl מישהו שמע עליו?? אולי מישהו שמע אותו?? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by shuy,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=609177&sid=127

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. Started by stone cold,

תגידו איך הסרט -אפוקליפסה אכשיו?

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by menihen16,

שלום לכולם...רציתי לתת לכם את הרדיו שלי... רדיו ממש טוב.. תמיד יש מוזיקה..כשמשעמם יהיה לכם מה לשמוע (: עכשיו בשידור, אלי אליהו התותחח.. שיהיה לכולם האזנה נעימה..כל מי שיכול..שיאזין ויפרסם..בבקשה.. (: אתר הרדיו: http://radio-remix.net/ תגידו לי מה אתם אומרים על העיצוב?.. בעוד כמה ימים אני מעלה עיצוב פלאש חדש..משהו יפה (:

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by aviel1988,

אשמח לקבל מחברי הפורום המלצות לאתרי חומרה ותוכנה רציניים ואני מדגיש רציניים ברחבי הרשת שמהם אוכל להרחיב את הידע ולהתעדכן בכל הקשור בנושא. (אם מישהו מכיר גם אתרים טובים בנושא שפות תיכנות אשמח לקבל כתובות.) תודה רבה! *אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אבקש להעביר אותה לפורום המתאים, פירסמתי את האשכול בפורום זה כי זה הפורום שמצאתי לנכון לפרסם בו*

13. Started by GanJaval,

יש לי יומהולדת עוד שבועיים בערך ותאמת אין לי מושג מה לבקשששששששששששששששששש אני יהיה בן15 ... תנו רעינות דברים למחשב אני לא נירא לי צריך יעני אולי איזה תוספות אבל ככה כרטיסי מסך וכל השטויות האלה לא ... פלאפון גם לא ..... ובקיצור תציאו רעיונות אבל גם לא משהו ב 10000 אלף שקל משהו בסביבות ה 1000 שקל

• 11 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by dark_zero,

תביאו לי בבקשה חנויות מחשבים טובות באזור הקריות וחיפה חוץ מ-KSP וIVORY

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by Real_Me,

לפני שאני קונה אותו בעיקר לצורך צפייה בסרטי SVCD לא ברור מהפרסומת שלו אם זה המצב. גם לא מצויינת תמיכה ב-VCD. חיפשתי בגוגל לפי הדגם ולא נמצא דבר! הוא נמכר ב-DUTY FREE ב-100 דולר לפחות עד לא מזמן. כרגע מה שמוצע שם זה LG DV-6842P ב-120 דולר שזה מה שכתוב עליו : "מתאים לדיסקים מכל הפורמטים: CD AUDIO,VCD,DVD" וגם LG DM-4941P שגם לא מצויין SVCD ב-200 דולר. יכול להיות שאף מכשיר לא תומך בזה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  16. אז ככה חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אתה שמפרט על האתר הזה יותר מידי ואת החומר שאני צריך אני בדרך כלל קונה מאיביי אבל שם לא מצאתי את מה שאני מחפש האם אמזון עובד פחות או יותר כמו איביי? איך אני יכול לדעת אם המוכר שולח לישראל? זה מה שאני רוצה להזמין בעיקר: http://www.amazon.com/Filstar-Gasket-Kit-Disconnect--Rings/dp/B003TQOHBK/ref=sr_1_2?s=home-garden&ie=UTF8&qid=1303722390&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. שלום לכולם, לפני חצי שנה בערך שמתי-לב שאני יכול לקבל חשבון Premium באתר ראפידשייר ל-30 יום ויש לי כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות ב-FAQ שלהם באתר. שמעתי שבחשבון Premium אפשר להאריך את התקופה ב-30 יום ע"י 1,000 נקודות. בשביל ליצור חשבון פרמיום חינמי אני צריך 10,000 נקודות לחשבון האספן שלי(עכשיו יש לי בערך 8,900). רציתי לדעת אם אני אעביר את הקבצים שלי מחשבון האספן לחשבון הפרמיום ואקבל תוך פחות מחודש 1,000 אני אוכל להאריך את התקופה שלו ב-30 יום? השאלה מופנית אך ורק לאנשים שעשו כבר חשבון פרמיום חוקי ויכולים לומר לי את התשובה. כי אם אני אעביר את הקבצים הם ימחקו מחשבון האספן שלי. וזה מאוד חשוב לי.

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  18. נתקלתי באתר של החברה www.trg.co.il, המחירים די זולים אבל מעולם לא שמעתי על החנות. מי מכיר? תודה.

19. Started by Shadowman,

ואיך השם הזה קשור לשם אולג! לכל העוזרים תודה!

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by pdalex,

PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? שמעתי ששואלים על אנלוגיות ותרשימי זרימה - מישהו יכול לפרט מה זה תרשימי זרימה? מה שואלים? בבקשה עזרה.. ממש חשוב לי להתקבל.. תודה רבה לעונים

22. Started by Doctor Robert,

היית לי פעם כזאת תוכנה במחשב ואיכשהו היא נעלמה לי. אני זקוק לתוכנה שתוכל להפוך קול של גבר לקול של אישה או קול של שטן עם כל מיני אפקטים. שכחתי את השם של התוכנה שהיית לי על המחשב, אבל היא בדיוק היית עושה את זה. נדמה לי השם שלה היה משהו עם AVS אבל ממש לא בטוח.. למישהו יש משהו בסגנון?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. ישבתי קצת באוטו וניסיתי להבין איך, אבל כניראה שפיספסתי משהו ואין לי כוח לשבור את הראש אז החלטתי לשאול כאן לפני שאני שובר את הראש (ואולי גם משהו באוטו). מישהו פה יודע (מניסיון אם אפשר) איך מגיעים למצב שבו אפשר להחליף את הרמקולים הקדמיים ברכב? לא הבנתי איך מגיעים אל מאחורי הפלסטיקה אל הרמקולים הקיימים... ואם כבר, אז מישהו יודע איזו מידת רמקולים מתאימה שם? אם לא יהיו פה תגובות עד מחר בערב אני אקפוץ לצלם את החלק של הרמקולים הקדמיים באוטו ואעלה לפה את התמונות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by BlackDiablo,

Love comes again (Tiesto vs. Offer Nissim) סתם הוספתי BEAT נחמד לפי OFFER NISSIM בשם של השיר אתם כבר יודעים של מי הBEAT http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=1PDNBCXKT50N43T8C94XFKHM1P

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by uzi_sch,

הרצאה של 10 דקות על מה חשוב בחיים... כשהמרצה שלך גוסס. Randy Pausch reprising his Last Lecture: http://video.google.com/videoplay?docid=8577255250907450469 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים