עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  2. היי לכם, על לוח האם שלי יושב מעבד של AMD (Ryzen7 3700X מ-2020) בעל תושבת AM4. המאוורר של גוף הקירור שלו (שסופק עם המעבד) רועש מאוד, ואני רוצה להחליף אותו. האם ניתן להחליף רק את המאוורר ולא את כל גוף הקירור? על איזה מאוורר/גוף קירור שקט במיוחד תמליצו? תודה מראש!

3. Started by nice-1,

www.purevolume.com/STANGA להקה של חברים, מתחילים לגדול, תכנסו, תשמעו, תהיו לי בריאים.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by xtract1,

כמו בכותרת...איך אני יכול לארגן שהTASK MANEGER יופעל עם עליית הווינדווס?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by David_Beckham,

חברה לא בא לי טוב רק כשאני חושב על מילואים אני שנה וחצי בצבא משמש כנהג יחידה פרופיל 97 אין לי בעיות גופניות אני רץ מתמיד להישאר בכושר בקיצור אני צריך להוריד פרופיל או שיש למישהו רעיונות אחרים להוציא פטור ממילואים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by nehmia,

באיזה גיל אפשר להוציא רישיון לנשק?

• 11 תגובות
    • 755 צפיות
  7. תגובות בונות יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. הכתובת הייתה פעם www.simpletech.co.il החנות נמצאת בישוב ליד חדרה שאני לא זוכר את שמו. לבעלים שלה קראו מני. מישהו יודע אם החנות הזאת עדיין קיימת?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  9. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את רשימת השירים שמיתגנים ב "צא'ט פרוייקט Y"? תודה רבה לכול העוזרים!

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by redti,

למי שלא יודע התחילה העונה השנייה של נמלטים בפרק האחרון ראיתי משהו מוזר.. שאחד הדמויות שקטעו לו תיד עם הגרזן השיג טיפול רפואי שבסופו היד חוברה הזרימת דם והעצמות חוברו והיד שלו כאילו חזרה לפעול.. דבר כזה הגיוני.. ? נ.ב היד הייתה בהקפאה נניח כ 10 שעות

11. Started by erez20,

1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by imac,

אני רוצה לטוס לחו"ל ב"ה בעוד חודש בערך, התאריך גיוס שלי הוא ב 4.12.07, האם יעשו לי בעיות בשדה תעופה ?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by xtract1,

העונה הרבעית של ד"ר האוס התחילה! מתנה משמיים! http://www.imdb.com/title/tt0412142/episodes#season-4

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by artyom,

הם פתחו ערוץ שבו הם מגיבים על כל מיני דברים במלחמה, מומלץ מאוד, בנוסף לזה, הנה מייל שקיבלתי. לאחרונה צה"ל פתח ערוץ ביוטיוב. דבר זה נועד על מנת לתת לעולם מבט קרוב יותר וישר (שלא דרך התקשורת שמראה מה שמתאים לה) למה שקורה ומה אנחנו עושים בעזה. מלחצים כאלה ואחרים הנהלת יוטיוב רצתה להסיר את הערוץ. מה שיכול למנוע מהדבר הזה לקראות זה כניסה של אנשים בכמויות רציניות לסירטונים והמלצה עליהם! זה לוקח כמה שניות. תעשו זאת על מנת לעזור בצה"ל במעקב התקשורתי בעולם! פרסמו את הערוץ לחברים שלכם וכנסו בעצמכם! http://www.youtube.com/user/idfnadesk

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  15. המפתחים של נגן המדיה הפופולרי לא אוהבים, בלשון המעטה, את הקישור הנרחב שנעשה בין התוכנה שלהם להזרמה של תכנים פיראטיים, ומבטיחים להילחם בתופעה ביתר שאת אם אתם מכירים את תוכנת ואפליקציית ה-Kodi, יש סיכוי לא רע בכלל שאתם גם מודעים ליכולתה להזרים מגוון גדול מאוד של תכני וידאו פיראטיים, בעזרת תוספים שונים בהן היא תומכת – דוגמת זה של Popcorn Time ורבים אחרים. עם זאת, אנשי התוכנה ממש לא מרוצים מהמצב בו שמה הפך לשם נרדף לצפיה בתוכן בלתי חוקי – ומתכננים להילחם במגמה בהקדם. בפוסט עדכני באתר הרשמי של התוכנה, מסבירים אנשיה כי השמות Kodi ו-XBMC (שמו של הארגון ושמה הקודם של התוכנה) מתנוססים בגאון ברחבי הרשת על מוצרים שכל מהותם היא להציע תוכן פיראטי, וגורמים לקישור אוטומטי בין …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by domiel,

מישהו יכול להמליץ על סרטים שמוקרנים בקולונע?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. אני בן 18+ כרגע לומד יג' ברחובות כך שאני יכול לעבוד רק בימי שישי אני עצמי מיבנה אבל אני יכול לעבוד גם ברחובות או אשדוד מישהו מכיר מעסיק שמחפש עובדים?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by iakovl,

היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  19. רציתי לאחל לכל מי שעושה היום בגרות 5 או 4 יח"ל הרבה בהצלחה... אם כבר עשיתם אותה יותר מוקדם אז חפיף...אני עושה אותה היום ב 6 בערב... ואם כבר אני פה אז אולי יש לכם הצעות לריכוז גבוה בעת המבחן,שיטות פתירת המבחן או לפני שאני מתחיל לפתור,או טריקים למיניהם ,ככה שאני יעשה את המבחן בצורה הטובה ביותר ללא בזבוז זמן מיותר.. אשמח לשמוע הצעות...תודה ;D

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by NadavAfuta,

היי, ברצוני להוכיח לאדם כלשהו, שמחשב שבזמנו נקנה בכסף רב, מספר שנים לאחר מכן, כבר לא שווה שליש ממנו, לכן: אבקש מהמומחים פה בתחום, להעריך כמה שווה המפרט הנוכחי, שכתוב בצידי ההודעה הזו. לא ידעתי היכן לפרסם את ההודעה הזו, אז הרגישו חופשי להעביר אותה.

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by aldema,

הורדתי את הפרק של אתמול ושל שבוע שעבר :lost.207.hdtv-lol.[VTV](1).avi ושאני מנסה לפתוח את הסרט הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ ואת הפרקים הקודמים הוא כן מצליח לקרוא... מישהו יכול לתת קודקים מעודכנים??

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by the red dragon,

יש שביתה מחר הוא לא ??? אני מבולבל!?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  23. Started by Lost Spirit,

אין מה לראות וכל הסדרות בפגרה וגם טופגיר האהובה :'( (יצא חרוז אפילו )

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by nimrodh,

יצא פורום מוסיקה חדש ובאמת מעולה של כל הסגנונות! כולם להרשם ולהגיד שנמרוד הביא לכם: http://www.tonnez.net/index.php

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  25. איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב. ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx. לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox. המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file". אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים). להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה. ובשביל לשטוף את הע…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים