כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה להכין הדפסים על חולצות.. איזה מדפסת אני צריך ?איזה מכבש אני צריך? איזה סוג של דפים אני צריך?? איזה כלים וחמרים אני צריך בדיוק? ומאיפה אני משיג אותם? ומאיפה כדי?? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חג עצמות שמח לכולם! ספרו מה עשיתם אתמול בערב .. אני עשיתי על האש עם חברים .. קנינו בשר ב400 שקל ל10 אנשים בערך .. לבבות, כבדים, פרגיות המבוגרים, בשר כבש ובקיצור היה הכל !\
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? כל המיילים שמגיעים הם נרשמים שעה אחת קדימה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למה נועדה חיה זו?! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, כפי שציון בכותרת אני צמא לסרטים חדשים, העדיפות היא קומדיות טובות וחדשות, שאר הג'אנרים גם כן מתקבלים ,אז יאללה תתחילו להציף, תודה מראש! ליאור.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר רוצה לבוא לבקר בארץ וביקש ממני לעזור לו במציאת מלון טוב במחיר שפוי (רצוי כמובן באיזור גוש דן עם עדיפות לת"א - בכל זאת תייר...) מישהו יכול להמליץ על אתר (או אפליקציה) להשוואת מחירי מלונות? את כל הגדולים והמוכרים בעולם אני מכיר (booking, trip advisor, expedia, trivago וכו'...) השאלה איזה כאלה יש בארץ? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה, כמו שאתם בטח יודעים חצי גמר צלסי ברצלונה נפל על יום השואה, מה שמנע את השידור שלו ואילץ אותי לראות את המשחק באתר שמצאתי בגוגל וכל כמה דקות היתה תקיעה ובדקה 80 הוא הפסיק לפעול. חיפשתי ב10 הדקות הנותרות משהו בגוגל אבל לא מצאתי משהו בלי פירסומת שקופצות כל שניה ותקיעות הרבה יותר גרועות מהאתר הקודם. עכשיו חצי גמר מינכן ריאל נופל על יום הזיכרון, ואני רוצה להגיע מוכן... אם מישהו מכיר מקום חינמי באיכות טובה שלא ניתקע כל רגע ובלי פירסומות שכל שניה עולות אני אשח לקבל עזרה. (שמעתי גם שיש תוכנות לזה אבל אני לא מכיר) (יש לי מהירות 10 מגה) תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בנרו ורוצה לצרוב קובץ ISO ל-DVD... הבנתי שיש דרך שהוא "יפתח" את הקובץ בצריכה ואני אקבל דיסק של תוכנה רגיל מוכן להתקנה... יש מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שנייה? תודה מראש, אור.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הצלחתי 7 מתוך 20. http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/body/interactives/senseschallenge/
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מחפש את הוידאו של הגמר של התחרות הטבעות של ה-NBA. למישהו יש את זה באיכות טובה, לא מצאתי משהו נורמלי עד עכשיו - רק ב-YouTube כמה דברים, אבל לא באיכות משהו... אני רוצה להמיר את זה ל-N73, אבל זה כבר אחר כך... תודה רבה למי שיעלה את הסרטון, אדם
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
חח מצטער אנשים זה פשוט כי אני חדש ואני לא מבין המון מהמושגים ודברים שאתם אומרים פה :s05: חלק מהאנשים אומרים פה דברים כמו "התקציב שלי הוא עד 3K" מה זה ה K הזה בדיוק?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין בשעון דיגיטילי שאפר לרכוש בארץ.... חשבתי על קסיו, אוליי מסדרת ה PROTREK?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ובכן אני לא ממש בקיא ברזי הבנקאות, תחום שקצת יותר מדי מסובך בשבילי עם כל הפקמים והשטויות למיניהם אז בטח יש אחד מאנשי הפורום שיוכל לעזור לי. שאלתי היא כזו, נגיד ויש לי סכום מסוים,(לצורך העניין 1,400,000 ש"ח)ואני רוצה לסגור אותו כל פעם לחודש אחד כך שאני אוכל להוציא כסף ביום אחד כל חודש, אני רוצה לדעת מה יהיה סכום הריבית החודשית שאותה אני אוכל להוציא מהחשבון מבלי לפגוע בסכום ההתחלתי של הקרן.(כלומר לחיות מהריבית כמו שאומרים.) תודה למי שיאיר את עיניי.
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/Cee-Gee-Productions/video/x1qw98_codeguardian/1 הוא עשה את זה לבד
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הקלטתי מהפלאפון של בת-דודה שלי - קטע קצר... הוא שר בערבית משהו על אולמרט ... אני חייב למצוא את השם של זה... זה מצחיק ואם משהו יכול לתרגם יהיה נחמד... צירפתי את הקטע MP3 מכווץ ב-rar: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני כול הזמן נקרע מחדש שאני רואה חלק מהחתימות שלכם- תביאו לינקים לפוסטים הזווים/מטומטמים/מצחיקים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אין מה לראות וכל הסדרות בפגרה וגם טופגיר האהובה :'( (יצא חרוז אפילו )
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.phys.ncku.edu.tw/~htsu/humor/fry_egg.html לא יודע אם להאמין לזה, אבל זה מצחיק בכל מקרה.
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה של רבע מיליון משתמשים ועדיין לא יודעת לחשב תרגיל פשוט. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…
-
- 8 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בדחיפות גרפים מספריים על כל חברת מחשבים באינטרנט שיכולה לספק אותם [רק חברות מהארץ בעלות סניפים, ושיהיו בעלות רישיון יבוא מחברות יצור כמו הרקולס וכדומה]. הכוונה היא לגרפים מהחברות - פנדס, פיסיאיץ', זיגזג וכדומה. גרף אחד או שניים יספיקו... לא משנה מה נושא הגרף....רווח / הפסד / השוואות וכו' מטרת הגרפים היא לעבודה. תודה מראש, אבי.
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-