עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by menihen16,

שלום לכולם. פרצו לי לאיחסון של האתר שלי ושינו את הסיסמא רציתי לדעת אם מישהו יוכל לפרוץ ולתת לי את הסיסמא ששמו? זה חשוב לי מאוד, האתר של הרדיו שלי מאוחסן שם ומחקו לי הכל. www.Radio-Remix.co.il זה לא עובד, כי מישהו מחק את הקבצים ושינה סיסמא ! וגם כשאני הולך לשרת עצמו( לא דרך כתובת הDNS) זה לא עובד http://84.95.241.33/~menihen מי שמוכן לעזור לי, שיגיד ואני אשלח לו את הפרטים של הFTP. אם אסור לעשות כאלה דברים כאן, אני מצטער וזה לא יקרה שוב. אם זה לא מתאים לכאן, אנה מכם, תעבירו לפורום המתאים. תודה, מני חן.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  2. אני מחפש את הפס קול לסרט הפצצה הזה Cellular מישהו שיביא לי לינק או שמות השירים! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. טוב אז ככה, בתחילת השבוע שלחו לי את ה Gmini 400 מאנגליה דרך דואר אוויר. מי ששלח לי הצהיר שתוכן החבילה הוא עד 250 ליש"ט בגלל שהוא עשה ביטוח על החבילה והיא היה חייב להצהיר. אם הוא היה מצהיא שהחבילה שווה 50$ אז לא היה לי ביטוח ואם היה קורה משהו אז הייתי נדפק. אבל עכשיו גיליתי שבכל מקרה נדפקי כי אני אצתך לשלם מיסים. מה אני עושה עכשיו? כמה אני אצתרך לשלם? יש דרך להוציא את זה בלי לשם? עדיין לא קיבלתי בקשה לתשלום.. אני מעריך ששבוע הבא אני אקבל מתישהו.... אני מחכה לנגן הזה כבר הרבה זמן ועד שהוא מגיע הוא נתקע... איזה באסה..

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  4. מישהו מציק בצורה חוזרת, יש לי דרך לדעת מי זה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by ליאור שמש,

איך אני שם תמונה שכולם יכולים לראות? האמת שאני שואל את זה בגלל שכשאני מתייעץ עם אנשים בפורום לגבי המחשב שלי אני רוצה שידעו במה מדובר...

6. Started by The UnKnown,

thats it... just tell me anything you know, i would like to hear... Thnx !

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by BedBoy,

רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  8. היי, אני משתמש בנרו ורוצה לצרוב קובץ ISO ל-DVD... הבנתי שיש דרך שהוא "יפתח" את הקובץ בצריכה ואני אקבל דיסק של תוכנה רגיל מוכן להתקנה... יש מי שיכול להסביר לי איך עושים את זה שנייה? תודה מראש, אור.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by tdknight,

האם ניתן למצוא איפשהו גדלי אוכלוסייה בערים שונות בישראל לפי שנה? (בעיקרון אני צריך מ-1948 עד 2008 בדילוגים של 10) או גרפים כלשהם?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by nice-1,

www.purevolume.com/STANGA להקה של חברים, מתחילים לגדול, תכנסו, תשמעו, תהיו לי בריאים.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by bykeking,

אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by shmel,

זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. קורה לכם? מה עושים?

14. Started by emil57,

אנשים מי שיכול שיוריד בקשה תשיר של שגיב כהן "אלייך" ויעלה את זה לפורום כמה שיותר מהר..!! זה דיי דחוף.. תודה רבה..!! (מי ששואל למה אני לא מוריד את זה לבד או כל דבר שיצוץ לכם בראש, זה מכיוון שהאימיול נידפק אצלי וגם האיי סיי אז ככה שאין מצב שאני מצליח לארגן תשיר הזה ללא עזרתכם..!! תודה רבה לכול העוזרים..!!!

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  15. ערב צח ומוצלח. יש לי פרוייקט קטן שאני זקוק לעזרה בו, הפרוייקט כולל שפות PHP וכדומה ואין לי כל כך מושג בשפות כאלה. אז אני מחפש אדם עם זמן פנוי (לא יותר מדי אבל מספיק), עם רצון לעזור ולתרום, בעל ידע בשפות PHP, SQL, HTML וכדומה. עדיף ידע בחומרה. אנא פנו לאיי סי קיו שלי לשאלות וכדומה- 71349756 scorp. עריכה- לציין בבקשה בבקשת האישור באיי סי קיו תיכנות או משו כזה..... אחרת אני פשוט סוגר 8)

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by Computertalk,

שלום התחום שבו אני מתעסק קשור למחשבים - רציתי לדעת איזה קורסים כדאי לי לקחת על מנת להוסיף קצת ידע ושזה יראה טוב בקורות חיים, חשבתי בכיוון MCSE.. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות? אולי להתחיל עם A+? אני לא חושב על זה כקריירה אבל קצת רקע טכני בהחלט לא יזיק... מחכה לתשובה...

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by David Nachum,

שלום לכל שוכני הפורום מנהלים וגולשים כאחד, אני חייב לציין שאני גולש באתר הזה כבר כמה שנים ואף פעם לא היתאכזבתי מהעצות של המנהלים !!!כל הכבוד לפי ידעתי האתר הזה הוא בין המובילים (אם לא ה-מוביל) בתחום החומרה בישראל. יש כתבות, מומחים, מיליון גולשים וכו' ... אבל אני חייב לציין שהעיצוב הכללי של הפורום ממש לוקה בחסר! העיצוב לא הישתנה שנים כאילו שכחו ממנו הצבע האפור עכבר שולט בגדול והלוגו משעמם ישן ופשוט. חבל לאתר בכזה קליבר!!! מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור...? אני מצטער אם אני פוגע במישהו, המטרה שלי היא רק לתת ביקורת בונה בשביל לשפר את האתר המעולה הזה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by erez20,

1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Galos,

שלום , אני מעונין לרכוש משקפי שמש , בדיקה של העלויות בחנויות בארץ ובחול העלה הפרש לא קטן של כסף , ההפרש עומד על 200 שקל וזה כולל את המשלוח של המשקפיים לארץ. רצית לדעת האם במכס אני אצטרך לשלם עוד תוספות של מכס או מע"מ (לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר שלהם). האם התשלום של המשלוח (קצת יקר בין 27 ל37 דולר, תלוי מאיפה אני מזמין - מגיע דרך USPS) כולל את המע"מ או איך שלא קוראים לתשלום במכס? אם אזמין מחו"ל זה יהיה דרך EBAY יש שם גם חנויות שמוכרות ואני מתכוון להזמין דרך חנות , עלות המשקפים היא כ 140 דולר כולל המשלוח. מה עוד צריך לדעת על משלוח לארץ ועלויות הכרוכות בכך? האם בכלל מומלץ או לשלם את ההפרש של ה200 שקל(זה עוד תוספת של 50% לערך שלהם מחו"ל)? תודה מראש לעוזרים , גל

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. תודות לעזרתו האדיבה של vatos יש הקלטה זמינה: www.vl.rehost.co.il/ooopsi/tiar.avi הקודק זמין כאן: http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml תהנו...

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  22. באינטרנט אקספלורר ,אפשר פשוט ללכת לקבצים ולשמור אותם ,איך אני עושה את זה בfirefox ?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. שמעתי שיש עוד גרסה לקליפ המרגש ONE של METALLICA ?? שמעתי גם שדי קשה להסיגה אז אם למישהו יש או יודע מאיפה להוריד או לפחות על מה הקליפ אז בבקשה תיידעו אותי פה... תודה 8)

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שלום חבר'ה, כפי שציון בכותרת אני צמא לסרטים חדשים, העדיפות היא קומדיות טובות וחדשות, שאר הג'אנרים גם כן מתקבלים ,אז יאללה תתחילו להציף, תודה מראש! ליאור.

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  25. יש מצב להשיג את זה ב אמפי 3? את ה "כל שעה כל שעה אי פוד נאנו כל שעה..."

• 4 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.