עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Raanan30,

היי חבר'ה. לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו... נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי. יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!) בתודה!

2. הקופסא היתה פתוחה, המוצר לא חדש, כמה צלעות קירור היו קצת עקומות יישרתי אותם בעצמי דחפו את זה לבפנים שמו סלוטפ בצדדים לא רוצה לפרסם כרגע את שם החנות כי אני מברר איתם לגביי זה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by hedva,

ג'ון מקיין בצרות: בתה בת ה-17 של סגניתו, שרה פיילין, בהריון מחוץ לנישואין יום שני, 1 בספטמבר 2008, 21:22 מאת: נטשה מוזגוביה, ארה"ב, TheMarker.com פיילין נבחרה על ידי מקיין, בין השאר, בשל היותה שמרנית המתנגדת להפלות

4. Started by tdknight,

האם ניתן למצוא איפשהו גדלי אוכלוסייה בערים שונות בישראל לפי שנה? (בעיקרון אני צריך מ-1948 עד 2008 בדילוגים של 10) או גרפים כלשהם?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by COca,

שלום. עד עכשיו הזמנתי רק מ2 חנויות ונשארתי שם בגלל השירות הטוב. לאחרונה חנות אחת איכזבה אותי ומבקרה ראיתי את PChardware עם כמה מוצרים במחיר לא רע בכלל , השאלה שלי היא , איך הם בשירות , אני יכול לסמוך עליהם? תודה.

6. מישהו יצר איתי קשר כנציג של חברה מסוימת, רציתי לדעת אם יש דרך לאמת שאכן יש חברה כזאת? זהו, שכחתי להגיד, בגוגל לא מצאתי זכר.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  7. אורח G.I.JO

http://www.ebaumsworld.com/aidolvirgin.html http://www.ebaumsworld.com/shebangs.html

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by xtract1,

אנשים הדמויות וכל התמונות שמופיעות על הקופסאות של הכרטיסי מסך מדהימות! למישהו יש קישור לתמונות או לאתרים עם תמונות כאלה? באיכות טובה לפחות?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. אחרי שבועיים מפרכים של חזרה מבית ספר... ציפייה לאותה התראה שהחבילה שלי הגיעה מלאה בכל טוב ערך המוצרים 150$ ערך המשלוח 50$ היום זה קרה... הגעתי הביתה עייף כתמיד ועל השולחן ראיתי מכתב רשום מהיר אקספרס מהדואר שבו היה 3 העתקים של הקבלה שנכתבה ביו יורק באותו זמן שעשיתי את ההזמנה הוספתי הערה או יותר נכון בקשה לכתוב שערך החבילה קטן מ-50$ כדי שלא האלץ לשלם מס ובאמת הנשמות :-* כתוב שערך החבילה ה-10$ ועוד דף בכותרת גדולה כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ריאשונה שבו כמה פרטים של ההזמנה וכל מיני סעיפים על שחרור מהמכס בעברית כמובן... קצת בלבול מוח... מישהו יודע מה אני אמור לעשות כעת?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by TeaTime,

השאלה בכותרת... אני כבר חצי שעה מחפש ולא מוצא!

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  11. זמר, כותב, מלחין ומנהל להקה קנדי טס בארה"ב בחברת United Airlines יחד עם חברי הלהקה שלו. מחלון המטוס ראו איך נזרקות הגיטרות היקרות, ואנשי החברה לא טרחו להתיחס להתראותיו. כמובן שהגיטרה היקרה נשברה ולא יכל להופיע איתה. הוא לא רצה "פיצוי על עוגמת הנפש" ואפילו לא על הפסד הכנסות פוטנציאלי. הוא בסך הכל ביקש שישלמו את עלות התיקון 1200 דולר. הם טירטרו אותו כמעט שנה בתשובות שליליות ומתנשאות, כנראה במגמה להתיש אותו עד שימאס לו, שהרי מה הוא לעומת החברה הגדולה ומשאביה מול הלקוח הקטן אם יעז לתבוע אותם. אז הוא באמת הותש ונמאס לו. אבל אז הוא כתב עליהם שיר: בתוך יומיים הקליפ זכה בלמעלה ממיליון צפיות, וזכה לדקות שידור ארוכות ויקרות בתחנות רבות בארה"ב כולל ברשתות כלל ארציות …

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  12. או.. אני סטודנט בטכניון ומשכיר דירה. אם יש לכם כונניות, מגירות, ארונות קטנים, דברים לבית, קרשים לשבת עליהם D:, שרפרפים, כיסאות מחשב, חלקי מחשב ישנים, או מחשבים שלמים ישנים (מסך גם בא לי טוב), תמונות לשים על הקיר, או כל דבר אחר שיכול להפוך את החדר\דירה למקום נחמד יותר. מוכן לשלם בגבולות הטעם הטוב, אבל אין לי $ מיותר בתכלס. רק אם יש לכם משו ישן שאתם לא צריכים ובסגנון, אני גר בנשר. נ.ב. נשמע דבילי, אבל בכל זאת D:

13. Started by Nahum2,

מי שממשיך את לימודיו בכתה יג צריך לתחום על תשעה חודשי קבע נוספים -בתמורה לדחיית השירות. מי שלא חותם מגייסים אותו מייד. משום שקפצתי כתה לא ימלאו לי 18 עד לממש הימים האחרונים של י"ג כמעט בטוח שכל הבחינות והפרוייקטים יסתיימו עד אז(הם לא יכולים להחתים אותי לפני שאני אהייה בן 18). אז האם אני יכול פשוט לגמור את י"ג ולסרב לחתום אחר כך? או אולי אפשר לשכנע את הצבא שמשום שבעצם לא קיבלתי שום דחייה אני לא צריך לשרת בקבע? או אולי עדיף פשוט לשרת?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by Culandur,

.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by prince amir,

הייתי רק רוצה להגיד שלמרות KSP חנות די זולה וקונים שם המון, יש להיזהר עם מה שקונים. בניגוד למה שרבים חושבים , KSP כן קונה את מוצריה לבד מחו"ל מספקים שרובם מוכרים את המוצרים ב OEM לרוב וכן גם חלקים מתוקנים מחדש , מה שאין חוק שאוסר בארץ. המון תלונות קיבלתי מחברים על כך שמוצרים כגון מעבדים וכן שעבדו, נגמר האחריות ברגע שעזבו את פתח החנות. למרות שקניתי המון מוצרים מהם ולא היו לי בעיות ודי מרוצה אני מסה"כ של המחיר ליחס המוצר, יש לשים לב 4 פעמים ולבדוק עם לא שווה לקנות מוצר מחנות אחרת גם עם ההפרש הוא בעוד 50 או 100 ש"ח ולקבל אחריות יותר טובה.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  17. לשוק האירופאי...לא הישראלי ולא האמריקאי. תאריך מדוייק אם אפשר...למרות שגם חודש כללי יהיה טוב אם לא במקום להעביר בבקשה ולא לנעול. תודה מראש לעוזרים. המכשירים הם: Samsung P850 Samsung Z700

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר פורטלים או אתרים אמינים שמקבלים פידבקים והמלצות ע"י אנשים שטופלו אצל רופאי שיניים, או יכולים לתת המלצות לרופאים אדירים בארץ? אני פשוט נפלתי לכמה רופאי שיניים על הפנים ולא יודע איפה לחפש (גם בגוגל מצאתי כמה אבל נראה שזה המלצות לפי תשלום לאתר ) אני מוכן לנסוע אפילו עד אילת בשביל הרופא שיניים הטוב בארץ... אני כבר אובד עצות ומחפש כבר חודשים אני אשמח לכל תשובה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by haifaboy,

מישהו הבין מה הולך שם ?? למה יש לי הרגשה השינוי שהם עשו יעלה ללקוח יותר ??

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by domiel,

מישהו יכול להמליץ על סרטים שמוקרנים בקולונע?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  21. היי למי שלא יודע, מאז תקופת הטלפון הדיגיטלי אפשר לשלוח הודעות SMS הביתה (גם מי שאין לו מכשיר דיגיטלי יכול לקבל הודעות, תנסו ממש מצחיק) אז אני מנסה לשלוח מהICQ לבית וזה לא נותן. למישהו יש דרך? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  22. יש מצב להשיג את זה ב אמפי 3? את ה "כל שעה כל שעה אי פוד נאנו כל שעה..."

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  23. בדיוק סיימתי לצפות בשני הפרקים הראשונים של העונה החדשה, ואני חייב לציין שהאכזבה די קשה :-X. הסדרה הולכת בכיוון של נמלטים, סמולוויל וכל סדרה אחרת שנחשבה בהתחלה לאיכותית, ואז החליטו לז**** את האמא שלה במריחה של עונות מיותרות. כבר לא מצפה להמשך הפרקים של "גיבורים" אפילו, כנראה תמשיך באותו קו מטומטם, מריחה מיותרת וסתמית. הסדרה "אבודים" היא הדבר הדפוק הבא.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים