עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DarkRise,

שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. [glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by Ariel Style,

חדש כאן.. אני יהיה פעיל בעיקר בפורום מפרטים, יש לי ידע פחות או יותר בנושא ואני ינסה להעשיר אותו מממ אז שלום ;D

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. איפה אפשר לקנות חולצות פוסטרים לונגים וכו' של להקות Metal כגון Nightwish, System of a down וכו' בתל אביב?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by udicol,

עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by PhP dUdE,

אהלן,אז ככה. קודם כול תודה לנרגילה שנתן לי את הטיפ על איך לתקן את המיכל של האנטי פריז,בנתיים מחזיק טוב אוקי רציתי לשאול כמה שאלות. 1.איזה פילטר זה בדיוק? ומה התפקיד שלו? 2.איפה בארץ יש body kits וכמה בערך עולה אחת? 3.האם אני אראה כמו ערס בתוכה? :-\ ולסיום סיפור אישי שלי. יום אחד מילאתי דלק ועל הדרך הוספתי תוסף דלק שמנקה את האינג'קטורים. נסעתי בערך 5 דקות החנתי את המכונית והלכתי לחבר שלי. אחרי חצי שעה בערך שרצינו לנסוע אני בא להדליק את המכונית לא נדלקת עוד פעם,וגם הפעם לא נדלקת. בסוף קראתי לאבא שלי והצפתי את המנוע והינו צריכים להזיז את המכונית קדימה ואחורה בשביל לשחרר אותה. לא נעים,ולסיכום אם אתם מוסיפים תוסף כול שהוא תיסעו לפחות חצי שעה. אלא אם כן אתם רוצי…

7. Started by Sting,

למישהו יש אתרים עם רשימות מצעדים (שמתעדכנות לעיתים קרובות) של שירי RAP/house/MTV/trans/Rock (סוג אחד או יותר ) משהו בסגנון של אתרי הרדיו 99FM \100FM תודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  8. למי שרצה עוד הוכחה לזה שהחברות מעונינות למכור מכשירים בשביל לשמור על הריווחיות ולמה כדאי להמשיך ולעשות ניתוק זיקה: http://www.themarker.com/markets/1.679726

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by imac,

אני לקראת בגרות מחר, אני צריך עזרה... עשיתי לעצמי מן מבחן אבל אין מי שיבדוק... האם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי ? לעבור על המבחן ? לתקן מה שצריך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by kfirlion,

אני רוצה להשתמש בכרטיס האשראי שלי כדי לקנות עכבר, רציתי לדעת (מאלו שהזמינו בויזה מנועה) האם זה כדי להזמין משם ואם בכלל יש להם שירות טוב? עריכה: sooooooooooo איפה אני שואל חוץ מ-HWzone?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. הקלטתי מהפלאפון של בת-דודה שלי - קטע קצר... הוא שר בערבית משהו על אולמרט ... אני חייב למצוא את השם של זה... זה מצחיק ואם משהו יכול לתרגם יהיה נחמד... צירפתי את הקטע MP3 מכווץ ב-rar: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  12. חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  13. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אני לא מוצא את לוח בחינות הבגרות באתר משרד החינוך אז אם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה באיזו שעה הבגרות באזרחות מחר 23.06.05 אני אודה לו מאד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

אין מה לראות וכל הסדרות בפגרה וגם טופגיר האהובה :'( (יצא חרוז אפילו )

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  15. קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. הגעתי לישורת האחרונה, כל נציג מנסה לשכנע אותי שהמכון שאותו הוא מייצג הוא הכי טוב וכו' אתם בטח מכירים. יואל גבע נפסל כבר בהתחלה ולא בגלל המחיר. ההתלבטות היא בין קידום (הכי יקר) ולבין היי קיו, סמארט ואנקורי שממנו קיבלתי הצעה ממש נמוכה רק בגלל מקום העבודה שלי (2500 ש"ח במקום 4280 שזהו הסכום שאותו משלם חייל משוחרר ללא ואוצ'ר). צריך תגובות,הצעות,חוות דעת לגבי כל מכון שרשמתי מבעלי ניסיון או כאלו ששמעו,מכירים,יודעים וכו'. בבקשה זה די דחוף אני צריך להחליט עד מחר.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by Satlan,

שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  18. למי שמכיר את 2 הלהקות האדירות האלה.... אני מחפש עוד להקות בסגנון שלהם אז אם מישהו יכול להמליץ..אני אשמח!!! תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by harbinger,

למישהו יש את המפרט? האם ההצעה משתלמת? מישהו לקח אותה? תודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  20. Started by tomerco,

אני לא מאמין שצליחו לעשות את זה לmotobike.co.il כנסו לשם ותראו בעצמכם שימו לב בתמונה.. צולם היום ה2.11 ב18:00 http://img71.imageshack.us/img71/7851/8898xj0.jpg

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by Lev-UFO-Child,

:xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  22. את כל ההרצאות שם ועל מה מדובר? כי הפסדתי בגלל שלא הייתי בבית[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 13:04:50 ראיתי עכשיו את משה כחלון, אין על הח"כ הזה הוא פשוט תותחהייתי בהלם איך הוא אמר שמי שיפגע בתחרות בתחום התקשורת, הממשלה תפתח לו את התחת

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by igal_nazar,

קיבלתי במתנה ראוטר + מודם (במכשיר אחד) של חברת בזק. לסבתא שלי בבית אין אינטרנט אבל יש לה קו טלפון של בזק. השאלה שלי היא כזו: אם אני מחבר את הראוטר+ המודם לקו הטלפון, מצד אחד, ומהצד השני מחשב, אז יהיה לי אינטרנט בו?

24. Started by House M.D.,

אני רוצה להזמין חבילה מחו"ל(DealExtreme) . החבילה בשווי 20$ ומה שהיא מכילה זה אוזניית בלוטוס + דונגל בלוטוס למחשב , 2 מגני מסך ומגן סיליקון ל ipod touch . האם על החבילה הזו יגבו כספים במכס או שהמכס לא נוגעים בחבילות עם סכומים כאלו נמוכים?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.