עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Satlan,

שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  2. טוב אז ככה... יש לי רובה אוויר מקצועי עם הכדורים של ה4.5 מ"מ או 0.177 אינץ והביאו לי אותו מחו"ל אז אין לי רשיון בקרוב נגמרים לי הכדורים ושמעתי שצריך רשיון כדי לקנות אפילו כדורים!! למישהו יש מושג אם זה נכון? אם כן אז אם למישהו יש רשיון אני מוכן לשלם לו כדי שיקנה לי בבקשה תגיבו תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by אמיר יצחקי,

מהסרטון מכות הזה http://www.yikers.com/video_collection_of_kimbos_knockouts.html תוTה

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

תמליצו על סרטי פנטזיה כאלה, על ימי הביניים קסאמים מאגיה כישוף וכל זה, לא מכיר בכלל סרטים כאלה, סרטים בסגנון הזה אבל מותחים ואפלים כאלה (לא חייב)

5. Started by Reze,

משהו מכיר אולי באינטרנט מילון שיכול לתרגם לי מילים מעברית לערבית ספרותית.... תודה לעוזרים נ.ב אני חייב שזה יהיה בערבית ספרותית ...יש לי עבודה להגיש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

עדיף בעברית

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  7. Started by Ariel Style,

חדש כאן.. אני יהיה פעיל בעיקר בפורום מפרטים, יש לי ידע פחות או יותר בנושא ואני ינסה להעשיר אותו מממ אז שלום ;D

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

thats it... just tell me anything you know, i would like to hear... Thnx !

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by e-d-a,

היי שבוע הבא אחותי טסה לתאילנד ואני רוצה לבקש ממנה שתביא לי כמה דברים... אז חשבתי על איזה דיסק און קי של 8GB, וגם איזה נגן MP3 חדשני 20GB ומעלה (משהו כמו IAUDIO X5L או IPOD VIDEO) וגם הצעות מצידכם לכל דבר ששווה לקנות שם. והכי חשוב איך אני בודק אם שווה לקנות שם בכלל וכמה זה עולה?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by gunrhutjbha,

אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  11. בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. מישהו יודע איזה סעיף זה בחוק שאסור לפתוח מכתבים? המשטרה תעשה משהו? הגישו על זה אי פעם כתב אישום?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. Started by ליאור שמש,

איך אני שם תמונה שכולם יכולים לראות? האמת שאני שואל את זה בגלל שכשאני מתייעץ עם אנשים בפורום לגבי המחשב שלי אני רוצה שידעו במה מדובר...

14. מישהו מציק בצורה חוזרת, יש לי דרך לדעת מי זה?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מתגורר באיזור הצפון ורוצה לעשות הפתעה לחברה לכבוד יום הולדתה. אני מתכנן ארוחה במסעדה איכותית ואז משם אני רוצה להגיע למקום שבו יש נוף יפה וגם מקום לשבת בנוחות חבר שלי אמר לי שיש נקודה בחיפה שמשקיפה על המושבה הגרמנית (או משהו בסגנון,לא בקיא בענין) ויש שם גם נוף יפה וגם מקום לשבת (ספסלים ). האם אתם יודעים על איזה מקום הוא מדבר בדיוק ? כי הבחור לא בטוח במיקום בעצמו ואם אפשר אולי המלצות למקום אחר - הדרישות הם נוף יפה (נוף לילי ),מקום לשבת (מדשאות/ספסלים ) והמקום חייב להיות באיזור הצפון ומקסימום כשעה נסיעה מטבריה . נקודה אחת נוספת, אנחנו נגיע למקום רק בסביבות אחת בלילה תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  16. "בית המשפט זיכה את שי דרומי מהריגה" http://news.walla.co.il/?w=/1/1520138 האם באמת קרה משהו לבתי המשפט בארץ ? דרורי זכאי ,העבריין ההוא שדקר ילד במסיבה נשלח ל25 שנה בפנים ומתלבשים עכשיו על כל משפחות הפשע בארץ !!! סוף סוף מתחילים להרגיש שבתי המשפט מתחילים לעשות צדק במשפטים ולא הבדיחות שהיו עד עתה ! כל הכבוד !!! ועכשיו נותר רק להוציא מחוץ לחוק את כל יפי הנפש שמונעים עשיית דין עם פושעים ועבריינים כמו הנ"ל : http://news.walla.co.il/?w=/1/1520260

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by ליאור שמש,

יש לי דודים שגרים בניו יורק והם יכולים להביא איתם מחשב נייד אני צריך את עזרתכם כדי לדעת מאיזה חנות בחו''ל לקנות תודה..

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  18. היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  19. Started by Vidati,

שלום לכולם, לא יצא לי לראות אף סידרה ממש, חוץ מאנדרומדה (פה פרק שם פרק) עכשיו אני רוצה להתחיל לראות איזה סדרה ואני הלכתי לאיבוד... מה עדיף? אם מה להתחיל, מה היה קודם ומה לא... בבקשה תעשו לי סדר בראש כי אני לא יודע מה לראות קודם. תודה.

20. חיפשתי בהגדרות פרופיל, נאדה, כנראה שאני מפספס פה משהו... כן, שאלה שצצה לי פתאום אחרי כמה שנים טובות שאני בפורום... ? HELP!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by Tomy712,

שלום, אני רוצה לעשות לחברה שלי מתנה מיוחדת ליום הולדת. כפי שאתם רואים בכותרת אני מחפש מקום שעושה הדפס תמונה דיגיטלית. אשמח לשמוע מקומות שאתם ממליצים עליהם עם עדיפות לאזור הצפון, או אפילו מרכז. תודה,

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. כיום אני ברשת פרטנר..ולא סובל אותם. אני מעונין לעבור לרשת פלאפון. יש להם איזה מכשיר שאני יכול לקנות ללא התחייבות במזומן,ושהוא עולה פחות מ1200 ש"ח? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by yuval1101,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והדבר האחרון שנותר לי לברר הוא האים היצרן LEADTEK הוא יצרן טוב, אמין וכדאי לקנות כרטיס מסך שלו?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן

• 8 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.