כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים אל המחשב שלי החדש.? מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL-4-4-4-12 DHX - C2G6400C4H כרטיס מסך : LEADTEK Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מסך: LG L206WT HDCP
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם בגיל ההתבגרות העצמות בכף היד מתחברות או מתרחקות זו מזו?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחב חדש איפה כדאי לקנות?(אני גר באשקלון ) חשבתי על iqpc.co.il או skypc.co.il תודה
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
נתונות שתי פונקציות f ,g שמוגדרות מ N ל N ( מספרים שלמים וחיובים ) ידוע כי לכל n E N ו n>=2 מתקיים fog(n)=n-1 הוכח שהפונקצייה f היא על ( כלומר לכל איבר בטווח יש מקור , כלומר לכל y קיים x כך ש f(x)=y תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.knay.alona.k12.il//downloader.asp?file_id=162
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מהאתר של נייקי. עכשיו הכל הולך חלק עד ההזמנה, בייחוד בקטע של המספר טלפון. כל מספר שאני לא מקיש שם הוא נותן לי שגיאה. יש איזה קידומת מסויימת שאני צריך לתת שם? מישהו פעם הזמין מהאתר שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ממלחמת ששת הימים על החולות בסיני (שהם נטשו אותן בהמונים כדי לברוח יותר מהר)
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שבת שלום ! השאלה כזאת : תהי G קבוצה שהיא חבורה ביחס לפעולה בינארית * נניח שקיים ב G איבר u שמקיים לכל x ב G x*x=u לכל x E G א. מהו האיבר הניטרלי ? תשובה : זה פשוט , בכל חבורה יש איבר ניטרלי נקרא לו e אז e*e=u (לפי הנתון ) אבל e*e=e לכן e=u מכאן נובע שהאיבר הניטרלי הוא u ב. הוכח שהחבורה G היא חילופית . (פעולה חילופית היא אם לכל a ,b ו a*b=b*a מישהו יודע איך מוכיחים את זה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אממ, אני לא יודע אם זה המקום, אבל פה מצאתי הכי נכון לשאול זאת.. אז ככה, לפני מספר ימים התחלתי להוריד שוב עם ביטורנט אחרי הרבה זמן, רק שהפעם זה היה שונה - הUpload שלי בכלל לא מתחיל - כלום, נשאר תקוע על 0 ולא זז, זה רק מוריד על מהירות גבוהה וזהו.. אין Upload, גם בזמן ההורדה וגם לאחר ההורדה. ניסיתי כמה ביטורנטים וזה אותו הדבר, וזאת בעיה.. שאלתי אחד שגם בנטויז'ן ומשתמש בביטורנט ויש לו את אותה הבעיה. האם גם לכם זה ככה? או שמה זה בעיה אצלי במחשב? וזה בעיה כי אני חייב לשתף עם הup שלי.. תודה לעוזרים. אם זה לא המקום - נא להעביר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה. הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה. כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה: - אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700 - אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא) למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות ההצעה שקי…
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ברצוני לשלם על קורס שאני הולך לעשות בזכות הפיקדון ,קיבלתי טפסים והכל . האם ניתן לגשת לכל בנק (לאומי הפועלים ,דיסקונט)בבנק שאין לי בו חשבון ולשלם(כלומר לדרוש צק על הסכום שצויין )או שאני חייב להגיע לסניף בנק שלי ספציפית :s05:
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יום פעולה בינלאומי נגד תעשיית הפרוות האכזרית בסין 13.02.2008 - הזמנה לעצרת בישראל תעשיית הפרווה היא מהתעשיות האכזריות בעולם: * למעלה מ50 מליון (!!!) שועלים, דביבונים, מינקים, ארנבות וחיות אחרות נטבחות מידי שנה עבור פרוותם. * חתולים וכלבים - פרוותיהם מסומנות לעתים קרובות במכוון כפרוות של מינים אחריםומיוצאות ככאלה. * תנאי לכידה, הובלה, כליאה והרג של החיות מזעזעים ולאאנושיים. * הפשטת הפרווה מעורם נעשית לעיתיםבעודם בחייםותוך סבלנוראי. ביום רביעי ה 13.02.2008 יתקיים יום מחאה בינלאומי נגד תעשיית הפרווה האכזריתבסין. זהו ראש השנה בסין. כבכל שנה, אנו קוראים לסינים לגלות רחמים בשנההחדשה. מאחר והשנה מתקיימת האולימפיאדה בסין, הלחץ על סין ע"י השתתפות בעצרתיהיה גדול במיוחד. בישראל תתקי…
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם; כאמור כמו שהכותרת מרמזת אני בחיפושים נואשים אחר תמונה לפרויקט בביולוגיה; בתמונה אני צריך שיהיה חוף סלעי, עם אצות (בגוון חום/אדום). תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מה נשמע? למי שלא יודע, אני מתכנת PHP אתרי אינטרנט ותוכנות, הפורטפוליו שלי נמצא בכתובת הבאה: www.losnir.net לאחרונה הרגשתי שהפורטפוליו שלי צריך שיפוץ פנים כולל, החלטתי לקחת את הנושא בידיים וחיפשתי עיצוב טיפה יותר מרענן.. וכמובן חינמי. לא מצאתי משהו ייחודי שיתפוס את העין, משהו מקצועי, סולידי ונעים לעין. בסוף החלטתי לראות מה יש לי במאגר עיצובים שלי (שרובם לא אני הכנתי), ולפתע נזכרתי בעיצוב שעשיתי לפני בערך חצי שנה על מנת לתרגל את הכישורים של בפוטושופ (שאישית, לא בשמיים..), העיצוב היה בדיוק מה שאני צריך, סולידי, נעים ומקצועי. החלטתי להשתמש בו, אך כמובן, זהו עיצוב PSD בפוטושופ, שאין בו שום תועלת, החלטתי לבקש ממישהי שאני מכיר שכבר חתכה לי עיצוב פוטושופ לאתר, ועשתה א…
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
אני יודע שיש תגובות אבל מה הכוונה צפיות למה מצפים? ישמח לקבל הסבר תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אחד הסרטונים היותר טובים שראיתי. הנאה מובטחת! http://fun.danielalbu.com/dharma.htm
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום התחלתי לראות לפני כמה שבועות את הסופרנוס ובהוט הVOD יש רק 5 עונות ואין אתהעונה השישית מישהו יודע אם ישימו גם את העונה השישית ? או אם יש איזה דרך לראות את העונה השישית דרך האינטרנט ?[ תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WfJ9uzedm5Y הישתעשתי קצת אם המערכת שלי :]
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
לא מצאתי משהו שמשווה לשקט והנעימות שהאלבום נותן אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 שבועות לאחר בדיקות רבות וועדה רפואית חוזרת בלשכת הגיוס הוחלט על הורדת הפרופיל שלי לפרופיל 45 רפואי (במקום 97 במקור). לאחר הורדת הפרופיל והיציאה האוטומטית משירות קרבי, המנילה אותה שלחתי איננה רלוונטית עוד ולכן התבקשתי למלא שאלון העדפות קד"צ בהקדם האפשרי. בשאלון אשר נשלח אליי הביתה הוצעו לי 3 תפקידים אשר אינם דורשים מיוני קד"צ בעקבות תאריך הגיוס ההולך ומתקרב (04.02.08), התפקידים המוצעים הם: 1. שירות בחיל האוויר והחלל - קוד תפקיד 7601. 2. שירות חובה במשטרת ישראל (שח"ם) - קוד תפקיד 7501. 3. שירות בתי הסוהר (שב"ס) - קוד תפקיד 7301. ברצוני להדגיש כי אף אחד מהתפקידים הנ"ל אינו מושך את תשומת ליבי באופן כזה או אחר, ולכן אינני יודע במה לבחור .. אני פשוט לא רוצה את …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-