כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
מה קורה?? לפני כמה ימים עברתי תאונת דרכים , האשמה היא על זה שנכנס לי באוטו . הביטוח שלו הוא ביטוח צד ג' , הוא כנראה דיבר עם אבא שלי ואבא שלי מציע לי לוותר על התיק בשביל שהוא יקבל את המחיר של המכונית שלו . עכשיו מה ההשלכות של זה ?? כאילו אם אני אקח את התיק עלי , האם המשטרה תקח את הרשיון שלי ? המחיר של הביטוח בטוח יעלה אבל השאלה בכמה ?? והאם כל הסיבור הזה כדאיי ?? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מודע לכך שזה נחשב טוב, אבל אני על סף פרישה מלקרוא את הכל, לעזאזל, לפני 5 דקות יצאו 2 כתבות, הרגע יצאה עוד אחת, בא לכם אולי להגביל נגיד ל3 כתבות ביום? כי אני מאוד נהנה מהכתבות, אבל זה יותר מדי
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם...רציתי לתת לכם את הרדיו שלי... רדיו ממש טוב.. תמיד יש מוזיקה..כשמשעמם יהיה לכם מה לשמוע (: עכשיו בשידור, אלי אליהו התותחח.. שיהיה לכולם האזנה נעימה..כל מי שיכול..שיאזין ויפרסם..בבקשה.. (: אתר הרדיו: http://radio-remix.net/ תגידו לי מה אתם אומרים על העיצוב?.. בעוד כמה ימים אני מעלה עיצוב פלאש חדש..משהו יפה (:
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לתת לי את המילים האמיתיות של השיר Get Low? תודה.
-
-
אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל נזכרתי בסדרה ואני פשוט חייב למצוא את הנעימה של הסדרה, אם מישהו יודע איפה לחפש או את שם התוכנית באנגלית, אנא אימרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ואיך השם הזה קשור לשם אולג! לכל העוזרים תודה!
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קבלו את הפרסומות של התחתונים מבית היצרן DG בה חשבו על כל פרט לעומק, ואין מה לומר על הפס קול פשוט מדהים אין לי מילים. תסתכלו ותוכחו בעצמכם לגאונות שבפרסומת לתחתונים!!!! :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=cOA5VrktkdE
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני בחרתי נושא 4, מכתב תגובה לעמוס עוז. די התאכזבתי מהדעה שלו, אבל זה נתן לי מקום לשטוח את דעותי בהרחבה ונראה לי שהלך לי די טוב, מקווה לציון של 90-95 (מגן 86) וסופי 90 בערך. הבנתי שכמעט כולם (לפי המדגם אצלי בשכבה) בחרו את נושא 5 ורק חלק קטן בחרו את 4 (את 1,2,3,6 כמעט אף אחד לא בחר), נכון?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
Love comes again (Tiesto vs. Offer Nissim) סתם הוספתי BEAT נחמד לפי OFFER NISSIM בשם של השיר אתם כבר יודעים של מי הBEAT http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=1PDNBCXKT50N43T8C94XFKHM1P
-
האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בימים האחרונים נשמעים ברחבי העולם אנשים שטוענים: "מחשב הדל שלי נשרף בזמן עבודה". בהתחלה זה היה נשמע כהומור סוג ב', אבל לאט לאט זה הפך לאמת מוצקה. פרטים: http://forumz.tomshardware.com/hardware/World-Dell-Laptop-Blew-Singapore-ftopict193652.html http://community.tomshardware.com/dellpost.html?name=Forums&file=viewtopic&t=192887&ex=Dude-Dell-freaking-blew http://blogs.smh.com.au/mashup/archives//005359.html באחרון יש גם המון תמונות.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אנשים מי שיכול שיוריד בקשה תשיר של שגיב כהן "אלייך" ויעלה את זה לפורום כמה שיותר מהר..!! זה דיי דחוף.. תודה רבה..!! (מי ששואל למה אני לא מוריד את זה לבד או כל דבר שיצוץ לכם בראש, זה מכיוון שהאימיול נידפק אצלי וגם האיי סיי אז ככה שאין מצב שאני מצליח לארגן תשיר הזה ללא עזרתכם..!! תודה רבה לכול העוזרים..!!!
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני כבר בין 17 וחודשיים ועדיין לא הלכתי לצו ראשון . לפני כמה שנה עברתי דירה אבל לא שיניתי את הכתובת בתעודת זהות. יש לנו בבית ספר חיילת(מדנית או משהו בסגנון) . דיברתי איתה והבאתי לה את הכתובת שלי והיא אמרה שהיא תשלח להם את זה והצבא ישלח לי צו לכתובת החדשה. אתמול קיבלתי צו והיה רשום בו התראה לפני מעצר . לפני כמה ימים חתמתי בבית ספר על חוזה להמשיך יג יד בשביל להמשיך ללמוד במגמת רכב . וכשחתמתי על החוזה היו שם חיילים , ואמרו שהצבא יממן לי את המשך הלימודים (יג יד ) . האם הצבא יכול לעשות לי בעיות עם המשך הלימודים בגלל שלא הגעתי בצן הראשון ? תודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היום תכננתי לקנות ראוטר.. צלצלתי לכמה חנויות באשדוד, רציתי לקנות במקום לא לזמין, לרוב לא היה או אמרו שאפשר להזמין וזה יהיה תוך כמה ימים והמחיר יהיה 300+ ולא 250.. כעיקרון אני יודע שחנות מומלצת בפורום היא IQPC שהיא באשדוד.. (ומשם קניתי את המחשב) ואני מניח שהיא מחזיקה ראוטרים במלאי אבל היא די רחוקה לי ממש מחוץ לעיר.. הלכתי למרכז כלניות, יש שם 3 חנויות מחשבים, אחת מהם היא ג'נרלס קומפיוטרס.. כבר קניתי מהם פעם גיים פאד שלא הצלחתי להשיג, בסוף הזמנתי מהאינטרנט והגיע לא נכון.. חיפשתי חנות שיש להם את מה שאני מחפש והיה להם את הגיים פאד האלחוטי הזה והוא עלה קצת פחות ממה שתכננתי לשלם מלכתחילה.. את הראוטר היה להם במלאי, שילמתי לקחתי הלכתי בלי יותר מדי סיבוכים.. נחמד שיש מקום שמחזי…
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בתכלס, אחלה אתר עשו וממש יפה אבל אשמח לתשובות בנידון: 1.באתר הקודם כתבתי מהר ולא הייתה בעיה, כאן משום מה ההקלדה על המסך לא מדביקה את הקצב. 2.במעבר בין דפים יש לפעמים הודעת אקספלורר שלא ניתן להציג בלה..בלה 3.בעמוד ראשי לפעמים נעלם לי העכבר ברקע האפור. 4.טעינות דפים ואתר איטיות יותר. 5.חיפוש לא עובד, תמיד מראה לא נמצאו תוצאות..(_ההודעה שבאה באדןם). למען הסר ספקף אלו רק הארות ע"מ שידעו ו/או שאדע מה השתבש אצלי אולי, כי ממש אהבתי את העיצוב מחדש..צריכים להתרגל אבל זה איכותי ויפה יותר.
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי חברה ...שלמעשה דורשת לצאת לסוף שבוע ...לי יש שני מבחנים ביום חמישי שישי שבוע אחרי זה. אני חושבתי לא לקחת אותה לטיול של יום יומים אלה אולי למסעדה טובה ...יום שישי ו להופעה של מוש בין ארי בשבלול ...מוצאי שבת. מה אתם חושבים ? יש רעיון למסעדה טובה ? או בילוי אחר (שנינו בני עשרים) ?
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כרגע חיפשתי משהו בגוגל ופתאום ראיתי מסך שונה. ראיתי תמונות דומות באתרי חדשות גדולים אבל חשבתי שאלו זיופים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-