כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
כבר הרבה זמן עולה ריח רע של שרוף או יותר נכון כמו בהלחמה מהמחשב שלי ואין לי מושג מה נשרף אם נשרף ולכן אני שואל אתכם איזה רכיב נראה לכם נשרף, בין העונים נכונה יוגרל פרס לא ידוע אך אני ארמוז ואספר שזה קשור למשהו ב-quake 3 arena...... אגלה לכם את התשובה (אנחש את התשובה) לאחר שיהיו 20 קולות לפחות (או שפשוט תהיו עצלנים ולא תענו ואז אין פואנטה* לסיפור) בתודה N N C (זה נשמע כמו ננסי אז אני מחליף ל-NO NICK NICKOLAS) ________________________________________________________________________________ ******************************************************************************** ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ פואנטה-סיום מפתיע לסיפור.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם כן, אז טוב שכך !! מי זה החכמולוג שגרם לי לאתחל את המחשב פעמיים?!?! פעם הבאה לפחות תיידע אותנו במה מדובר, גודל קובץ? או "לא מומלץ לבעלי תקשורת איטית (ADSL ומעלה)" וכו'.. כל עוד הקובץ בטעינה המחשב פשוט משותק !! אולי הקליפ היה אמור להצחיק, אותי זה הרגיז ועיצבן כהוגן!! לתשומת ליבך בפעם הבאה שאתה נותן קישור בסגנון הזה.
-
אז ככה קודם כל : 1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם 2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו... עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים... יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה? שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר נ.ב. אני…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן אתמול בשעות הלילה הזמנתי WII דרך EBAY ,המוכר [לצערי] היה ישראלי וכנראה גם רמאי,מאחר והיום קמתי בבוקר וכול המכירות שלו שהתחילו אתמול [PS3/XBOX/WII] נמחקו,ואת הWII כבר 12 אנשים קנו מאתמול בערב [המכירה עמדה כמה שעות], אני יודע שזה היה טיפשי מצידי להשקיע סכום של 150 דולר על מוכר בלי עבר במכירות וכו',הוא גם לא עונה לי להודעות,האם עדיף לעשות עכשיו משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהקשר הזה: http://news.walla.co.il/item/2850041 ידוע שהמשטרה הצליחה לפרוץ לכל הפחות את הקוד כניסה בלי להרוס את הנתונים שבפלאפון. אני לא ממש עוקב אחרי כל הגרסאות וכו' אבל מאמין שעם מספיק חיטוט באינטרנט או איזה מעבדה אפשר לעשות את זה כנראה בלי יותר מדי קושי. השאלה שלי, אם הנתונים בפלאפון היו מוצפנים (encrypted) בהצפנה של אפל, יש מצב שגם את זה הצליחו לפצח?? כי זה באמת מרשים....
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני אציג לכם תמונה שצילמתי ותגידו לי אם זה וירוס, ואם זה בכלל וירוס מה יש בתוכו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 483 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/storage/20030425/70tb_backup-03.html TIMMY!!!
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אולפני פוקס השיקו טריילר שלישי ואחרון לסרט הקומיקס השאפתני שמגיע בחודש הבא, ויש בו הפתעה קצרצרה וגדולה שטף הקדימונים החדשים בהוליווד ממשיך, הפעם עם סרטון אחרון באורך מלא עבור פרק מספר 8 בסדרת סרטי X-Men,שיקרא Apocalypse כידוע, יפגיש את חבורת המוטנטים עם אחד מהאויבים הנודעים והמאתגרים ביותר שלה, ומיועד להגיע אל האקרנים בעוד חודש אחד בדיוק. הטריילר עצמו עשוי טוב בהחלט ומציג אפקטים מרשימים ומעט מקווי העלילה הכלליים שצפויים לנו (פרופסור איקס לא נמצא, ותלמידיו הצעירים צריכים לקחת על עצמם את המשימה של להגן על כדור הארץ כולו), אך החלק המעניין באמת מגיע בסוף – אז נחשף לרגע קצר על המסך כלי הנשק של המוטנט המפורסם ביותר, וולברין. אז כן, נראה שלמרות הדיווחים המו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מהאתר שמופץ באייסקיו: אז מה.. שביתה אה? אם לא שמתם לב ואנחנו בספק אלא אם כן נדפקתם וכל המורים שלכם הם בהסתדרות יש שביתה. כן כן לא להתלהב יותר מידי לא בטוח שזה לטובתינו. לשביתה כמו לכל דבר יש השלכות. אז כן יש לנו הרבה יותר שעות לישון ובינינו זה לא מזיק לאף אחד. אבל המורים מסכנים פה את עתידנו. נכון נשמע קצת יותר מידי מפוצץ אבל היי אנחנו מתבגרים אז מותר לנו. ועכשיו ברצינות.. השביתה עלולה להמשך חודשים והיא עלולה אפילו לגלוש לבגרויות. למשל עתידי באזרחות נראה מאוד עגום. אבל שלא תבינו לא נכון אנחנו כן בעד השביתה אחרי הכל יש לה מטרות צודקות. הבעיה היא לא רק במורים הבעיה היא במערכת החינוך כולה. בואו נודה לנו אין ממש כוח בכל דיקטטורה הזאת שנקראת מערכת החינוך. את קולנו אמורה לייצג …
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ובדיוק ביום דיברו על שמירה על האתר מפני פרצות ....
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש נרגילה מתנה לדודה שלי, חשבתי על משהו יפה והבנתי שיש גם נרגילות הפוכות כדוגמא http://www.nargila.co.il/Products/19/The-24-Turkish-Bracket-Hookah.asp הבנתי שעדיף על רגילה גם מבחינת מראה ושימוש, נכון?
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
הבאתי רגילה סורית מיפו ב45 שקל מה דעתכם עלייה? כמה שאלות החיבור של הכד לחלק המתכתי אמור להיות אטום חיברתי טוב? כמה זמן אפשר לשמור את הטעמים בבית? אפשר לערבב? יעני לקחת קצת מהתות קצת מהבננה לעשות ביחד? עד כמה זה מזיק? [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולכם! אז ככה... אומנם יש עוד חודש, אבל אני כבר עכשיו מתכונן למסיבה של אבא שלי שאני אמור לתקלט בה, וכמובן למסיבת הסילבסטר שאני אארח באיכותיות רבה כמה ימים לאחר מכן. אקיצר, בשביל אבא צריך רגאיי, היפ-הופ והאוס בקטנה, אולדיז (דברים שזקנים אוהבים [50+]). זה אנשים שאוהבים לרקוד, ויודעים לרקוד, לא מסיבות יין פלצניות, אלא ממש מסיבות שאני לא הייתי מתבייש בהם בשביל החבר'ה שלי.. אז ככה שכמעט כל דבר שחבר'ה בגילנו שומעים יתקבלו, כל עוד זה לא שירי פוזה או "רעש" כהגדרתם. בשביל החבר'ה שלי פשוט תעמיסו מכל טוב, מה שיש לכם- האוס, פסיכו, היפ הופ, קיצר הכל מתקבל... רק שיהיה באיכות ולא קופי פייסט לכל הפלייליסט שלכם, אלא בטעם. תודה רבה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה כלכך עתיק,אבל זה עדיין אחד הסרטונים הכי מצחיקים ברשת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום נרשמתי ל RAPIDSHARE ואין לי כול כך מושג אך אני מוצא קבצים ומוריד למי שיש עצות אני אודה לו מאוד יואב
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.
-
- 50 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
סופר נובה ירד טורנביט נסגר טורנטביט 2 מלא עם 20000 משתמשים מה עושים ?
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
ערב טוב .. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה , ביום הגיוס שלחו אותי לבסיס תובלה בחיפה בתור נהג משאית , הצלחתי לצצאת משם אחרי שהפכתי עולמות , היום הגעתי לבקום , שלחו אותי לחיל הים בתור מאחזק תחמושת ... אני עם פרופיל 45 רפואי , אני בניתי על זה שאני יהיה ג'ובניק שעושה יומיות ומעביר תשירות בסבבה , הבנתי שמאחזקר תחמושת נשאר כל השבוע בבסיס .. אני שוקל ללכת לקב"ן ולצאת על נפשי .. במה זה פוגע בחיים ? אני אוכל לעבוד באינטל וכל חברות ההי טק ? איפה דורשים צבא היום ? ומישהו בכלל יודע מה זה מאחזק תחמושתב למען השם?!@! כבר נשבר לי מהצבא ואני שם רק חודש ...
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אהלן, טוב זהו, נשברתי. אחרי גל החום האחרון כבר לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע. אבל הנה זה מתקרב. הכל כבר רותח, אני הולך לעבודה, אני נמס, אני חוזר אחרי יום עבודה, אני נמס, נכנס הביתה, הבית רותח. לא מסוגל לחיות, לא לישון לא לתפקד. הכל רותח. פשוט תנור אחד גדול. לאחרונה התחלתי להתלבט איך אני יכול לקרר את החדר שלי, שנמצא במצב קונסטנט של 45 מעלות, במקרה הטוב. פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה יותר. מכיוון ואין לי מזגן בחדר, ואין לי אופציה להתקין אחד בקומת החדר, אני מחפש פתרונות קירור אחרים... ואז נזכרתי. בילדותי, לפני שהמזגנים הפכו למוצר נפוץ, היה מכשיר בשם DESERT COOLER, מפזר קור. מכשיר הפועל על מי קרח, שמפזר אויר קפוא ולח. זה היה תענוג, זה קירר את החדר וליחך אותו [מלשון לחות ;D ] …
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הנגן הוא סנסה של חברת סאן דיסק. הבעיה היא שהנגן עצמו עלה לי 500 שקל וסאן דיסק על התיקון מסך רוצים 350 ש"ח כמעט עדיף לקנות כבר חדש... אתם מכירים אולי מקום שיכולים לתקן לי אותו במחיר יותר זול? פניתי לבאג כי שם קניתי והם אמרו שלא יכולים לעזור... אני תקוע עם נגן שעלה לי 500 שקל וקניתי אותו לפני חודש... בבקשה עזרהה!!!! :s07:
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לצערי הרב! נשבר לי הרושאס..בקבוק מלא הבשמים שלי נמצאים בארון בגדים, וכשהכנסתי את הג'ינס שמשכתי את היד החוצה בטעות העפתי איתי את הבושם... עכשיו אני מחפש לקנות חדש..הבעיה שבחנויות מפציצים מחירים משהו כמו 400 שקל שזה דיי מוגזם..והפעם אני קונה 2 ליתר ביטחון! עכשיו סתם חיפשתי באינטרנט אם יש מחירים אטראקטיבים ומצאתי באתר הזה: http://www.callperfume.co.il/product.asp?id=453 במחיר שדיי נראה חשוד..מה אתם אומרים? (נ.ב מצטער אם זה לא קשור לפה ואתם יכולים למחוק את הנושא אם זה ככה)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-