כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני רק יודע שהיא heavy metal מישהו מזהה? באיזו שפה זאת בכלל? זה נראה כמו עברית/אנגלית [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר פעם שמישהו פתח תראד על אתר יפה כזה שיש בו שירים מכל הסוגים שזה בצורת עץ (לא נראה כמו עץ) ואפשר לבחור את ז'אנר השיר, אתר צבעוני כזה... ועוד משהו, אתר שאפשר למדוד את ערך אתר כלשהו, שאומר לך כמה שווה האתר, כמה משתמשים בו וכו'... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אי צריך להיות ב9 וחצי בכותל, איזה קו הכי מהיר מהתחנה מרכזית בירושליים? וכמה זמן נסיעה? מהבדיקה שלי קווים 1 2 ו3 מגיעים לכותל, אבל אני לא יודע על איזה הכי כדאי לעלות, ובאיזה שעה לעלות, עד כמה שאני מכיר את ירושלים, היא פקוקה יותר מתל אביב...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קשור לפורום הזה- אם אני רוצה להרכיב מפרט שלא מציעים באף חנות בתור "חבילה", איפה אפשר לקרוא המלצות על חנויות מתאימות? (אני לא יודע אם מותר פה בפורום גם להמליץ על חנויות).
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איפה אני יכול ללמוד בנית אתרים ?? או מישהו שיבנה לי את האתר יש חברות כאלה לבנית אתרים?? תודהה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, היה לי נגן (T10) שהתקלל לפני כשלושה חודשים אחר שנפל למים. בהתחלה הוא לא עבד, אבל אחרי ששמתי אותו לייבוש הוא חזר לפעילות תקינה - חוץ מהווליום שהייתה בו אפשרות רק להגביר ולא להחליש (והוא תקוע על מקסימום). שלחתי אותו לתיקון בתקווה שהאחריות שהייתה עדיין בתוקף תכסה את זה אבל הם גילו שהבעיה היא קורוזיה וזה כמובן לא בתחום האחריות והם שולחים לי אותו בחזרה. השאלה שלי היא, וסליחה מראש אם השאלה תמימה מדי (או טיפשית) - האם יש סיכוי כלשהו שהנגן יתוקן? אפשרי שזהו תהליך הפיך איכשהו? או שאין תקווה?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, בקרוב יוצאת גרסה חדשה של מוד של hl2. אני רוצה לעלות את המודעות של כלל השחקנים שיש להם hl2/css/hl2ep1/hl2ep2/dods/hl2dm/tf2 (כל משחק עם המנוע של source) רציתי לדעת אם אתה יכולים לתת לי כמה אתרים עם פורומים של משחקים? על מנת שאני אוכל להציג את המאמר שלי בנושא. כמו: gamer vgames playzone כמובן שגם פה זה נחשב, שהרי יש מחלקה שלמה למשחקים. לא חובה שיהיו כל כך גדולים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות "אתרון" קטן עם 2-3 דפים שישמש להצגת מוצר שאני מעוניין למכור. את עיצוב האתר ובנייתו אני יכול לעשות לבד. מישהו יכול להמליץ לי על שירות שיספק לי אחסון כזה בחינם? מדובר באתר להצגת המוצר בלבד ללא שום נפח תעבורה או משהו אקסטרה. תודה על העזרה מראש.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני מזמין את הpsp ועוד כמה משחקים ואביזרים בשבילו. איזה חנות אתם ממליצים כרגע אני חושב על gamestop או ebgames למרות שנראה לי שזה אותו חנות. ויש גם את : newegg bestbuy איזה חנות אתם ממליצים לי זה בעיקר מה שאני קונה: psp daxter edition tekken burnout/nfs rachet and clack size matters ועוד כמה אביזרים
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
אני לא רוצה ללכת לקונקורדנציה בספרייה. מצאתי קונקורדנציה באינטרנט אבל היא לא אומרת לי את מספר הפעמים שהמילה מופיה בתנ"ך. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
-
לא הצלחתי למצוא כאלה כל החנויות אומרות שזה יצא מהאופנה (למי אכפת) מישהו מכיר חנות שאפשר לקנות בה ג'ינסים בגזרה נמוכה רחבים טיפונת . לא של ראפרים ופריקים .. רגילים לגמרי בלי כתוביות וצבעים מוזרים . ?
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לפני כשעה פתח מישהוא (לא זוכר מי) נושא לגבי ביטול הפסיכומטרי הקרוב ועכשיוו הנושא נסגר, אם אני מנסה לגלוש מההיסטוריה אני מקבל עמוד של "הנושא או התגובה שאתה מחפש עשויים להיות מחוץ לתחום בשבילך." לא הייתה בנושא לא תגובה גסה ולא שומדבר שלכאורה יצדיק מחיקה - מישהוא מהמנהלים רוצה לשפוך אור על הנושא?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את המארז אבל זה 200 שקל ואחרי שרואים אין מה לעשות עם זה ממש בכל מקום אחר שאני מכיר אין את כל הפרקים :s05:
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כותרת
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מצטער על אי הרלוונטיות לפורום, פשוט יש לי בעיה שניתן לקרוא עליה בפורום תמיכה טכנית. ולא רציתי לפתוח דיון "שכונה" בפורום כרטיסי מסך.. מי שיש לו את הכרטיס הנ"ל- יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את הרזולוציה 1280x800 או אחת דומה באיזור? ואם כן.. איזו גרסה של דרייברים יש לכם? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
ההודעה הבאה פורסמה כרגע בדף הבית של TL: Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these ac…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום,אני בן 18 וחודש ובזמן האחרון אני כל הזמן רעב וזה פשוט מוזר כי אני בן אדם רזה (63 קילו בערך) 1.80 ואף פעם לא הייתי אוכל הרבה ופתאום זה בא. מזה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden L…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Rodney Carrington - Show Them To Me.mp3 אני מחפש את השיר הזה, עדיף להורדה ישירה. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כבר יותר משבוע שיש לי הודעה פרטית כל פעם שאני נכנס לאתר צצה תיבה שמציעה לי לקרוא את ההודעה בחלון חדש, אני מאשר, ואני רואה רק הודעות חדשות ניסיתי למחוק קוקיז ניסיתי בפיירפוקס, ואני לא יכול לראות את ההודעה החדשה המסתורית. עזרה מישהו?
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-