כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
זה סופרמן? לא! זה ספיידרמן? לא! זה אוגרמן! האוגר הזה מנסה שוב ושוב עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני מחפש להשיג גוף תאורה וינטאג' (מדגם ישן) מדגם אחד ספציפי. יש תמונה : http://s29.postimg.org/e4m5q0l0n/pagoda.png זה גוף תאורת גינה קטן (רוחב מקס' כ 0.4m אני חושב, ייתכן שהיה גם דגם גדול יותר) שהיה מיועד לנורות ליבון. יוצר כנראה לפניי יותר מ 40 שנה ועדיין קיים פה ושם אם בטעות למישהוא יש כזה במחסן או הולך לשדרג אחד כזה שמותקן, אני מחפש כזה (1 או יותר) קיימת גרסה חדשה יותר שלו שבה החלק התחתון כדורי (ולא אם פינות מרובעות כמו בתמונה), אני לא מחפש את הגרסה החדשה אם זאת אשמח להעיף מבט על כל גוף תאורה דומה שמישהוא רוצה למכור/לזרוק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחת מההערות צד הכי מוצלחות שראיתי בידיעה מVGAMES: [סוף הידיעה] "בימים האחרונים פיטרה EA כחמישה אחוזים מכוח העבודה שלה, שהם כ-350 עובדים מ-7000 מועסקיה. הפיטורים, לפי EA, הם חלק מצעדי האופטימיזציה שלה לקראת תקופת המעבר שבין הדור הנוכחי להבא. הם לא היו קשורים למשחק או אולפן מסויים. הבהרתו של נציג EA מקסימה בניסוחה, ותספק שעשוע רב לחובבים מושבעים של קפיטליזם אמריקאי: "במהלך תקופות מעבר אנחנו תמיד מחפשים איך לארגן מחדש את משאבינו, ויהיו אלה אנשים, טכנולוגיה או השקעות. זהו זמן להתמקד בדברים שבעדיפות העליונה מבחינתנו". למי שמתקשה בתרגום, הוא מתכוון לכסף. "
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
די, אני לא יכול יותר. בחודשים האחרונים האינטרנט עובד זוועה. פשוט זוועה. אתרים לא עולים, הורדות מסתיימות פתאום באמצע ואני צריך להתחיל להוריד מחדש, World of Warcraft הפסיק להתחבר, אלוהים יודע למה וגם כשאני מתחבר הפינג אסטרונומי, 500 - 700, לפעמים גם מעל 1000. עשיתי הכל - תמיכה של בזק בינלאומי, תמיכה של בזק, החלפת מודם, החלפת ראוטר, פורמט, החלפת פילטרים בשקעים, פתיחת פורטים ושום דבר לא עוזר. אני יודע שהבעיה לא אצלי ספיצפית במחשב כי יש לי עוד ארבע מחשבים בבית וכולם סובלים מאותה בעיה. חפרתי לבזק בינלאומי, זרמתי עם כל הבדיקות שלהם, לקחתי חבילת גיימרים, אבל כלום לא עזר. חפרתי לבזק, החלפתי ראוטר פעמיים, החלפתי מודם, אבל כלום לא עוזר. באמת נמאס לי. WinMTR טוען שיש לי 60% lost pac…
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני עובד כשוטף כלים/עוזר טבח/טועם ראשי במסעדה ולאחרונה מצאתי עבודה חדשה בתור דייל. אני מתגייס עוד חודש ונמאס לי לשטוף כלים אז חשבתי על רעיון יצירתי לצאת מהעבודה הזו... מה להכניס למכונה? ??? חשוב: אני רוצה להשבית את המכונה לחלוטין. סוף חשוב.
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך לשלוח לחו"ל אוזניות עם מגבר לצורך תיקונים מקיפים (דברים שבגללם חובה לשלוח חזרה ליצרן). הבעיה היא שמדובר על צמד חמד יקר מאוד ואם אני אצטרך לשלם מע"מ עליהם זה יהיה משהו כמו 250$ וממש לא בא לי. לכן אני רוצה להוציא את המסמכים הנדרשים בכדי לא לשלם מע"מ כשהם יחזרו מתיקון. דיברתי עם נציג של הדואר שאמר לי שחובה להגיע לסניף הדואר ליד יד-אליהו (ההגנה 137), להוציא טופס ייצוא שיעלה לי כסף, ואז לשלוח את זה. לדעתי זה נשמע מטומטם מדיי אפילו בשביל המדינה שלנו שיש רק סניף אחד בארץ שאפשר לשלוח ממנו דברים לתיקונים. כנראה שמדובר על דברים של יבואנים ולא משהו פרטי. מישהו שלח דברים לחו"ל לתיקונים ויודע את הפרוצדורה הנדרשת? תודה, Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לעושת מנוי למגזין מחשבים (דפוס)... הייתי מעוניין לקבל את המלצתכם. כרגע ההתלבטות שלי היא בין : 1.smbplus 2.PC Magazine 3.pcplus יש עוד מגזיני מחשבים שפספתי ? ועל איזה מגזין אתם ממליצים לעשות מנוי ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אבל זו בהחלט דרך חדשה ומעניינת להדליק את הטלוויזיה ... ;D http://www.youtube.com/watch?v=DcUmCYF9uyw&feature=player_embedded
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחת את הדברים עם קורט מלח,,, אבל על פניו הגיע הזמן להתקדם מעבר לברברת וברברת הנגד ולעשות מעשים בשטח. https://tech.walla.co.il/item/3503936
-
- 0 תגובות
- 371 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
ליתר דויק המכללה האקדמית של חיל האויר. ואם כן מי הולך? :-\ שווה ללכת לנסות?
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני ראיתי באתר את זה שהמקלדת המיוחדת הזאת לגיימרים תתחיל להימכר בארץ בפעם הראשונה בתערוכת ה הx cite במחיר מיוחד. אז אני רוצה לדעת מה עוד יש בתערוכה הזאת, בתערוכת ה x cite? ואיפה היא תתקיים? תודה
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת:מה יותר חשוב לכם בשיר בכדי שתאהבו אותו-הלחן שלו או המילים שלו?מה תופס אותכם יותר?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הביאו בפורום אחר אתר שאתה בוחר מהמגוון שלהם ואז אתה כותב ואת השם ויש לך כל מיני צורות שונות לשים... הנה דומאות : תהנו פשוט תלחצו על איזה bar שאתם רוצים וזה יקח אותך לאתר ומשם תעשו לבד ובסוף תבחרו את הצורה של הbar שאתם רוצים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote>נרשמתי לאתר ההורדות fileflyer בתור מנוי מתחדש "בתשלום בכרטיס אשראי" להורדה מהירה ואני רוצה להפסיק את השירות ואני לא יודעת איך, למי שיודע איך מפסיקים אותו שיעזור לי בבקשה, הצילו............... זה נורא דחוף לי...... תודה מראש. </blockquote>
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?
-
- 40 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום בדואר להפתעתי רשיון נהיגה חדש מסוג חדש (עומד בתקן האירופאי ועוד כל מני שטויות), מוזר שאני היחיד מהמשפחה שלי שקיבל אותו בנתיים. עוד מישהו קיבל את זה? בשביל מה הוציאו גרסה חדשה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות. אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה? זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי. אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה. אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן. אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע מנוי לוי-גיימס, ואני מתלבט אם כדאי לי לעבור לFILEPLANET. עכשיו, וי-גיימס לוקחים 4$ לחודש, שזה 48$ לשנה. FILEPLANET לוקחים 60$. לא קריטי ה12$ הללו, זה 50 ש"ח. עכשיו, גיימספי נותנים לי שרתים מהירים(אני מוריד מהציבוריים ב115K), ללא תור, עם מגוון קבצים גדול יותר ולעיתים דמואים בלעדיים. וי-גיימס לעומתם, נותנים לי כתבות ותחרויות על משחקים(שמשום מה אני אף פעם לא זוכה :smoke:). את הכתבות הללו אני יכול לקרוא בגיימספי, גיימר ורבים אחרים. אז אם ההתלבטות היתה שלכם, מה כדאי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלך לנו!לכולנו הביטורנט!ולמה האתר סופרנובה הידוע לשימצה מוצא כרגע ומעתה והילך רק בתשלום אז מה היה לנו?אנשים שמביאים לינקים למשחקים פרוצים סרטים מוזיקה והכל חינם אין כסף!כי טנחנו נילחם בכל התעוזה נגד מי שעושק אותנו עברו היאך לצד של גובה התשלום איפה חופש הבחירה אני שואל את עצמי לנוכח ההתמסדות של סופרנובה.אורג.נט.קום האם כולנו רודפי כסף!מסתבר שכן גם אביב גפן התחיל בתור המורד ותראו איפה הוא היום?
-
- 62 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 374 צפיות
- 1 follower
-