עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yotam360,

ערב טוב, חברים שלי מארה"ב שלחו לי חבילה דרך UPS, הרגע הסתכלתי במעקב אחרי המשלוח וראיתי שבסאטוס רשום חריגה, ומתחת (במעקב משלוח) רשום: A VALID TAX IDENTIFICATION NUMBER OR DEFERMENT NUMBER IS REQUIRED FOR CLEARANCE או בעברית: דרוש מספר זיהוי לצרכי מס או מספר עיכוב בתוקף לצורך שחרור מה בדיוק אני צריך לעשות כדי לשחרר את החבילה שלי?

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by DXT,

לא לא, הכל אצלי בסדר ברוחשם ;D אני מדבר על האלבום החדש של הפטרייה המדבקת - אני האחראי (למאותגרים: Infected Mushroom - I'm the supervisor). אני חובב טראנס בלבבי, לא אודיופוב או משהו, אבל הדיסק החדש הזה פשוט תפס אותי חזק אני מת על הסגנון החדש שהם הוסיפו (להסביר אני לא יוכל). בקיצור - מומלץ לכל אוהבי/חובבי הטראנס למינהם. ולמי שכבר שמע - איזה טראק אתם הכי אוהבים? אני אישית הכי מת על I'm the supervisor (הטראק הראשון). ואם אתה לא אוהבים טראנס ולא מבינים מה אני רוצה מכם, תחפפו לי מהת'ראד :-* (בצחוק כמובן תגיבו חופשי)

• 59 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Fenomeno,

כידוע בלוחות RDR יש מחוללי שעון שונים.. אחד - גרוע, שני- מעולה.. הימורים- איזה אני מקבל? ;D CYP- הגרועים, ICS- הטובים אגב, הלוח הוא הTH7-II.

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  4. קניתי את השטות הזאת , ורציתי לדעת אם יש מישהו שיודע שיש תוצאות אמיתיות עם הדבר הזה?

5. כמו בכותרת, האם קיימת חנות מחשבים שפתוחה גם בשישי שבת ? סתם שאלה שעלתה לי עקב מקרה חירום של חבר...

• 19 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

מישהו יכול לספר לי איך המיונים לתגלית עובדים, מה הם שואלים ומה יעזור לי להתקבל? תודה.

• 6 תגובות
    • 6k צפיות
  7. שלום אנשים, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לפתוח בלוג שעוסק בתחום הגיימינג ובידור המולטיפלאטפורם. מכיוון ואני חושב שיש לי יכולת כתיבה טובה וחוש ביקורתי, אני רוצה לתת לעניין צ'אנס. ניסיתי לפתוח בלוג Wordpress ע"ג האתר שלהם. לצערי הרב - כאשר פותחים בלוג באתר עצמו, אין חופש לעצב כראות עיניך ולא ניתן להציב פרסומות ו\או כל דרך לעשות הכנסה [שתכסה את ההוצאות השוטפות]. הבנתי שהדברים הנ"ל יתאפשרו אם אעלה בלוג מבוסס Wordpress לשרת איכסון חיצוני, ולפיכך אשמח לעזרתכם - אני מחפש המלצות לאתר שיאפשר איכסון חינמי [לעת-עתה, בהמשך אעבור לאיכסון בתשלום] של קבצים עם נפח סביר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם התקנת פס לדים לתאורה לבנה מאחורי מסך LCD (יוצר אפקט של הילה לבנה מאחורי המסך על הקיר) יכולה להפחית עומס על העיניים ולשפר זמן עבודה בעת עבודה ממושכת מול מסך בסביבה חשוכה יחסית ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yuvalkob,

posting ang you! מצטער אם ישן

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  10. Started by napoleon45,

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001358010

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  11. שלום לכולם, יש את האתר הזה שמוכר שרתים יד שניה, מישהו זוכר את הכתובת שלו? פשוט ברח לי מהגוגל. תודה, מקס.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  12. אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  13. Started by Fistuk1,

זה סופרמן? לא! זה ספיידרמן? לא! זה אוגרמן! האוגר הזה מנסה שוב ושוב עד שהוא מאבד שליטה: http://www.vch.co.il/video-407.html

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Ash Binary,

אני מחפש להשיג גוף תאורה וינטאג' (מדגם ישן) מדגם אחד ספציפי. יש תמונה : http://s29.postimg.org/e4m5q0l0n/pagoda.png זה גוף תאורת גינה קטן (רוחב מקס' כ 0.4m אני חושב, ייתכן שהיה גם דגם גדול יותר) שהיה מיועד לנורות ליבון. יוצר כנראה לפניי יותר מ 40 שנה ועדיין קיים פה ושם אם בטעות למישהוא יש כזה במחסן או הולך לשדרג אחד כזה שמותקן, אני מחפש כזה (1 או יותר) קיימת גרסה חדשה יותר שלו שבה החלק התחתון כדורי (ולא אם פינות מרובעות כמו בתמונה), אני לא מחפש את הגרסה החדשה אם זאת אשמח להעיף מבט על כל גוף תאורה דומה שמישהוא רוצה למכור/לזרוק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by tombcatz,

אחת מההערות צד הכי מוצלחות שראיתי בידיעה מVGAMES: [סוף הידיעה] "בימים האחרונים פיטרה EA כחמישה אחוזים מכוח העבודה שלה, שהם כ-350 עובדים מ-7000 מועסקיה. הפיטורים, לפי EA, הם חלק מצעדי האופטימיזציה שלה לקראת תקופת המעבר שבין הדור הנוכחי להבא. הם לא היו קשורים למשחק או אולפן מסויים. הבהרתו של נציג EA מקסימה בניסוחה, ותספק שעשוע רב לחובבים מושבעים של קפיטליזם אמריקאי: "במהלך תקופות מעבר אנחנו תמיד מחפשים איך לארגן מחדש את משאבינו, ויהיו אלה אנשים, טכנולוגיה או השקעות. זהו זמן להתמקד בדברים שבעדיפות העליונה מבחינתנו". למי שמתקשה בתרגום, הוא מתכוון לכסף. "

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  16. Started by Chymes,

די, אני לא יכול יותר. בחודשים האחרונים האינטרנט עובד זוועה. פשוט זוועה. אתרים לא עולים, הורדות מסתיימות פתאום באמצע ואני צריך להתחיל להוריד מחדש, World of Warcraft הפסיק להתחבר, אלוהים יודע למה וגם כשאני מתחבר הפינג אסטרונומי, 500 - 700, לפעמים גם מעל 1000. עשיתי הכל - תמיכה של בזק בינלאומי, תמיכה של בזק, החלפת מודם, החלפת ראוטר, פורמט, החלפת פילטרים בשקעים, פתיחת פורטים ושום דבר לא עוזר. אני יודע שהבעיה לא אצלי ספיצפית במחשב כי יש לי עוד ארבע מחשבים בבית וכולם סובלים מאותה בעיה. חפרתי לבזק בינלאומי, זרמתי עם כל הבדיקות שלהם, לקחתי חבילת גיימרים, אבל כלום לא עזר. חפרתי לבזק, החלפתי ראוטר פעמיים, החלפתי מודם, אבל כלום לא עוזר. באמת נמאס לי. WinMTR טוען שיש לי 60% lost pac…

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by payback,

אני עובד כשוטף כלים/עוזר טבח/טועם ראשי במסעדה ולאחרונה מצאתי עבודה חדשה בתור דייל. אני מתגייס עוד חודש ונמאס לי לשטוף כלים אז חשבתי על רעיון יצירתי לצאת מהעבודה הזו... מה להכניס למכונה? ??? חשוב: אני רוצה להשבית את המכונה לחלוטין. סוף חשוב.

18. Started by anatoli,

שלום אנשים, אני צריך לשלוח לחו"ל אוזניות עם מגבר לצורך תיקונים מקיפים (דברים שבגללם חובה לשלוח חזרה ליצרן). הבעיה היא שמדובר על צמד חמד יקר מאוד ואם אני אצטרך לשלם מע"מ עליהם זה יהיה משהו כמו 250$ וממש לא בא לי. לכן אני רוצה להוציא את המסמכים הנדרשים בכדי לא לשלם מע"מ כשהם יחזרו מתיקון. דיברתי עם נציג של הדואר שאמר לי שחובה להגיע לסניף הדואר ליד יד-אליהו (ההגנה 137), להוציא טופס ייצוא שיעלה לי כסף, ואז לשלוח את זה. לדעתי זה נשמע מטומטם מדיי אפילו בשביל המדינה שלנו שיש רק סניף אחד בארץ שאפשר לשלוח ממנו דברים לתיקונים. כנראה שמדובר על דברים של יבואנים ולא משהו פרטי. מישהו שלח דברים לחו"ל לתיקונים ויודע את הפרוצדורה הנדרשת? תודה, Anatoli.

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dududs,

שלום רב, אני מעוניין לעושת מנוי למגזין מחשבים (דפוס)... הייתי מעוניין לקבל את המלצתכם. כרגע ההתלבטות שלי היא בין : 1.smbplus 2.PC Magazine 3.pcplus יש עוד מגזיני מחשבים שפספתי ? ועל איזה מגזין אתם ממליצים לעשות מנוי ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. אבל זו בהחלט דרך חדשה ומעניינת להדליק את הטלוויזיה ... ;D http://www.youtube.com/watch?v=DcUmCYF9uyw&feature=player_embedded

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לקחת את הדברים עם קורט מלח,,, אבל על פניו הגיע הזמן להתקדם מעבר לברברת וברברת הנגד ולעשות מעשים בשטח. https://tech.walla.co.il/item/3503936

24. (כמובן שמערכת באוטו) אני סתם מתעניין....(לי יש עוד זמן סעמק! :'(עוד מעט15)

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by wons,

מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"

• 4 תגובות
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים