כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
את כל ההרצאות שם ועל מה מדובר? כי הפסדתי בגלל שלא הייתי בבית[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 13:04:50 ראיתי עכשיו את משה כחלון, אין על הח"כ הזה הוא פשוט תותחהייתי בהלם איך הוא אמר שמי שיפגע בתחרות בתחום התקשורת, הממשלה תפתח לו את התחת
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק את כל...הWALL שלי הודעות,תגובות וכו'.. איך אפשרות לעשות את זה, לא בדרך ידנית...?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
עם חיבורים USB לעכבר ומקלדת וגם לרמקולים. יש משהו כזה ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מדוע היו כל כך הרבה מכות? מדוע פרעה לא הסכים לשחרר את בני ישראל אחרי המכות הראשונות? תשובה: הוא היה מסכים, אבל יהוה מנע זאת ממנו, שנאמר: " ואני אחזק את לבו ולא ישלח את העם" (שמות ד': 21). 2. מדוע מנע יהוה מפרעה לשחרר אותם? תשובה: כדי שיוכל להשית על מצרים את כל המכות שרצה, כך יידעו כולם מי הוא, שנאמר: "אני שולח את כל מגפותיי... בעמך בעבור תדע כי אין כמוני בכל הארץ" (ט': 14). "כי אני הכבדתי את לבו ואת לב עבדיו למען שיתי אותותי אלה בקרבו ולמען תספר באזני בנך ובן בנך את אשר התעללתי במצרים... וידעתם כי אני יהוה" (י':21). 3. בגלל זה מנע יהוה מפרעה לשחרר את בני ישראל לפני מכת בכורות? תשובה: כן, שנאמר: "ויחזק יהוה את לב פרעה ולא אבה לשלחם" (י':27). 4.מי נהרג במכת בכורות? תשובה…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
למישהו יש את המפרט? האם ההצעה משתלמת? מישהו לקח אותה? תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החצי גמר הראשון עומד להסתיים, יש כאן מישהו שצופה? אני מהמר על אנדורה, פורטוגל, בוסניה-הרצגובינה, איסלנד, מקדוניה, מלטה, טורקיה, רומניה וישראל.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
חבר'ה תמליצו לי על שרת חינמי שיהיה אפשרי לאחסן קבצי אתר, שיהיה בלי פס פרסומות בראש הדף או מתחתיו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני לא רוצה תרגום של בבילון שלפעמים מוציא את משמעות המילה בצורה קצת מעוותת. אני מחפש משהו מקצועי. מישהו יודע כמה זה צריך לעלות ולאן לפנות? אני בעיקר צריך בשביל תיקים משפטיים שיתורגמו לשפה שונה.
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להזמין IPHONE מארהב או קנדה שאלה שלי האם פה יעצרו אותו במכס ואני יצתרח להגיע ולשלם עליו גם פה בארץ?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הייתי פזיז מידי והורדתי את הקובץ PATRIOT.EXE מהאתר ש"פורץ" לאתרי החמאס. איך אני יכול להיות בטוח שהסרתי את המטרד לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם כל מכשיר חשמלי נטען צריך הטענה ראשונה ארוכה או שזה תלוי בסוג הסוללה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום כולם, איפה אני יכול לברר מתי נסגרים ההרשמות לתאריכים השונים? ומידע בכלל על הפסיכומטרי?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1091888 מחיר מחירון 650 שקל...
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תודות לעזרתו האדיבה של vatos יש הקלטה זמינה: www.vl.rehost.co.il/ooopsi/tiar.avi הקודק זמין כאן: http://koepi.roeder.goe.net/xvid.shtml תהנו...
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום... יש לי הארדיסק maxtor תקול... עדיין באחריות.... ושנכנסתי לאתר של החברה אמרו שניתן להחליפו באחד חדש.. בתנאי שאני שולח את הישן קודם.. הבעיה היא שהם רוצים שאני אארוז אותו בדרך מסויימת שלא ממש הבנתי... שקית אנטי סטטית... שאת זה יש לי... ועוד משהו.. הנה ציטוט של הדברים.... אם משהו מוכן להסביר לי איך לארוז בדיוק.... ומאיפה להשיג את האריזה... או אם יש לכם אריזה כזאת מקורית במקרה... אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד!
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היה לי ממש ממש משעמם, תראו מה עשיתי הנה אכן תמונות קשות הה? hwz rocks! למי שלא שם לב! הכדורים מסודרים בסדר שמרכיב:hwz
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
www.purevolume.com/STANGA להקה של חברים, מתחילים לגדול, תכנסו, תשמעו, תהיו לי בריאים.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אבא שלי מתכנן לקנות מכונית Mazda 3. הוא התלבט בקשר לצבע, והוא חושב על צבע ירוק כהה. כשהוא היה בחנות של Mazda (אני הייתי איתו), אמרו לו שהצבעים שיש בחוברת קצת שונים מבמציאות, בגלל צורת הצילום והפלאש, משהו כזה. בתצוגה היה לוח עם צבעים, וראינו שהירוק הכהה נוטה לשחור, אבל לא בטוח שממש ככה, אז קצת בעיה.. בחוברת שמתי לב שליד הצבע הירוק הכהה כתוב בסוגריים: (27C). עלה לי רעיון, אולי זה יעזור לי למצוא את הצבע האמיתי, הרי 27C זה חצי ממספר של צבע ששמים ב-HTML וכדומה. ניסיתי ב-Flash, כתבתי #27C, הגיע לי לגוון כחול כהה, למרות שזה חצי מספר, וניסיתי עוד כל מיני אפשרויות אבל לא הגעתי לשום ירוק כהה במיוחד.. אז אולי מישהו מפה במקרה מבין בזה ויכול לעזור לי.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-