כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
יש לי כלוב מתכת שצבעתי לפני כארבעה ימים בצבע שחור של טמבור (לא ספריי, עם מברשת). ארבעה ימים שהוא בשמש, ולמרות שנראה כאילו התייבש, יש על הסורגים בועות צבע ובהם הצבע טרי (אם לוחצים עליהם זה מתפרץ החוצה). זה אמור להתייבש לבד או שפישלתי עם הצביעה? ואם יתייבש לבד, כמה זמן עוד יקח בערך?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לפני שיעיפו אותי מהאתר לשלוח לי לאימייל (LiorP23: ובאמת חשבת שאני אשאיר ככה?) הזמנה לאתר שכתבתי בכותרת אני יודה לו... ואם אתם רוצים אפשר גם על הדרך לאתר superrtorrents תודה ;D
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הורדתי את הפרק של אתמול ושל שבוע שעבר :lost.207.hdtv-lol.[VTV](1).avi ושאני מנסה לפתוח את הסרט הוא לא מצליח לקרוא את הקובץ ואת הפרקים הקודמים הוא כן מצליח לקרוא... מישהו יכול לתת קודקים מעודכנים??
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עד כמה האתר הזה אמין או שזה עוד ספאם ועבודה בעניים? http://www.dataentryjobs.us/107673.html
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
שלום, אנסח את השאלה שלי בצורה ברורה יותר: ביום ה"re-גיוס" שלי, אני מניח שאוכל לדלג על כמה תחנות, כגון צילום שיניים, פתיחת חשבון בנק, הנפקת דיסקית [למרות שלדעתי חבל כשיש אפשרות לאחת נוספת לרזרבה] וכו'. כמובן, שאצטך להשלים את החסר: זוג נעליים נוסף, צ'ימידן במקום קיטבג, וכמה פריטים נוספים. האם זה המצב? מצד שני, אם אפעל אחרת, ואתנהג כאילו אני כשאר המתגייסים הטריים, האם אוכל "לעקוץ" את כל הדברים שקיבלתי ביום הגיוס המקורי שלי [3 זוגות מדים ושאר הפריטים]? אשמח לטיפ איך לפעול, ואם יש מישהו שעבר את זה, במיוחד לשמוע את דעתו על-סמך נסיונו.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום היום בשעות הצהריים צצה לי בעיה מוזרה בגוגל: כשאני רושם אות או מילה מסויימת בsearch bar של גוגל ולחוץ enter או מקליק על חיפוש המילה נעלמת מהsearch bar ולא מבוצע שום חיפוש. יש לציין שבעיה זו מופיע מהחיפוש השני, זאת אומרת כשאני פותח את גוגל ומחפש משהו החיפוש הראשון מצליח. אבל משם הלאה ניסיון הכנסת מילים לתוך הsearch bar כושל הכל נמחק בלחיצת האנטר.. אני משתמש בפיירפוקס אך הבעיה קיימת גם באקספלורר, ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עזר. מוזר לי שהבעיה קיימת בגוגל CO.IL בCOM אין לי את הבעיה. הצעות מישהו?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
החצי גמר הראשון עומד להסתיים, יש כאן מישהו שצופה? אני מהמר על אנדורה, פורטוגל, בוסניה-הרצגובינה, איסלנד, מקדוניה, מלטה, טורקיה, רומניה וישראל.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא שאני משתמש בקונסולות כאלה או אחרות, פשוט נראה לי מוזר..... לדעתכם צריך להסויף פורום כזה?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני חושב שהכותרת אומרת הכל, חשבתי לעשות רשימה ולשים אותה כ STICKY, מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בקרוב יקבל 4000 ש"ח מהעבודה שעבדתי ואני מתכנן להשקיע את הכל על אופנוע שטח(כן כן שמעתם נכון אני לא מבזבז את זה על חלקי מחשב) אז אני פונה למבינים מבינכם: איזה אופנוע עד 50 סמ"ק מתאים למתחילים? יש איזה אחד שמוכן למכור לי yamaha dt 50 ב3500 שקל+- , אתם אומרים ששוה לי ללכת על זה? או שאתם ממליצים לי על אופנוע שטח אחר להתחיל איתו.
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב. לפני כחודש פלוס מינוס ראיתי את התוכנית המקצוענים בערוץ 10,היה שמה בחור שדיבר על חינוך פיננסי וכל זה,אמר הרבה דברים חכמים,אמר גם שאם תשים במשך 20 שנה 750 שקל ועם קצת השקעה עם תשואה של 5 אחוז אפשר להיות מילניור. כמובן שהוא בא לאולפן לפרסם את את הספר שאיתו הוא יצא,השאלה איך קוראים לאותו ספר?,אני זוכר ב100 אחוז שהיו בו את שילוב המילים חינוך פיננסי. ואם יש איזה אתר באינטרנט שמסביר טוב טוב מה זה בורסה,ומתי כדאי להשקיע וכדומה(אני יודע דברים שהם BASIC כמו מה זה אגרות חוב וכדומה),אשמח לעזרה,בא לי להחכים קצת במקום לבזבז כסף לפח.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למכונת גילוח עד 400 ש"ח (אשמח עוד יותר אם זה יעלה פחות). אין לי דרישות מיוחדות, רק שיהיה אפשר להשתמש במכונה תוך כדי הטענה גם (אם זה קיים עדיין).
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אחד ההרכבים הכי מעניינים, מקוריים וחדשניים שפועלים פה כיום 2 שירים חדשים - Like a Ghost - http://www.guelman.ru/igalchik/like_a_ghost.html Koo - http://www.guelman.ru/igalchik/koo.html שיר ישן - Knitting http://www.guelman.ru/igalchik/knitting.mp3
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת פאזלים של דרקונים? הכוונה בדרקונים היא לFANTASY ART
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
וואוו אנשים, רציתי רק לספר לכם על מקרה שקרה לי היום, שנאלצתי לבטל הזמנה של מוצר. ביום שישי לפני כשבוע וחצי (5.3.04) הזמנתי היטסינק של טרמלרייט מPCH, אחרי שהמליצו לי עליהם בפורום של האתר. אגב, השירות שם ממש אחלה, וגם הסבירו לי שזמן האספקה יהיה עד 10 ימים כי אין להם אותו במלאי. אבל ביום ראשון שלאחר מכן אני רואה את אותו היטסיניק בחנות אחרת, שיש להם אותו במלאי(!), ועם כל זאת - המחיר יותר זול ב-42 ש"ח! אז נתתי להם צ'אנס עוד שבוע כי כבר ביצעתי הזמנה וכבר שילמתי להם, אבל זהו. היום נשברתי. ביטלתי את ההזמנה, הזמנתי מהחנות השניה, ויצא לי אותו מחיר כולל משלוח! (תוך 48 שעות) אני שוב חוזר ואומר: אני לא אומר את זה בשביל לפגוע באף אחד, ולכן אני גם לא מפרסם את שם החנות השניה כאן. אני אומ…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הפורמט הוא RV40 ואני לא יודע איך ועם איזו תוכנה להריץ אותו. מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש איזשהי דרך לדעת מי הפנה משתמש לדף שלי. כלומר, כשמישהו עושה לייק לאיזשהו דף שלי אני רוצה לדעת מי הפנה אותו,יש איזשהי אפשרות לזה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחר אמור לעבור סוג של מבחן והכשרה. העבודה היא שיווק של כרטיסי אשראי. והם משלמים לא רעה בכלל אז זרמתי על זה. אין לי נסיון במכירות, אני אשמח לטיפים מהמנוסים. איך כדאי לגשת, מה כדאי להגיד,באיזה צורה וכו'.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בהעברת כסף דרך PAYPAL לחבר בחו"ל ? מדובר בכ250$ והמחיר בבנק הדואר הוא 30$+ בPAYPAL זה יוצא משהו כמו 15$ אבל מאוד לא ברור מהאתר איך הוא מושך את זה אני דיי משוכנע שהם לא מזכים את הVISA שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מתקשה מאוד להתחבר לאתר.ביום שבת לא יכולתי בכלל,רק לקראת ערב. מישהו יודע אם יש בעיה?או שזה משהו אצלי.
-
- 14 תגובות
- 739 צפיות
-
-
סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ברקע מתנגן לו סט טק-האוס/פאנק חביב. http://etn3.etn.fm:8022 הולכים ומשתבחים ה ETN האלה.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות טלויזיה מסוג LCD (40 אינץ) או שעדיף פלזמה (ה-LCD הוא מדגם LG RL44SZ20RD אם זה עוזר ) תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-