עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lev-UFO-Child,

:xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. אני מחפש את הפס קול לסרט הפצצה הזה Cellular מישהו שיביא לי לינק או שמות השירים! תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by PhP dUdE,

http://www.calls.co.il/calls/Onion.html אתם נקרעים!! כן בצלללללל בצלללללללללל אלכס תגיד בצללללללל דבר אלי!!! דרך אגב סמיילי חדש שגיליתי שאני אוהב: -}-

4. לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  5. היי, לאחרונה השתחרר הדי וי די של מטריקס האחרון וחיפשתי בכל האינטרנט האים יוצאת חבילת טרילוגיה למאטריקס אבל לא מצאתי. מישהוא יודע אם הולכת לצאת חבילה או שאני אצתרך לקנות את כל ארבעת הסרטים בניפרד (אני רוצה גם את אנימטריקס). תודה רבה!!!.

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by Cereal Killer,

מה קורה?? פתח בבקשה את האיציק

7. Started by udicol,

עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. קו פתוח אצל דליק בגלי צה"ל . לכל החברה שרוצים לעבוד בשביל להרוויח איזה מארז , או כרטיס מסך . כנסו ותלמדו , ואל תוותרו על זכויותכם ! בשעה 15:00 .

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. Started by Decktor,

http://www.ugcs.caltech.edu/~karlh/fun/millenium.html חמוד ביותר

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by alexrta,

היום כשאני אני גולש לתומי באינטרנט אני רואה את הדיסק הבא: 2Pac The Prophet The Best Of The Works UK RetAIl מישהו שמע עליו?? אולי מישהו שמע אותו?? תודה מראש לעונים

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by orrm,

שלום כולם, איפה אני יכול לברר מתי נסגרים ההרשמות לתאריכים השונים? ומידע בכלל על הפסיכומטרי?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by scorpion,

אין אין פשוט פסקול חזקקקקק יותר טוב מהפסקולים של שני הסרטים הקודמים, הפילהרמונית המדהימה הזאת ביצעה כאן עבודה מדהייממה! המוזיקה של Howard Shore פשוט מחוזקת! מומלץ!

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  13. אחרי שבועיים מפרכים של חזרה מבית ספר... ציפייה לאותה התראה שהחבילה שלי הגיעה מלאה בכל טוב ערך המוצרים 150$ ערך המשלוח 50$ היום זה קרה... הגעתי הביתה עייף כתמיד ועל השולחן ראיתי מכתב רשום מהיר אקספרס מהדואר שבו היה 3 העתקים של הקבלה שנכתבה ביו יורק באותו זמן שעשיתי את ההזמנה הוספתי הערה או יותר נכון בקשה לכתוב שערך החבילה קטן מ-50$ כדי שלא האלץ לשלם מס ובאמת הנשמות :-* כתוב שערך החבילה ה-10$ ועוד דף בכותרת גדולה כתוב הזמנה לשחרור דבר דואר הודעה ריאשונה שבו כמה פרטים של ההזמנה וכל מיני סעיפים על שחרור מהמכס בעברית כמובן... קצת בלבול מוח... מישהו יודע מה אני אמור לעשות כעת?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by noambaum,

כרגיל.... כרגיל אני נהנה מהשירות הטלפוני של החנות הזו וכרגיל אני נהנה ממשלוח מהיר לאללללה(הזמנתי מוצר ותוך יום הוא אצלי...) בקיצור אני נהנה לקנות אצלם ולא בפעם הראשונה עוד מישהו חושב ככה?

• 9 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by joniar,

אתמול הלכתי לסרט בקולנוע לב בדיזינגוף סנטר לסרט בשם פרידות אתה מגיע ב-8 וחצי יש בר בוץ עם שתיה חמה עוגות עוגיות שתיה קרה וכולם בחוץ בפנים יושבים מדברים {בדרך כלל מבוגרים-הלכתי עם ההורים סבתא ואחותי} ואז ב-9ניכנסים לאולם יש איזה מישו/מישי שמסביר חצי שעה על הרקע של הסרט קצת מנפח את השכל ואז סרט עם הומור יפה ובהמשך הסרט כולם בוכים אולם קולנוע שלם בוכה! {גם אני..} סרט יפה יפה!! למי שרוצה לבכות...

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by nimrods,

עזרה משהו יודע אולי איך אני שולח לכולם החברים שלי הודעה ביחד (במקושרים) ?? תודה לעוזרים.!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. חשבתי שכל אחד יביא תרד 1-2 הכי הזויים שהיו אי פעם פה בפורום ככה שהאנשים שלא ראו אותם , גם יזכו לזאת הזויים , מצחיקים , אדירים , איך שלא תקראו לזה הנה שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210367.0 נ.ב. אני מקווה שלמנהלים אין שום בעיה עם זה כי אני לא ראיתי שזה עומד בניגוד לחוקים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by Iv0ry,

הייתי פזיז מידי והורדתי את הקובץ PATRIOT.EXE מהאתר ש"פורץ" לאתרי החמאס. איך אני יכול להיות בטוח שהסרתי את המטרד לחלוטין?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני כבר בין 17 וחודשיים ועדיין לא הלכתי לצו ראשון . לפני כמה שנה עברתי דירה אבל לא שיניתי את הכתובת בתעודת זהות. יש לנו בבית ספר חיילת(מדנית או משהו בסגנון) . דיברתי איתה והבאתי לה את הכתובת שלי והיא אמרה שהיא תשלח להם את זה והצבא ישלח לי צו לכתובת החדשה. אתמול קיבלתי צו והיה רשום בו התראה לפני מעצר . לפני כמה ימים חתמתי בבית ספר על חוזה להמשיך יג יד בשביל להמשיך ללמוד במגמת רכב . וכשחתמתי על החוזה היו שם חיילים , ואמרו שהצבא יממן לי את המשך הלימודים (יג יד ) . האם הצבא יכול לעשות לי בעיות עם המשך הלימודים בגלל שלא הגעתי בצן הראשון ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Invisible person,

שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…

21. Started by G.P.S,

קבלו את הפרסומות של התחתונים מבית היצרן DG בה חשבו על כל פרט לעומק, ואין מה לומר על הפס קול פשוט מדהים אין לי מילים. תסתכלו ותוכחו בעצמכם לגאונות שבפרסומת לתחתונים!!!! :yelclap: http://www.youtube.com/watch?v=cOA5VrktkdE

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  22. רציתי להזמין מ-tms ,אולם כרגע הסניף שלהם בתל-אביב ניסגר ואין כוח להגיע להרצלייה עם כל הפקקים המאוסים בדרך לשם. יש אלטרנטיבות?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by David Nachum,

שלום לכל שוכני הפורום מנהלים וגולשים כאחד, אני חייב לציין שאני גולש באתר הזה כבר כמה שנים ואף פעם לא היתאכזבתי מהעצות של המנהלים !!!כל הכבוד לפי ידעתי האתר הזה הוא בין המובילים (אם לא ה-מוביל) בתחום החומרה בישראל. יש כתבות, מומחים, מיליון גולשים וכו' ... אבל אני חייב לציין שהעיצוב הכללי של הפורום ממש לוקה בחסר! העיצוב לא הישתנה שנים כאילו שכחו ממנו הצבע האפור עכבר שולט בגדול והלוגו משעמם ישן ופשוט. חבל לאתר בכזה קליבר!!! מה אתם אומרים? יש מקום לשיפור...? אני מצטער אם אני פוגע במישהו, המטרה שלי היא רק לתת ביקורת בונה בשביל לשפר את האתר המעולה הזה

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. שלום לכולם. היום קיבלתי לתיבת הדואר שלי פרסום על חנות מחשבים חדשה שנפתחה בקריית יובל. בפרסום מצויין גם אתר האינטרנט שלהם ונכנסתי אליו כדי לראות במה מדובר. לשמחתי גיליתי כמו מה שנראה חנות שמבינה בתחום ופונה לשוק היותר מקצועי - ואני לא חושב שבירושלים היתה חנות כזאת עד עכשיו. לשמחתי אני גר לא רחוק מקריית יובל והחלטתי לקפוץ אליהם לביקור: מהתרשמות ראשונית מדובר בחבר'ה נחמדים מאוד, אדיבים, ובקיאים בתחום. ישבתי שם ושחחתי איתם כחצי שעה, והיה נחמד מאוד. החנות עצמה מסודרת ומאורגנת היטב - חידוש מרענן בהשוואה לחנויות "מחסני" המחשבים שקיימות בכל חור בירושלים. מקווה שתמצאו בזה עניין - אולי סוף סוף גם לנו הירושלמים תהיה חנות איכותית באיזור... למי שמעוניין בכתובת האתר: http://www.p-see.c…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by Galos,

שלום , אני מעונין לרכוש משקפי שמש , בדיקה של העלויות בחנויות בארץ ובחול העלה הפרש לא קטן של כסף , ההפרש עומד על 200 שקל וזה כולל את המשלוח של המשקפיים לארץ. רצית לדעת האם במכס אני אצטרך לשלם עוד תוספות של מכס או מע"מ (לא הצלחתי להבין בדיוק מהאתר שלהם). האם התשלום של המשלוח (קצת יקר בין 27 ל37 דולר, תלוי מאיפה אני מזמין - מגיע דרך USPS) כולל את המע"מ או איך שלא קוראים לתשלום במכס? אם אזמין מחו"ל זה יהיה דרך EBAY יש שם גם חנויות שמוכרות ואני מתכוון להזמין דרך חנות , עלות המשקפים היא כ 140 דולר כולל המשלוח. מה עוד צריך לדעת על משלוח לארץ ועלויות הכרוכות בכך? האם בכלל מומלץ או לשלם את ההפרש של ה200 שקל(זה עוד תוספת של 50% לערך שלהם מחו"ל)? תודה מראש לעוזרים , גל

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.