כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
על איזה יחידה מדובר? מה יהיה שם? צריך לבוא עם ידע לפני? אם כן איזה? פשוט אין שום פירוט..
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נולדתי ב"כז' באייר ואני צריך לדעת מה פרשת השבוע .... אז מה הפרשה בתאריך כט באייר ?(כי כט באייר... זה יום שישי)
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
אצלנו בבצפר אין מידע ופתאום "החליטו" שצריך להגיש את זה עד סוף החודש ולא עד סוף החודש הבא... ואני לא יודע מה לכתוב!! (התכנות כבר גמור, מבנה העבודה עוד לא...)
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
ישבתי קצת באוטו וניסיתי להבין איך, אבל כניראה שפיספסתי משהו ואין לי כוח לשבור את הראש אז החלטתי לשאול כאן לפני שאני שובר את הראש (ואולי גם משהו באוטו). מישהו פה יודע (מניסיון אם אפשר) איך מגיעים למצב שבו אפשר להחליף את הרמקולים הקדמיים ברכב? לא הבנתי איך מגיעים אל מאחורי הפלסטיקה אל הרמקולים הקיימים... ואם כבר, אז מישהו יודע איזו מידת רמקולים מתאימה שם? אם לא יהיו פה תגובות עד מחר בערב אני אקפוץ לצלם את החלק של הרמקולים הקדמיים באוטו ואעלה לפה את התמונות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא להתיחס להודעות שפורסמו לפני העריכה (יום רביעי, 14.10.09 שעה 17:34)! SKY מוכנים להביא HD4670 ככרטיס חליפי, ללא תוספת תשלום. במקרה כזה האחריות על הכרטיס החליפי נשארת האחריות של הכרטיס הקודם (נישארו כ 9 חודשים), או בקיצור לממש אחריות. כמו כן הם יכולים לתת לנו זיכוי על הכרטיס (לפי מה שהבנתי הסדר עם היבואן החדש) + הנחה נוספת ושנקנה כרטיס חדש במחיר מוזל עם אחריות מלאה. הכל סודר כמו שצריך ובלי בעיות, מתנצל בפני החנות ובפני חברי הפורום על אי ההבנה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני כבר שעה מחפש איזה סמיילי ניסיתי בגוגל ובפוטובאקט ואני לא מוצא... זה סמיילי כזה שרואים שני סמיילים רואים את מלאך המוות וצוחקים עליו ואז הוא נוגע באחד מהם והוא מת ואז השני מתחיל לרוץ... אני יודע שזה בקשה מפגרת אבל תודה לעזורים ומצטער שזה קצת ספאם
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לסרט בקולנוע לב בדיזינגוף סנטר לסרט בשם פרידות אתה מגיע ב-8 וחצי יש בר בוץ עם שתיה חמה עוגות עוגיות שתיה קרה וכולם בחוץ בפנים יושבים מדברים {בדרך כלל מבוגרים-הלכתי עם ההורים סבתא ואחותי} ואז ב-9ניכנסים לאולם יש איזה מישו/מישי שמסביר חצי שעה על הרקע של הסרט קצת מנפח את השכל ואז סרט עם הומור יפה ובהמשך הסרט כולם בוכים אולם קולנוע שלם בוכה! {גם אני..} סרט יפה יפה!! למי שרוצה לבכות...
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=6420668728353654549
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
לאחר שביטלו את המצרף ..שמעתי שעכשיו לא צריך יותר לחכות חצי שנה בין מבחן למבחן מישהו יכול לאמת את זה ?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מגאסונים ישנים שהם סגורים הרמטית? אני לא יודע איפה אפשר למצוא תודה
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2.5M אבל אני כל הזמן פותח עשרות דפדפנים במקביל 25+- והמחשב שלי מרושת לעוד מחשב נוסף שהוא בקושי פעיל אבל עדיין השאלה כמה M אינטרנט אני צריך ? לא נראה לי ש 2.5 מספיק לי זה מאוד גבולי 4 ? 8 ? M כמה ? אני לקוח של בזק ADSL תודה . בלי קשר הייתי צריך לקנות מעבד Q שאלתי בזיג זג יש לי כרגע X2 ה Q היה נותן ביצועים יותר טובים שיש עשרות דפדפנים פתוחים במקביל חבל אני אמצא פראייר ואקנה ממנו Q8XXX משומש
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והדבר האחרון שנותר לי לברר הוא האים היצרן LEADTEK הוא יצרן טוב, אמין וכדאי לקנות כרטיס מסך שלו?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היה לי ממש ממש משעמם, תראו מה עשיתי הנה אכן תמונות קשות הה? hwz rocks! למי שלא שם לב! הכדורים מסודרים בסדר שמרכיב:hwz
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
http://www.filecabi.net/video/curry-n-rice-girl.html
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חברה של רבע מיליון משתמשים ועדיין לא יודעת לחשב תרגיל פשוט. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברים מישהו מכיר חנות טובה שיש בה נעליי סקייטבורד של חברות כמו: DC, Adio ודומיהם? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני יכול לבקש משהו?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-