עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה במראות כדוריות: 1.נתונה מראה כדורית המשמשת לאיפור (מראה מגדילה). א.שרטט דוגמא של מהלך קרניים שבוא המראה משמשת לגילוח. ב.לרשותך מראה כזאת שרדיוסה 30 ס"מ באיזה מרחק מהמראה יש לעמוד כדי שהדמות תהייה ישרה ומוגדלת פי 2? קודם כל מראה מגדילה זה מראה קמורה או קעורה? ובשאלה א' למה הכוונה?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  2. מסיבה חגיגית לרגל פתיחת האולם החדש של עופר אבניר והשקתו של הקטנוע החדש של ג'ילרה, GP800, המסיבה תהייה ביום שישי 28.3.08 בתל אביב ברחוב הסדנה (הרחוב יהיה סגור לרגל המסיבה). לפרטים נוספים. אני אהייה שם, ואתם? 8)

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  3. Started by Toxin II,

אהלן, לא מזמן נתקע לי השיר הזה בראש, ומאז לא עוזב. בכל אופן, חיפשתי וחיפשתי וזכור לי שלשיר הזה של דונובן, שיצא אי שם בעבר, יש ביצוע מחודש, ותהיתי, של מי? אני מחפש את השיר הזה בנרות... תודה לעוזרים למי שלא יודע מה השיר, זה השיר:

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  4. היה איזה סירטון שמישהו צורח ואתה נבהל מזה... איך קוראים לזה? (מישהו מפחיד)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  5. Started by Tnufa,

שלום לכולם. חבר רוצה לבוא לבקר בארץ וביקש ממני לעזור לו במציאת מלון טוב במחיר שפוי (רצוי כמובן באיזור גוש דן עם עדיפות לת"א - בכל זאת תייר...) מישהו יכול להמליץ על אתר (או אפליקציה) להשוואת מחירי מלונות? את כל הגדולים והמוכרים בעולם אני מכיר (booking, trip advisor, expedia, trivago וכו'...) השאלה איזה כאלה יש בארץ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by MOFRA,

משהוא יודע מתי עתודאים של "עתידים" אמורים לקבל מחשב נייד ואיזה(או לפחות איזה היה שנה שעברה)

• 11 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by ryan_b,

כרגע חיפשתי משהו בגוגל ופתאום ראיתי מסך שונה. ראיתי תמונות דומות באתרי חדשות גדולים אבל חשבתי שאלו זיופים [attachment deleted by admin]

8. Started by iakovl,

בשביל תוכנת איתור שאני משתמש אני צריך את המיקום של טבריה במפה העולמית

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

שמבצעות טריידאין מישהו מכיר כאלה?

10. Started by Guarding angel,

מה זה "מצב שינה"? איך בנאדם נכנס למצב "שינה" האם יש הגבלה של "מצב שינה"?

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  11. שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. Started by א אוהל,

שלום רשום לי "על פי נתוניך האישיים הינך מתאים ליחידות שדה" עכשיו השאלה שלי היא שרשום לי במנילה סטילים או פראמדיק או עוד כמה דברים לא מעניינים ומכיוון שיש לי פרופיל 72 החלטתי לסטילים עכשיו אני לא יודע אם יקבלו אותי או לא זה שזה רשום לי במנילה אומר שאני יכול ללכת?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  13. אז אחרי שכבר יש לי מפרט למחשב, אני מחפש המלצה לחנות מחשבים באזור חולון-ראשון. דרושים מחירים טובים ושירות איכותי ומבין. על מי אתם ממליצים?

14. שמעתי שיש עוד גרסה לקליפ המרגש ONE של METALLICA ?? שמעתי גם שדי קשה להסיגה אז אם למישהו יש או יודע מאיפה להוריד או לפחות על מה הקליפ אז בבקשה תיידעו אותי פה... תודה 8)

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. היי למי שלא יודע, מאז תקופת הטלפון הדיגיטלי אפשר לשלוח הודעות SMS הביתה (גם מי שאין לו מכשיר דיגיטלי יכול לקבל הודעות, תנסו ממש מצחיק) אז אני מנסה לשלוח מהICQ לבית וזה לא נותן. למישהו יש דרך? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by Kurt,

an+1=an +3n + 4.5 , a1=4.5 צריך להוכיח שכל איבר במקום זוגי מתחלק ב12 ללא שארית, ז"א הנחת האינדוקציה היא ak / 12 = שלם ומה שצריך להוכיח ak+2 / 12 = שלם ביטאתי את האיבר הK+2 עד שהגעתי לאיבר הk ומשם לא ידעתי איך להמשיך בתודה דוד

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by arik100,

יש לי בתיקיה אלבומים רגילים ואז הכל סבבה אבל הבעיה היא בשימוש בפלאפון ב חלוקה לאלבומים. יש לי כמה אלבומים ו השארתי מספר שירים מכל אלבום. איך אני מבטל את השיוך שלהם לאלבום לגורם להם להיות משויכים לאלבום אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by Zadu,

הביאו לי מייל חדש ואני רוצה להיכנס אליו . הסיום שלו זה @msn.com .. לאיזה אתר צריך להיכנס בשביל להיכנס למייל הזה ?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by pinkmasta,

שלום לכולם ! בהקשר להודעה שרשמתי קודם , רשמתם המון דברים שלא קשורים לנושא בכלל . עם קרה לכם מקרה דומה איתם , בבקשה שתפו אותי כי אני הולך להיכנס איתם להליך משפטי כנראה. לתשומת ליבכם ניתן להתלונן על כל חברה או לציין אותה לשבח באתר הבא http://www.service-report.co.il

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by ori_fadida,

שלום אני רוצה לעשות אובר קלוק oc למעבד שלי.. אינלי מושג איך עושים את זה אשמח לקבל עזרה.. ושמעתי שברגע שאני אעושה אובר קלוק אז המעבד מתחמם יותר..אז בכמה מעלות המעבד יתחמם? יש לי מעבד core2duo e7400

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by d5326,

נראה לי שמי שקונה בKSP IVORY SKYPC יקבל מחשב יותר זול אבל תמיכה מעטה.. הם לא עונים לאימייל ולא באמת איכפת להם ממך. לא חשוב להם שימור לקוחות כי תמיד יהיו אלו שיתפתו למחיר הזול

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

לאן הבנאדם נעלם ? פתאום ככה לא רואים שום הודעות שלו בפורום..

24. לא שאני משתמש בקונסולות כאלה או אחרות, פשוט נראה לי מוזר..... לדעתכם צריך להסויף פורום כזה?

דיונים חדשים בפורומים