עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shon,

אהלן חברה!!! אני צריך עזרה: אני כרגע עומד ללכת לצו ראשון ואני צריך לדעת איך להוריד פרופיל על מנת להתקבל ליחידות או פרוייקטים טכנולוגיים, והעיקר לא לקרבי!!! אשמח אם משהו יעזור לי בנושא או אפילו יקשר אותי לאתר בתחום. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by AVL,

טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים? חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה. מאכזב.

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה. אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים. עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS. ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת. יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל. ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  4. למי שלא יודע למה אני מתכוון - מדובר על מזרן גדול, שאליו מחוברים כל מיני גלילים כדי להשאיר אותך במקום... קושרים את המתקן לסירה והוא מעופף באוויר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by megas_xlr,

חברה אני ממש אבל ממש חייב שמישהו יפרוץ לי לפורום הזה www.forum.elicomp.co.il תודה למי שמוכן לעזור

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by ZorD,

שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…

• 55 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by roadrunner,

http://www.imdb.com/name/nm0032715/ וגם כתוב שאסור היה להפריע לו בזמן שתום וג'רי משודרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. איש אחד נמצא תלוי על חבל 8 מ' באסם אטום לחלוטין שאין אליו כניסה, הדלת נעולה, לא ניתן לפתוח אותה והגג גם הוא, חסום. איך האיש הגיע לשם? רמז: בחוץ הייתה מכונית. (לא, אין בעולם עדיין אנשים 8 מ' גובה )

10. KTHXBYE

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by MasterDK,

זה סרט שהיה בהוט לפני כמה שעות סרט חמוד אז בקיצור אני מחפש את ה Soundtrack של השיר הזה שהיה בסוף תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by lion03,

אז ככה הפרופיל שלי 82 ובגלל שאני בן יחיד אז מה שאמא שלי אומרת לאן אני הולך אני הולך (כמובן שאני זה אומר לה לאן לשלוח אותי) אז אני צריך עזרה בבחירה כרגע אני נוטה לכוון גיבעתי יש למישהו משהו אחר להציע (חוץ מסיירות שגם ככה אני יכול)?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by american,

איש אחד גר בקומה העשירית. כשהוא קם בבוקר והולך לעבודה הוא יורד במעלית לקומת קרקע, וכשהוא חוזר - הוא עולה עד קומה 6 במעלית ואת שאר ארבעת הקומות הוא עושה במדרגות. השאלה - למה?

14. מה זה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  15. שלום , ההייתי רוצה שתתנו לי המלצות לסרטי מלחמה ( כמו "מעבר לקווי האויב , פרל הארבור וכו') וגם למדע בדיוני ( מלחמת העולמות ) תודה לעוזרים!! :jump:

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  16. שלום ב - 19 תערך הטיסה הגורלית לסין. רציתי לקבל מכם המלצות למקומות שכדאי לבקר במהלך הטיול, חנויות זולות לביגוד ואלקטרוניקה (בניתי על קניית תיק, כפכפים, ג'ינס, וטלוויזיה 21 דקה). כל המלצה תתקבל בברכה, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Merrymoon,

שקרנים!!! אז מה המצב? איך פה בלעדיי? אצלי הכל טוב, עולה על המטוס עם הדיילות הכוסיות והבירה כבר בלילה שבין שני לשלישי ומתחילה לעבוד ב-Augsburg. אם לא ילך, מקסימום, יש לי מלגה באיזה מכללה מחורבנת בעוד מדינה זרה שבחיים לא ביקרתי בה. חוצמזה, לחתולה שלי יש תולעים. ;D

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כמו Angina. תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Ghosthunter,

ראיתי עכשיו טלויזיה, ופתאום צצה משום מקום פרסומת של לוגיטק. נראה לי פעם ראשונה שחברת ציוד היקפי של מחשבים עושה כזו פרסומת(בישראל).

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by m0sh,

טוב זה בעקבות הנושא שלי על התוספות של טליסמן שאי אפשר להשיג בארץ...אז רציתי לדעת אם למישהו יש המלצות לגבי משחקי קופסא חדשים או ישנים ברמה? כמו טליסמן,יצירת מופת,רמז וכ"ו אם תוכלו לעזור לי אני מאד יודה לכם! תודה, מוש

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by blabla2002,

http://www.funny.co.il/flash/fuck.html

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שמעתי אצל חבר דיסק מדהים שהופק מקולות של דולפינים ודיסק אחר עם מוזיקה שהופקה מצלילים של יערות גשם. אשמח לשמות של אלבומים כאלו. תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  23. הייתי רוצה לשאול באופן כללי, איזה דברים מפריעים לכם כשאתם מוסרים את המחשב לתיקון \ כשמחשב חוזר מתיקון. מהדברים הכי קטנים, כמו שלא מנקים אותו מאבק או לא מגדירים את ההתקשרות לאינטרנט\אימייל, ועד לדברים גדולים כמו מחיקת חומר בלא רשות או שהפתרון לא תאם לתקלה. שפכו, כל מה שיש לכם לומר על הבעיות השירותיות או המקצועיות עם טכנאי המחשבים בישראל.

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/770037 מעניין אם יש עסקעות שכן יבוצעו :

• 6 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.