עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by LivingDead,

כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  2. איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב. ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx. לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox. המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file". אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים). להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה. ובשביל לשטוף את הע…

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by Oranl,

עלה לי רעיון לאשכול תמונות פנים המארז, בסגנון אשכול תמונת שולחן העבודה/סביבת העבודה... מה אתם אומרים? אני הראשון, אז הנה שלי: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  4. ממה גוגל עושה את הכסף שלה? כל אתר שנמצא אצלה בחיפוש משלם לה על זה?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  5. אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל נזכרתי בסדרה ואני פשוט חייב למצוא את הנעימה של הסדרה, אם מישהו יודע איפה לחפש או את שם התוכנית באנגלית, אנא אימרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by y_a_n_i_k,

האם קיימים כאלה? ואם כן האם מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by someone,

לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …

• 9 תגובות
    • 740 צפיות
  8. מישהו יודע איפה אני יכול להירשם באתר של שרד החינוך אמרו לי אבל אין לי מושג איפה לחפש אני מזה ישמח אם מישהו יתן פה את הלינק של זה... תודה מראש אנשים טובים...

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by overload,

מה לעזזל הדבר הזה? אקש וטקסט סוג ז' אבל חוץ מזה הכל נראה אמיתי, ומושקע (משקע מדי...זה אמיתי?) http://www.drunkencat.com/media/1126241191

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by pure perfection,

333

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  11. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני כבר בין 17 וחודשיים ועדיין לא הלכתי לצו ראשון . לפני כמה שנה עברתי דירה אבל לא שיניתי את הכתובת בתעודת זהות. יש לנו בבית ספר חיילת(מדנית או משהו בסגנון) . דיברתי איתה והבאתי לה את הכתובת שלי והיא אמרה שהיא תשלח להם את זה והצבא ישלח לי צו לכתובת החדשה. אתמול קיבלתי צו והיה רשום בו התראה לפני מעצר . לפני כמה ימים חתמתי בבית ספר על חוזה להמשיך יג יד בשביל להמשיך ללמוד במגמת רכב . וכשחתמתי על החוזה היו שם חיילים , ואמרו שהצבא יממן לי את המשך הלימודים (יג יד ) . האם הצבא יכול לעשות לי בעיות עם המשך הלימודים בגלל שלא הגעתי בצן הראשון ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by vasser,

הכנתי סקריפט פשוט (מאוד) ל-GM לאתר, שעוצר את העדכון האוטומטי של הדפים, מי שרוצה לבדוק אז הנה הקישור: http://userscripts.org/scripts/show/53550

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by just-a-freak,

בימים אלה, דעתי היא שצריך להציג מעט אנרכיה, לערער את הסדר הקיים- והכל הופך לכאוס. אני סוכן של הכאוס, אולמרט. ואתה יודע מה הענין עם כאוס? הוא הוגן.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. כמו בכותרת מחפש אתר(ים) עם פירוט על הכללים של present simple, past simple, present progressive, present prefect וכל השאר זה דיי דחוף תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  15. שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
    • 4 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by iakovl,

היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by Vampire_Master,

כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…

18. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש מחשב חדש ואין לי שום בעיה להתקינו לבד,אבל מה אני רוצה לרכוש גם את הביגטייפון ואיתו יש לי בעיה . לא בא לי להסתבך איתו לכן החלטתי שעדיף שאשלם עוד 160 ש"ח ושיתקינו לי את הכל וכך יהיה לי ראש שקט. עכשיו שאני חושב על זה :s05: רציתי לדעת במידה ויתקינו לי את הכל בחנות מה לדעתכם יעשו בחנות יביאו לי את כל האריזות הריקות ומה שנשאר שם יחד איתם עם המחשב , לדוגמא : שקונים לוח ואו כרטיס מסך מגעים בתוך האריזות האלו עוד אביזרים נלווים,דריברים, משחקים וכו'. האם גם את האביזרים הנלווים אקבל לדעתכם או שירכיבו לי את המחשב עם מה שצריך ויגידו תודה ולהתראות ואת שאר הדברים ישמרו לעצמם ? מקווה שהסברתי את עצמי.

19. כי בקאזה זה לא מוריד.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. Started by pergola,

אני מעוניין לקנות טלוויזיית led. ולחבר אותה למחשב המיועד בעיקר למשחקים. חיפשתי ברשת אנשים שעשו זאת גם. או ביקורות על שילוב שכזה. אבל לא מצאתי. למישהו יש ניסיון לגבי השילוב בין השניים. האם המשחק יראה כמו שPS3 נראה על טלוויזיה? ואף באיכות טובה יותר בגלל כרטיסי המסך של ימינו? מה לגבי גלישה באינטרנט במסך טלוויזיה גדול. מישהו ניסה? אשמח לחוות דעת.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. Started by the king2006,

שלום .... אני רוצה ללמוד לנגן בגיטרה איפה אני יכול ללמוד במקום טוב שמלמדים טוב באזור המרכז ?? תודההה

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by x-dude,

זכיתי במכרז ב P1000 מחשב, לא משנה הפרטים אבל קיבלתי לוח אם לא נכון (אני חושב שניסו לרמות אותי שם באקסלנט),אכשיו אין מצב נכון? הם חייבים להחליף לי את זה. שלא נדבר שהמארז בצבע הלא נכון,חסר מאוורר אחורי והמארז פשוט מכוער... כל אלו שמתכננים לקנות מחשב דרך מכרז תחשבו פעמיים לפני שאתם עושים זאת,עדיף להוציע את האלף שקל הנוספים ולקנות בחנות שאתם יכולים לראות את המוצר (למרות שאת המחשב הקודם שלי זכיתי במכרז בנטאקשן והכל היה פיצוץ).

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. Started by Your Master,

שלום אני חדש כאן אני מקווה שאני יהנה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים