כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
http://hwzone.co.il/news/1152599560/41209/ http://hwzone.co.il/sales/ באמת רעיון מעולה, ואם אפשר שיהיו גם מוצרים רגילים במחירים שפויים, אז עוד יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
וחשוב תאריך עיברי ולועזי ואם אפשר גם שיהי אפשרי להכניס תמונה משלי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
גירסת הקונטרה לרוצה בנות קורע מצחוק גדול גאוני http://www.myspace.com/kontraproject
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה נשמע חבר'ה? חג שמח. קיצר עוד שבוע אני אמור להגיש עבודת גמר של רובוטיקה, שאין לי מושג מה לעשות בו, כל החברים שלי בקבוצה משנים מילים מהעבודה של אח שלהם הגדול. כל השנה לא עשינו כלום, הרובוט שלנו בקושי זז, ואני צריך להכין עבודה תוך שבוע להגשה! האם יש פםה מישהו שיודע מה לעשות ויוכל לעזור לי? או להדריך אותי? אני מואד הודה!! זה נורא חשוב לי אני די אובד עצות כרגע אין לי מושג מאיפה להתחיל. תודה :s05:
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם. אני רם בן 22 השתחררתי לא מזמן ואני רוצה לשתף אתכם במחשבות שמציפות אותי רוב הזמן וזה.. שאני רוצה ללמוד את הקורס "טכנאי מחשבים PC" ולא יודע איפה ? (יש לי בסיס.יודע לפרמט,לא יודע להכיב מחשב-זה על קצה המזלג) האם יש ביקוש בשוק לאנשים עם התעודות הסמכה שכאלה ? יש כלכך הרבה מכללות כמו ג'ון ברייס או המנהל הטכני(אני מאזור השרון)..ולא יודע איפה הכי טוב.. אני רוצה לעשות קורס ושיהיה מיושם לי גם אחרי הקורס ..(רמז:להתברג במקום עם הכנסה יפה)נושא הפיטורים מאוד מדאיג אותי יש עוד קורסים שמאוד הייתי רוצה ללמוד והם עולים עוד כסף ואני כבר לא יודע מה לעשות,איפה יש הכי ביקוש בשוק..כמו קורס אבטחת מידע או קורס ניהול רשתות תקשורת או קורס MCITP...אני לא רוצה להגיע למצב שאני משלם עבור שני ק…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ככה בפורומים אחרים ראיתי שמשחקים במשחק הזה גם החוקים הם : כל אחד כותב 3 מילים לא יתר וצריך להמשיך את הסיפור. אני מתחיל: היה היה פעם..
-
- 10 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים ממש בא לי חשק למשקה הזה. מישהו יודע במקרה אם ניתן להשיגו בארץ?
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
הסרטון ישודר בערוץ 10 בשבוע הבא! http://www.youtube.com/watch?v=YpxKfSDx42A **נוצר על ידי אביתר בר**
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מהי הדת של המנהיג האיראני?
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
טוב אני יסביר, יש לי פלא 3100 נוקיה, יש לי כבל למחשב, אני יכול להעביר קבצים. אני רוצה להעתיק קובץ טקסט ולצפות בו בפלאפון, איך אני עושה את זה? כשאני מעביר קובץ TXT הוא נותן הודעת שגיאה כי הוא לא מכיר סוג קובץ, ואני לא מצליח לחשוב על רעיון אחר, יש הצעות?? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
ניסיתם פעם לפקוח עיניים בתוך הבריכה? הראייה מיטשטשת, העיניים שורפות וכמעט בלתי אפשרי לזהות עצמים. אז איך זה עובד? בסרטים רבים מראים אנשים צוללים בלי משקפת בבריכה ובים ומסוגלים למצוא עצמים ולהתמצא במרחב ללא קושי. תמיד תהיתי איך הדבר אפשרי...לפתוח עיניים בבריכה מגרה את העין אז איך זה אפשרי במי ים מלוחים? מיתוס הוליוודי או פעולה אינדיווידואלית? האם יש אנשים היכולים לקבל תמונה צלולה גם במי ים ללא משקפת?
-
- 13 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן חברה. יש לי שאלה שמטרידה אותי: אני עכשיו עולה לכיתה יב. לפני שבוע הייתי בצו הראשון ויומיים לאחר מכן עברתי את המבחנים של צוות אוויר. נאמר לי שעד שאני לא נופל בשלב כלשהו במבחנים של חיל האוויר לא ישלחו לי כלום בנוגע לשאר תפקידים בצבא. בוא נגיד שהגעתי למצב שנפלתי באחד המבחנים הבאים של חיל האוויר (חס וחלילה), כנראה ישלחו לי זימון ליום סיירות או משהו כזה. השאלה שלי היא אם יהיה לי מספיק זמן מאז קבלת הזימון ליום סיירות להתחיל להתאמן (פיזית-ריצות) ליום זה. או שפשוט יום הסיירות הוא תמיד באותו התאריך בשנה(ככה שלא משנה מה אני אתכונן ליום זה-כלומר אני אדע מתי הוא בלי קשר אלי..)? תודה מראש!
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כל המפרטים האלה שאנשים קונים (אני קניתי מחשב והוא בדרך אלי) מה עושים בקשר למערכת ההפעלה?? אני צריך לקנות? להתקין? מה מתאים למחשב שלי? מה אני לעזעל עושה עם זה? תודה רבה זה ממש חשוב
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי זרוע לרכב שמשלבת בתוכה גם דיבורית. הזרוע לצורך העניין היא Megallen premium car kit for iphone זרוע שבצדה השמאלי יש חריץ קטן שיושב שם מיקרופון, בתחתית הזרוע הרמקול. הרמקול איכותי וחזק. המיקרופון..פחות. בגלל שאני גבוה אני יושב יחסית רחוק מהדשבורד\שמשה ולכן נוצר מרחק ביני לבין הזרוע שכנראה גובר על איכותו של המיקרופון. אשמח לדעת אם ישנה דרך שבה אוכל לשפר את הרגישות שלו.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נו , אז התחברתי ל"יס" וה VCR החדש שלי לא שווה כלום כי אי אפשר להשתמש בהיפר בנד רק להקליט את ערוץ AV שדרכו משדר הממיר , אז מה הקטע? הלכנו אחורה או קדימה?
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב, עד כמה שהדיון נשמע טיפשי שכזה, עדיין אני מסוקרן לדעת אם אתם חושבים שהמחשב שלו ישרף בזמן הקרוב בגלל העומסס חוםםם שנכנס עכשיו לאזור שלנו. אישית המחשב שלי כבר התחיל "לבעור" והוא כבר ב 55 מעלות :-\ לפי דעתי עד השבוע הבא הוא כבר יהיה צלוי על הגריל
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום טלוויזיהשל הייסנס באתר שלהם להפעלת האחריות יש צורך בסריאל נאמבר הזוי אבל אני פשוט לא מוצא את המספר סידורי ניסיתי בכל העטיפות של הטלוויזיה, בנוסף הפכתי את הטלוויזיה אין גם עליה. איפה זה יכול להיות??? תודה
-
- 6 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
תכלס כל דבר היום אפשר להשיג עם כסף (כן אפילו בריאות בצורה עקיפה וישירה).מי שיש לו כסף יכול לעשות הכול,כל דבר בגדר האפשרי (טוב נו כמעט הכול).אדם עם כסף יכול לגור בדירת פאר עם מכונית מפוארת צמודה ושומר ראש,אדם שיש לו כסף יכול לגרום לבנות להמשך אליו הרבה יותר (טבע האדם) וככה גם אפילו למצוא אהבה מהר יותר (ולא אני לא מדבר על להשיג בחורות בקטע של סקס אלא על אהבה) אפילו בקטע הרוחני כסף יכול לעזור מאוד,לדוגמא ציור ואפילו דת (צריך כסף כדי לבנות בתי כנסת ולקנות ספרי תורה וכשיש כסף אפשר לעשות את זה בצורה מרשימה).בעזרת כסף אפשר להשיג את העזרים הכי טובים וככה האפקטיביות וההנאה מדברים רוחניים היא גדולה יותר בקיצור...כמה שזה עצוב ושטחי כסף זה הכול בעולם? מי מסכים איתי ומי לא?
-
- 175 תגובות
- 15.5k צפיות
-
-
באשכול הזה תכתבו את גילכם.. אני אתחיל... אני בן 12 ועולה לכיתה ז'
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נרשמתי לאתר ואז הופיע בצד למעלה קבללו בברכה את במבה גריל האם כל שאר המשתמשים רואים את זה כי אני לא רוצה את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום רב ! כאשר אני מוסיף הודעות בנושאים שונים בפורום אז ההודעות מתעדכנות אבל מונה ההודעות שלי לא מתעדכן.... זה נראה כאילו או תקוע .. האם אתה יכול לסדר לי את זה....? הערה : הוספתי כבר 6 הודעות וזה לא עידכן לי את מונה ההודעות.... תודה מראש על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-