עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. חייל משוחרר באיזור נתניה- ועד זיכרון יעקב. -כושר ביטוי גבוה -שליטה בתחום -עמידה בלחץ -עדיפות למשרה מלאה (עדיין לא סטונדט) אם מישהו ראה/שמע ויוכל לעזור, אני אשמח מאוד. מתן.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. לאמא שלי יש HUNDAI ATOS PRIME שעושה בערך 13 ק"מ לליטר והיא לא מוכנה לקנות אוטו שהוא פחות מזה ואם כן אז שיהיה באיכות חבל"ז. עד כה המועדמות הן TOYOTA YARIS ו MAZDA 2 הקטנות. אני מחפש אתר שייתן עוד מועמדות וייתן איזו טבלת השוואה של צריכת דלק וכו' . . . כמו כן אתר כמו זאפ רק למכירי מכוניות חדשות יישמח ללבי גם כן. תודה חברה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלומות, אני זוכר שמתישהו בפורום הזה ראיתי תמונה שממחישה את ההבדל בין דוקטרינת הלחימה של צה"ל לדוקטרינת הלחימה של ארגוני הטרור הפלשתינאים, מצד אחד נראית עריסה וחייל צה"ל עומד לפניה, כמגן עליה. מן הצד השני נראית עריסה וטרוריסט(או "לוחם חופש" בשביל מר רון פאוול שלנו) עומד מאחוריה, כך שהעריסה מגנה עליו. הינני מחפש את התמונה כבר די הרבה זמן, תוך כדי ניסוי כל מיני צירופים שונים ומשונים, באנגלית ובעברית גם יחד וללא הועיל... תודה מראש לעוזרים!

4. Started by Yehudaa,

תודה .

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

קו 405 כמה זמן בערך לוקח לו להגיע לתל אביב בצהרים. לא נראה לי שכל השעות באמת לוקחות 55 דקות... זה די חשבו לי לדייק ולא להגיע שעה לפני..

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  7. מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד. מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ. מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום" או " אפ לי קציה ", אלא ה?ח?ל?ה. ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, "ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף, ולא פילינג. יש לומר ת??ח?פ??יף, ולא שמפו . יש לומר ג??ל?ג??ש??ת, ולא סקייטבורד . יש לומר א?ל-ר?יח?, ולא דאודורנט. וכן יש לומר צ?י?מ?נו?ת, ולא אנורקסיה (ויש להדגיש …

8. קניתי לא מזמן מחשב נייד ורציתי לשאול עד כמה זה מזיק / לא מזיק להשאיר אותו דולק בלילה בשביל להוריד קבצים מסויימים. תודה

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  9. וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

http://youtube.com/watch?v=xKkLcZUzctY&feature=related and moreeeeeeeeeeee

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  11. כאשר אני מחבר את הנגן לUSB אני מקבל שלושה צלילים מהירים, מה זה אומר? *הנגן הפסיק להיות מזוהה על ידי המחשב אחרי שעשיתי לו עדכון קושחה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  12. http://youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=mitchell%20webb&search_sort=relevance&search_category=0&search=Search&v=&uploaded=&page=2 ממליץ על German SS officers הרג אותי "they'v got skulls on them" hans,are we the buddies?

13. Started by y_a_n_i_k,

כרטיסים שנרכשו בארץ לשימוש בחול, מחו"ל לארץ עם טיסת מעבר והדף מידע הודפס פה, לפי איזה זמנים הנחיתות וההמראות??? לפי הזמן בארץ או לפי הזמן מקומי??? תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  14. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. כותרת .... תודה חבר'ה

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  16. Started by RGod,

אני מחפש למשל לברר כמה עולה כיום בארץ -קוב בטון \או מחירי אץ ,מחירי וכו . העם קיים אתר של מחירון לכל זה ?העם משיהו יודע מחירים ?..לצורך חישוב כמה יעלה לבנות בית .

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by davidz,

ראיתי שהחנות מוזכרת בפורומים מידי פעם. ידוע למישהו אם אפשר לקנות שם עם כרטיס אשראי בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום אנשים יקרים, אני מחפש "איש מחשבים" בקיא ובעל ניסיון רב בהרכבת רכיבי מחשב. אני מצוי בתהליך רכישה של מפרט למחשב חדש וזקוק לבעל ידע בתחום ההרכבה. בנוסף, אני מעוניין לפרמט מחשב קיים ולערוך בו שינויים קלים. אני תושב גבעת שמואל ולכן רצוי מישהו מאיזור בקעת אונו . תודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  19. לא מצאתי מי זה טכנאי הפורום ומי הבעלים כאן. היה כאן אשכול לא מזמן שקראתי מי אחראי על קשרי חוץ מי על הפורומים וכו' אבל לא מצאתי אותו עכשיו. אז פתחתי כאן אשכול. בקשר להצעה שלי - אני מציע למי שאחראי כאן על תחזוקת הפורום (הטכנאי, אם יש) להתקין מוד (אם יש) או לבנות אפשרות "תגובה מהירה" בתחתית דף כל נושא. יש את זה בלא מעט פורומים כך שהעניין הזה לא חדש. מה שאומר שבתחתית העמוד תיהיה תיבה קטנה שיהיה אפשר להגיב ישירות בתחתית העמוד בלי ללחוץ על "פרסם הודעה" ולחכות עוד כמה עשרות שניות עד שהדף יטען. למה? קודם כל זה יחסוך זמן. ובנוסף לזמן, אני אישית שקורא משהו ואני רוצה לכתוב זה מעצבן לחכות שהדף יטען כי לא מעט קורה שיש שלי הרבה לכתוב ואני שוכח קצת. עריכה: נושא חשוב ששכחתי להתייחס אליו …

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  20. כלומר שזה הזמן האידאלי לקנות מחשב.

• 2 תגובות
    • 882 צפיות
  21. לפני כשנה קניתי את האוזניות ועוד לא חשדתי חוץ מזה שהם לא נשמעים כמו שכולם מהללים אותם.לפני כמה חודשים היה פה בפורום דוגמא לזיוף ודוגמא לאמיתי ושלי היה נראה יותר כמו האמיתי כי המזויף היה לא מדויק בכלל כולל הכבל.היום בבוקר ראיתי דיון קצר שבו הגישו קיצור לאתר שמראה זיוף אחר יותר מוצלח שמראה איך לוודע שברשותי אוזניות מקוריות ,ולפי המדריך האוזניות שלי הם אכן מזויפות (מה לעשות זה האוזניות שמזייפים הכי הרבה בעולם).עכשיו השאלה היא למי לפנות בקשר לכך -האם ללכת לחנות ולדרוש ממנו פיצוי ולהראות לו הוכחות או להתלונן לאיזה גוף או אפילו לחברה עצמה (האם לסנהייזר יש יבואן רשמי בארץ שאפשר להתלונן אליו? ). עוד נתון שהמוכר אמר לי שאין עליהם אחריות לעומת השנתיים שהחברה מבטיחה וגם לא היה לי מד…

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. מישהו פה רשום לאתר הזה ומהמר בו? איך זה עובד בדיוק? איך משלמים ולאן מקבלים את הרווחים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

שלום, אני יודע שזה שאלה קצת דפקתית אבל המחברת שלי מבולגנת וגם מאז חופשת חנוכה לא פתחתי את המחברת...... (אני ב-3 יח' כיתה י"ב).

• 2 תגובות
    • 9.5k צפיות
  24. היי, נתקעתי עם התרגיל הזה ואין לי מושג כיצד לפתור אותו. מישהו יכול לעזור לי? תודה ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.