כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
אני מדבר על החוק שאם קונים מכשיר מכל מקומשהוא אפשר לקבל עליו החזרים ברשתות הסלולאריות. למישהו יש מושג אם קבלה רגילה של PAYPAL תופסת? כי כעיקרון זה קובץ HTML פשוט שאפשר לשנות את שם הלקוח בכל רגע נתון, אני לא יודע אם זה תופס אצלהם.
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. אני משתמש חדש בפורום זה. אני מעוניין לקנות מחשב מבוסס על AMD X2 3800 השאלה שלי האם יש לכם איזה שהיא חנות מחשבים טובה וזולה שאפשר לקנות ממנה רכיבים ? האם יש בכלל דרך לקנות רכיבים הישר מהספקים ולא מחניות מחשבים ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת...איך אני יכול לארגן שהTASK MANEGER יופעל עם עליית הווינדווס?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בעיקרון אם היו לי שעתיים אז הייתי כותב איזה "חוברת קטנה" על החנות . מה שיש לי רק להגיד זה שאל תתפתו מהמחירים הנמוכים כי כשהבעיות מתחילות (וכאן לפי דעתי נמדד השירות של כל חנות) -אז אתם בבעיה!! אני אותו בחור עם הכרטיס מסך שהגיע אלי שבור לפני כמה זמן והסיפור עדיין לא נסגר. הם חצופים,יהירים,שקרנים וקשה לקבל מהם תגובה. המינוס הגדול פה לפי דעתי הוא שהמנהלים "מתחבאים" מאחורי פקידות וככה עובר לפעמים שבוע שלם עד שהם מחזירים תגובה,אתם מבקשים לדבר עם המנהל אז "הוא בשיחה","בפגישה" ועל לחזור אליכם אין בכלל על מה לדבר. בקשר לזה שכמה אנשים קיבלו פה "פיצוי" בדמות חלקים הרבה יותר טובים או כאלו ששווים יותר אז יש לי להגיד לכם רק דבר אחד זה מרוב הבילבול שקיים בחנות הזו. הסיפור שלי עדיין לא נ…
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
יש לי נגן ג'נרי אני צריך להוסיף את המילים של השיר לשיר, מישהו יודע איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
-
יכול להיות שאני ימצא עבודה שדורשת בעיקר סתם לפרמט מחשב, להתקין עליו כרטיס DVR ולהגדיר את כל מה שצריך. לפני שאי קופץ לחפיפה, יש פה מישהו עם ניסיון עם כרטיסי DVR שיכול לתת איזה טיפ, או להעלות תקלות נפוצות, או להסביר את תהליך ההגדרה ? סתם שאני יבוא מוכן. ד"א, לא מצאתי פורום מתאים אז תעבירו את זה לאיפה שאתם חושבים שמתאים
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, עכשיו הזמנתי שתי בטריות למצלמה מEBAY, לאחר שפתחתי היום חשבונות בEBAY ובPAYPAL. הזמנתי, קיבלתי קבלה מPAYPAL, עכשיו כמה שאלות: 1. איך אני יודע אם המוצר נשלח אליי ומה המצב של המשלוח? 2. כתוב לי שהGROSS הוא מינוס 17$, זה אומר כמובן ששילמתי 17דולר למוכר, אבל אני לא צריך להעביר שום דבר לPAYPAL, נכון? 3. החנות שממנה קניתי שלחה לי מייל עם ההודעה הזאת בסוף: Please send me your shipping address and payment. The following payment methods are accepted: PayPal. מה שלא הבנתי זה שהרי הכנסתי בהזמנה את פרטי התשלום ואת פרטי כתובת המשלוח(תא דואר), אז למה אני צריך לשלוח אליהם עוד פעם? אריאל
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פעם הגעתי לאתר שנתן אפשרות לצפיה פנורמית של רחובות כולל זום והתקדמות ברחובות ע"פ כתובות אני לא מתכוון לאתר כמו zoomap שנותן תמונה סטטית אלא למשהו שנותן אפשרות לזווית צפיה ב 360 מעלות אני לא זוכר היכן נתקלתי בזה אבל זה קיים יש למישהו מושג ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לראות שער מסוים לדוגמא שער העברות והמחאות ביחס הדולר לשקל של אתמול לדוגמא? לא מצאתי אפשרות כזאת .
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.pottermore.com/ מישהו שמע? ראה? מכיר? בעוד כחמישה ימים הולכת להכריז ג'יי קיי רולינג על ה"Pottermore" שרק אלוהים (ורולינג בעצמה) יודעים מה הוא. יש שמועות שאומרות שזה יהיה מאין אנציקלופדיה של הארי פוטר, מפורטת, אך לא עוד ספר בסדרה. רעיון אחר אומר שזה יהיה משחק (!) רב משתתפים בסגנון world of warcraft שיתרחש בהוגוורטס. הרעיון הזה הדליק אותי דרך אגב. מאוד מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מה התאריך שחג המולד מתחיל? ויורדים מחירים בחו'''ל עקב החג? (מחירים של מוצרי מחשב)
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אין לי נסיון (כמעט) בנושא, והייתי שמח ללמוד - מה המקומות שמהם אתם מזמינים חלקי מחשב מחו"ל, ושיש לכם נסיון חיובי איתם? אני את כל ההזמנות שלי עד עכשיו עשיתי מ-eBay - שלשה כרטיסי מסך שמכולם הייתי מרוצה.
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, כיצד ניתן להסתיר את רשימת החברים בפייסבוק?
-
- 2 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=7;action=display;threadid=23358 משהו מוכן להסביר לי?
-
זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם . ביולי אני עומד להתגייס עדיין לא יודע לאן , כרגע אני ממויין לגאמא עברתי בנתיים את המבחנים הראשוניים . וחוץ מגאמא קיבלתי גם משהו מהיחידה המבצעית של מודיעין , אבל אני לא ממש מעוניין בזה . זהו חוץ משני הזימונים האלה לא קיבלתי כלום, שלחתי פקס ללשכת גיוס כדי לקבל זימון גם לממר"ם אבל עדיין לא ענו לי ולא קיבלתי כלום .חוץ מגאמא וממר"ם איזה עוד יחידות יש של מחשבים ? ואיך אני יכול לקבל מהם זימון ? יש עוד פרויקטים כמו גאמא בחיל המודיעין ? כי הייתי רוצה מאוד להיות בחיל המודיעין שמעתי על שחקים יש אפשרות להתמיין לשם ? והאם שני הזימונים ממודיעין אומרים משהו על הקב"א ? אני יכול לדעת מה היא בערך ? . לשאלה אחרת . האם כדי להמשיך שנה הבאה לכיתה יג' , כדי לעשות 15 יחידות מ…
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
מחפש מכשיר טלפון פשוט, שיאפשר לחבר אליו שלושה קווי טלפון ביתיים וימתג ביניהם. תנו לי מילות חיפוש נדרשות, או הפנייה לדף מוצר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
עדכון: הירשמו לדף הכנסים בפייסבוק! https://www.facebook.com/StarCon972 שלום לכולם, חברים יקרים, אני מזמין אתכם לכנס שארגנתי עם חבר, בנושא STAR TREK וחקר החלל. אני וחבר מארגנים לראשונה בעולם כנס היברידי המשלב בין מדע בדיוני למדע אמיתי עם מרצים איכותיים וכריזמתיים מתחום חקר החלל. את הכנס הזה הפקנו במו ידינו בשיתוף האגודה הישראלית לאסטרונומיה עם מנת לקדם את החשיפה לחקר החלל בישראל ואת סדרת מסע בין כוכבים שמראה הלכה למעשה איך ייתכן וייראו מסעות החלל של המין האנושי בעוד כמה עשורים. הכנס אינו דורש ידע מוקדם, אבל דורש ראש פתוח וסקרנות מדעית. אם אתם חובבי STAR TREK, חקר חלל, מעוניינים באופן כללי להרחיב אופקים לגבי עתיד המין האנושי ולשמוע הרצאות קלילות וכיפיות …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם אז אני מנסה לבדוק כאן את ענין הכספים אחרי שנציג של הוט שיגע אותי בטלפון שעתיים הסקר די ברור נראה לי . השאלה מיועדת למי שמשלם רק על טלוויזיה ללא טריפלים כוללי הכל. ואם כן - יש את אופציה 12 . שוט! בלי להתבייש!! למי שיש חבילות נוספות שמשלם עליהם יכול להוסיף כאן מה וכמה.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אני מחפש כרטיס באופן דחוף!, אני חוזר ביום ראשון לצבא ככה שאני חייב לאסוף אותו היום(שישי) או מחר. תודה רבה לעוזרים אם אפשר לשלוח ה"פ. עדיף להשיג אותי בפלאפון:0525969469.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-