עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מישהו יודע מתי אמור לצאת הDVD ? ד"א כמה זמן לוקח בערך לסרט לצאת על DVD אחרי שהוא הופיע בקולנוע ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  2. היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by niv251,

התלבטתי אם לשים את זה ברשתות ואינטרנט או בכללי-אם זה לא במקום הנכון תעבירו. אז כמו בכותרת באיזה מאיץ הורדות אתם משתמשים? והאם זה באמת מאיץ משהו או סתם מכביד על המחשב?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  5. Started by Fenomeno,

בהצלחה לכולם למישהו יש קישורים לאתרים עם תירגולים\הסברים או קבצים שהוא מוכן לשתף אותנו בהם? תודה :smoke:

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by chenrp,

מכירים? צריך להעביר 3 לצד השני ואת השלוש השניים לצד הראשון. יש כזה באינטרנט. יש לינק? אני מחפש את החידה הזאת.. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shayziva,

שלום לכולם, אני בונה אתר מכירות לחו"ל רציתי לקבל עצות לגבי משלוחים של מוצרים לחו"ל איפה משיגים את המחירים הזולים ביותר למשלוח חבילות. המחירים שאני רואה בEMS FEDEX ואחרים מאוד גבוהים והופכים את העסק ליקר מאוד עבור הקונה. לעזרתכם אודה. בברכה שי לוי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי רשימה של אימיילים באקסל שאני רוצה להכניס את כולם הכי מהר שאפשר לתוך האנשי קשר באאוטלוק (לייצא מאקסל) או לשלוח לכולם אימייל איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי יעילה אשמח לעזרה. תודה מרראש וחג פורים שמח אלעד. נ.ב. משתמש האופיס 2007

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by frenzy,

בהצלחה לכולכם, תלמדו טוב כי הולכת להיות בגרות לא קלה! 8) אגב, מישהו יודע אם הבגרות בבוקר או בצהריים?

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by Homey,

למחוק מצטער טעות שלי עריכה: לאלו שרוצים לצחוק על הפאשלה שלי, ראיתי מדינה בשם lithuania ולא הבנתי איזו מדינה זאת, חשבתי שזאת מדינה שאני לא מכיר, מסתבר שזאת ליטא

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by WildFire,

ניסיתי להיכנס לסרטון של "Weird Al" וקיבלתי את ההודעה הבאה: "This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds. " זו הפעם הראשונה שנתקלתי בהודעה כזו, זו חסימה חדשה? קישור לסרטון:

• 10 תגובות
    • 6.2k צפיות
  12. Started by yonatanR,

מישהו יודע מה המחירים לחלקי מחשב בפולין? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

שוב חוזרים על אותה טעות שעשו במהיר ועצבני. לא יעזור אם יכניסו את אייסקיוב, אקזיביט, וכל הראפרים של MTV BASE TOP20, זה טוב ויפה, מרשים ומרגש עד דמעות.. אבל עדיין זה לא זה בלי וין דיזל :'( העיקר וין דיזל התקדם לשלב הבא בקריירה שלו, "גבר מי שמטפלת".. חרפה

• 36 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. שלום רב, יש לי בעוד שבועיים+- מגן בתנ"ך ורציתי לדעת איך אני אתכונן על חומר של כיתה י' ו-יא' (כרגע אני ביא'), הבעיה היא שזה בערך 60 פרקים ואני יודע שאם אני אלמד עכשיו אני אזכור בקושי את מה שלמדתי... למישהו יש מושג איך להתכונן בצורה הנכונה לדבר שכזה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

אהלן, יש ברשותי עשרות סטיקים של זיכרונות SDRAM. יש משהו פרקטי/לא פרקטי לעשות איתם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

עכשיו ראיתי בערוץ 10 פרומו על זה.. o_O

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by Kurt,

למה בword העתקת טקסט ללוח (Ctrl+C) לא נחשבת פעולה שניתן לבטל אותה(Ctrl+Z)? טובי המוחות מרטו שיערותיהם אז אל תתאמצו אפילו ;D

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by KaPuT,

אני 22% http://test3.thespark.com/gaytest/

• 44 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  20. פעם לפני מאות בשנים (סגנוון ספרותי) קניתי מחשב P3 ניורון (מותאם) עם מסך 17". ניורון נותנים אחריות 3 שנים(לפחות במקרה הזה ובעוד מקרה) המסך אחרי כמה חודשים מתפוגת האחריות התקלקל! הלכתי לניורון בפ"ת שלחתי אותו לתיקון והם אמרו שבכל מקרה מתקנים (אם הוא מקולקל) ולא משנה איזה תיקון אפילו הכי קטן/גדול, איזה 43$ -/+ משהו כזה. כשמסרתי את המסך תיארתי לטכנאי(הרוסי) את הבעיה הוא אמר בד"כ זה קורה מ-"רוח" שפוגעת על המסך או כתוצאה משימוש ממושך, והוא מכיר את התקלה.(הבעיה היא כמו "קפיצות מתח" שרואים במסך) אחרי כמה ימים באתי למעבדה המרכזית שלהם בפ"ת ושמו פתק ועליו רשום "לא יכול לתקן". לא איכפת לי שיקחו כסף, רק שיתקנו. אין איזו תקנה שחובה לסוחר לתת שירות?? או משהו כזה?(תמורת כסף) זה כמו שאתה…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. אני צריך אתר שיאפשר העלאה של קבצים מעל 50 מגה שלא ימחוק אותם שמאפשר ליצור חשבון ולעקוב אחרי הקבצים ושיהיה אמין יש חיה כזו?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by oren99,

הוא רק אצלי לא זז או אצל כולם? בערב זה נרגע קצת אבל במהלך היום ממש אי אפשר לקרוא או לכתוב בלי לחכות 5 דקות לכל פוסט.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים