כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
אני אפתח את הסיפור שלי בעובדה שאני מנוי בסלקום כבר שלוש שנים.. לפני חודש הציעו לי ממקום עבודתי לעבור לרשת אורנג כחלק מהסכם שיש לחברת אינטל עם אורנג. ההסכם מאד משתלם ועדיף בהרבה ממה שהיה לי ברשת סלקום אז רציתי לעבור, פניתי לסלקום בבקשה להתנתקות וכמובן שהפנו אותי לקשרי לקוחות (זה כמו שימור לקוחות בחברות האינטרנט). כמובן שהם פתאום באו לקראתי והבטיחו תנאים מעולים ושידרוגים. להלן סיכום התוכנית שהבטיחו לי: 37 אג לדקה לכל היעדים ללא דקה ראשונה (פעימות של 12 שניות) 3 יעדים בסלקום ב-9 אגורות לדקה שידרוג למכשיר דור שלישי ב25% הנחה ובלי קשר החזר מלא אם החשבון מעל 200 שקל אם משדרג למכשיר דור שלישי מקבל החזר נוסף של 10 שח עם מדבר מעל 100 20 שח אם מדבר מעל מאתיים ו30 שח אם מדבר מעל 30…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש את כל השירים האלו שמלווים את הפירסומות כמו השיר בפירסומת של TNT או ההוא מהפירסומת של FoX וגם ההוא מהפירסומת של בזק כל היפי נפש אל תקפצו עלי ותגידו שזה לא חוקי - אני לא רוצה להוריד , אני אסתפק רק בשמות של שירים שמופיעים בפירסומות וחוץ מזה יש שירים שעושים רק לפירסומות ( ג'ינגלים וכדו) אז אם משהו מכיר אתר או משהו בסגנון שמופיעים בו השמות או הג'ינגלים עצמם זה יעזור לי מאוד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רואה עכשיו השגריר וצביקה אמר לכיתה יב או משהו כזה "keep it real" וכולם צחקו אפילו המנהל צחק ואמר בא לי להביא לך כאפה מה הביטוי הזה אומר?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באם והוא יכול להגיע למהירות של 60 קמ"ש? (או אופניים חשמליות שמגיעות לאותה מהירות) כמו שידוע לי לפי החוק מגבלת המהירות המינימאלית הינה 55 קמש אבל העיניין הוא שאני מתאר לעצמי שקורקינט חשמלי עם כזה מנוע יהיה לא חוקי אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העיניין
-
- 24 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
כבר נמאס שמגיע כל חודשיים תשלום של מינימום 800 שקל בבזק,לוקחים 120 שקל בערך על "אחזקת" קו ותעריפים גבוהים. לכן אנו מעוניינים להצטרף ל HOT שירותי טלפון ושמעתי על המבצע שלהם.רציתי לדעת איך התשתית,שירות וכו. אני גם מחובר לאינטרנט והטלוויזיה דרכם ככה שעדיף כבר לרכז הכל בחברה אחת לדעתי.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
"הקוד לפתיחת ערוץ המונדיאל בyes- להכנס להגדרות הלווין ולשנות ללווין AMOS 1-5 לאחר מכן תתבקשו להקיש קוד טכנאים שהוא : 541256 במידה ולא תתבקשו להקיש קוד טכנאים, רצוי לבצע אתחול מחדש ולהגדיר את הלווין הרצוי. בhot להכנס לבקרת הורים ולהקיש את הקוד הבא : 252839 לכבות את הממיר ולהדליק מחדש לאחר כמה שניות. מצב זה משנה את הכרטיס החכם לפיילוט. מה שאומר שיהיה ניתן ליראות את כל הערוצים , כולל את ערוץ המונדיאל"
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
פתחתי את הסקר הזה בכדי לדעת מה הגיל הממוצע של מודרים בארץ :s05: ;D לכן בחרו את האפשרות שמייצגת את הגיל שלכם!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שאאלום. אני מחפש שירים בסגנון של השיר She's Fading של Manilla Road אפילו של אותו האומן, אני לא מכיר הרבה שירים שלהם... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום מישהו כאן משתמש בping.fm לעידכון הטוויטר שלו ושאר האתרים הללו? שמתי לב שלאחרונה זה שולח ג'יבריש למספר אתרים. ומספר אתרים כלל לא מקבלים את עידכון הסטטוס. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי אמור לצאת הDVD ? ד"א כמה זמן לוקח בערך לסרט לצאת על DVD אחרי שהוא הופיע בקולנוע ?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי... כחלק מתהליך יצירת אוספי ה-"MP3 לרכב" שלי, באתי להכין דיסק שיכלול מוסיקת chill out (אני מניח שזאת ההגדרה המתאימה)... מה שיש לי כרגע זה Voyageur של אניגמה, ו-Play של מובי (אלבום כפול). יש המלצות לדיסקים איכותיים בסיגנון דומה ? נ.ב. Now Playing: Moby - Flying foxes ענק!
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.freefax.co.il
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מצידי שזה יהיה אתר או תוכנה במחשב. אחיינים שלי מהופנטים מזה ורציתי לגוון את הצורות. למי שלא יודע מדובר בזה: 3D Windows Screensavers Flowerbox 2
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התלבטתי אם לשים את זה ברשתות ואינטרנט או בכללי-אם זה לא במקום הנכון תעבירו. אז כמו בכותרת באיזה מאיץ הורדות אתם משתמשים? והאם זה באמת מאיץ משהו או סתם מכביד על המחשב?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
בהצלחה לכולם למישהו יש קישורים לאתרים עם תירגולים\הסברים או קבצים שהוא מוכן לשתף אותנו בהם? תודה :smoke:
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מכירים? צריך להעביר 3 לצד השני ואת השלוש השניים לצד הראשון. יש כזה באינטרנט. יש לינק? אני מחפש את החידה הזאת.. תודה לעונים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר מכירות לחו"ל רציתי לקבל עצות לגבי משלוחים של מוצרים לחו"ל איפה משיגים את המחירים הזולים ביותר למשלוח חבילות. המחירים שאני רואה בEMS FEDEX ואחרים מאוד גבוהים והופכים את העסק ליקר מאוד עבור הקונה. לעזרתכם אודה. בברכה שי לוי
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשימה של אימיילים באקסל שאני רוצה להכניס את כולם הכי מהר שאפשר לתוך האנשי קשר באאוטלוק (לייצא מאקסל) או לשלוח לכולם אימייל איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי יעילה אשמח לעזרה. תודה מרראש וחג פורים שמח אלעד. נ.ב. משתמש האופיס 2007
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
-
-
ניסיתי להיכנס לסרטון של "Weird Al" וקיבלתי את ההודעה הבאה: "This video contains content from Vevo, who has blocked it in your country on copyright grounds. " זו הפעם הראשונה שנתקלתי בהודעה כזו, זו חסימה חדשה? קישור לסרטון:
-
- 10 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-