עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

תישמעו היום ניכנסתי לישעור בלשון המורה מתחילה ללמד הכול סבבה, פיתאום מה היא מוציא מהתיק? כן כן את הבגרות בלשון של החורף 2005. ;D גדול! אגב היא נתן לנו אותו הביתה! אה ואני לומד בתיכון תל אביב [באשדוד] זה רשת בתי ספר. אה ואנחנו רק שתי כיתות י'א ו י'ב. http://s53.yousendit.com/d.php?id=MXZEFISEZZKO14C620T0G42S8

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by OgANDi_BoY,

שלום אנשים! אני מיועד לקורס תמ"מ הייתי רוצה לדעת מה זה אם מישהו יודע או מישהו שעה את הקורס יודע תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by lion03,

קיבלתי זימון למיונים למפעילי מערכות מודיעין מה זה לעזאזל?! והכי מוזר שקיבלתי את זה בטלפון אני לא יודע אם מתחו אותי או שזה אמיתי

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by אוריפ,

שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  5. אני צריך לדעת כמה שיותר מהר איזה רכב מייצרים בנצרת עילית..צבאי פרטי לא משנה מה... תודה!

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  6. אם למישוה יש לינק...אני אשמח לשנן ולהציק למורות עם זה

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by PayneBack3251,

הי...האתר הזה קיים הרבה זמן...ויש פה הרבה מאוד משתמשים.... חשבתי אולי שיהיה לאתר הזה חדר במירק שיהיה כיף לדבר ולעזור... יש פה אנשים מעוד מעניינים וזה לא ממש נוח וראוי לדבר ככה בפורום (ספאם) אז יש מצב שפותחים חדר במירק לאתר ? תודה מראש,מצפה לתגובות.

8. עם אילו כלים אני יכול לבדוק את אחוז האלכוהול בבקבוק יין למשל?

• 31 תגובות
    • 9.5k צפיות
  9. Started by orenc17,

אנשים אני טס עוד שבוע לפולין ורציתי לדעת אם יש חנויות מחשבים ומודינג בפולין עצות נוספות על פולין יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. ו"ערבי טוב זה ערבי עם עט" איבדתי את זה

• 1 תגובה
    • 9.4k צפיות
  11. ועוד דברים טובים.

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  12. Started by love-its-my-name,

מה נשמע ? טוב אז אני רציתי להתייעץ עם בעלי ניסיון בעניין בגרות באנגלית של 5 יחידות. כפי שרובכם יודעים, המורה בוחרת נושא שעליו התלמידים צריכים להכין סיפור בעל פה שיבחנו עליו גם כן בבגרות בעל פה. הנושא ה"מרתק" שהמורה שלי בחרה לנו הוא - אישים שהשפיעו על העולם. פירוט היא תיתן בהמשך אבל זה עדיין לא רלוונטי. מה שאני צריך הוא לבחור את האיש הזה שהשפיע על העולם. לא משנה באיזה תחום וזה מה שבעצם הופך את זה לקשה... חשבתי על ביל גייטס, אינשיין, ממציאים שונים וכן הלאה אך אני לא רוצה לבחור במשהו שישעמם מסיבות כמו - שהבוחנים שמעו כבר הרצאה על זה, סתם לא מעניין את אף אחד, לא מכירים את האדם וכדומה. חשבתי שאולי אתם תוכלו לסייע לי קצת בלמצוא על מי לעשות ולמה.. כנראה שאני אלך יותר לתח…

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by creek,

אבל תראו מה הבני זונות האלה כותבים כשמנסים להעלות קבצים מישראל: נתקלתי בזה כמה פעמים במירק, אבל חדר כל אחד יכול לפתוח, אבל אתר גלובלי גדול של העלאות? שיזדיינו

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by imac,

אני מחפש המלצות לטראקים איכותיים מ-2005, אפשר גם מ-2004 אבל עדיף בעיקר חדשים... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. או שעדיף לתת ת200 שקל לבן אדם שיעשה את זה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by iakovl,

סתם מעניין אותי 8) אני את הNICK שלי קיבלתי כשהתחברתי לאינטרנט בפעם הראשונה לפני כמה שנים רציתי שהשם משתמש שלי יהיה iakov אבל אמרו לי שצריך 6 תווים אז הוספתי l (אני יודע זה מטומטם) אבל זה דבק מאז, ועתה אני iakovl (בכל הפורומים חוץ מ1) ואני מיוחד אם מחפשים את הניק שלי בגוגל מוצאים רק אותי http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=iakovl&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C&meta=

• 129 תגובות
    • 11.7k צפיות
  17. Started by TeaTime,

הסקר החשוב ביותר בתולדות האתר עכשיו בעמוד הראשי! רוצו בהמוניכם להצביע

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by The_overclocker,

מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  21. הכי טובה שאפשר???

• 47 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Ran B,

אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*

• 86 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by blabla2002,

http://winamp.com/player/ רשמית

24. Started by azislin,

שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  25. Started by עמיר שחר,

האם משהוא זוכר את שם הסרט הפרודיה על TOP GUN? משחק בו אותו שחקן ששיחק באקדח מת מצחיק. בתתודה מראש עמיר

דיונים חדשים בפורומים