עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dima67,

אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

זה בסיידר אני נשאר. שלכם, athlon.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by J0HNiE,

George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by Jow-Z,

מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!

• 37 תגובות
    • 5.3k צפיות
  8. אוקי אמרו לי שכדאי שאני יתחיל להוריד בתוכנת ביטורנט כי היא הרבה יותר מהירה מאמיול (קבצים לגיטימים וחוקיים כמובן.), אז הורדתי גרסא שממליצים עליה, Azureus והתחלתי לשים קבצים בהורדה. דבר ראשון שהיא עובדת אין סיכוי לעבוד אם האינטרנט בשום דבר אחר, לא עם האמיול ולא עם הדפדפן.. אבל הכי אכזב אותי שאני משאיר אותה לילות שלמים והיא מגיעה למהירות של 14 מקסימום! מישהוא יודע למה זה קורה? חשבתי שביטורנט אמור להיות מטוס..

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avivlyaviv,

אך אך איזה שיר מדהים! Scene Nine: Finally Free! http://www.last.fm/music/Dream+Theater/_/Act+II+-+Scene+Nine:+Finally+Free אני צריך את המילים של השיר, גם את הקטע של ההתחלה[ WHEN I TALL YOU OPEN YOUR EYES....] [וחיפשתי בגוגל לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

אני לא מבין מה הקטע של חלק מהאנשים פה בפורום לקרוא לנו אוכלי חינם, לא שאני שם על זה או משהו אבל בכל זאת למה אי אפשר להשאיר את הקנאות של כם בצד ופשוט לשתוק , אם לכן היה אינטרנט כבלים אז לא הייתם שמחים ומתלהבים אז תמשיכו לשלם על אינטרנט בזמן שאני נהנה כבר שנה וחצי!!!

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by RayZ,

עוד חודש שנת 2005 תסתיים, ושנת 2006 תתחיל. כל אלה ששמים את תגיות ה "HWzone 2005" בחתימה שלהם, הנה התג המעודכן של שנת 2006, חודש לפני השנה החדשה: או בלינק ישיר דרך האתר, למי שלא רואה: http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png מקווה שזה ימצא חן בעייני מישהו. ולמי שביקש, הקוד להכניס את התמונה לחתימה: [img=http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png] והנה התג הישן: עריכה: להעביר לפורום עיצוב וגראפיקה ממוחשבת, נשלח כאן בטעות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by X-BLADE,

אני בכיתה י' ורק התחלנו ללמוד פיזיקה... מה שלמדנו: כל הנושא של זמן מהירות ותאוצה [קבועה בלבד]. הבעיה: נהג קטר הנע במהירות 108 קמ"ש מגלה שעל המסילה עליה הוא נע נעה רכבת איטית באותו כיוון. הנהג מפעיל את הבלמים כאשר המרחק בין הרכבות הוא 350 מטר. הרכבת האיטית נעה במהירות קבועה של 36 קמ"ש והקטר מאט בקצב קבוע של 0.5 מטר\שנייה. א) האם תתרחש התנגשות? אם כן באיזה מרחק מהמקום בו הפעיל הנהג את הבלמים היא תתרחש? אם לא - באיזה מרחק תמצא הרכבת מהקטר ברגע שבו הוא נעצר? ב) מהי התאוצה הגבולית שתמנע התנגשות? אני צריך את הדרך המלאה כולל הסברים... תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by r0ckY,

אהלן, אני לומד במכללה. נאמר לנו כדי להוציא כרטיס סטודנט צריך ללכת לאגודת הסטודנטים או למלא טופס באינטרנט. אמרו שיש אגודת סטודנטים בת"א בתחנה מרכזית? היכן היא? מישהו יודע? או להפך, היכן באינטרנט אני ממלא את הטופס?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  14. Started by Dima67,

אני מתכוון לטוס לקנדה בזמן הקרוב ואני אקח איתי את הסלולרי והמחשב הנייד. כמובן שאני אצטרך להטעין אותם. למיטב הבנתי השקעי חשמל שם שונים מאלו שיש לנו בארץ. איזה שקעים יש להם? איזה מתאם אני צריך והיכן ניתן לרכוש כאלו? (אם מישהו יוכל להביא תמונה זה מאוד יקל עליי).

• 4 תגובות
    • 13.4k צפיות
  15. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם.. אז ככה, אחרי שמהשנה האחרונה ועד משהו כמו 4 שנים.. אני אהיה חייב לעשות עבודות אינטנסיביות דרך המחשב שידרשו ממני ישיבה מול המסך הרבה שעות ביום. ומלפני שנה הראייה שלי התחילה להיתדרדר בצורה מפחידה.. לפני 4 חודשים עשיתי משקפיים וכבר עכשיו אני מרגיש שהם כבר לא מתאימות. האם זה ימשיך וידרדר או שזה אמור לעצור מתישהו ? האם אי הרכבת המשקפיים היא דבר רע, או שזה "חפיף".. כי אני לובש אותם רק במקרים קיצוניים ולעתים רחוקות. האם אני אמות מזה ? טוב סתם..

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dj_horse,

אני זקוק לדרכים אפשריות להמרת הקליפים והורדה למחשב. קיבלתי פעם מספר אתרים שעושים את זה אבל הם נעלמו לי. מי שמכיר, אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by raulido,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני ומספר אנשים טובים עמלנו רבות על בניית אתר שירותים מעניין שמתחרה עם מוצר ידוע של גוגל. בתור אנשים שנמצאים לא מעט שנים בתחום (למרות גילנו הצעיר), ברור לנו שהשלב הראשון עם תחילת הפעילות הוא פנייה למומחה שיקדם את האתר בדירוגי גוגל. עם זאת, שמענו על לא מעט מקרים שאתרים שהתחרו עם שירותים של גוגל בכל מקרה "קופחו" בדירוגים ולכן אנחנו שוקלים לחסוך את הכסף הזה ולהשקיע במקום אחר את הכסף המועט שלנו. מה אתם אומרים? יש מצב שגוגל פוגעת בדירוגים של מי שמנסה להתחרות איתה? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  18. שלום, אני בן 20 אז שלא יבואו לי בני 13 וימליצו בבקשה משקפי שמש: היו לי משקפי שמש של Rudy Project (נאבדו..) שהיו דווקא יפים אבל קצת לא אהבתי את עדשת המראה.. לאבא שלי יש את זה: http://www.erroca.co.il/admin/Product/SPic2/548091.jpg וזה נראה יפה עליי, אבל משום מה זה קצת נראה לי כמו משקפי שמש שעיוורים שמים אז אולי אני ימצא כזה בצבעים אחרים (לא בקטע של צבעים ממש נועזים..) על מה אתם ממליצים? בגדים: אני מחפש בגדים ליציאה, חולצות יפות עם פסים לרוחב כאלו בצבע שחור-אפור, או חולצות עם הדפסים מעוצבים... היתי ב CASTRO MEN ויש להם כמה בגדים יפים אבל המחירים..או או המחירים... היתי גם ב TNT ויש להם גם כמה בגדים נחמדים, והמחירים גם בסדר, אבל דיי ראיתי שם הכל.. על מה אתם ממליצים…

• 34 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. Started by ^DaRk-MiNd^,

ההוב גובלין לא אמור להופיע לפני הגובלין הירוק ?בסדרה המצויירת ככה זה היה (ומי שראה את הסרט שלא ימסור מידע ספויילרי)

• 38 תגובות
    • 3k צפיות
  20. http://www.avforums.com/forums/archive/index.php/t-149702.html הוא מדבר שם על מכשיר שהוא ביקש לתקן והטכנאי שכח לקחת את הישן שלא עובד כי החליפו לו בחדש חחח... אני מוכן לשמוע מאנשים אחרים אם קרה להם גם דבר כזה... יניב

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by WarMachine,

אנשים בואו נפתח תחרות למי פה יש את המראה הכי יפה של שולחן העבודה שלו,כל אחד יתן לינק או יעלה תמונה ובסוף אנחנו נבחר מי הזוכה. (הזוכה מקבל ממני תלושים לקנייה בסך5 שקל מצרי בקיוסק הפינה שנמצא במחסום ארז) את התמונה שלי אני אפרסם יותר מאוחר

• 51 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם מאיפה אני יכול לקנות \ להזמין משקפי תלת מימד? כמה זה עולה? והאם יש סוגים שונים של משקפי תלת מימד? (אני שואל כי ראיתי כמה סוגים שונים של תלת מימד שבלי משקפים רואים אדום וירוק כזה וסוג אחר שבלי משקפים רואים כזה מתושתש הייתי פשוט במחסני חשמל לאחרונה והיה שם טלווזיה של פנסוניק או פיליפס (לא זוכר בדיוק) שממיר 2D ל 3D והיה שם משקפים כהות לתצוגה אז האחראי שם הריץ טיפה את הסרט קדימה לקטע שלו מטוס שמתקרב לאת לאת יצא לגמרי מהמסך משהוא הזוייי) אני רוצה לקנות כי יש לי סרטים 3D במחשב (של רואים ב2D אדום ירוק והסוג השני המתושתש)

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by huber,

http://il.youtube.com/watch?v=Qq8Uc5BFogE

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  24. Started by nivz,

דבר ראשון לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה הזאת ואם אפשר המלצה לפורום או איזור שעוסק בנושא הזה אני אשמח דבר שני יש לי ממיר יש YES שלא עובד כנראה כי הכרטיס שלו לא מאותחל או משהו כזה זה ממיר שקיבלתי מחבר וYES בתמיכה לא יכולים לעזור לי לחבר אותו רציתי לדעת איך אני יכול לתכנת את הכרטיס הזה בשביל להפעיל את הממיר? בתודה, ניב

• 4 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים