עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

מישהו יודע איך אני הופך נענע לטבק נענע? מאסטר נרגילה אולי? אני לא יודע מה הערבים האלה שמים שמה כרגע אני לקחתי נענע שייבשתי קצת בספר ועירבבתי עם טבק תפוח וזה ממש ממש ממש מגעיל אבל חזק חושילינג אז אני אעשן עוד קצת אבל ברצינות מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by Ben N,

היי.. אחרי הרבה זמן ותירוצים שאין לי כוח ללכת לחדר כושר... התחלתי. חחח. המצב משתפר לאט לאט.. כבר הייתי איזה 3 פעמים ואני ממשיך להתאמן בחדר גם (בצבא/בבית כשאני חוזר). עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) אני קטן.. שוקל 54 קילו (אחרי שהעלתי, לפני קצת פחות מחודש הייתי על גבול ה50). אני רוצה להעלות משקל.. איך אני עושה את זה בצורה מבוקרת עם האימונים שלי? יעני, שהמשקל שאני אעלה, לא יהיה סתם אוכל שאני מכניס לבטן שהופך לשומן.. (שאגב, הבטן זה האיזור שאני עובד עליו הכי חזק..) 2) הבנתי שיש 2 או יותר סוגים של אימונים, סוג אחד לניפוח, וסוג אחד לעיצוב. הבנתי שכל אחד מתמקד במספר סטים שונה ומספר חזרות שונה בסטים.. מה זה מה? אני כרגע רוצה בעיקרון את שניהם, עיצוב - לבטן, דחוף. יש לי כרס שאני לא מסוגל…

3. Started by nrg man,

יש לי שלט כזה של אלקו והוא הפסיק לעבוד. רציתי לדעת אם יש דרך לכייל אותו או משהו כזה? יש לי גם מאוחרה איפה שהבטריות כל מיני כפתורים כאלה שאפשר לשחק איתם? יש לזה קשר?

• 6 תגובות
    • 13.8k צפיות
  4. Started by eliil1,

^ כותרת תודה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/ שם המשתמש והסיסמא ניתנו לכם ע"י הביצפר במעטפה מוזרה כזאת... אני עשיתי רק באנגלית: יצא 83 בבחינה (5 יחידות). אין לי מושג מה המגן אבל הבע"פ הוא 100 וזה 30% מהציון... וזה לא כולל בונוסים.

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by שניצל,

אני יודע שזה longshot, אבל אני אנסה בכל זאת: חברה שלי טסה עם חברות לפריז בעוד שבועיים (למשך שבוע), והן מחפשות מלון טוב וזול (ראיתי שמחירים של מלונות נורמליים מתחילים ב-80 יורו ללילה לזוג). הסתכלתי קצת באתרים וראיתי כל מיני, אבל אני אשמח לקבל המלצות אישיות אם יש לכם.

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום, חשבתי לנסות את שירות הסקייפ ולהתקשר דרך המחשב למספרי טלפון... הבנתי שהמחיר החל מ-4 ש"ח לחודש... לא ממש הבנתי את התעריפים ת'אמת.

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  8. יש לי כלב דוג דה בורדו וניגמר האוכל ואני לא יודע במה להאכיל אותו הוא כבר יום וחצי בלי אוכל הבאתי לו פרוסת לחם עם גבינה וכשהוא רואה אותי אוכל הוא נובח בלי הפסקה כזה בוכה אני מרחם עליו לא יודע מה לעשות חשבתי שפה תוכלו לעזור לי . אז איזה אוכל להביא לו אני פשוט לא יודעאם אתם יודעים אני ישמח אם תעזרו לי ...(כיאלו אוכל מהבית) כיאלו לימרוח לו משהו על פרוסה או להכין לו מרק יש גם ספגטי מוכן ברוטב זה בריא בישבילו? מה אפשר להביןא לו אני כבר לא יודע..? :-\

• 139 תגובות
    • 29.2k צפיות
  9. Started by n9555,

אין לי מושג איך כותבים את זה אבל אני מחפש את המכונית שמופיעה לרוב בקליפ הזה: http://www.youtube.com/watch?v=DPymn0XmTlQ אני כמעט בטוח שזה CHEVROLET אני צריך את הדגם המדוייק

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. :שלום חברים וחברות. מישהו יכול לארגן לי פרויקט שהוא עשה פעם של 4 יח'ל באנגלית אולי? בבקשה לה להטיף עם תגובות כמו''יש לך את גוגל או ויקיפדיה'' או דברים כאלה בסגנון. מי הבחור הנאה שיוכל לעזור? בכל האינטרט לא מצאתי שום עבודה להורדה שתוכל לעזור לי.. אשמח לעזרה חברים

• 9 תגובות
    • 11.1k צפיות
  11. Started by mosh18,

על מנת להביא לתודעה הכללית של משתמשי הפורום על הרגליי שימוש במחשב של משתמשים האחרים, בבקשה השתתפו בסקר .

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by avivlyaviv,

אמא שלי קיבל מתנה דיסק [בפלו ררוזלפנד ] אז אני יכל להחליף אותו... תנו המצלות לאלבומים חזקים! למה אני חושב שזאת הפעם הראשונה שאני 'קונה 'דיסק! חשבתי בנתיים על דיסק של רובי ווליאמס....

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Dima67,

אני רוצה להזמין כמה ספרים מחו"ל. במקרה כרגע אני רוצה להזמין את זה http://www.amazon.com/George-Martins-Thrones-4-Book-Boxed/dp/0345529057/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1305820365&sr=8-1. מכס ומע"מ אני לא אשלם, נכון? ערך החבילה (עם משלוח) הוא פחות מ-50$. מה עם משקל החבילה, יהיו בעיות עם זה? כי בכל זאת זה ארבעה ספרים. ישנם עוד אתרים טובים שמוכרים ושולחים ספרים לארץ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

זה בסיידר אני נשאר. שלכם, athlon.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. התכנון הראשוני שלי היה לטוס עם ההורים אבל זה כנראה לא קורה ואני כנראה אטוס עם עוד שני חברים. בכל אופן,גם אם אני נמצא שם רק שבוע עליי להוציא ויזה נכון? פשוט שמעתי יותר מידי סיפורים שזה קשה וזה בעיה להוציא ויזה לארה"ב.. יכולים לעשות לי עם זה בעיות? אני תלמיד תיכון (י"ב) ומין הסתם מתחת לגיל 18 אם זה משנה. תודה רבה ואשמח לשמוע מאנשים שניסו\יודעים

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by J0HNiE,

George Carlin at his best סרטון ישן אבל כל כך נכון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  19. Started by Jow-Z,

מה המצב אחים מעפנים שלי !!! הכל טוב? זה חבר של איגור ה: "ראש" :itschy: ברכו אותי עם בואי לפורום! וכמיטב המסורת ערנב!

• 37 תגובות
    • 5.5k צפיות
  20. אוקי אמרו לי שכדאי שאני יתחיל להוריד בתוכנת ביטורנט כי היא הרבה יותר מהירה מאמיול (קבצים לגיטימים וחוקיים כמובן.), אז הורדתי גרסא שממליצים עליה, Azureus והתחלתי לשים קבצים בהורדה. דבר ראשון שהיא עובדת אין סיכוי לעבוד אם האינטרנט בשום דבר אחר, לא עם האמיול ולא עם הדפדפן.. אבל הכי אכזב אותי שאני משאיר אותה לילות שלמים והיא מגיעה למהירות של 14 מקסימום! מישהוא יודע למה זה קורה? חשבתי שביטורנט אמור להיות מטוס..

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

אך אך איזה שיר מדהים! Scene Nine: Finally Free! http://www.last.fm/music/Dream+Theater/_/Act+II+-+Scene+Nine:+Finally+Free אני צריך את המילים של השיר, גם את הקטע של ההתחלה[ WHEN I TALL YOU OPEN YOUR EYES....] [וחיפשתי בגוגל לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by X-_PLOSIVE,

אני לא מבין מה הקטע של חלק מהאנשים פה בפורום לקרוא לנו אוכלי חינם, לא שאני שם על זה או משהו אבל בכל זאת למה אי אפשר להשאיר את הקנאות של כם בצד ופשוט לשתוק , אם לכן היה אינטרנט כבלים אז לא הייתם שמחים ומתלהבים אז תמשיכו לשלם על אינטרנט בזמן שאני נהנה כבר שנה וחצי!!!

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by RayZ,

עוד חודש שנת 2005 תסתיים, ושנת 2006 תתחיל. כל אלה ששמים את תגיות ה "HWzone 2005" בחתימה שלהם, הנה התג המעודכן של שנת 2006, חודש לפני השנה החדשה: או בלינק ישיר דרך האתר, למי שלא רואה: http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png מקווה שזה ימצא חן בעייני מישהו. ולמי שביקש, הקוד להכניס את התמונה לחתימה: [img=http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png] והנה התג הישן: עריכה: להעביר לפורום עיצוב וגראפיקה ממוחשבת, נשלח כאן בטעות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by X-BLADE,

אני בכיתה י' ורק התחלנו ללמוד פיזיקה... מה שלמדנו: כל הנושא של זמן מהירות ותאוצה [קבועה בלבד]. הבעיה: נהג קטר הנע במהירות 108 קמ"ש מגלה שעל המסילה עליה הוא נע נעה רכבת איטית באותו כיוון. הנהג מפעיל את הבלמים כאשר המרחק בין הרכבות הוא 350 מטר. הרכבת האיטית נעה במהירות קבועה של 36 קמ"ש והקטר מאט בקצב קבוע של 0.5 מטר\שנייה. א) האם תתרחש התנגשות? אם כן באיזה מרחק מהמקום בו הפעיל הנהג את הבלמים היא תתרחש? אם לא - באיזה מרחק תמצא הרכבת מהקטר ברגע שבו הוא נעצר? ב) מהי התאוצה הגבולית שתמנע התנגשות? אני צריך את הדרך המלאה כולל הסברים... תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by r0ckY,

אהלן, אני לומד במכללה. נאמר לנו כדי להוציא כרטיס סטודנט צריך ללכת לאגודת הסטודנטים או למלא טופס באינטרנט. אמרו שיש אגודת סטודנטים בת"א בתחנה מרכזית? היכן היא? מישהו יודע? או להפך, היכן באינטרנט אני ממלא את הטופס?

• 5 תגובות
    • 905 צפיות

דיונים חדשים בפורומים