כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הייתי במבחנים ב- smile א"ז לתפקיד תומך טכני. היה ממש נחמד - אני מקווה שאתקבל - מחזירים לי תשובה בימים הקרובים.. נראה לי אחלה מקום לעבוד בו - אם מישהו רוצה לשלוח קו"ח כמו שאני שלחתי: jobs-rg@smile.net.il שיהיה בהצלחה..
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r2587077477.jpg http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/050914/ids_photos_ts/r404176213.jpg בזמן עצרת האו"ם אתמול, הוא לא יכול להתאפק אז הוא כתב מכתב לשרת החוץ בו הוא מבקש אישור לצאת להשתין באמצע האספה... מעניין מה היתה התשובה שלה...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש שרת תמונות מהיר גם בארץ וגם בחו"ל. אני צריך אחד שיציג לי רק את התמונה, ללא כל פרסומות או דבר דומה, כדי שאוכל לקשר אתרים לתמונה שהוא מאכסן. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להעביר שולחן ביליארד מבית של חבר לבית שלי, אבל העניין הוא הרבה יותר מסובך ממה שהוא נראה. אני צריך חברה שמתמחה בדברים כאלו, אני צריך שהם יבואו ויפרקו את השולחן (רגליים+פלטות שיש) יובילו את השולחן מהבית שלו לבית שלי (שולחן כזה שוקל כמה מאות קילו) ולאחר מכן יתקינו את השולחן בבית שלי (הורדה למרתף+הרכבה+פילוס) האם מישהו מכיר חברה או אדם שיודע לעשות את זה? או מתעסק עם זה? אם כן אני אשמח אם תשתפו אותי. אגב, אם למישהו פה יש שולחן ביליארד בבית, אני אשמח לקבל טיפים על איך לשמור את השולחן נקי וכד'... בתודה ניר
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.craigslist.org/about/best/sdo/19627844.html
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
במשולש שווה שוקיים הגובה לשוק יוצר זווית של 23 מעלות עם בסיס המשולש. חשב את היחס בין השוק לבסיס אני מיואש ניסיתי כבר הכל, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך פותרים :-X
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך
-
- 17 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עורך סקר קטן לפני שאני קונה מחשב, ורציתי לישאול אותכם -מניסיונכם האישי- מהי החנות הטובה בארץ? נחלק את זה לכמה קטגוריות: מחיר שירות אמינות אם אפשר שכל אחד יתן חוות דעת על חנות שהוא מכיר, ויתן לה ציון מבחינת אמינות ושירות (מה שהכי חשוב!) החנויות הגדולות הם: Ivory.co.il Pandas.co.il Zigzag2000.co.il Digma.co.il noacomp.co.il ksp.co.il LogicPC.co.il אם שחכתי חנות כל שהיא ציינו ואני הערוך מאמין שהתוצאות יעזרו לכולם ולא רק לי... אבל תודה אישית לכולם!
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מקווה שכתבתי בפורום הנכון והכל.. פשוט יושב לי על הראש.. ואני מעוניין לדעת מה בדיוק עושים איתם ; הכוונה ל- server cases למה הם מיועדים בדיוק [מקווה שהכותרת מתאימה]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות לקנות בא ציוד סקי, רק מאחר ואני צריך אותו לשימושים לא רק לסקי אני חשבתי לקנות ACG של נייק. השאלה היא האים יש חנות סקי טובה בארץ או חנות שמוכרת את ליין המוצרים של ACG של NIKE (מקווה שהמחירים בארץ לא יעלו ב300% מחו"ל). חוץ מזה הבנתי שאני יכול לקנות באיביי , רק שאני לא הכי מאושר לקנות ביגוד באינטרנט, למישהוא יש הצעות או מקומות שהוא מכיר? תודה רבה!!!.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בס"ד כתובת חדשה לגוגל www.g.co.il תהנו תודה רבה "לאורו נלך"
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני מקווה שלא הביאו את זה אבל מאוד מעניין צריך להפעיל את הראש הרבה בקיצור כיף.. מי שמעוניין להצטרף לברית שלי... http://hebrew.gindis.com/modules.php?name=Account&file=index&op=game&userid=16719 יש דף הוראות שמסביר איך המשחק פועל... תצטרפו לברית הזאת לרוב אוהדי מכבי חיפה אבל גם אתם מוזמנים! ISRAEL ARMY
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שמעתי בשבוע שבועיים האחרונים שיר שמתנגן בגלגלצ ורציתי לדעת אם תוכלו לומר מה שמו של השיר ומי המבצע השיר עצמו הוא שיר מאוד שקט ששרה אותו בחורה בקול מאוד רך מה שהצלחתי לקלוט השורות השיר היה(אני מקווה שאילו המילים ) give mt rhe world and tell me nothing משהו כזה.... אז תודה!
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
כשראיתי את הסרט: "אוסטין פאוארס" -אז היה קטע שהראו אותו עם בוקסר או תחתונים (לא זוכר בדיוק מה זה היה) שעליהם היה את דגל אנגליה...חחחחח זה קרע אותי מצחוק.. יש את הדברים האלה בארץ? לאו דווקא דגלים של מדינות... ואני יודע שהשאלה קצת פריקית , מה לעשות אהבתי את הקטע הזה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שעובד באמדוקס? אני מעוניין לדעת במה בדיוק אמדוקס עוסקת באופן כללי. אני לא מחפש מידע שהוא בגדר ריגול תעשייתי, אלא במידע שנגיש לציבור הרחב. פשוט, אם מישהו יוכל לתת לי את המידע שאני מחפש בתמצות, זה יהיה נחמד.
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום ראיתי איזשהו סרטון מצויר על איזה דמות מרוקאית נדמה לי שמדבר בהתחלה רגוע, ואומר מילים כמו "בקארמה טובה" ואחרי זה מתחיל לצעוק ולקלל.. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי שירשום כאן את הקישור זה דיי חשוב! תודה מראש זהו ארס שמתחיל עם בחורה בפאב סרטון פלאש
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מעוניין לדעת לאיזה שטח בתחום המחשבים נחשב מעניין!מבחינת עבודה כמובן... רשתות,תוכנה וכדומה משהו שיכניס קצת עניין ולא תחום שטנץ(שזה נדיר בתחום המחשבים) מההו דינמי שלא צריך גם תואר בשבילו! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
Abraham Lincoln was elected to Congress in 1846. John F. Kennedy was elected to Congress in 1946. Abraham Lincoln was elected President in 1860. John F. Kennedy was elected President in 1960. Both were particularly concerned with civil rights. Both wives lost their children while living in the White House. Both Presidents were shot on a Friday. Both Presidents were shot in the head. Now it gets really weird. Lincoln 's secretary was named Kennedy. Kennedy's Secretary was named Lincoln. Both were assassinated by Southerners. Both were succeeded by Southerners named Johnson. Andrew Johnson, who succeeded Lincoln, was born in 1808. Lyndon Johnson, who succeeded Kennedy, was …
-
- 12 תגובות
- 805 צפיות
-
-
יש פה למישהו איזה אוסף גדול של הקומדי סטור על המחשב??? אני מחפש כבר הרבה זמן איזה מישהו שיש לו לפחות כמה עונות.... אם יש כאן מישהו כזה בבקשה לפרטי!
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הנדסה קרבית- מה אתם אומרים על השירות בחייל הזה? הרעיון עצמו (חבלה בעיקר) ממש מלהיב אותי, הרבה יותר מכל נושא כמעט בחיילות האחרים, אבל שמעתי שזה די שרות מעפן ושהם סתם פועלים שחורים פעם. ומה אתם אומרים, מישהו שירת שם? אם למישהו יש מידע שקשור, שתפו
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסרט "משחק מכור" יש את השיר של נלי שהוא שר ויש קול שעושה כאילו boom here comes the boom עכשיו יש שיר רוק על זה כאילו הוא המקורי.. מה השם שלו? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-