כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
http://www.shvoong.com כולכם מוזמנים לכתוב תקצירים בנושא מחשבים באתר הנ"ל ... זהוא אתר שמעוניין בתקצירים בכל נושא ובכל שפה. יש אפשרות לתרגם תקצירים של אחרים. האתר תומך ב 34 שפות. ומקבלים תמלוגים על הכתיבה !! האתר ניראה די מעניין !! האתר עצמו ממומן ע"י פרסומות והוא מחלק 10% מההכנסות שלו http://he.shvoong.com/about-us-shvoong/
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?מישהו מכיר פורום איכותי ומהיר לקניית מכוניות?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש שירים שקטים,החיפוש באתר הביא אותי לשירים שקטים ללא מילים אודה אם מישהו ייכתוב כאן כמה שירים שהוא מכיר. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי כבר שאלה בעבר ואני צריך משהו יותר ספציפי . יש את הקורא הבא שראיתי: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&Item=270555570807&Category=4661&_trkparms=algo%3DLVI%26its%3DI%26otn%3D1#ht_3775wt_1166 האם הוא תומך גם בRFID TAGS שהם לא כרטיסים? כי לא כל כך הצלחתי להבין האם צריך לדחוף לו את הכרטיסים על מנת לקרוא או לכתוב ? כי בעקרון זה 13 מגה הרץ וזה אמור לקלוט לטווח ארוך אז יש פה איזה בלבול שאני לא מבין. הנה המפרט מתוך הלינק: Specification: Read and write contactless smart cards Frequency 13.56MHz Protocol ISO 14443 TYPE A and Type B, ISO 15693 Supported cards: Mifare_One (S50&S70)/ UltraLight / Mifare_ProX; AT88RF020/ SR176 /SRIX4K Tag_i…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כרטיס כבר קניתי.... מי יהיה תהיה להקת החימום?
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיית led. ולחבר אותה למחשב המיועד בעיקר למשחקים. חיפשתי ברשת אנשים שעשו זאת גם. או ביקורות על שילוב שכזה. אבל לא מצאתי. למישהו יש ניסיון לגבי השילוב בין השניים. האם המשחק יראה כמו שPS3 נראה על טלוויזיה? ואף באיכות טובה יותר בגלל כרטיסי המסך של ימינו? מה לגבי גלישה באינטרנט במסך טלוויזיה גדול. מישהו ניסה? אשמח לחוות דעת.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה כמה פרקים יש בעונה הראשונה וכמה בשניה ?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כרגע אני מיועד לצוללות שזה קרבי אבל יכול להיות גם שלדג , בקיצור ככה: אני בן יחיד עם נתק מוחלט מההורים , עד כדי כך שאני לא יודע איפה למצוא אותם[ בארץ זה בטוח] , עכשיו אמרו לי בצבא שאני צריך להחתים את שניהם מול נוטריון , גם אין לי כסף לנוטריון , גם אני לא יודע איפה הם, אמרתי להם את זה , אמרו לי בעיה שלך , יש פיתרון??? אולי הכרזה על בן יחיד ללא הורים או משהו בסגנון , בבקשה אני חייב עזרה.
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
לא JAB . חומרה חומרה - דיסקים , לוחות , כרטיסים , מעבדים . פעם הרבה היו עושות את זה . כבר לא .
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4000/770037 מעניין אם יש עסקעות שכן יבוצעו :
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מצאתי עבודה ואני עוסק בה כמעט כל הזמן כך שאין לי זמן לעצמי אפילו ובכלל זה רוב העיסוק שלי בשעות היממה. בכל אופן, רציתי לדעת אם במידה ואני עובד מעל ל-8 שעות ביום מגיע לי שעות נוספות. השכר שלי הוא 20 ש"ח לשעה, ואתמול למשל (סיפור אמיתי ) עבדתי 13 שעות ורבע שעה בסך הכל.. אז כמה אני אמור לקבל על זה? אודה אם תפרטו את החישוב. בכלל אם למישהו כאן יש ניסיון בעבודה עם חברות כוח אדם אני אודה אם הוא ישתף אותי או יתן לי המלצות ממה להיזהר ואיך לדאוג שלא ידפקו אותי. שמעתי עדויות על זה שהחברה שאני עובד בה לפעמים לא משלמת את כל הכסף שמגיעה לך, ולכן אני מנהל רישום קפדני ביותר של כל שעות העבודה שלי, כולל מתי ומי עבד איתי בצוות. מה עוד אני יכול לעשות? אני עובד בסקרים על האוטוב…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
חברה לא מזמן מת לי ה 9200 se שלי הוא החזיק מעמד רק 4 חודשים (נראה לי ששברתי שיא ;D). מה שקרה היה קצר משום מה ואחד הנגדים של הליבה טס לעזאזל :lol: :lol: . עכשיו קנו לי כרטיס חדש gainward fx 5200
-
שלומות, אני זוכר שמתישהו בפורום הזה ראיתי תמונה שממחישה את ההבדל בין דוקטרינת הלחימה של צה"ל לדוקטרינת הלחימה של ארגוני הטרור הפלשתינאים, מצד אחד נראית עריסה וחייל צה"ל עומד לפניה, כמגן עליה. מן הצד השני נראית עריסה וטרוריסט(או "לוחם חופש" בשביל מר רון פאוול שלנו) עומד מאחוריה, כך שהעריסה מגנה עליו. הינני מחפש את התמונה כבר די הרבה זמן, תוך כדי ניסוי כל מיני צירופים שונים ומשונים, באנגלית ובעברית גם יחד וללא הועיל... תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל נזכרתי בסדרה ואני פשוט חייב למצוא את הנעימה של הסדרה, אם מישהו יודע איפה לחפש או את שם התוכנית באנגלית, אנא אימרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בבקשה תשובה! אני לא יודע מה אני יעשה אם למי שיביא לי תשובה כולל טענה נימוק! אני פשוט ישתעבד בשבילכם! בבקשה! HELP!! זה דחוף בבקשה? :'( גם עם תענה רק על אחד זה טוב... אבל בבקשה למהר! תודה ענקית מראש! התרגילים שלי יקבעו מאד איך תיראה התעודה שלי! אז PLZ
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למי שיש שישלח לי ה"פ פרטית ושם אני אתן לו את כתובת המייל שלי תודה.
-
- 5 תגובות
- 762 צפיות
-
-
להקה מחפשת מתופף בגילאי 15-20 מאזור המרכז (ראשל"צ בעיקר, חולון, בת ים וכו'..). בלהקה יש 3 נגנים- גיטריסט + שירה, באסיסט וגיטריסט ליד. הלהקה מחפשת מתופף בעל ניסיון. אנחנו מנגנים חומר מקורי, בסגנון רוק ישראלי אך פתוחים לכמעט כל סגנון. יש כבר 3 שירים ללהקה. לאחרונה המתופף שהיה איתנו היה צריך לעזוב בגלל סיבות אישיות ולכן אנו מחפשים מתופף חדש. כל אחד מהנגנים הוא בעל ניסיון של שנתיים בנגינה על הכלי שלו. הלהקה הופיעה מספר פעמים, אך הפסיקה את פעילותה בזמן האחרון בגלל עזיבת המתופף. מי שמעוניין, שישאיר תגובה, או ישלח הודעה לפרטי. אל תתביישו להציע את עצמכם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אצלנו בבצפר אין מידע ופתאום "החליטו" שצריך להגיש את זה עד סוף החודש ולא עד סוף החודש הבא... ואני לא יודע מה לכתוב!! (התכנות כבר גמור, מבנה העבודה עוד לא...)
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
-
השאלה בכותרת.. אגב - אני כל הזמן קורא ומשתתף בפורום שכאן לנושאי מחשבים והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן ! בלעדיו לא הייתי יודע מה לקנות בתחום המחשבים, אבל איך מסתדרים כשצריך לבחור טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
אני מחפש חברת אכסון, אני חושב שעדיף ישראלית, להעלת אתר תדמיתי. האתר יכלול עד מאות מגה, אבל אני מעדיף לא להגביל את עצמי, בנוסף אין צורך בכתובות אימייל,תמיכה בשרתים,או כל דבר אחר. רק העלאת FTP אשמח להצעות... תודה
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-