כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
בגלל שאני הולך ללמוד באונברסיטה רחוקה מהבית החלטתי שהגיע הזמן לקנות אוטו עם הכסף שחסכתי בעבודה.. אז אני צריך כמה דברים קטנים 1. אתרים של מחירוני רכב (אתרים חינמים) 2. אנשים שיש להם רכבים קטנים (נפח מנוע עד 1400) שימליצו לי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנעליים האלו http://www.pickyourshoes.com/athletic/nike_shox_bomber_wht_nvy_maize.htm אל תסתכלו על המחיר המחיר הוא 140 דולר הרשמי של NIKE וכבר מצאתי ברוב האתרים בארצות הברית מוכרים אותם ב 100 דולר אבל אני לא רוצה לקנות אותם מבלי שאני ימדוד ולא מצאתי באף חנות שהייתי כמו NIKE מגה ספורט ספורט וורטהיימר וכדומה תנעליים האלה האם יש איזה חנות של פריקים של נעליים שמחזיקים כאלה סוגים של נעלי כדורסל שלא מביאים לארץ בדרך כלל או שמישהו מכיר חנות שכן מחזיקה תנעליים האלה תודה על העזרה...
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
באיזה קומה נמצאים הקווים של דן שאיתם אני מגיע לבית השריון ומתחנה מרכזית בת"א (קילתי זימון לגאמא)?
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רק אוהדי כדורגל שונאים ערבים אלא אם הם משחקים בקבוצה שלהם. רק אוהדי כדורגל יכולים להתעצבן ממשחק רדיוס בלי לדעת מה זה רדיוס. רק אוהדי כדורגל חושבים שההמנון מסתיים בשריקה. רק אוהדי כדורגל חושבים שבדקת דומיה יש 20 שניות. רק אוהדי כדורגל חיים משבת לשבת וחותמים בלשכה מראשון לראשון. רק בבית"ר ירושלים יכולים לקרוא לעשרת אלפים אנשים - קומץ. הפעם היחידה שאוהד כדורגל מדבר יפה במגרש זה כשהוא מסביר לשוטר איך התחילו המכות. רק אוהדי כדורגל לא יודעים באיזה עיר ממוקם איצטדיון רמת-גן. רק אוהדי בית"ר ירושלים עדיין חושבים על הבדיחה השנייה... רק במגרש כדורגל 20,000 איש יוצאים דקה לפני הסיום בשביל לחסוך את הפקקים ביציאה. רק אוהדי הפועל ת"א מתאמצים יותר מהשחקנים על המגרש. רק אוהדי כ…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אתר טוב של שירים פסיכודאליים שאפשר לשמוע בהם את המוזיקה, דירוג, וכדומה. אם מישו יוכל לפרסם פה אתר שכזה, זה יהיה מעולה.. אקדים תודה, pMor
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אז תודה לכל מי שעוזר המדריך אינו ממש מובן לי זה מדריך לשידור דרך תוכנה בשם וירטואל דיג'י(3.1) אותה רכשתי לא מזמן Hi wrbrownline, It's actually all really simple to set up when you know how . Here's what you need to do: In order to stream your broadcast you need to download and install a DSP plugin that is compatible with VDJ. From what i've seen, VirtualDJ works with the Shoutcast DSP plugin (mp3) and the ICEcast DSP plugin (ogg). I use the Shoutcast pluggin, so for the purpose of this post i'm gonna refer you to all the Shoutcast goodies you need to broadcast your VDJ mixes succesfully. To download the Shoutcast DSP pluggin installer go here: http://www.shoutcast.com…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
על איזה ספר אתם ממליצים ללמידת ניהול רשתות למתחילים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק לאתר של מכון סיוון אני לא מצליח למצוא ברשת תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
DreamScapes זו סידרת סטים של מוזיקה אלקטרונית מהממת ומרגיעה, הסטים השונים מהסידרה מושמעים מדי פעם בתחנת הסטרימינג המארחת - ETN.FM (זה גם שם האתר, אתם מוזמנים לקפוץ). היום, אתן לכם מס' לינקים להורדת שלושה סטים מ Dreamscapes 002 (אפריל, השנה). תחילה, הטראקליסט של כל אחד מהסטים שיוצעו בהמשך להורדה : David Emonin Mix 1. Jean Michel Jarre - Chronologie part 1 2. Energy 52 - Cafe Del Mar (ambient mix) 3. Andy Moor - Celestial Waves 4. The Thrillseekers - Escape 5. Envio - Time to Say Goodbye (Arksun Filmscape mix) 6. Delerium - Silence (Michael Woods remix) 7. Ethereal - Saffron 8. Echano - Imagine (2003 remake) 9. Emphased Reality - Midnight Express (Candle L…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי היום אזניית בלוטוט' של Bluetrek דגם S2 ויש לי בעיה בחיבור האזניה למחשב\לפלאפון לא המחשב ולא הפלאפון לא מזהים אותה נ.ב : שתי ההתקנים תומכים בלוטוט' (מחשב\פלאפון)
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שקיבל זימון לחבצלות וכל שאר הילדים (הלא טיפשים) בכתה קיבלו לגמא זה יותר טוב או פחות טוב? יש להם אותה תעודת בגרות ואותה קבא... למה הוא קיבל לחבצלות והשאר לגמא?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אז ככה,אתמול אח שלי מקבל דואר רשום,הוא פותח ולהפתעתו הוא מוצא כתב תביעה על זה שהוא גרם לתאונה מלפני איזה שנתיים...עכשיו ככה: דבר ראשון השם והת"ז הם של אח שלי,מספר רשיון הרכב הפוגע הוא לא! אח שלי לא היה אף פעם מעורב בתאונה כלשהי,לפי כתב התביעה הוא נסע אחורה ופגע ברכב שהיה מאחוריו,החלון הקדמי שבור,הפרונט דיי קבצ'ה...הרכב הפוגע הוא על שם איזו גלידריה בהרצליה (לא הבנתי אם הוא כביכול שכר משם רכב או עבד שמה אני צריך לשאול עוד פעם)...הקטע שבחיים הוא לא עבד בשום מקום כזה...והקטע שהכי קורע זה שאין לו בגלל רשיון על רכב!!! רק על אופנוע!!! הוא דיבר עם עורכת הדין שמבצעת את התביעה והוא מסביר לה שזה פעם ראשונה שהוא שומע על זה ושאין לו שום קשר לתאונה..היא הייתה דיי סימפטית והסבירה שט…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מוטורולה C650 שרכשתי בסלקום ועכשיו פתחתי את המכשיר לאורנג'. רכשתי קו באורנג' עם חבילה גלישה אבל אני לא מצליח לגלוש במכשיר עקב כך שההגדרות במכשיר הן של סלקום, מישהו יכול להדריך אותי איך להגדיר את הדפדפן שיעבוד עם אורנג'?
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום בטלפונים הישנים היו שתי צורות חיוג : Tone ו-Pulse, הראשונה זה הרגילה שיש ברוב הטלפונים ובשניה שומעים מן צליל ארוך ומעצבן כזה כשמחייגים. אם מישהו יודע מה ההבדל ולמה יש שתיים ובכלל יכול לתת הסבר אז זה מאוד מעניין אותי! תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
המשקפיים במטריקס...איזה חברה\דגם זה? סתם, נראה לי נחמד ובא לי לברר 8) גם ככה אני צריך משקפי שמש
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי שאלה קטנה. הוציאו לי כרטיס סטודנט... עכשיו אני רוצה לדעת מה הוא נותן לי ? הוא נותן הנחות בכל מיני מקומות או מה ? כל מי שיכול להביא פרטים תודה רבה תודה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
לפני חודש הלכתי למשרד הרישוי לעשות מבחן תאוריה וכנראה שבדרך חזרה הביתה נפלה לי הת.ז. אתמול היתי צריך להתייצב בלשכת גיוס ולא מצאתי את הת.ז. ולקחתי דרכון במקום. בקרוב אני אמור לגשת לטסט ואני חייב לקחת איתי ת.ז. ולעוד כמה דברים. בכל מקרה - היום חרשתי על כל הבית חיפשתי ובדקתי בכל חור ואין... אני חייב להוציא תעודת זהות כמה שיותר מהר. חשבתי פשוט ללכת למשרד הפנים מחר בבוקר - אבל מה אני אמור להגיד להם? שאיבדתי את התעודה? שהיא נשרפה? ומה המחיר של הקנס\ תשלום על ת.ז. וכו'? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה הגיע השעה ואני עובר דירה ועל כן פניתי לאתר GETIT לקניית מזרן דרך מכירה פומבית הגשתי הצעה במכירה והמתנתי , ככול הנראה היה יום חלש ככה שלא היו הצעות למעט שלי עד.....באופן מפתיע ביותר לשניה האחרונה של המכירה בו איזה ב.ע הגיש הצעה ולאלץ אותי להגיש הצעה נגדית ובכך עלה מחיר המזרון ב 100 שקלים. אז נכון שהמזרון עלה לי 500 ש"ח פחות ממחיר השוק אך האם אין הגשת ההצעה בשניה האחרונה תמוהה ואולי מדובר בגורם פנימי במערכת המוביל מהלך זה. בנוסף לכך בעת פנייתי לספק ביקשתי לשדרג המזרן והמוכרנית נסתה לסחוט ממני עוד 100 ש"ח על מחיר השדרוג באתר בטענה שה"סוכן " מוריד מחירים. ולבסוף ךחוצפה הגדולה מכולם - המשלוח באת לקחת = איבדת את האחריות איפה נשמע הדבר בושה וחרפה אבקש לשמוע דעתכם…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
-
המציאות עולה על כל דמיון... [attachment deleted by admin]
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-