כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-
שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5079,00.html Ynet - ניידות המספרים יוצאת לדרך - צרכנות
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מהאתר שהביא לכם את הנייר טואלט עם תמונה של בין לאדן, קבלו את הנייר טואלט עם תמונה של האקס שלכם עליו! ;D
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה בקיצור ממש נייר פוטו רגיל, מסתבר שלא מתאים למדפסת לייזר אני צריך להדפיס תמונות באיכות גבוהה עם מדפסת לייזר צבעונית שיש בידיי אך אינני מוצא את הנייר המתאים תודה רבה לכולם! גיא
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, אני בן 20 וכמעט מיד לאחר השחרור שלי (בפרופיל 21 רפואי) מהשירות הצבאי (שארך כשנה וחצי) התחלתי לעבוד, קיבלתי משכורת וראיתי שיש לי ניכוי מהשכר עבור ביטוח לאומי (בשווי 7% מהשכר) ומס בריאות (בשווי 5% מהשכר) ואין ניכוי כלל על מס הכנסה. הכל טוב ויפה עד שגיליתי שיש לי אנשים בגילי +- שמנכים להם סה"כ 3.5% מיסים מהשכר כשהמשכורות של שלושתנו קרובות לממוצע של המשכורות הללו. הדבר זה הפתיע אותי וגם די מבלבל.. הרי מקום העבודה משלם בכל מקרה את הברוטו, השאלה היא מה הסיבה שמנכים לי כל כך הרבה יחסית לאחרים? בדקתי את זה מול 2 אנשים (עם אותו ותק שלי בעבודה): האחת בת 21 שהשתחררה לפני שנה+ ועשתה שירות צבאי מלא (נקבה). האחד בן 19 שלפני גיוס (זכר). תודה מראש, Zinger777.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני אם חומוס ובעע כבר נימאס אז איך אתם אוכלים את שלכם?
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3179934,00.html יש לי רק דבר אחד להגיד על זה: ואני מבקש, "פקאצות בנות 14" (כפי שהוגדרו הבוחרים בה ע"י אחד המגיבים לכתבה...) עם "הבת\ הסגנית\ האחות\ הדודה\ אמו של אלוהים באינפו, עשו טובה ותחשבו פעמיים לפני שאתם מגיבים, אם בכלל... אגב, מזל"ט #3 לאנג'לינה :gorgeous:
-
- 114 תגובות
- 10k צפיות
-
-
קונסולת המשחקים החדשה של נינטנדו תגיע במהלך 2025 עם שיפורים משמעותיים, אך שומרת על הקונספט המוצלח של המקורלכתבה
-
- 0 תגובות
- 369 צפיות
- 1 follower
-
-
אני גר במושב ליד ירושלים. התעוררתי בלילה מרעש, הייתי בטוח שמישהו ממול סגר את השער בכניסה שלו. התחילה אזעקה למשך כמה שניות והפסיקה, אמרתי לעצמי, שאולי בטעות הוא הפעיל את האזעקה שלו במקום לכבות אותה. קורה לפעמים ואני גם ככה לא ממש מזהה את האזעקה שלי. אבל לא שמעתי התנעה של האוטו ועדיין שמעתי רעשים, במבט ראשון לא ראיתי כלום מהחלון בחושך. שמעתי עדיין רעשים, הסתכלתי עוד פעם וקלטתי שאולי בכל זאת יש שם מישהו ליד האוטו, סעמק! עדיין לא הייתי בטוח ב-100%. עשיתי רעש וצעקתי "היי", הדלקתי את האור בכניסה יצאתי עם סכין וצעקתי לחברה שלי שתחייג למשטרה, והכלב הזה ברח כמו טיל ליער. היה פה עכשיו מישהו מהזיהוי, מתברר שההחרא הזה השתמש בכפפות ובנה על המזדה ספציפית, היו לו פה רכבים הרבה יותר שווי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי על איזשהו ניסוי בו שמים מים בכוס אחת ואז דרך קשית גורמים למים לעבור לכוס אחרת. מישהו יודע בדיוק איך הניסוי הולך ומה ההסבר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כנסו לאתר הבא: http://www.speakeasy.net/speedtest/ בחרו ב-LOS ANGELES. והעתיקו את התוצאה שקיבלתם (למטה) וכתבו מה החבילה שלכם ודרך איזה ספק ותשתית אתם גולשים. שימו לב לכמה דברים: 1. יש לבחור כולם באותו שרת - LOS ANGELES - כדי שההשוואה תהיה נכונה 2. שאין צריכה של רוחב הפס שלכם בזמן הבדיקה (שלא תהיה ברקע תוכנת שיתוף קבצים, לא להוריד משהו או לטעון אתר בו זמנית וכו') 3. יש לכתוב כמובן באיזה חבילה אתם גולשים אם אתם לא מבצעים את הסעיפים האלו עדיף שלא תשתתפו, כי התוצאות יהיו לא אמינות. למשל: Netvision, Cable, 3Mbps/278kbps Download Speed: 290 kbps (36.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 269 kbps (33.6 KB/sec transfer rate)
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-