כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 358 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
-
אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, הפורום הזה נראה לי הכי מתאים לדיון אז פתחתי פה. אני רוצה לקנות מחשב חדש אבל יש לי התלבטות ענקית: נייד או נייח? אני תקוע עם מחשב ישן וחלש מאוד שהמשחק היחיד שאני יכול לשחק בו הוא UT04 ועוד בDEMO. אני רוצה מחשב חזק למשחקים וגם שיהייה נוח ללימודים (נייד), אני מתחיל השנה לימודי מדעי המחשב ונראה לי שאני חייב מחשב נייד. חשבתי על זה שאם אני קונה מחשב נייד ב7K הוא לא מתקרב לביצועים של נייח ב3K וזאת הבעיה הגדולה... אני רוצה שהוא יהייה גם למשחקים חדשים. אם למישהו יש פיתרון יצירתי? אני אשמח, תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
- 2 followers
-
-
-
-
-
שלום חבר'ה, כותרת תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 864 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5079,00.html Ynet - ניידות המספרים יוצאת לדרך - צרכנות
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום באוקטובר הקרוב התחיל ללמוד מהנדס תוכנה רציתי לדעת איזה מחשב עדייף ללימודים נייח או נייד :s05:
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מהאתר שהביא לכם את הנייר טואלט עם תמונה של בין לאדן, קבלו את הנייר טואלט עם תמונה של האקס שלכם עליו! ;D
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את זה בקיצור ממש נייר פוטו רגיל, מסתבר שלא מתאים למדפסת לייזר אני צריך להדפיס תמונות באיכות גבוהה עם מדפסת לייזר צבעונית שיש בידיי אך אינני מוצא את הנייר המתאים תודה רבה לכולם! גיא
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-