כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53289 **למנהלים: אין עירום** מישהו היה פעם באזור? יכול לספר קצת...
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה על חנות טובה באזור ת"א (עדיף בת"א עצמה). אני ראיתי בחוקים שאסור להמליץ בפומבי על חנות אז אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי בפרטי.
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
מישהו מכם מכיר חנויות און-ליין שמוכרות חלקי מחשב עם משלוח עד ישראל? אודה לכם אם תפרסמו לינקים של אתרים כאלה (משהו כמו NEWEGG רק עם משלוח לישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. How do I install hebrew onto my windows vista 64-bit? (I want the operating system to stay at English, but I just want to have the option of switching betwen the languages if I will to). 2. Do I need any drivers/Other stuff before I can start playing some games? Or I can just buy and play?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן קיבלתי מכתב בדואר מחברה בשם hackeru שמאתרת עובדים להייטק ומכשירה אותם בקורסים שלה (ואח"כ מתחייבת לתת להם עבודה). עברתי את הראיון ונרשמתי לקורס תכנות של net. ו- java. כל הקטע הזה של מקומות כאלה חדש לי ורציתי לשאול אם מישהו מכיר אותם ויודע אם כל הקטע הזה אמיתי או שהם סתם רמאים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא גר בארץ אבל יש לי את הערוץ הישראלי (THE ISRAELI NETWORK) לפעמים מראים כמה פרקים פה ושם אני מחפש איזה אתר שאפשר לראות או להוריד את כל הפרקים במסודר מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה
-
- 2 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לקנות סוללות נטענות (+ מטען) חדשות. אני מחפש משהו שלוקח סביבות השעתיים להטען (לא רוצה את אלה שנטענות מהר מידי כי הן לא חיות הרבה זמן, ולא רוצה לקנות מטען שלוקח לו יומיים להטעין..) עכשו, אני יודע שיש שני סוגים- כאלה שמאבדים את הטעינה עם הזמן גם ללא שימוש, וכאלה ששומרים על הטעינה כל עוד לא משתמשים בהם. מה ההבדלים בינייהם חוץ מזה, ואיזה דגמים\ חברות יש מהסוג שלא מאבד את הטעינה? (אני צריך את הסוללות בשביל מצלמה, ואני משתמש בה פעם בחודש בערך- והסוללות שיש לי עכשו לא מחזיקות את הטעינה חודש, ככה שאני צריך להטעין אותן לפני כל שימוש ) תקציב- סביביות ה100 ש"ח- גמיש...
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאלה מעצבנת שאין לי מושג איך לענות עליה החוק קובע כי אסור לקיים תעמולת בחירות באזור הקלפי. מדוע?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני מתחיל את התרגיל בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
מישהו זכה בכלל ? הייתה הגרלה ? אמרו יום ראשון ה 15.2 בשעה 1:00 ואל היה כלום O:
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מוכר את שלי , בשימוש חודש וחצי בלבד אני רוצה לדעת כמה אני יכול לבקש על כל אחד מהחלקים הללו: GA - EP43-DS3L Kingston 800mhz 2GB x2 500WSXS OCZ תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש דוגמאות לשאלות שיכולות להופיע במבחן טמ"מ צבאי, או לחלופין חומר שניתן ללמוד ממנו. אם יש למישהו מידע, אני אשמח. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
-
איך אפשר לראות את ההודעות/שרשורים האחרונות שלי (כדי לעקוב אחריהם) ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום כולם אז אני מנסה לבדוק כאן את ענין הכספים אחרי שנציג של הוט שיגע אותי בטלפון שעתיים הסקר די ברור נראה לי . השאלה מיועדת למי שמשלם רק על טלוויזיה ללא טריפלים כוללי הכל. ואם כן - יש את אופציה 12 . שוט! בלי להתבייש!! למי שיש חבילות נוספות שמשלם עליהם יכול להוסיף כאן מה וכמה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
חחחח זה אומנם ישן, אבל נתקלתי בכתבה וזה פשוט ענק!! :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2643095,00.html
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.myfirstwar.co.il/ קצת חולני אבל מצחיק בטירוף.
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מחירים זולים אני מתכוון ל: סמירנוף- פחות מ56 פיג' לינג- פחות מ79 ארגז של xl- פחות מ70 בעיקרון אני צריך 24 סמירנוף 4 פיג'לינג ו-9 קרטונים של אק אל. תודה על כל עזרה, וחוץ מזה זה יכול לעזור לכל אחד שמחפש קצת שתיה בזול
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי שוב חשבון פרמיום לאחרונה ושמתי לב לתופעה מרגיזה שלא היתה קיימת בעבר שלא ניתן לבצע סטרימינג אונליין לקובצי מדיה מסוג WMV, MPG וכדומה. אם פעם יכולתי להריץ קובץ בנגן מדיה, אונליין, עכשיו חייבים להוריד את כל הקובץ לפני שניתן לצפות בו. פניתי ל-RS אבל לא חזרו אלי. קובץ לדוגמה: http://rapidshare.com/files/55029366/ABBA_-_SOS.mpg מישהו פה מצליח לראות בסטרימינג? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-