כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
לאחר עיון באחד מהם מצאתי מכתב (לינק לצילום של המכתב) מהמטה לאיתור וליווי תלמידים לסביבות עתירות טכנולוגיה (תלמידים מצטיינים וכו' וכו') לפני כחצי שנה קיבלתי גם מכתב, ובנוסף למכתב קיבלתי דוגמא למבחן פסיכוטכני של צו ראשון שיכין אותי מראש למבחן בכדי להוציא ציון גבוה. אני לא ממש מבין מהו המטה הנ"ל ושל מי זה? של משרד החינוך או של הצבא? האם עוד מישהו קיבל משהו?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון בהעברת כסף דרך PAYPAL לחבר בחו"ל ? מדובר בכ250$ והמחיר בבנק הדואר הוא 30$+ בPAYPAL זה יוצא משהו כמו 15$ אבל מאוד לא ברור מהאתר איך הוא מושך את זה אני דיי משוכנע שהם לא מזכים את הVISA שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://ilserv.etn.fm:8000 Ctrl + L בווינאמפ ויאללה, להתפרע! שבוע היציאה לחפש"ש חייב להתחיל עם כזאת מוזיקה! *טוב, השתנה כבר הסגנון... בתקווה שזה יחזור. :-\
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
סוף סוף בית משפט עם ביצים נמאס כבר לחכות חודשים שינתקו אותך http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3417191,00.html
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לאחרונה ראיתי הרבה מבצעים שמפרסמים חבילת 1.5MB בכבלים (לשם אני מחובר היום, לא דיגיטלי בטלוויזיה, חבילת 750KB) כולל ספק ותשתית הכבלים. והיום אני מתקשר ל012 כדי לברר על המבצע, ומה אומרים לי? ללקוחות כבלים חדשים בלבד! ולא הסכימו להעביר אותי.. בכל מקרה התעצבנתי ובדקתי קצת מה הסה"כ הכולל שאני משלם היום על האינטרנט ושירותי הטלוויזיה, ומה אני רואה? 277שקל לתבל כולל אינטרנט וטלוויזיה ועוד 130 שקל (לפי נציגת שירות הלקוחות אני משלם להם מעל 145 שקל לחודש.. אולי החשבון שבדקתי שלי ישן קצת..) ל012 כספקית! מחישוב קצת, 407 שקל, ואם השקלול של נציגת שירות הלקוחות, 422 שקל לחודש!! אז כמובן שעוד יותר התעצבנתי והלכתי לברר קצת מה מציעים יס והADSL (מהצד של לקוח חדש הפעם) אז ביס: חבילת הבסיס + …
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי, מאחר ולא ידעתי לאיזה פורום זה שייך החלטתי לפתוח את זה כאן, אשמח אם זה יועבר לפורום המתאים במידת הצורך. מדובר בבעיה שלא נתקלתי בה קודם, מועתק מסתם שיחה במסנג'ר אז סלחו לי. ;D *הפורטים של הUSB *משחקים איתי משחקים *בזמן האחרון *המחשב יכול פשוט להתקע באמצע הדלקה *כי אחד מהUSB כנראה מקצר או משהו.. לא יודע איך זה אפשרי אבל עושה משו לא בסדר *ברגע שאני מזיז ת'USB קצת *או מסדר אותם מחדש במקרה הגרוע *המחשב עולה סבבה *ואז לפעמים אני יכול לשחק בUSB מלא ושומדבר לא קורה *ולפעמים בהדלקה אחרת של המחשב *אני יכול רק לגעת בUSB נניח של העכבר *או של מצלמת האינטרנט *ואו שהם יתנתקו מהמחשב לגמרי ואז חיבורם מחדש יצור בעיות *או שהמחשב יתקע לחלוטין וידרש ריסטרט ידני *._. אשמח …
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היה לי ריב עם המורה... אני זוכר שמחנות ההשמדה היו רק מחוץ לגרמניה (הכוונה לאוסטריה, פולין וכו'..) ולא בגרמניה עצמה.. והמורה התעקשה שזה לא נכון.. האם אני צודק? או המורה ?
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתכוון לנסוע לטיול בדרום אמריקה ומן הסתם אני אצטרך רשיון נהיגה בינלאומי. השאלה שלי היא כזו, האם הרשיון החדש שחולק בשנה האחרונה הוא בעצם תחליף לרשיון נהיגה הבינלאומי הישן שהיה צריך להוציא בסניפי מ.מ.ס.י השונים? אני חושב שקראתי איפשהו שהוא אכן מתפקד גם כרשיון נהיגה בינלאומי אבל אני לא ממש סגור על זה ורוצה להימנע מאי נעימות. אתם מוזמנים להעיר את עיניי.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש כזה רינגטון שזה כאילו מישהו שאומר "רינג רינג רינג" וכל צלצול זה נהיה יותר ויותר חזק עד שזה כבר צרחות רינג רינג רינג !! מאיפה אני מוריד את זה ??
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אממ, אני לא יודע אם זה המקום, אבל פה מצאתי הכי נכון לשאול זאת.. אז ככה, לפני מספר ימים התחלתי להוריד שוב עם ביטורנט אחרי הרבה זמן, רק שהפעם זה היה שונה - הUpload שלי בכלל לא מתחיל - כלום, נשאר תקוע על 0 ולא זז, זה רק מוריד על מהירות גבוהה וזהו.. אין Upload, גם בזמן ההורדה וגם לאחר ההורדה. ניסיתי כמה ביטורנטים וזה אותו הדבר, וזאת בעיה.. שאלתי אחד שגם בנטויז'ן ומשתמש בביטורנט ויש לו את אותה הבעיה. האם גם לכם זה ככה? או שמה זה בעיה אצלי במחשב? וזה בעיה כי אני חייב לשתף עם הup שלי.. תודה לעוזרים. אם זה לא המקום - נא להעביר, תודה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אם הכנסתי באתר סכום לתשלום, הוא הפנה אותי לדף שבו אפשר לשלם דרך פייפל בלי להרשם, או להתחבר לחשבון פייפל קיים, ואז התחברתי עם האימייל והססמה ואישרתי את התשלום - מגיעים פרטים עלי מפייפל לאתר שמקבל את התשלום או רק האימייל? תודה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב האם יש אתר שיכול להציג לי בזמן אמת את שם השיר המדוייק שמתנגן נגיד ברדיו 99? פעם היה אתר כזה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1091888 מחיר מחירון 650 שקל...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזה תחלופה טובה ואמינה יש ל google adsense?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תוכנית יפנית מטורפת ביותר בו המתמודדים צריכים לשחק בטטריס אנושי! http://www.vch.co.il/video-48.html איזה קרועים הם.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אני בן 18+ כרגע לומד יג' ברחובות כך שאני יכול לעבוד רק בימי שישי אני עצמי מיבנה אבל אני יכול לעבוד גם ברחובות או אשדוד מישהו מכיר מעסיק שמחפש עובדים?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ראיתי שעוד לא נפתח פה אז מי שרוצה לשאול שאלות שירשום פה..! ד"א יש למישהו מושג מתיי מתחילה עונה 2 ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הארון שלי ריק ממותגים. באמת, אני קונה רק בH&O ואולי טיפה בTNT.. זול הקיצר. עכשיו, ראיתי פרסומת בעיתון ל"יריד המותגים".. אומרים שהמחירים שמה יהיו דווקא יחסית סבירים (ג'ינס של דיזל ב400 ש"ח). רציתי לדעת, אם מישהו הולך לשם או אם מישהו היה פעם ביריד הזה? שווה ללכת לשם אתם אומרים? יש שמה בכלל מקום למדוד את הבגדים או שאתה רואה אותם, קונה וזהו?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש קצת שירי ראפ עם קצב ובאס. בעיקר דברים שהם לא mainstream בארץ אבל טובים. תודה
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
השיר הרגוע שבו היא שרה כזה NUCK NUCK ANY MORE או משהו כזה מישהו יודע אולי?
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איך אני יכול להתעדכן כל שבוע בהטבות של OrangeDay?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש כמה מוצרים בגוגל, ואיני מעוניין בתוצאות של אתרים ישראלים (שמכפילים את המחירים במקרה הטוב). האם אפשרי לחסום את החיפוש? אני רושם את המילה באנגלית, אבל התוצאות הראשונות מופיעות של חברות ישראליות. עריכה: בחיפוש מתקדם בחרתי בשפה האנגלית, אבל אני עדיין נתקל בעמוד הראשון באתרים ישראלים.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-