עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by iakovl,

מדובר על משחק רשת די נחמד, יש שלוש סוגי דמויות: מפלצות גנגסטרים וכוכבי-פופ, לכל דמות החפצים המיוחדים לו. מדובר על משחק לחימה, כל תור מקבלים 2 התקפות (או יותר) ומתקיפים שחקנים אחרים, מקבלים כסף וכונים נשק והגנה בשבלכם. למי שמעוניין לחצו על לינק הבא ובתחתית העמוד יש הרשמה, אפילו אם אתם לא רוצים להרשם, תלחצו על הלינק זה מוסיף לי עוד כוח. http://www.outwar.com/page.php?x=1428531

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. Started by romansah9,

http://vimeo.com/iryoku/separable-sss כל מה שאתם רואים בסרטון הוא טיוח ב-DirectX 10. האפקט הזה הושג ע"י טכנולוגיית "Separable Subsurface Scattering" אשר מאפשרת לחשב שקיפות עור. כפי שאפשר לראות זה שהעתיד היפה עוד לפנינו...

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by drorhazan,

הבנתי מניב ליליאן שץץקיים מחר בקניון רמת אביב בת"א פתיחת חנות אפל בישראל משעה 16:00 עד 22:00. מישהו מכיר את ניב אישית? מי מתכוון להגיע לאירוע? אני לא יודע אם אגיע, כי יש לי לעשות סימולציות ל- mcdst.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by Eden 6600,

לא מבייש אפילו את המומחים של HW ;D

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. Started by benor,

בכביש בין עירוני/מהיר אני משתדל לא לעבור את ה- 100/110 (קבעתי לעצמי ש-120 יהיה הרף שלי) בכביש עירוני - אני נוסע בין 30 ל- 60 בהתאם לדרך ולמצב התנועה.

6. אהלן אני מחפש כמה שמות של ספרים ממולצים שאוכל לקחת מהספריה , הרבה זמן כבר לא קראתי ספר שנהנתי ממנו. מתחשק לי להתחיל לקרוא ספרים כדוגמת "שר הטבעות" וגם אהבתי את "משחקי הכס" , משהו בסגנון הזה. גם אם יש ספרים בסגנון של הסרטים טרויה או 300- שממש אהבתי בתור סרטים אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. Started by MOFRA,

משהוא יודע מתי עתודאים של "עתידים" אמורים לקבל מחשב נייד ואיזה(או לפחות איזה היה שנה שעברה)

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by RayZ,

יש את הפרסומת בערוץ 22, של "העונה החדשה של קשת". מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה שם?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by avi2014,

אם אני פותח למשל אתר כמו יוטיוב של סרטוני מוזיקה זה יכול להיות בעייתי עם זכויות יוצרים? או בקיצור אם פתחתי אתר של וידאו קליפים(רק מוזיקה) יכולים לתבוע אותי?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. יש לי 2 הזמנות (CD-KEY). מי שרוצה אני אשלח לו בפרטי.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by MushMush,

זה נכון שכדי להתקבל לסיירת הזאת אני חייב פרופיל 97? או שאני יכול להתקבל גם עפ פרופיל 82?

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by moskitos,

y=sin n* x צריך למצוא את n

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  13. אז אחרי שכבר יש לי מפרט למחשב, אני מחפש המלצה לחנות מחשבים באזור חולון-ראשון. דרושים מחירים טובים ושירות איכותי ומבין. על מי אתם ממליצים?

14. Started by Tomerico,

למי עוד יש אוסף אניימציות כמוני? יש לי713!

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by R0ck,

http://www.kipa.co.il/noar/n_ask_show.asp?id=65838

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by mpdxd1,

רציתי לשאול אם יש אתר ששווה לקנות ממנו חלקים מהאינטרנט, שיהיה זול ואמין. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by YOAV28,

שלום היום בשביל לקנות לוח אם או מעבד מחול צריך איזה אישור מסוים למכס או שלא שווה בגלל המכס הגבוה תודה מראש יואב

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. http://www.nargila.co.il/Products/19/naked-woman.asp מה אתם אומרים שווה קניה?

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  19. Started by TNTx2,

מישהו יודע אם אפשר לשנות ציון מגן אחרי הבגרות נגיד למועד הבא? כי אחת המורות אמרה לי היום שזה לא חוקי או משהו כזה... מי שיודע שיגיב ...

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by RGod,

תגידו האם ניתן למשוך סכום של 704 שח מהבנק ?כי זה מה שרשום לי בתדפיס שהוצאתי רק עכשיו שמתי לב וזה קרא כבר לפני איהז חודשיים רק אחשב ראיתי ?האם יתכן שזה טעות או משהו ?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by ביצה קשה,

Laurence Tureaud מתי הוא נפטר?

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by mrsph666,

שתי שאלות: 1. האם היחס כלפי בנים-יחידים, מצד המפקדים, בקרבי שונה? 2. כמו כן, באם אתה חייל עם פז"ם של כשנה שמבקש להשתבץ מחדש כלוחם, מתחיל טירונות מחדש... שוב, איך היחס מצד המפקדים וכמובן משאר הטירונים? תודה מראש ושנה טובה לכולנו! מי יתן וגלעד שליט יחגוג את ראש השנה הבא בביתו עם משפחתו, ושחיילי צה"ל יחזרו הביתה בשלום.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. אוקיי, אז ככה, הייתה לי את המקלדת האגדית של Logitech - ה- Elite Limited Edition שכבר לא מיוצרת כיום. יום אחד חזרתי מהים, הורדתי את הנעליים וענן של חול השתחרר, ליד המקלדת. מאז היא לא עובדת. שבוע שעבר הוצאתי את המקלדת המהגירה והחלטתי לבדוק אותה - הכל פועל - כל הכפתורים - גם האלו שהם לא אורדינרים - גם כל הלדים - רק כפתורי השיפט לא עובדים. זה מוזר בהתחשב ש_רק_ השיפט לא עובדים. אז החלטתי לנסות להחזיר אותם ע''י ניקוי - דבר ראשון אני אנקה את המקשים (המאוד מלוכלכים, זה לא יאמן) ע''י אוויר דחוס, אני אני אצטרך גם איזה נוזל. אני לא אשתמש במים, באיזה נוזל כן? [תודה מראש

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by Cereal Killer,

מה קורה?? פתח בבקשה את האיציק

דיונים חדשים בפורומים