עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Iv0ry,

תוך כמה זמן מותר להקפיץ אשכול? 24 שעות?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by whitiger19,

שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by arkady,

שלום :] יש לי בבית כרגע 2 מחשבים ומסך שלא נמצאים בשימוש, הם כמובן תקינים ועובדים. אני מעוניין לתרום אותם בעדיפות לתושבי הדרום למקלטים וכו' [שמענו שיש עמותה כזאת אבל לא זוכרים את השם], אם מישהו יודע במה מדובר, אני אשמח לטלפון אתר או כל מידע אחר. תודה :]

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by aviram20,

הכותרת אומרת הכל הנה פתיח: (אחיה רצה לשים מאורר במפרצים של ה5.25 רק שמעלייהם יש דלת אטומה והמאורר בעצם לא יוכל לקחת אויר מחוץ המארז) המארז הוא נזקסט אפולו והנה השיחה אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה יפה מאוורר עם אור חלש אדום ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ שיראו שהוא מסתובב כזה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ אתה לא תראה אותו מסתובב אתה תראה תאורה קבועה ‏אבירם אוחנה‏ (06:38 PM) : ‏ וזה ירעיש כי אין לו מאיפה לקחת אויר ‏אחיה אזולאי‏ (06:38 PM) : ‏ יהיה לו ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ מאיפה ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ ואיך תשים אותו שמה ? תקדח במפרצים ? ‏אבירם אוחנה‏ (06:39 PM) : ‏ פעם הצעתי לך שאני יביא לך שני מפרצים מחוברים כאלה שיש להם חור כבר מוכן למאורר 80 זוכרר? ‏אבירם…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by alonezer,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב נייד של לנובו המחשב נקנה באופיס דיפו. האם יש טעם ללכת לאופיס דיפו ושם לשלוח לתיקון או יש ללכת למעבדות לנובו? כמה בערך יאלה תיקון כזה למסך 15.4? תודה.

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by gilgol,

אני לא יודע אם זה האשכול המתאים, אבל שאני מנסה להכנס להורדות באתר הוא מקפיץ חלון של שם וסיסמא וזה לא הסיסמא או השם שנירשמתי באתר יש משהו מיוחד שפיספסתי?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  8. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  9. מחפש תוכנה אשר מציגה את כל חומרת המחשב תוכנה שמציגה בפרטי פרטים את כל סוגי החומרה המותקנים במחשב + יצרן וסוג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני מעונין להעלות שרת WEB מה ההמלצות איזה מערכת הפעלה איזה קוו זה אמור להיות אתר רגיל אני חושב ביום היה לו 30 אלף כניסות מה ההמלצות מה עדיף שזה ישב במקום אחר ולא בבית שלי בשלבים הראשונים ? אני רוצה לקנות דומין ישראלי מאיפה אני קונה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  11. כל החלקים בני שנה וחצי עם אחריות מ-IQPC. ימכרו באריזה המקורית. מעבד: Intel E2160 + קירור מאד איכותי של Zalman לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3P - מאד איכותי, יסופק עם כל הכבלים + אריזה מקורית זיכרון: G.SKILL 2GB 800MHZ, תיזמונים 4.4.3.5 (גרסה נדירה) + אריזה מקורית כמובן יש גם אחריות. כמה אפשר לבקש?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by שניצל,

המחשב של אבא שלי תקול, ואני חושש שצריך לקחת אותו לתיקון. מישהו מכיר מעבדת מחשבים טובה באיזור רמת גן?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by shmel,

זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by liav25,

צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  15. היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום ... מהן הסיבות לצמיחה הגוברת של תאגידי תקשורת בישראל ובעולם לפי דעתכם ?? זאת שאלה שמעניינת אותי שכל אחד יציג את דעתו תודהה

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. שלום לכולם . ביולי אני עומד להתגייס עדיין לא יודע לאן , כרגע אני ממויין לגאמא עברתי בנתיים את המבחנים הראשוניים . וחוץ מגאמא קיבלתי גם משהו מהיחידה המבצעית של מודיעין , אבל אני לא ממש מעוניין בזה . זהו חוץ משני הזימונים האלה לא קיבלתי כלום, שלחתי פקס ללשכת גיוס כדי לקבל זימון גם לממר"ם אבל עדיין לא ענו לי ולא קיבלתי כלום .חוץ מגאמא וממר"ם איזה עוד יחידות יש של מחשבים ? ואיך אני יכול לקבל מהם זימון ? יש עוד פרויקטים כמו גאמא בחיל המודיעין ? כי הייתי רוצה מאוד להיות בחיל המודיעין שמעתי על שחקים יש אפשרות להתמיין לשם ? והאם שני הזימונים ממודיעין אומרים משהו על הקב"א ? אני יכול לדעת מה היא בערך ? . לשאלה אחרת . האם כדי להמשיך שנה הבאה לכיתה יג' , כדי לעשות 15 יחידות מ…

18. Started by גד :),

(ולא, אני לא מטומטם)

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by intel suck,

תרגיל 66 בעמ' 694 מתמטיקה 005 של בני גורן: בסדרה חשבונית 15 איבריםץ סכום חמשת האיברים האמצעיים הוא 300 וסכום חמשת האיברים האחרונים הוא 500. צריך למצוא את סכום הסדרה את האיבר הראשון ואת הפרש הסדרה אז הגעתי לנוסחה שסכום הסדרה שווה ל15A1+105D וזה שווה לסכום הסדרה כולה וכאן נתקעתי באיך להמשיך ניסיתי לחבר עם שאר הנוסחאות של האיברים האמצעיים והאחרונים ולא הצלחתי תרגיל נוסף תרגיל 72 עמ' 695 בסדרה חשבוןנית סכום האיברים הוא 144ץ האיבר הראשון הוא -10. והפרש הסדרה הוא 4. חשב את סכום האיברים במקומות הזוגיים. הבנתי שיש N/2 איברים בסדרה הD שווה ל8 כי צריך תסכום רק של האיברים הזוגיים וזהו פה נתקעתי באיך להמשיך תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בחופש הגדול אני יוצא עם המשפחה לטיול של חודש בארה"ב.... חשבתי ללכת לאיזה מופעה. אני חולה על מטאליקה! וגם RHCP חזקים והם מתאימים לכל המשפחה. נכסתי לאתר של מטאליקה ראיתי שכל ההכרטיסים להופעות עד ל30/7/09 נמכרו! פאק?! איך אני אמור להשיג כרטיס במיוחד שהטיול עדיו לא מתוכנן ככה שאני לא יודע על תאריך מדויק ומדינה מדי שניהיה... לRHCP בכלל לא מצאתי מידע על הופעות עתידיות... מישהו יכל לעזור לי!?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  21. Started by dvirf1,

היי, אני מעוניין להזמין רכיבים למחשב מחו"ל (ארה"ב ליתר דיוק. משם נוח לי להביא את הרכיבים). כרגע האופציה המוכרת לי היא http://www.newegg.com/ (אגב, מישהו יודע אם הם שולחים גם לישראל? אם לא, אני אעשה משלוח לדוד שלי, שאמור לבוא לארץ בסוף פברואר) מישהו מכיר עוד אתרים אמינים וזולים?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  22. Started by Henz16,

מדובר על המשחק הזה: http://flashgamesite.com/play1501game.html יש כאן מישהו שהצליח לעבור את המשימה השלישית?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca"]חלק 5 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca"]חלק 6 חלק'>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=5&ca"]חלק 7 ח…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by pure perfection,

שלום .. כנראה שאני אלך למבחן תמיכה תכנית של בזק .. אז יש לי כמה שאלות .. מה זה DNS ?? ומה זה אומר אם אנחנו יכולים להיכנס לאתר דרך ה IP שלו , ולא מצליחים דרך הכתובת הרגילה??

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.