עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי , אני צריך לבחור בין הקרנות הנ"ל , מה כדי לבחור אני ממש לא מבין בזה . או להפנות אותי למקורות מידע כדי להבין את העיניין

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by RED_ALERT,

אני מחפש חנויות חומרה מקוונות כמו new egg בהולנד אנגליה ואוסטרליה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  3. Started by marlboro,

הפרק יעסוק בג'ולייט, הבלונדינית מהאחרים ויהו שם פלאשבקים שלה... אולי סופסוף יבינו משהו על האחרים אבל 3 חודשים זה מוגזם :s05:

• 14 תגובות
    • 747 צפיות
  4. הקטע החדש של ההצעה מקסימלית נראה ממש מפתה, אבל מצד שני אני מפחד שבמוצרים היקרים יותר הם פשוט שמים שתול שלהם שזוכה ע"י תיכנות או משהו. אפשרי או שאני סתם מדבר שטויות?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by ori_fadida,

שלום אני רוצה לעשות אובר קלוק oc למעבד שלי.. אינלי מושג איך עושים את זה אשמח לקבל עזרה.. ושמעתי שברגע שאני אעושה אובר קלוק אז המעבד מתחמם יותר..אז בכמה מעלות המעבד יתחמם? יש לי מעבד core2duo e7400

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  6. מי שמכיר או מוצא לי מלך!!

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל. איפה אני יכול לברר את זה? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  8. Started by sevenX,

אפשר לשלם דרכו עם ויזה רגילה של הארץ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  9. http://213.8.170.108/media/walla/wallashops/eng/3/page.html אז מי מגיע?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  10. היי לכולם, מתחילת השנה, במקצועות בחירה שעוזרים בהתלבטות לפני מגמות או אלוהים יודע מה זה, בחרתי במדעי המחשב. בתחילת השנה ובהמשכה הלך לי די טוב, היה לי ממוצע 90, ועם הזמן החומר נהיה קשה מדי. אני כותב תוכנות שלא תמיד עובדות ואין לי מושג אפילו מה לתקן, וזה במקרה הטוב. אני ב3 יחידות מתמטיקה עכשיו ואני בכל מקרה על תנאי השנה, אם אני לא אעלה ל4(אפשרי אבל די קשה, במיוחד עם מורה כמו שלי) אני לא אוכל להרחיב את המקצוע הזה. מצד אחד 5 יחידות מדעיות זה משהו שאסור לזלזל בו, מצד שני קשה לי ומי יודע אם אני אוכל להרחיב את זה. אם לא מדעי המחשב, אני ארחיב שנה הבאה פסיכולוגיה-כלכלה, ואולי תוכל עוד להיות לי אפשרות ללכת למדעי החברה כבר השנה במקום. בלי קשר לכל אלו, אני גם מרחיב רובוטיקה 5 יחידות.…

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שלום, ארגון התלמידים הוא ארגון התנדבותי ללא מטרת רווח. הארגון פועל בשני מישורים: חברתי שיפור פני החברה ע"י מעורבות הנוער בקהילה, שיפור החינוך במדינת ישראל. ארגון התלמידים מחפש אחר מתכנת אתרים. העבודה כרגע היא בהתנדבות מלאה, במקרה והעבודה תהיה טובה והארגון יקבל את המימון המתבקש המתכנת יקבל שכר עבודה גבוהה ובמקביל המשך תפעולי של האתר. כל שאלה, תגובה, ביקורת לפורום פניות לפרטי. תודה מראש, ים בלום, יו"ר ארגון התלמידים.

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. Started by Dr. Evil,

אז ככה, מחר המבחן ומשום מה שכחתי איך לפתור דיפרנציאלי הנה תרגיל פשוט שאני מסתבך איתו: נתונה הפונציה y=x^3+ax-1. בנקודה x=-1 מעבירים משיק לגרף הפונקציה. א. הבע את השיפוע בעזרת a. ב. נתון ששיפוע המשיק הנ"ל הוא 1. מצא את a ואת נקודת ההשקה. ג. מצא את משוואת המשיק. שכחתי איך פותרים ולכן אשמח אם תפתרו (כלומר, דרך) ואני אלמד בדרך זו. תודה!

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  13. חברה לא מזמן מת לי ה 9200 se שלי הוא החזיק מעמד רק 4 חודשים (נראה לי ששברתי שיא ;D). מה שקרה היה קצר משום מה ואחד הנגדים של הליבה טס לעזאזל :lol: :lol: . עכשיו קנו לי כרטיס חדש gainward fx 5200

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  14. המיטב של "הפקות-המזרח"! המשחק הכי איכותי שתראו, אי-פעם, ללא שום צנזורה! Channel 10, Now! :lol:

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  15. מעריץ מוכשר של מלחמת הכוכבים יצר מעין מצית משוכלל, שמרגיש כמעט כמו חרב האור האימתנית שתמיד חלמתם עליה היום (ה-18 בדצמבר) הוא היום הגדול, שבו הפרק השביעי והחדש בסדרת מלחמת הכוכבים (Star Wars: The Force Awakens) מגיע אל האקרנים באופן מאסיבי ורשמי, עם השקה מקבילה בעשרות רבות של מדינות – וכוונות ברורות לשבור את כל שיאי ההכנסות והפופולריות של הוליווד, שחלק מהם נקבעו רק לפני כמה חודשים בידי 'עולם היורה'. לרגל המאורע הזה, כך נראה, החליט משתמש YouTube העונה לשם Sufficiently Advanced לפרסם סרטון חדש ומדליק, אשר מתעד את חבר האור (Lightsaber) אותה יצר והרכיב לעצמו. הבחור שבסרט נעזר במבנה שהודפס תלת מימדית, בשילוב עם תא מתכת שכולל מתנול ובוטאן כדלק, בכדי לירוק להבת אש …

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by benx,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html :o נראה הזוי לגמרי - 1TB של זכרון, ו 2 בהארד דיסק ושימו לב לזה : Temperature Operating: -50+125C ?! מה זה אמור להביע ?!?! זה פשוט מטורף

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה D: שמעו, יש לי המון חולצות שחורות של להקות ( אתם יודעים השחורות האלו עם ההדפס הזול והלא איכותיות) , ובכביסה מן הסתם הן מתכווצות,אבל בצורה ממש מוזרה : החולצה עצמה מתכווצת, אבל ה"למטה" של החולצה, כלומר, התחתית של החולצה דווקא מתרחבת ונשארת תלולה ואז החולצה אחרי 5-6 כביסות כבר לא ניתנת ללבישה בגלל שהיא נראית מוזר ומצחיק. יש למישהו אולי טיפים להתמודד עם זה? תודה ולילה טוב P:

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by PhP dUdE,

http://www.putfile.com/media.php?n=Paris73 :lol:

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  19. בבקשה תשובה! אני לא יודע מה אני יעשה אם למי שיביא לי תשובה כולל טענה נימוק! אני פשוט ישתעבד בשבילכם! בבקשה! HELP!! זה דחוף בבקשה? :'( גם עם תענה רק על אחד זה טוב... אבל בבקשה למהר! תודה ענקית מראש! התרגילים שלי יקבעו מאד איך תיראה התעודה שלי! אז PLZ

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  20. מישהו יודע? ;D תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. יש לי ספר ממש טוב לשפת C, העניין הוא שבלימודים של התיכון הם תמיד מנסים להכשיל עם חידות מתמטיות ולכן חייבים המון המון תרגול. בזמנו היו לי כמה דפים עם תרגילים מהבגרות, למישהו יש את זה בוורד או PDF או מה שזה לא יהיה? תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  22. צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שלום. יש לי DVD של Graetz, והוא תומך בDIVX וכתוביות (SRT) שאני שם קובץ וידיאו עם כתוביות הוא מראה אותן בפונט דק לבן ובקושי רואים משהו, הסתכלתי בכל התפריטים ולא מצאתי שום אפשרות לשליטה על הפונט (חוץ מבחירת שפה) האם אתם מכירים דרך לשליטה על גודל וסוג הפונט? אולי באמצעות כתיבת כמה שורות בקובץ במחשב? אם לא, איך אפשר להטמיע את הכתוביות לקובץ בצורה הטובה והמהירה ביותר? התוכנה AVI2DVD די דפוקה, שאני אומר לה גודל מסוים של דיסק היא עושה קובץ גדול הרבה יותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. Started by asafpizza,

יש לי מנוי פרימיום ומאתמול אני לא יכול להוריד ואפילו להכנס לאתר של רייפידשאר למישהו עוד יש בעיה עם זה? אני אפילו לא יכול להכנס לאתר לשלוח להם איימל לבירור

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by Jack_g,

אני צריך מערכת פורומים בעברית לאתר שאני בונה. איזה מערכות חינמיות אתם מכירים וממליצים ובמה עשו אותם? תודה. עריכה: יש פורומים שתומכים בעברית אבל בעצם באנגלית? כי זה בעצם הדבר האידיאלי בשבילי.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים