עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה לקנות מקרר עם דלת צמודה אליו של בר של מים וקרח עד 15000 שקל יש המלצות??

• 10 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by yyuval,

כל כמה זמן אתם מחליפים מחשב?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. יש מן כאלו SoundBoards של מפורסמים,למשל: Ozzy גם של Arnold אז הם מתקשרים לאנשים ומשתמשים בזה . הנה כמה שיחות : Ozzy Call Arnold Call אין נשפכתי מצחוק .... כנסו כאן לעוד שיחות

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by pixilated,

אם מישהו יכול לפני שיעיפו אותי מהאתר לשלוח לי לאימייל (LiorP23: ובאמת חשבת שאני אשאיר ככה?) הזמנה לאתר שכתבתי בכותרת אני יודה לו... ואם אתם רוצים אפשר גם על הדרך לאתר superrtorrents תודה ;D

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

השאלה בכותרת...

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  6. Started by nadav245,

הייתי רוצה ממי שיכול לעזור, לעזור לי למצוא מאגר של שמות משפחה יהודיים ששונו בזמן המלחמה ובכל מיני תקופות (דגש על אירופה) (עדה אשכנזית) אני מאמין שהיו הרבה מאוד יהודים שעיוותו את השמות משפחה שלהם כדי להסתיר את מוצאם היהודי. הסיבה היא שיש לי שם משפחה מאוד מוזר שהוא לא בעברית ואני לא מצליח להבין גם מהמשפחה מה המקור שלו. השם בעברית: "שניג" באנגלית: shnieg אני רק יודע ש: שניג בפולנית זה שלג, לא יותר מזה. (מוצאי מפולין) חיפשתי במיליון מאגרים ומקומות אבל זה נשאר תעלומה. תודה לעוזרים. (אני רק מחפש איזשהו מאגר שמות שידוע ששונו , הסבר , לינקים )

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  7. Started by jessica,

כמה שאלות: יש דרך לסגור דיון שכבר לא אלוונטי? י ש אפשרות למחוק הודעה? יש מקום באתר שיש בו סוג של הוראות שימוש באתר, לא חוקי האתר... תודה מראש🤭

8. Started by sevenX,

אפשר לשלם דרכו עם ויזה רגילה של הארץ?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  9. Started by KaPuT,

הקרדיט לפיסי ספוט http://www.nvnews.net/files/CoolingFan_FUN_small.zip

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by nucleo,

אני היחיד שמחכה שכבר יקרה שם משהו? כל פעם שנראה שהם מתחילים להזיז עניינים הכל נרגע חזרה אני דווקא די אוהב את הכיוון הכללי והשונה של הסדרה החדשה אבל לעזאזל, שמשהו יתחיל לזוז

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by LivingDead,

כן בדיוק מה שהכותרת אומרת. זוכרים את המשחק הישן,אבל היפה הזה??? ברור שכן...אז הולך להיות גם סרט,הנה המקור שלי: http://www.imdb.com/title/tt0369226/

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by R0ck,

מהמשובחים. Akufen - Skidoos 8:58 מומלץ.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by גיגי,

איך אפשר להעביר את כל המיילים השמורים בתיבת הדואר של אינטרנט זהב ל-gmail ?

14. Started by אבי ברזני,

האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by aviel1988,

אשמח לקבל מחברי הפורום המלצות לאתרי חומרה ותוכנה רציניים ואני מדגיש רציניים ברחבי הרשת שמהם אוכל להרחיב את הידע ולהתעדכן בכל הקשור בנושא. (אם מישהו מכיר גם אתרים טובים בנושא שפות תיכנות אשמח לקבל כתובות.) תודה רבה! *אם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אבקש להעביר אותה לפורום המתאים, פירסמתי את האשכול בפורום זה כי זה הפורום שמצאתי לנכון לפרסם בו*

16. ממה גוגל עושה את הכסף שלה? כל אתר שנמצא אצלה בחיפוש משלם לה על זה?

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  17. אני רוצה לקנות סיאט איביזה.למי שיש/היה תאוטו מה המלוצתיכם?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by Milk-Inc,

אני בקרוב יקבל 4000 ש"ח מהעבודה שעבדתי ואני מתכנן להשקיע את הכל על אופנוע שטח(כן כן שמעתם נכון אני לא מבזבז את זה על חלקי מחשב) אז אני פונה למבינים מבינכם: איזה אופנוע עד 50 סמ"ק מתאים למתחילים? יש איזה אחד שמוכן למכור לי yamaha dt 50 ב3500 שקל+- , אתם אומרים ששוה לי ללכת על זה? או שאתם ממליצים לי על אופנוע שטח אחר להתחיל איתו.

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  19. היי, היום שמעתי ברדיו באוטו בשעות הבוקר שיר ישראלי מאוד מוכר, רק ששכחתי מי שר אותו, אנסה לתאר לכם, אולי מישהו פה יוכל להכווין אותי, אודה לכם מאוד על העזרה. מי שר? קול של גבר קל יחסית על מה השיר? השיר על אהבה בין גבר ואשה הפזמון משהו כזה: "אך מה עם אהבה..... מה עם החיים...? (ופה אני אזרוק סתם משהו שנדמה לי אולי יכווין מישהו) אך מה עם אהבה.. מה עם החיים.... ובהמשך, "לא לא צריך דבר..." השיר בפזמון הולך די מהר יחסית. מדובר על בחורה שכנראה מעוניינת בכסף או כל דבר אחר אבל הגבר מסביר בשיר שהכל וב ויפה, אך מה עם אהבה? אודה לכם מאוד על העזרה במציאת השיר או הכוונה אליו

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by Mesatla,

בקרוב מאוד עולה הסרט Postal לאקרנים הבמאי הוא הבמאי הכושל יו בול, הפעם רוב הביקורות אומרות שבסרט הזה אולי סוף סוף רואים ניצנים לגאונות מיו סוף סוף. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): יו בול הוא במאי סרטי-משחקים כושל שכל הסרטים שהוא יצר סוחפים הפסד אדיר ביותר והוא שובר שיאים כאדם שהורס משחקים בעזרת סרטים הטוב בעולם. לבעלי חור בהשכלה (לכאלה שיודעים לא לקרוא): הסרט הוא מבוסס משחק המחשב POSTAL משחק מחשב זה הוא אלים מגעיל ושובר שיאים בארצות הברית כמשחק שהעיפו כמעט כל החנויות. הסרט יוצא ב 12 לאוקטובר לקולנוע ומחר לאימיול סתם.. http://imdb.com/title/tt0486640 חיפשתי אם מישהו הזכיר אותו ולא ראיתי נושא אחד שיש עליו טריילר: בעמוד הראשי של האתר הראשי http://www.g…

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  21. מחר ההורים שלי ואחים שלהם יוצאים לכיוון ירושלים בצהריים עד מחרתיים (השכירו חדר במלון ללילה) ביקשו ממני לבדוק איפה יש מקומות מעניינים בעיר הקודש אם זה מוזאונים, בתי קפה, אנדרטות, טיילות למינהים וכדומה. תודה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by YOAV28,

שלום יש לי חשבון פרימיום ברפידשר ורציתי לדעת למה הם הגבילו את ההורדה שלהם ל2.6 גיגה שהיא היתה 10 גיגה ליום יש מצב שזה ישתנה או שזה משהו קבוע כי אם כך נראה לי הם הולכים לאבד הרבה לקוחות בצורה הזואת יואב

23. Started by Cereal Killer,

מה קורה?? פתח בבקשה את האיציק

24. Started by asaf556,

שלום יש לי מקלדת מיקרוסופט X6 שנקנתה בחול שמשום מה חדלה מלפעול אני מחפש מעבדה שמוכנה לתקן אותה חיפשתי לבד ומצאתי רק מעבדות שמתקנות מקלדות של מחשבים ניידים. אשמח לעזרה אני כרגע משתמש בכל מקלדת שאני מוצא וזה ממש לא אותו הדבר

• 0 תגובות
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.