כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איפה אני יכול להירשם באתר של שרד החינוך אמרו לי אבל אין לי מושג איפה לחפש אני מזה ישמח אם מישהו יתן פה את הלינק של זה... תודה מראש אנשים טובים...
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני חושב שכמו לכמה ממכם אני דיי נתקע עם הבעייות של מיקום כשאני רוצה לצפות בוידאו השאלה שלי היא ככה... איך אפשר להתחבר דרך proxy אחר או בכל אופן להשתמש באייפי מחול?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המפתחים של נגן המדיה הפופולרי לא אוהבים, בלשון המעטה, את הקישור הנרחב שנעשה בין התוכנה שלהם להזרמה של תכנים פיראטיים, ומבטיחים להילחם בתופעה ביתר שאת אם אתם מכירים את תוכנת ואפליקציית ה-Kodi, יש סיכוי לא רע בכלל שאתם גם מודעים ליכולתה להזרים מגוון גדול מאוד של תכני וידאו פיראטיים, בעזרת תוספים שונים בהן היא תומכת – דוגמת זה של Popcorn Time ורבים אחרים. עם זאת, אנשי התוכנה ממש לא מרוצים מהמצב בו שמה הפך לשם נרדף לצפיה בתוכן בלתי חוקי – ומתכננים להילחם במגמה בהקדם. בפוסט עדכני באתר הרשמי של התוכנה, מסבירים אנשיה כי השמות Kodi ו-XBMC (שמו של הארגון ושמה הקודם של התוכנה) מתנוססים בגאון ברחבי הרשת על מוצרים שכל מהותם היא להציע תוכן פיראטי, וגורמים לקישור אוטומטי בין …
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
כמה שאלות: יש דרך לסגור דיון שכבר לא אלוונטי? י ש אפשרות למחוק הודעה? יש מקום באתר שיש בו סוג של הוראות שימוש באתר, לא חוקי האתר... תודה מראש🤭
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם השאלה למי שמבין בחשמל בכלל ובתאורה בפרט. יש לנו נורת פלורוסנט עגולה 32W כמדומני 4 פינים פנימיים. כאת האם קיימים מתאמים כלשהם שיתאפשר לחבר נורת LED זהה (ואם בכלל יש כזה דבר)? ואם לא. האם זה מסובך להחליף את בית המנורה ל-LED? אשמח להכוונה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב כרטיס מסך וספק כוח, ואני מחפש חנות אמינה. איך הם?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
איזו כותרת ענקית, אבל זה הכי ברור והכי קצר שיכולתי לכתוב. ועכשיו לענייננו: אם אתם זוכרים, לפני איזה חודש פתח Kidney_stonE/אריק דיון שמציג את Stage6, אתר וידיאו שפועל על נגן ה-Divx. לי ולעוד כמה אנשים פה היה איזה באג בנגן, שבגללו לא היה אפשר לצפות בסרטונים ב-Streaming באתר, אלא רק להוריד אותם או לצפות בהם ב-Firefox. המשפט שהיה מופיע כשהיית לוחץ על play היה: "Could not download video file". אז עכשיו נכנסתי לאתר/פורומים של DivX.com/Stage6 כדי לראות אם פתרו את הבעיה, וגיליתי את ה-Labs שלהם (מין בלוג שבו מפרסמים תוכנות בטא ודברים ניסיוניים). שם ראיתי את הגרסה החדשה של DivX Web Player שמתקנת את הבאג (ועוד רבים אחרים). להורדה וקריאה נוספת על הגרסה החדשה. ובשביל לשטוף את הע…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אז ככה, אני מחפש קצת שירי ראפ עם קצב ובאס. בעיקר דברים שהם לא mainstream בארץ אבל טובים. תודה
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אם הכנסתי באתר סכום לתשלום, הוא הפנה אותי לדף שבו אפשר לשלם דרך פייפל בלי להרשם, או להתחבר לחשבון פייפל קיים, ואז התחברתי עם האימייל והססמה ואישרתי את התשלום - מגיעים פרטים עלי מפייפל לאתר שמקבל את התשלום או רק האימייל? תודה
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי לכולם, מתחילת השנה, במקצועות בחירה שעוזרים בהתלבטות לפני מגמות או אלוהים יודע מה זה, בחרתי במדעי המחשב. בתחילת השנה ובהמשכה הלך לי די טוב, היה לי ממוצע 90, ועם הזמן החומר נהיה קשה מדי. אני כותב תוכנות שלא תמיד עובדות ואין לי מושג אפילו מה לתקן, וזה במקרה הטוב. אני ב3 יחידות מתמטיקה עכשיו ואני בכל מקרה על תנאי השנה, אם אני לא אעלה ל4(אפשרי אבל די קשה, במיוחד עם מורה כמו שלי) אני לא אוכל להרחיב את המקצוע הזה. מצד אחד 5 יחידות מדעיות זה משהו שאסור לזלזל בו, מצד שני קשה לי ומי יודע אם אני אוכל להרחיב את זה. אם לא מדעי המחשב, אני ארחיב שנה הבאה פסיכולוגיה-כלכלה, ואולי תוכל עוד להיות לי אפשרות ללכת למדעי החברה כבר השנה במקום. בלי קשר לכל אלו, אני גם מרחיב רובוטיקה 5 יחידות.…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שאני במקום הנכון לשאלתי אני מנסה להבין מה המפרט של המחשב שברשותי (2 מחשבים) על מנת שאוכל לשדרג אותם או לפחות 1 מהם - איך אני יודעת מה יש בהם??
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בדיוק סיימתי לצפות בשני הפרקים הראשונים של העונה החדשה, ואני חייב לציין שהאכזבה די קשה :-X. הסדרה הולכת בכיוון של נמלטים, סמולוויל וכל סדרה אחרת שנחשבה בהתחלה לאיכותית, ואז החליטו לז**** את האמא שלה במריחה של עונות מיותרות. כבר לא מצפה להמשך הפרקים של "גיבורים" אפילו, כנראה תמשיך באותו קו מטומטם, מריחה מיותרת וסתמית. הסדרה "אבודים" היא הדבר הדפוק הבא.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי קוראים לי בר גינדי בן 17 מחולון רציתי לבקש את עזרתכם... השתתפתי לפני כחודשיים בהפקת אופנה בשיתוף של וואלה ZONE וקסטרו נבחרתי מבין אלפי מתמודדים כרגע ישנו סקר לקביעת ההפקה הטובה ביותר רציתי שתעזרו לי למנצח יכולות להיפתח דלתות למקומות מדהימים ומעניינים שאני רוצה להגיע אליהם... כמו כן אפשר להצביע גם בהודעת SMS עד 5 פעמים..."סטייל 4" ל3111 אשמח אם תעבירו את זה הלאה כמו שאתם מעבירים את הלינקים . תעזרו לחבר תודה אנשים הינה הלינק ... כנסו להצבעה ותצביעו לבר גינדי תודה -ההפקה שלי -עמוד ההצבעה :) :) :) :)
-
- 7 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מה שאני מתכוון זה שאם המחשב הוא מכונת משחקים משומנת אז גם עבודה משרדית וכל שאר השימושים יכולים להתבצע במחשב..לא ככה? חוץ מזה, איזה עוד שימושים יש חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט, עבודה משרדית ותכנות?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אם כן תרשמו אני יערוך את ההודעה וישים לינק אם לא אז שאחד המנהלים ימחוק אני יבין שלא.. cleric תערוך בבקשה לכותרת נורמאלית לדעתך, ולא הבנתי, מותר או לא?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת בדפדפן Opera כשאני מנסה להיכנס לחשבון שלי בבנק הבינלאומי. בעיית אבטחה חמורה או שהדפדפן אופרה מקצין את העניין?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני בן 18+ כרגע לומד יג' ברחובות כך שאני יכול לעבוד רק בימי שישי אני עצמי מיבנה אבל אני יכול לעבוד גם ברחובות או אשדוד מישהו מכיר מעסיק שמחפש עובדים?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-