עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 00000,

הוא השתתף בתוכנית של אילן שושן "היעלמות" לצד ליאור מילר, משנת 2000. למי שלא זוכר זו הייתה סדרה בת חמש פרקים על זייפני תמונות חייזרים שאחד מהם נחטף ע"י "החייזרים"(השחקן שאני מנסה לזהות). הג'ינג'י: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by david32,

אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by harbinger,

ניסיתי להירשם זה מציג רק כתובות של ארה"ב , קנדה וסין מה אפשר לעשות? האם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. זה לא שאין חנויות יש מלא אבל הכל יקר ... יש חנויות יחסית זולות ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by Ironside,

יש ברשותי שלט ייס (תמונה מצורפת) אבל אני לא מצליח לכייל אותו כלומר להתאים לטלויזיה החדשה שהביאו לי. יש לי קודים אבל אני לא מצליח להביא את השלט למצב בו יהיה מוכן לקלוט אותם. ניסיתי את השיטה שבה מכיילים את השלטים החדשים http://service.yes.co.il/service/RemoteCoordinatin.aspx אבל זה לא עובד בשלט שלי. מישהו שיש לו מושג איך עושים זאת, עזרו והסבירו בבקשה. תודה על הטירחה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. רואים ילדה עולה במדרגות ואז זה משתנה לזוית שרואים שהיא מושיטה את היד לארון ופותחת אותו חרשתי על החיפוש ועל ה10 דפים אחרונים ואני לא מצילח למצוא-מישהו?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dante123,

שלום לחברי הפורום. חשבתי שזה יהיה נחמד אם מישהו יתן לינק למאגר (או משהו בסגנון) של קטעי סטאנדאפ, עדיף ללועזי. אין בעיה גם אם זה בוטלג או הקלטה או משהו בסגנון, אבל עדיף rip מהופעה חיה בלי אודיו.עדיף לג'ורג' קרלין תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. 1. עריכת וידאו (Post production, תוכנות מתקדמות פיצ'רים מתקדמים וכו') 2. מוזיקה (אם זה הלחנה, עריכת סאונד או כל דבר אחר) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  10. Started by Cyron,

שלום אני מחפש שירות שליחה לארץ מארה"ב, בעיקר לשימוש עם מוכרים ב-ebay שלא שולחים worldwide אני מכיר את שירות מסטופ, אבל בתקנון שלהם כתוב שהם לא מאחדים חבילות, ככה שעל כל פריט עלות המשלוח מתחילה ב-20$ מישהו מכיר\השתמש בשירות שיכול לאחד חבילות ולחסוך בעלויות המשלוח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by danielzy,

חבר שלי רוצה לדעת מה דעת הקהל פה על החנות Ivory מחשבים. תודה. לי הוא לא מאמין מישומה

12. Started by davli,

רציתי בבקשה לדעת כמה יעלה לי להביא מארה"ב רכיבים בשווי 600$. המחירים שם זולים יותר(במיוחד כרטיסי מסך וזיכרון). יש לי חבר שגר שם ויכול לשלוח אותם.מה שמעניין אתי זה עניין המכס פה(ואם ישלחו הפריטים הם ישלחו כיד שנייה ללא קופסא או קבלות) ,כמה יקח על הסיפור,האם משלמים על יבוא מוצר משומש. דרך אגב אותם החלקים יעלו בארץ בסביבות 900$-1000$ אז נראה לי שמשתלם....וכן אני מודע לקשיים שיהיו לממש את האחראיות.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by SpEcToR,

1 א איך מתחילים בכלל?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by yousux,

כמובן שהסקר הזה נכלל לצורכי השאלה. אני מתערב שלפחות 75% ממי שיענה, יענה כן.

15. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696767 אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזו מאיזה חברה עדיף להזמין אותה? אך החברה הזו מישהו מכיר? http://www.24online.co.il/

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by composite,

אני רוצה להזמין זוג נעליים מ- zappos.com, נעליים שלאחר חיפושים הגעתי למסקנה שאין בארץ. לצערי Zappos לא שולחים לארץ, אז תהיתי - האם יש איזושהי חברה אשר מוכנה לתווך ביני לבין החנות ולשלוח לי את המוצר לארץ? (בתשלום כמובן) אני זוכר שהייתה חברה מסוג זה פעם, אבל שכחתי איך קוראים לה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קרר בירושלים.. ובגלל שאנחנו רק 15, אין ממש מה לעשות.. קצת מסתובבים ואז בבית. צריך המלצות לסרט טוב, רומנטי משהו אם אפשר P: תודה לכם!

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  19. Started by LOL,

יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by gggil,

הסרט הזה עם דניאל קרייג, אולי לא כזה שחקן טוב אבל הסרט פשוט מדהים! אחד הסרטים הטובים שראיתי... מבוסס על סיפור אמיתי- על מלחמת העולם השניה או הראשונה איך 3 אחים עוזרים ליהודים לחיות בבלרוסיה נדמה לי, משהו טו-פא*ינג-ובבבב! יש אקשן יש מכות יש מתח אין הרבה חפירות, קיצר אחד הסרטים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  21. התקרה ברכב "הפאר" שלי, פיאט טיפו, גמורה. הרכב היה שנים רבות בידי העובדים של אבא שלי, שעישנו ברכב וגרמו להרס התקנה. צירפתי תמונות להמחשה. חשבתי לרכוש ספריי דבק (קיים כזה דבר?) ולעבור על התקרה לפחות כדי שהיא לא תתפורר עלי בזמן נהיגה. אחר כך אקנה צבע אפור מיוחד ואעשה צביעה. לדעתי יותר גרוע לא יהיה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. שווה או עדיף להימנע? האם לפחות בתור זוג נוסף כדאי לרכוש אותם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  23. Started by idos100,

יש לי התערבות ממש חשובה עם חבר אוקיי השאלה שלי היא האם מאוורר משפיע באיזשהי צורה על מהירות המחשב? עכשיו אני חושב שכן כי בוא נגיד שהמעבד נמצא בטמפ' נמוכה יותר הוא פועל יותר טוב ופועל מהר יותר לכן אני חושב שאני צודק. הוא חושב שלא ואומר שאין קשר למאוורר. עכשיו תנסו לתת לי תשובה של כן ולא ואם אפשר גם הסבר.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by ccc,

לפני כשנה השלמתי 2 מקצועות שמנעו ממני מלקבל תעודת בגרות, אני כבר לא בתיכון שנתיים ואין לי מושג מה הציון שקיבלתי במקצועות האלה, איפה אני בודק את זה ובאמת מוציא את טופס התעודה? האם ללכת לתיכון בו למדתי ? (ממש פדיחה) או האם למשרד החינוך ? ד"א, מה מספר היחידות שצריך כדי להיות זכאי לתעודה ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. קודם כל זה לא דיון שמתבכין על משהו לאפך עומרי אם אתה קורא את זה אז באמת כל הכבוד על החלק הזה באתר :yelclap: בכל מקרה קוראים אחרים זה לא דיון על מכירות פה אז בלי אני מוכר את זה קונה את זה בכל מקרה רציתי להמליץ פה על משהו וזה לפתוח בTradeZone חלק שמוקדש למכירת קונסולות כולל אביזרים ומשחקים וכולל משחקי מחשב אני חושב שיש באתר הזה הרבה אנשים שמתעצבנים על פירטיות ודברים בסגנון ודווקא חלק כזה יכול מאוד לעזור כי יהיה נוח יותר לקנות\למכור משומש לי יש מחשבות שלי על דברים שאני רוצה לקנות בתחום הקונסולות אבל לא רוצה לשלם את הסכומים הגבוהים למוצר חדש בארץ ואני בטוח שיש רבים אחרים שרוצים לקנות ולמכור משומש בכל מקרה זה ההמלצה שלי ואני מקווה שזה יתקבל

• 2 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.