כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
-
היי לפי הניסיון שלי עם החנות שבו קניתי את המחשב , לפי מה שכתבתי בדיון הקודם , שהם לא רצו להחליף לי לוח אם עם קבל נפוח , יש לכם שם של חנות אנימנ בקריות? בתודה רוני
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אפקט מספר 5 שלי, נעשה באפטר אפקטס בלבד. נעשה שימוש במפה של כדור הארץ, תמונה של האטמוספרה, ותמונה של כוכבים אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה . ואל תשכחו לתת בלייק .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך להיות שם מחר ב-12:00 בבוקר, מי יודע איזה אוטובוס מביא אותי מתחנה מרכזית בבאר שבע או מתחנה מרכזית בתל אביב (עדיפות לבאר שבע, מכיוון שלשם אני יכול להגיע ברכבת) למחנה\בסיס סיירים? ניסיתי את האתרים של אגד ושל מטרופולין, אבל בשניהם לא הצלחתי למצוא.
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
נו מה קורה איתם? מצאו יבואן? תגידו, EIM לא היבואנים שלהם במקרה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפה http://samorost2.net/
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי אזה אתרי טורנטים טובים אתם מכירים? ואפשר לקבל הזמנה לאיזשהו אתר של טורנטים? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי ברצוני לשנות קצת את פרטיי בICQ ומיכייון שיש לי את אותו ציור כבר הרבה זמן (שנתיים נידמה לי) החלטתי לשנות אותו, אני מחפש כל מיני אתרים או סתם ציורים שאתם מכירים שאני יכול להשים שם. תודה מראש Install ד"א זה הציור שיש לי כרגע: .· · . ´ ` ´‾`·. .·´‾`: '·. `·. .·´ .·' `:--·´ `·--:´ ;´`; `·. ' ' .·´ ; ; ;`·-·´; (‾' '‾)
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום אנשים. רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי לכם, על לוח האם שלי יושב מעבד של AMD (Ryzen7 3700X מ-2020) בעל תושבת AM4. המאוורר של גוף הקירור שלו (שסופק עם המעבד) רועש מאוד, ואני רוצה להחליף אותו. האם ניתן להחליף רק את המאוורר ולא את כל גוף הקירור? על איזה מאוורר/גוף קירור שקט במיוחד תמליצו? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
כמובן שהסקר הזה נכלל לצורכי השאלה. אני מתערב שלפחות 75% ממי שיענה, יענה כן.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לעשות קורס מקצועי קצר דרך העבודה, שמעתי על מכללת סלע, אשמח לעוד המלצות למכללות בסגנון. בעקרון אני מתעסק עם בתכנות C\C++. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מי אמר שפורטל Start שווה משהוא? ובכן שימו לב ל-"מומלצים" בעניין מחשבים...
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לממש אחריות ואני לא יודע למי לפנות מי היבואן של מוטורולה בארץ מבחינת פלאפונים סלולריים? (MOTOROLA MOBILITY)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום הרצתי חיפוש על אופן השימוש בסופר פאי כאן בפורום וגם ניסיתי בגוגל...ולא מצאתי כל כך את התשובה אז השאלה שלי, איזה ערך אני צריך לבחור בבדיקה של המעבד? *יש לי Amd 64 3000+ תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני מחדש קשר עם הרבה אנשים מהעבר, בשמחה כולם קובעים איתי יציאה, אבל נפגשים שוב רק אחרי חודש אם בכלל מצב אחד אני מרגיש שאני צריך לחשוף את האני החדש ליותר אנשים בשביל למצוא חברים חדשים (השנתי מאז שפגשתי אותם פעם אחרונה) מצד שני אני מרגיש שאני עושה משהו לא בסדר.. המטרה היא לשפר את הקשרים החברתיים, כאשר גם החבר הכי טוב הצטרף למעגל של אלה שפוגשים אותי פעם בחודש בלי הסדר למה (שאלתי אותו, סתם חירטט משהו)
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
לצערי הרב מתה מדפסתי היקרה בטרם עת (מדפסת hp d1560, למי שתוהה). אז החלטתי לקנות מדפסת חדשה. לצערי מחסניות הדיו במדפסת הישנה עדיין יחסית מלאות, וכמובן המדפסת החדשה משתמשת במחסניות מסוג אחר. יש חנויות שממחזרות מחסניות, אבל מחזירות כסף בהתאם למחסנית ריקה (יענו, שקלים בודדים). כיוון שהמחסניות כמעט מלאות אז חבל לי "לזרוק" אותן ככה. יש מקומות שישלמו מחיר סביר עבור מחסנית כמעט מלאה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!שאלה סילחו לי על בורותי אבל איך אני מוריד קבצים מרפיד שר בעמוד הבית יש רק אפשרות העלאה האם קיים מצב חיפוש גם ללא חשבון פרימיום?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם אבא שלי לעבוןדה לעזור לו שם עם כל מיני שטויות... היו לו כמה מחשבים ישנים בצד שהתחלתי לפרק משעמום... מצאתי אוצרות 3 מעבדים PENTIUM MMX הנראים כאן: מעבד אחד בלתי ידוע שמודבק לו בדבק טרמי הצלעות קירור, אני חושד שזה 486 אבל זה מבוסס רק על זה שעל המארז היה כתוב 486... וכמובן האוצר הכי גדול שהיה שם: דיסק קשיח בנפח דמיוני ובלתי יאמן של 255.9 מגה בייט! וגם כמובן לוח אם עם 6 מקומות לזיכרון... 3 מתוכם נראו כמו SDRAM והשלוש השניים לא זיהיתי... אה וכמעט שכחתי... יש שם כמובן בחמשבים את הכוננים המגנטיים הישנים האלה, הדיסקטים הגדולים... באחד מהמחשבים האלה מצאתי "דיסקט" (איך קראו לזה?) שהיה כתוב עליו משהו מסים 1994 זה רק עושה לי חשק לשמור את הדיסק און קי…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא יודע אם פורסם או לא פורסם בעבר. אבל זה בהחלט סרטון נחמד. מה שכן, מוזר. איך מעבד אינטל מגיע רק ל29 מעלות ללא גוף קירור בזמן המשחק ומאיט את המשחק. (מה שגם מוזר זה שהגוף קירור מוחזר תוך שניה ~ שתים המשחק חוזר לFPS גבוה שוב) והAMD מגיע ל360 מעלות (ויותר אם זכור לי נכון) ללא הגוף קירור ונשרף. או שלא הבנתי נכון את קריאת הטמפרטורות שהם הביאו? :s05: בכל מקרה, תהנו ותגיבו : http://www.dumpalink.com/media/1124623986/How_To_Mess_Up_Your_Computer
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-